FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

Laat in de avond bestelling geplaatst, op zaterdag meteen geleverd. Ik kreeg ook meteen een mailtje met een track-en-trace code. Zo kon ik meteen zien hoe laat het product geleverd werd. Ideaal.

Makkelijk en snel contact via de mail. Tot een mooie deal kunnen komen voor een LG 55 inch OLED tv.

Verzending was netjes op tijd binnen het aangegeven slot. TV werd afgeleverd tot in de woonkamer.

Wat het apparaat betreft: Sony STRDN1080.CEL AV receiver. Ik moet alles nog installeren maar heb vertrouwen erin dat dat goed zit. Ken FOKA al jaren en de service en aandacht is uitstekend.

Zeer snelle levering. Ook als je via een internetwinkel besteld.

Snelle reactie op email, prettig telefonisch contact.
TV dezelfde dag opgehaald, makkelijk te bereiken winkel in Rotterdam, er was volop parkeerplaats. Mooie winkel.
Scherpe prijs, de beslissing was gauw gemaakt. Kortom top!

Speciaal naar de winkel gegaan om goed voorgelicht te worden en advies te krijgen. Ben erg tevreden hoe ik te woord gestaan ben en geholpen ben.

Prima (fysieke) winkel met vriendelijke en deskundige mensen die je goed kunnen voorlichten. Ook kun je camera's en objectieven ter plekke bekijken en uitproberen. Ze hebben een groot assortiment en concurrerende prijzen.

Product in webshop gezien en las tip over de prijs op tweakers forum. Contact met ze opgenomen vanwege elders goedkoper. Hierop heeft Foka de prijs aangepast. Bestellen ging via mail waarbij ik snel reacties en uiteindelijk een ideal link kreeg naar de aangepaste prijs.

Er werd contact opgenomen door de transporteur. Ik kon een dag inplannen en de avond ervoor kreeg ik een sms met tijdstip van levering. Dit klopte met de daadwerkelijke levering.

Komen al vele jaren bij Foka en worden altijd vriendelijk geholpen. Uitleg product meestal voldoende

Heb betaald aan de kassa in de winkel, geen probleem, goed geholpen door het personeel.

Product gegoogled en gevonden; later op de Foka website gezocht en niet gevonden. Na soepel verlopen telefonisch contact bestelling kunnen plaatsen.

Producten goed verpakt en werkend geleverd.

Bij Foka wordt je alijd deskundig en goed geholpen, in een woord een TOP winkel met goed personeel.

Goed en snel geholpen, met mijn vraag of de tv nog op voorraad was in de winkel.

Ik ging naar Foka voor een compact camera maar kwam weer buiten met een systeemcamera. Foka mag blij zijn met de sales skills van hun personeel. Ik ben vriendelijk en enthousiast geholpen, door een verkoper met kennis van zaken. Ik ben blij met de foto's die de camera maakt, het was een goede koop.

Na eerst een bezoek te hebben gebracht aan de winkel uiteindelijk de TV online besteld. Helaas was deze door een fout in het magazijn een dag te laat geleverd. Ik had speciaal een vrije dag hiervoor genomen, dus het was best zuur dat de televisie niet op tijd geleverd was.

Product was helaas een dag te laat geleverd. Hiervan moest ik zelf contact opnemen met de klantenservice.

De klantenservice is uitstekend. Goed bereikbaar en doeltreffend.

Na in tweakers forum gelezen te hebben dat ze bellen een scherpe aanbieding oplevert, contact met ze opgenomen en inderdaad een goede aanbieding gekregen. Het product was goed en snel geleverd.

Ze gaven aan bij een snelle betaling dat ik het product mogelijk nog voor pasen binnen zou kunnen hebben. Maar ondanks de snelle betaling werd het helaas toch net na pasen. Maar voor de rest toch een snelle levering.

Prima proffessioneel advies . Snelle service en goede inruil kortom een aanrader ben vaste klant ohja ook nog 5 jaar garantie

Volgende dag al thuis bezorgd lekker snel

Ten eerste kon je op de site perfect vinden wat je wilde hebben en bekijken of het het juiste was en het op voorraad was. De uitleg en bediening in de winkel top en diverse goede adviezen gekregen.

Een vriendelijke en klantgerichte winkel met deskundig personeel, waar ik nog zeker in de toekomst terug zal komen.

Bestelling na veel vergelijken bij Foka geplaatst, enorm groot assortiment en zoals hoort voor een typisch NL-er, de laagste prijs. Verder is de winkel in de buurt, dus bij evt. problemen zou je zelfs nog even persoonlijk contact kunnen opnemen.

Aflevering volgens afspraak (na bestelling zelfde dag telefonisch benaderd voor afleverafspraak), binnen tijdsvak van 2 uur.

Nog geen klacht mogen ervaren. Bestelproces en leverproces verliep vlot.

Een ontzettend mooie en grote Philips 65PUS6162/12 4K LED TV gekocht bij FOKA Superstore. Het product is afgeprijsd naar 899,00 EUR wat ik niet kan laten liggen. Product specificaties zijn uitstekend en het mooiste hij wordt morgen al direct geleverd. Een echte aanrader!

Voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

De aankoop is officieel via bol.com gegaan maar direct na aankoop kreeg ik ook persoonlijk een mail van Foka en ik word uitstekend op de hoogte gehouden van mijn verzending.

Heldere website, mooi aanbod met 5 jaar garantie, fijn dat er een echte fysieke winkel achter staat. Ook nog eens snelle levering.

Het zou nog fijner zijn als de mogelijkheid bestond vooraf een bezorgdatum en tijdstip aan te geven.

Scorekaart voor FOKA Superstore