FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

De prijs bij het product aangegeven is effectief de prijs waaraan het verkocht werd, geen verborgen kosten. (Met kan zich wel vragen stellen met de doorgestreepte prijs die uitzonderlijk hoog was). Het product werd vlot geleverd.

Via e-mail contact opgenomen met Foka om te kijken of ze een goede prijs aan konden bieden voor een combinatie van een televisie en twee beugels. Vrij snel een reactie met een goed aanbod, en deze laten reserveren zodat ik die tijdens de koopavond op kon komen halen. Bij het bezoek aan de winkel stond alles netjes klaar en werd ik vriendelijk geholpen. Hele prettige ervaring!

Via mail contact opgenomen met de klantenservice voor een prijs aanbod, en werd snel en vriendelijk te woord gestaan.

Zeer heldere website, makkelijk te navigeren. Websites van concurrent willen wel eens te veel informatie op een scherm proppen, hier niet het geval. Procentuele toeslag op betaling met Paypal is jammer, American Express ontbreekt als betalingsmogelijkheid.

Zondag besteld, dinsdag ontvangen. 'Morgen in huis' dus niet van toepassing maar wat mij betreft snel zat.

Eerst telefonisch contact gehad over een platenspeler, dat ging heel goed, supervriendelijk en informatie. Daarna door naar de winkel, prima en snel geholpen. En ook nog 5 jaar garantie. Prima.

Perfect.Snelle levering.Prijs gunstig t.o.v. andere webshops en ook door de optie van 5 jaar garantie.

TV inclusief beugel besteld. informatie op website is overzichtelijk, Bestelproces was gemakkelijk, prijs concurrend, communicatie goed, levering snel en één keer. Klantenservice nog niet nodig gehad. Prima bedrijf.

Snelle en correcte levering

Uitstekende TV Veel waarde voor een betaalbare prijs.
Snelle en accurate levering. Beslist een aanrader.

Bestelling via email gedaan van een tv, muurbeugel en versterker voor een zeer goede prijs.

TV kwam per koerier. Er werd duidelijk gecommuniceerd wanneer de TV geleverd werd. Versterker en muurbeugel voor TV kwam via PostNL.

Snelle reactie per email. Gelukkig nog niet nodig gehad voor problemen.

Ik kreeg een betaal link via de mail, werd erg snel geregeld allemaal door de locatie zelf.

Artikel netjes de volgende dag bezorgd door een eigen koerier wel zo fijn met een mega tv waarbij TNT scheurt en zij niet.

Goed geholpen door de klantenservice en via de mail van de locatie zelf. Erg snel response op me mail iedere keer.

Goede info gekregen over verschillende spiegelreflexcamera's en lenzen, hierdoor heb ik snel een goede keuze kunnen maken.

Herinner me Foka uit mijn jeugdjaren; mijn vader kocht daar toen al foto-en geluidsapparatuur en altijd naar volle tevredenheid.
Een degelijke en betrouwbare zaak die zijn beloftes nakomt.

Website gevonden via Tweakers. Een duidelijke website. De garantie is 5 jaar, maar daarvoor moet wel een review gemaakt te worden.

Nog geen eigen ervaring met de klantenservice.

Goede service, flexibel. Nadat ik ontevreden was over het product (een 55" OLED TV) is tegelijkertijd een nieuwe TV gebracht en de oude TV opgehaald.

Toen de nieuwe TV ook niet volledig aan de wensen voldeed is FOKA me tegemoet gekomen.

(Ik heb "tegen beloning" ingevuld omdat in het formulier voor extra garantie een shop review is opgenomen. Er staat niets over dat het een positieve beoordeling moet zijn)

Door een koerier gebracht en uiteindelijk ook opgehaald terwijl een tweede set gebracht werd.

De bezorger had een lekke band en was daardoor wat later. Kan gebeuren.

Goed meegedacht, behulpzaam, flexibel. Niet alle medewerkers waren van alle acties en specificaties op de hoogte maar bij een bedrijf dat zo veel verschillende soorten producten heeft is dat ook bijna niet te doen.

Na 15 jaar de Onkyo Tx-ds 989S THX-Receiver te hebben gehad vond ik het tijd voor iets nieuws , en iets van deze tijd . ik heb gekozen voor de Marantz 8012 Black in combinatie met de Marantz UD 7007 Black Blu-ray speler . Ik heb dit set aangeschaft bij FOKA in Rotterdam , mede om het feit dat de jongens van de HIFI afdeling bij FOKA een goede inruilprijs voor mijn Onkyo 989 hebben gemaakt . ze hebben verstand van de apparatuur en weten wat het waard is . nog de complimenten voor de service van Max .

De Marantz UD 7007 was op dit moment niet meer op voorraad in rotterdam , maar na de inspanningen van de Specialisten bij FOKA werd de Blu-Ray speler spoedig nageleverd.

Goede service

In de winkel hebben we uitgebreid advies gekregen bij de aanschaf van een 49 inch LED televisie. Het is uiteindelijk de LG 4K Ultra HD TV 49UJ670V
geworden. De bestelling hebben we via de internetwinkel besteld op het moment dat de verbouwing in ons huis klaar was en de TV bij ons afgeleverd kon worden.

De levering was prima op tijd.

Ik koop vaker bij Foka.nl omdat men daar hele scherpe prijzen hanteert, in combinatie met een snelle en foutloze levering.

Midden in de Kerstperiode heb ik een Philips LCD 50PUS62626 besteld. De levering vond snel plaats. Ik werd het goed geinformeerd over het precieze bezorg-moment.

Toen ik even informeerde wanneer ik de TV precies mocht verwachten, kreeg ik heel snel een adequaat antwoord.

Tv gekocht bij Foka.
Ging eigenlijk om alleen even te vergelijken.
Werd goed geholpen.
Dus maar gelijk 1 gekocht.

Volgens afspraak op de juiste dag/tijd geleverd

Heb een tv gekocht, dus.......

Ik heb op 29 december in de winkel in Rotterdam een camera gekocht. Eigenlijk wilde ik hem gewoon online bestellen. Maar uiteindelijk was ik maar wat blij dat ik gewoon naar de winkel gegaan ben. Werd er op een heel klantvriendelijke wijze geholpen door een medewerker met veel kennis van zaken. Uiteindelijk ben ik met net iets anders naar huis gegaan dan ik eerst in mijn hoofd had.
Ben er ontzettend blij mee.

De bestelling werd geleverd voor ik de tracé and track had gevonden dat is dus wel super snel

Na op internet wat te vergeleken te hebben bij Foka.nl een LG 32 inch tv gekocht, type LG LJ610V. De levering was binnen 24 uur geregeld.
Ik ben zeer tevreden over het besteltraject en het geleverde product.

De bestelling en levering, snel en duidelijk geregeld, product de volgende dag geleverd.

Scorekaart voor FOKA Superstore