Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAl jaren lang klant van deze winkel. Verbindt de voordelen van online (scherpe prijzen, grote selectie) met offline (product in de winkel afhalen, competente en vriendelijke verkopers, service ter plekke). Dienstverlening is uitstekend. Naast de nieuwe producten ook een uitstekend goede selectie van (scherp geprijste) tweedehands apparatuur.
Foka is sinds enkele jaren onderdeel van Kamera Express. Gelukkig heeft dit de kwaliteit van de winkel niet negatief beïnvloed.
Bestellen via website en afhalen in de winkel is in mijn ogen de optimale combinatie. Bovendien ligt deze winkel met openbaar vervoer zeer goed bereikbaar aan de rand van de binnenstad.
KlantenserviceDankzij onbureaucratische voorkomendheid bij een reparatie binnen de garantieperiode.
AlgemeenAangekocht: denon AVR-X4400H Zilver
Erg vlotte website zonder al te veel wizards tijdens het bestelproces. Lopende actie(s) staan per product mooi opgelijst en er staat uitgelegd wat je precies moet doen (vb extra kortingen, cashbacks, ...). Extra informatie zoals links naar apps en datasheets staan netjes onder de specificaties.
Besteld op 2e kerstdag en de volgende ochtend al ontvangen: chapeau om tijdens de feestdagen zo snel te leveren!
KlantenserviceEmbedded chat werkt vlotjes; ik kreeg vrijwel meteen antwoord op mijn vraag.
Op email trouwens ook.
AlgemeenDe winkel in Rotterdam is opgesplitst in twee delen, foto en audio/video. Om geholpen te worden bij de tv afdeling moet je een nummertje trekken. het duurde een eeuwigheid voordat je geholpen werd. Terwijl de heren en dames op de afdeling fotografie met de duimen stonden te draaien. Toen ik na 25 minuten zinloos wachten iemand er op aansprak, werd ik alsnog netjes geholpen door iemand van de andere afdeling. Verder prima geholpen. Overigens, toen ik de winkel uitliep met mijn aankoop (LED tv) was mijn nummertje nog niet aan de beurt..
AlgemeenZowel de aankoop als de betaling verliepen erg vlot. Duidelijke overzichtelijke site met een ruim aanbod.
Verzendingperfecte en snelle levering daags na de bestelling
AlgemeenUitstekende winkel met een fijne service en kennis over alle apparatuur die verkocht wordt. Zowel aan de telefoon als in de winkel werd ik goed geholpen. Fijne aan de winkel vond ik dat verkopers niet opdringend te werk gaan.
AlgemeenOnlangs een Samsung QLed tv gekocht bij Foka, nadat wij hem daar voor een zeer goede prijs online hadden gevonden. Opgehaald in de winkel in Rotterdam, waar hij op vooraad was. Service in de winkel was snel en efficient, binnen 15 minuten was alles geregeld.
De Samsung QLED (QE55Q6F) zelf is erg mooi, super scherp beeld, en mooi afgewerkt met hele dunne randen. De bijgeveleverde OneConnect Box is erg handig, daardoor lopen er bijna geen kabels achter de TV vandaan, omdat alles via deze hub loopt. We zijn er erg blij mee.
AlgemeenOp 4 Oktober van dit jaar een Philips tv besteld bij Foka. Ik was al een paar dagen geïnteresseerd in de desbetreffende tv, echter had ik die week niet de tijd om de tv in ontvangst te nemen ivm studie en werk. Tot mijn schrik was de prijs van de tv aan het eind van de week met €49,99 gestegen. Na kort telefonisch contact, waarin ik het verhaal van mijn kant uitlegde, werd mij middels coulance aangeboden om de tv alsnog volgens de oude prijs te kopen. Daarnaast had ik de dag erna volgens afspraak de tv binnen. Daarom kan ik FOKA niet anders dan 5 sterren geven voor alle categorieën, waarin met name de topservice van FOKA uitblinkt.
AlgemeenFijne winkel. Koop er al jaren. Werd uitstekend geholpen. Goede service.
Ze nemen de tijd voor je.
AlgemeenGoede ervaring met aankopen bij Foka. Nu voor het eerst on-line. Snelle levering. Alleen jammer dat info@foka.nl bleef hangen in spam. Maar het product was er op tijd en dus het uitblijven van de bevestiging was snel vergeten. Wel nog even de email uit spam gevist voor de factuur.
