Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenEerst contact gehad via de mail en daarna is de tv voor mij gereserveerd om af tr halen in Rotterdam. Aardig contact gehad met de verkoper en tv stond klaar om in de auto te laden met hulp van de verkoper.
AlgemeenIk ben zeer tevreden over deze winkel. Eerst via email, direct een correcte reactie. Later in de winkel snel geholpen.
AlgemeenIk had niet eerder iets gekocht bij deze winkel. Ze zijn aangesloten bij thuiswinkelwaarborg, dat wekt bij mij vertrouwen. Ik heb online een bestelling gedaan.
Mooi hoe je visueel bevestiging krijgt als je iets in je winkelmand zet. Website werkt verder vlot en de informatie die vermeld wordt klopt heel aardig.
Later in de e-mail bevesting zie ik wat tikfouten in de beschrijving staan van het product, maar dat boeit mij weinig. Ik zet het hierin, zodat ze de mogelijkheid hebben het aan te passen als ze dat willen.
Aangezien ik niet met ideal had betaald heb ik een e-mail gestuurd met de vraag wanneer het op de post zou gaan na overschrijving. Daarop werd vlot gereageerd, tevens bleek het toen reeds op de post te zijn. Maandag besteld, woensdag in huis.
Maandag besteld, woensdag in huis een dag extra, omdat ik met overmaking werkte i.p.v. het gebruikelijke ideal.
KlantenserviceNa een vraag via e-mail. Ik kreeg gelijk een autorespons met daarin dat ik binnen 24 uur reactie kon verwachten. Die geschepte verwachting kwamen ze na en ze beantwoorde mijn vraag adequaat. Zeker een winkel waar ik nog eens ga bestellen.
AlgemeenIk werd heel goed geholpen. De verkoper nam uitgebreid de tijd en was erg vakkundig.
AlgemeenDe enige zaak in Rotterdam waar je professioneel geholpen wordt. Jammer is dat je wel lang op je beurt moet wachten.
AlgemeenVoor sommigen geeft een nieuwe tv kopen misschien de ultieme kick.... Ikzelf vind het maar niks. Zo veel keuze... Zo veel reviews... Welke maat? Welke functionaliteiten...?! Waar heb je echt wat aan en wat is eigenlijk kul? Wat is nu de beste aankoop voor mijn budget en wensen? Gelukkig is FOKA al jarenlang een vertrouwd adres in Rotterdam. Waar ik voor andere zaken meestal webwinkel, ging ik nu met mijn wensenlijstje naar de fysieke winkel. Ik werd uitstekend geholpen. FOKA belooft de laagste prijs en dat werd ter plekke nog even gecheckt. Fijne ervaring. En, nog belangrijker: de tv bevalt uitstekend!
KlantenserviceDe factuur zou gemaild worden. Op maandag (de tv op zaterdag gekocht) was de factuur echter nog niet binnen. Een kort telefoontje naar de Klantenservice en hij zat alsnog in mijn mailbox.
AlgemeenIk ben uitstekend en snel geholpen, het product was op voorraad. Verkoper leverde prima service
AlgemeenSnel en soepel contact gehad over prijs via email. Bestelling de volgende dag opgehaald, daarbij ook in de winkel goed geholpen.
Algemeenbestelling ging makkelijk en snel.
vond alleen de communicatie van de levering niet helemaal lekker lopen,maar goed kan gebeuren.
voor de rest super te Vreden over de afhandeling.
ook ben ik steeds snel te woord gestaan en snel gereageerd op mijn mails
communicatie kon beter, zo na een mail gebeld worden die dag ..niet gebeurt toen zelf gebeld,er werd toen gezegd tussen 20:00 en 22:00 wordt u gebeld...niet gebeurt.
weer gebeld en zouden er gelijk achter aan gaan,en inderdaad werd gebeld.
voor de rest super snel geantwoord op mail en telefoon.
snel en vriendelijk te woord gestaan.
AlgemeenSnel geholpen, prijs afspraak ging goed zoals verwacht (hebben laagste prijs garantie). In de ochtend gebeld om weg te laten leggen en kon hem in de avond ophalen. Keurig parkeerkosten terug gekregen. Geen gezeur.
