Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenDe techniek gaat snel, vandaar mijn 3e Onkyo AV reciever.
Nooit problemen gehad. Goed geluid en een makkelijk menu om alles in te
stellen.
Niet alleen bij deze aankoop maar ik ben altijd goed geholpen.
personeel weet waar het over praat.
AlgemeenCamera en lens in de winkel gekocht. Korte wachttijd, vriendelijke verkoper, ik wist vooraf wat ik wilde dus ging lekker vlot. Verkoper probeerde geen onnodige spullen op te dringen.
AlgemeenBen de trotse eigenaar van een LG OLED55C7V, gekocht bij FOKA. Ik had in eerste instantie een goedkoper toestel besteld, welke uiteindelijk toch niet geleverd kon worden. Daardoor naar een nieuwer toestel uitgeweken, maar ik had mijn bezorg-moment daardoor inmiddels wel gemist. Dit heb ik opgelost door naar de winkel de gaan en hem zelf op te halen, waar ik heel erg vriendelijk geholpen ben, inclusief koffie en het gezamenlijk inladen van de doos in de auto. Fijne winkel, super vriendelijk en skilled personeel. Heb e.e.a. aan uitleg gekregen, wat me heel erg heeft geholpen.
KlantenserviceOmdat ik na mijn bestelling niet werd gebeld voor het maken een leversafspraak, had ik het idee dat er iets mis gegaan was. Dat bleek ook het geval (toestel was dusdanig veel verkocht, dat ie uitverkocht was en niet meer geleverd kon worden). Uiteindelijk allemaal heel netjes opgelost met de klantenservice, maar als ik dan iets moet noemen is dat het feit dat ik er zelf achteraan moest gaan en het feit dat er iets verkocht is wat eigenlijk niet meer geleverd kon worden.
AlgemeenLG Tv gekocht Type 65C7V, goede uitleg in de winkel voor de diverse verschillen in modellen. Ruim de tijd genomen. product werd netjes gratis thuis bezorgd. Superbeeld kwaliteit.
Wij zijn dik tevreden over de service en product.
Levering gratis aan huis, binnen het afgesproken tijdstip.
Dik tevreden over de service
AlgemeenProfessioneel geholpen en klantvriendelijk te woord gestaan. Goede uitleg van mogelijkheden van de diverse camera's.
AlgemeenBestelling geplaatst en betaald. In de avond gebeld dat het bestelde artikel niet te leveren was en een goed voorstel gekregen voor een ander artikel. Daarna snelle actie en zoals beloofd voor 20:00 besteld volgende dag geleverd.
VerzendingLevering verwacht bij de beneden deur maar meneer kwam de tv helemaal naar boven brengen (met lift) en zelfs naar binnen getild.
KlantenserviceIk ben gebeld door Foka over het levering probleem van de orgineel bestelde televisie. Deze was niet meer op voorraad wegens te veel verkocht maar wel het nieuwere type voor een aantrekkelijke prijs. Zie alleen nog wel op de site staan dat de televisie die ik besteld had nog steeds op voorraad staat.
AlgemeenZag mijn LG oled tv elders goedkoper staan.Foka wilde hem ook leveren voor die prijs plus 5jaar garantie.Het kontakt met de klantenservice nadien was ook zeer prettig.
VerzendingAlles volgens afspraak
Algemeengisterenavond 23.41 uur LG tv besteld, vandaag om 12.31 al thuisbezorgd!!
uitstekend en supersnel geregeld!!
Supersnel!
AlgemeenVandaag bij Foka Rotterdam de LG OLED55C7 opgehaald daar en gelijk 2 kabels gekocht welke ik met korting heb kunnen kopen.
Prima geholpen en goede service met een uitstekende prijs dus ik beveel Foka van harte aan.
AlgemeenZeer fijne firma om aan te kopen.Fijne bediening correcte en juiste prijzen. Goede begeleiding bij de keuze van het product.Korte leveringstermijn wordt gerespekteerd.
VerzendingIs op de aangegeven dag, en vooral het levering uur volledig nagekomen.
KlantenserviceHebben mijn probleem van een eerste gekocht tv toestel die niet voldeed begrepen en probleemloos opgelost
Algemeenvia de website bekeken wat ik wilde hebben en persoonlijk in de winkel nog advies gevraagd over de TV waar mijn interesse naar uitging en op advies van de verkoper mijn keuze naar tevredenheid gewijzigd en betaald en meegenomen.