Het product DMC FZ-1000 was ook geweldig. Tot nu toe lijkt het te voldoen aan al mijn verwachtingen. Nu snel aan de slag om alle functies on de knie te krijgen.
Product de volgende dag ontvangen, op tijd. Goed verpakt, zoals je het graag wil zien. Geen op of aanmerkingen.
KlantenserviceNog niet voor deze aankoop met klantenservice gesproken, maar met vorige aankopen altijd goed geweest.
AlgemeenVia de VIP avond een LG OLED TV 55C7V besteld voor een goede prijs.
De medewerker was vriendelijk en de instructies waren duidelijk!
Duidelijke afspraken gemaakt en deze zijn keurig nagekomen!
Zending werd geleverd op de afgesproken dag zonder enige beschadigingen.
KlantenserviceVriendelijke medewerkers aan de telefoon.
AlgemeenPrima service, ze weten waar ze het over hebben! ik kom er al jaren voor mijn camera spullen en deze week heb ik er een Home cinema set gekocht.
AlgemeenWas op zoek naar nieuwe televisie. Goede uitleg gekregen en prijs was scherper dan concurrenten. service is ook goed word geholpen met dragen en mee gedacht bij wat je zoekt.
KlantenserviceWord geholpen bij keuZe en het brengen naar de auto.
AlgemeenGoede uitleg van de verkoper na twijfel tussen UHD LED en OLED scherm. Als voormalig gebruiker van een plasma tv gekozen voor OLED, geheel naar tevredenheid.
VerzendingIk mocht de tv een kwartier na sluitingstijd nog ophalen, prima service!
AlgemeenProducten tijdens een aktie gekocht, waarbij ze de goedkoopste waren. Aangezien ik niet in de winkel aanwezig kon zijn tijdens de aktie werd ik zoals afgesproken keurig gebeld door klantenservice om bestelling op te nemen
VerzendingVerzending ging prima, alleen het ene product kwam met een koerier en het andere met postnl, hierdoor ben je genoodzaakt om 2 keer thuis te blijven
AlgemeenBestelling plaatsen ging makkelijk, aangekochte televisie werkt zeer goed, goede beeldkwaliteit en goede service in de winkel in Rotterdam!
KlantenserviceZeer goede productkennis van de verkoper. We werden goed begeleid bij onze aankoop.
AlgemeenNa uitvoerige prijsvergelijking is FOKA er als beste uitgekomen. Bij telefonisch contact, korte wachttijd, uitgebreide info over toestel en bezorging gekregen.
AlgemeenBestellen & betalen ging prima, en Foka had op dat ogenblik ook de scherpste prijs. Foka meldt op de website "voor 23:59 besteld, volgende dag in huis". Echter, iets verder weg op de site staat dat TV's van 49" en groter, die na 20:00 besteld worden, 1 dag later bezorgd worden i.v.m. afstemmen met een andere bezorgdienst. Ik had om 23:30 besteld en was dan ook verrast de volgende dag een mailtje te ontvangen waarin stond dat mijn nieuwe 49" TV al over een paar uur geleverd zou worden, dus 1 dag eerder dan verwacht. Halsoverkop naar huis om het toestel in ontvangst te nemen en een paar uur later stond het apparaat op zijn plaats.
VerzendingVerzending ging zelfs sneller dan verwacht (zie hierboven). Alles goed aangekomen. Er zat geen aanvullende verpakking om de standaard doos maar dat lijkt me eigenlijk ook niet nodig.
AlgemeenIk was op zoek naar een goede deal voor een Sony KD65A1 TV.
Bij FOKA kreeg ik een goede aanbieding, waardoor ze de goedkoopste aanbieder van Nederland waren. Als bonus boden ze vijf jaar garantie.
Ik had `s avonds om 20.00 gemaild. Om 21.15 werd ik teruggebeld. Om 21.30 had ik betaald. Om 22.15 werd ik gebeld door het koeriersbedrijf voor een afspraak. De volgende dag om 7.30 stonden ze op de stoep.
Erg snelle bezorging, door een koeriersbedrijf dus niet door PostNL o.i.d..
TV werd netjes in de woonkamer gezet.
Er werd erg snel telefonisch gereageerd op de mail. De verdere afhandeling, ruim na sluitingstijd verliep ook erg soepel.
AlgemeenMedewerker heeft alles uitgelegd en goed geholpen. Het was geen probleem om alles te laten zien.
AlgemeenMakkelijk bestellen bij deze webshop, zeer snelle levering, zeer gunstige prijs. no nonsens. al met al een top resultaat.
VerzendingSnel