FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

avatar van fjs
fjs Karma 5,51K

Onky LS5200 gekocht.
Wilde eerste luisteren naar het systeem. En ben er tevreden over.
Vriendelijke verkoper.

Fijne winkel, snel en voor een goede prijs. Over de service behalve dat het in de winkel vrij vlot ging kan ik nog niks zeggen.

Snel en op tijd geleverd.

Ben pas geleden langs gegaan met het voornemen een televisie van dichtbij te bekijken welke ik op hun site had gezien. Mocht het mij bevallen zou ik het zeker hebben gekocht.
De televisie was niet op display, dus wilde ik dit vragen aan een verkoper.
Er waren twee verkopers, en het duurde vrij lang voordat ik er een te spreken kreeg.

Deze was helaas totaal niet geinteresseerd om een televisie aan mij te verkopen. Ik vroeg hem naar het specifieke model, ja die hadden ze wel maar die stond ergens achterin. Konden ze niet naar voren halen.

Begrijp dat tot op zekere hoogte wel, vervolgens gevraagd naar een goed alternatief. Tsja, misschien deze Sony, staat ook niet op display maar is het vorige model van die daar hangt. Wat zijn de verschillen dan, vroeg ik. Kon de beste verkoper niet vertellen, moest het opzoeken en liet vervolgens een vergelijkingssite zien. Ik moest dat zelf maar even op de monitor bekijken.

Vervolgens stilte. Ik deelde hem mede dat ik wel even verder kijk. Dat vond de beste verkoper met gestretchte oorgaten en al wel prima allemaal. Heb vervolgens nog aandachtig gekeken naar andere televisies, maar de verkoper zag mij van een afstandje en zag dat het goed was.

Jammer, geen goede ervaring.

We zijn keurig en eerlijk te woord gestaan bij de zoektocht naar een nieuwe camera. Alternatieven zijn aangedragen en er werd meegedacht in de mogelijkheden die er waren en wij niet altijd zagen vooraf.

De levering op zich was goed. De levering zou een dag later zijn maar dat bleek niet haalbaar. Naar verwachting komt dat doordat er een tweede product ook geleverd diende te worden dat een langere levertijd had en alles in één keer is verstuurd (zo bleek)

Mail gestuurd om te vragen of Foka eenzelfde mooie prijs kon leveren op de nieuwe LG 55C8 als Apollo en die konden ze matchen, in het geval van Foka kreeg ik er ook nog 5 jaar garantie bij. De keuze was dan snel gemaakt, erg tevreden met het contact en m'n nieuwe tv

Zowel via mail als via telefoon heel aardig en to the point. Op lokatie heeft een oude baas me goed geholpen met de tv naar m'n auto krijgen

Bestelling was makkelijk te plaatsen, deskundig personeel.Nette winkel, lage wachttijd. Alles op voorraad leverbaar. Hulp bij inladen.

NVT

Ik ben heel tevreden met mijn mooie televisie, makkelijk te bestellen en snel en goed afgeleverd.

Ik had interesse in de LG 55B6V OLED TV. Deze was echter uitverkocht. De verkoper gaf mij een nette prijs voor de opvolger, de 55C7V. Het toestel is de volgende dag netjes thuis bezorgd.

De tv is netjes geleverd tot in de hal. Ik heb de doos in nette staat ontvangen er is dus netjes met de TV omgegaan tijdens transsport.

Nette prijs kunnen krijgen voor de 55c7V oled TV. Helaas is de gevraagde Toslink kabel niet mee geleverd. Moet ik even achteraan maar ga vanuit dat dit goed komt.

Snel, dag na bestelling binnen, netjes

Snel en kundig advies,top

Internet bestelling van camera en accessoires verliep soepel. Goede track en trace via KPN, levering op tijd. Bij uitpakken bleek dat cameratas geen broekriem bevestiging heeft. Retourprocedure hiervoor in gang gezet. Daarvan nog geen resultaat voorhanden

KPN mailde wat levertijd zou zijn, prima!

Klantenservice leidde me naar site waarop retourprocedure vermeld was

OLED TV gekocht en afgehaald bij de FOKA Superstore in Rotterdam nadat ik via Tweakers zag dat deze werd aangeboden voor 2199 euro met 5 jaar garantie.

Ik ben prima te woord gestaan door een van de verkopers welke voor mij na een kleine aanbetaling de OLED TV apart heeft gezet. Bij aankomst werd de TV direct gehaald en kreeg ik aanvullend nog korting op de muurbeugel.
Helaas bleek bij thuiskomst dat de TV nadat deze kortstondig aanging terug in de standby wilde en heb direct gebeld. Helaas kreeg ik niet direct iemand uit de winkel te spreken maar werd ik te woord gestaan door een telefonist(e) welke een service ticket had aangemaakt. Omdat het het einde van de dag was werd ik de volgende dag teruggebeld en kreeg ik te horen dat ik de TV direct om kon komen ruilen wat uiteraard erg prettig was.