AlgemeenWebshop is makkelijk en snel toegankelijk. Zeer goed ervaring met de Chat functie die snel de gevraagde aanvullende informatie kon verstrekken. Ik kon op die manier ook mijn afleverdatum laten veranderen (kon niet in het bestel proces)
VerzendingCorrect en volgens opgave afgeleverd.
AlgemeenSnelle, correcte levering. Ook werd later nog een tas gratis nagestuurd toen bleek dat er ook een aanbieding was van camera incl. tas.
VerzendingGeheel afgehandeld zoals toegezegd.
KlantenserviceUitstekend geholpen door de servicedesk voor de tas die nog gratis werd nagestuurd.
AlgemeenDuidelijke omschrijvingen en goede prijzen. Vragen via chat en mail werden snel beantwoord, erg prettig!
Netjes op tijd, aardige bezorger die de tv netjes binnen zette.
AlgemeenIk heb zonder veel moeite te hoeven doen (één telefoontje + 1 mailtje) een uitstekende prijs aanbieding gekregen voor de aanschaf van een LG Oled tv incl. levering + installatie + 5 jaar garantie.
Na keurig een betaal link toegezonden te hebben gekregen was betaling een fluitje van een cent.
Inmiddels geniet ik van een schitterende TV.
Foka maakt gebruik van een uitstekende koeriers service incl. installatie monteur.
Het was in mijn geval een fijne vent, wel gemanierd die de tijd nam om de TV rustig en netjes uit te pakken, te installeren en in te stellen zover ik dat nodig vond. SUPER
Men nam vlot de telefoon op, mailtjes werden in de regel binnen het uur beantwoord en mijn vragen werden uitstekend beantwoord.
TOP!
AlgemeenEenvoudig en significant goedkoper dan concurrerende aanbieders een Samsung 65" TV besteld via de overzichtelijke webshop. Ze hebben een aantal elementen op de website slim gekopieerd van CoolBlue (in mijn ogen toch de benchmark op dit moment), echter is het allemaal nét iets minder toegankelijk. De bestelling werd direct bevestigd via email en een uur later (rond 21:00) werd ik gebeld door hun koeriersdienst voor een transportbevestiging. Geen track & trace code, wat niet meer helemaal van deze tijd lijkt maar geen probleem is. De levering viel helaas ver buiten de afgesproken tijd viel doordat de koerier blijkbaar het pakket was vergeten mee te nemen. Ik heb zelf moeten bellen naar de status. Hoewel dit uiteraard niet direct bij Foka ligt, geeft een 'bekende' transportdienst toch net wat meer vertrouwen. Maar al met al, mijn bestelling is netjes de volgende dag bezorgd en in goede staat binnen in de huiskamer neergezet: Een goede ervaring met Foka.nl.
VerzendingSignificant latere levering dan afgesproken. Zelf moeten bellen naar de status. Ze waren het pakket "vergeten mee te nemen". Maar blijkbaar hebben ze er nog speciaal voor op en neer gereden, dus kortom ben ik voldoende tevreden over de levering.
AlgemeenBij Foka al meerdere foto gerelateerd producten gekocht. Ik ben altijd heel vakkundig geholpen en heb met een tevreden gevoel de winkel weer verlaten. Mijn laatste aankoop was een 360 graden camera. Ook de uitleg over de werking van de camera was verhelderend.
AlgemeenIk heb bij de webshop foka.nl een 70 inch tv gekocht. Top service , omdat ik het produckt ergens anders goedkoper vondt en ze de prijs meteen aanpasten . Snelle levering en vriendelijk.
KlantenserviceZEER VRIENDELIJK !!
AlgemeenWinkel zet het product op voorraad, dus ik heb het besteld. Wordt niet verzonden en moet zelf mailen wanneer het product wordt verzonden om alleen te horen dat het product uitverkocht is en ze niet weten wanneer de levering is
AlgemeenEenvoudig en handige site om te bestellen Naar aanleiding van mail bestelling geplaatst. Een tablet van Salora
VerzendingIn eerste instantie was het defect. Call centre tot laat in de avond bereikbaar. Terugbelservice uitstekend. Product retour gezonden, portokosten krijg je teruggestort en toezending nieuw product. Prima