AlgemeenVerkeerd voorgelicht over de verkrijgbaarheid van tv via Foka-service(telefoon).
Daarnaast doet de magic afstandbediening niet wat is verteld, namelijk dat andere afstandbedieningen overbodig worden: Je hebt nog steeds je ab van Ziggo nodig én de Magic-ab. Jammer.
Mailcontact is te traag. Terugbelverzoek ook de volgende dag ook niet op tijd.
Uiteindelijk werd in de winkel (speciaal voor moeten rijden) de zaak wel goed afgehandeld, naar mijn tevredenheid.
Goed op tijd bezorgd.
KlantenserviceEen aantal keer contact gehad. Kwaliteit is afhankelijk van de medewerker aan de telefoon.
AlgemeenGewenste artikelen vrij eenvoudig terug te vinden. Bestelprocedure makkelijk te doorlopen. Betaling met Visa is eveneens vlekkeloos verlopen.
VerzendingZeer snelle levering
AlgemeenGoede aanbieding van een smart tv. Levering ging bijna volgens het boekje, alleen gooide de sneeuw roet in het eten. Dat mocht de pret niet drukken.
VerzendingWat ik al zei, een dag vertraging vanwege de weersomstandigheden.
Algemeenvakbekwame mensen die goed uitleg geven over het product dat je wil kopen en dat is hel belangrijk met bepaalde producten gewoon top
Verzendingsuper store gekocht
Klantenservicenetjes geholpen
AlgemeenEerst in de winkel geweest, geweldig geholpen, daarna alles bekeken op de website, heel goed en duidelijk.
Alles netjes geregeld, ben zeer tevreden.
Professioneel personeel en duidelijke website.
Alles was netjes verzorgd, netjes ingepakt, geen enkele opmerking.
Ik ben blij met mijn aankoop, met de persoonlijke uitleg, zowel in de winkel als per telefoon, ben ik zeer tevreden.
Nogmaals, eerst bij de winkel geweest, zeer goede en duidelijke uitleg, niet opdringerig, maar juist heel duidelijk.
Nadat ik de winkel verliet, wist ik precies wat ik wilde hebben.
Alles netjes geregeld, ben zeer tevreden.
Professioneel personeel en duidelijke website.
Alles was netjes verzorgd, netjes ingepakt, geen enkele opmerking.
Nadat ik de winkel verliet, wist ik precies wat ik wilde hebben.
AlgemeenOrigineel product van Olympus, dus van prima kwaliteit. Besteld bij en geleverd door een betrouwbare webshop.
VerzendingSupersnel en zeer zorgvuldig verpakt.
AlgemeenLG OLED 55C7V besteld en werd de volgende dag al bezorgd. Via de email een goede prijs aangeboden gekregen en de TV voldoet vooralsnog volledig aan de verwachtingen.
VerzendingProduct werd binnen een dag bezorgd nadat telefonisch een afleverafspraak was gemaakt.
AlgemeenLG OLED 55C7V besteld. 2 stuks, een voor mezelf en 1 voor een vriend. Prijs was goed en eerlijk en communicatie via email zeer snel en professioneel. Bezorging ook heel snel met koerier, en 5 jaar garantie is natuurlijk mooi meegenomen.
AlgemeenIvm met de inruilwerken ben ik naar de Foka Superstore geweest. Professioneel personeel met veel ervaring hebben mij geholpen. Ik heb een lading aan spullen meegenomen en heb er een goed bedrag voor teruggekregen. Vervolgens heb ik een nieuw camera (body) en lens gekocht. Ik heb een Canon 6d MarkII en een Tamron 24-70 2.8 gekocht. Zeer tevreden ermee.
VerzendingGoede kwalitatieve producten. Als Canon liefhebber ben ik overgestapt naar Tamron. Dit dankzij de medewerker van de superstore. De Tamron lenzen zijn kwalitatief beter en goedkoper dan de Canon lenzen. Ik heb het mogen testen in de winkel en super is het.
KlantenserviceMedewerkers zijn professioneel en behulpzaam.