Het kan altijd voorkomen dat iets vanuit de fabriek niet goed werkt en het is dan erg prettig dat FOKA hier totaal geen probleem van maakt. Helemaal top!
Om voor de 5 jaar garantie in aanmerking te komen werd mij verteld dat ik het serienummer van de nieuwe TV welke op de doos/tv stond in kon vullen op de website en dat zij het in het in hun systeem verder zouden aanpassen.

Al met al, ik ben erg blij met de aanschaf en met de keuze om de TV bij FOKA aan te schaffen.

Helaas kreeg ik niet direct iemand uit de winkel te spreken maar werd ik te woord gestaan door een telefonist(e) welke een service ticket had aangemaakt. Omdat het het einde van de dag was werd ik de volgende dag teruggebeld. Ik snap de logistieke keuze die gemaakt wordt maar voor mij als klant is het onprettig als mijn TV het bij aankomst niet doet en niet direct iemand kan spreken die met een oplossing kan komen. Ik ben uiteindelijk prima geholpen dus vandaar een goed....

Ik heb telefonisch contact opgenomen voor prijsinformatie over een tv en het bestellen van de tv. De persoon die mij kon helpen was niet in de buurt van de telefoon en ik zou teruggebeld worden. Dit gebeurde, maar op dat moment kon ik de telefoon niet opnemen. Toen ik binnen 10 minuten terugbelde kreeg ik helaas weer de verkeerde persoon aan de lijn, die aangaf dat ik weer teruggebeld zou worden. Enfin, uiteindelijk heb ik nooit de juiste persoon gesproken.

De volgende dag heb ik dezelfde vraag per mail gesteld. Hier kwam snel antwoord op en ik had spoedig een ideal-betaallink in mijn mail. De volgende dag is de tv netjes bezorgd door Thijse Koeriersdienst. Bij deze koeriersdienst kun je aangeven of je pakket in de ochtend of in de middag bezorgd wordt. Prima geregeld, al is het wel jammer dat de koeriersdienst niet 's avonds kan bezorgen. Als dat laatste mogelijk zou zijn, zou ik 'uitstekend' als beoordeling geven

Al met al een prima ervaring, al zou ik aanraden om te mailen in plaats van te bellen :)

Via de mail mooie offerte ontvangen, vervolgens makkelijk besteld tegen een nette prijs. Foka is me goed bevallen

netjes op tijd ( ik had wel een afleverdatum over 6 dagen afgesproken)

ik ben goed te woord gestaan

Prima service in de winkel. gemotiveerd en kundig personeel de de tijd nemen voor je.

Personeel kon mij voldoende vertellen over de nogal net op de markt uitgebrachte Camera.
Wat weleen klein beetje jammer is dat ik een doos mee krijgt waarop staat dat er een 18-150 lens in zit terwijl ik een 15-45 lens hebt gekocht.

Werd supersnel geholpen op zondag. vakkundig en vriendelijk!!!

Kwam voor een tv, hetzij dit "outlet" model echt een showmodel bleek te zijn. Aangezien ik hier geen trek in had was het voor mij over, echter mede dankzij tegemoetkoming in prijs van een Oled model. Toch tevreden met een pracht tv naar huis. Vriendelijk en vakkundig personeel. Al lees ik achteraf dat ik er toch misschien nog net te veel voor heb betaald.

super service in de winkel. ik ging voor een sonos playbar, maar ging met een goedkoper product LG SJ9 de deur uit en inclusief subwoofer. kwalitatief een beter geluid en paste beter bij mijn reeds (ook Foka) aangeschafte LG C7V Oled. Top combi en zeker geen spijt.

Goed inhoudelijk emailcontact, een zeer snelle reactie, en een goede laagste prijsgarantie waardoor ik nog een mooi voordeel had.

Ik heb de TV in de winkel gekocht. De bediening was vriendelijk en correct. Ik kreeg over het algemeen de juiste informatie.

Duidelijke informatie op de website van Foka over het product. Betrof Outlet product in zeer goede staat.

Prima ingepakt en verzonden in originele doos. Compleet met alle toebehoren.

Goede prijs, snel geleverd en het product is volledig naar wens. Het ging erg gemakkelijk.

Snel geleverd zonder problemen.

Scorekaart voor FOKA Superstore