Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenHeel vriendelijk onthaal, mogelijkheid om de lens eerst te plaatste te testen en goede aangename service
AlgemeenContact opgenomen voor een OLED55C7V die ik voor een redelijke prijs heb kunnen kopen. Duidelijke uitleg gehad van de desbetreffende medewerker.
VerzendingEr werd beloofd dat de TV de volgende dag in huis zou zijn, dus die dag geregeld dat er iemand thuis was, maar werd vervolgens niet geleverd. Uiteindelijk werd er teruggekoppeld dat de tv van hun winkelmagazijn naar hun onlinemagazijn verplaatst moest worden. Dat kan, maar beloof dan niks aan de klant .
De avond dat ik gebeld zou worden door de koerierdienst heb ik zelf contact opgenomen met de klantenservice omdat ik dus nog niet gebeld was. Deze zou er achteraan gaan, vervolgens om 10 uur 's avonds nog een keer gebeld en toen werd mij verteld dat er niks meer gedaan kon worden omdat het koeriersbedrijf gesloten was. Wat meer initiatief vanuit de klantenservice was fijn geweest. Verder nog niks op de klantenservice aan te merken.
AlgemeenSamsung tv besteld via Foka webshop, ideaal. Foka had een goede prijs met 5 jaar garantie.
VerzendingTv toch 2 dagen later aangeleverd dan oorspronkelijk was afgesproken.
Klantenservice5 Jaar garantie is natuurlijk mooi meegenomen!
AlgemeenGoed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe tv voor mijn ouders, prima service !!!
AlgemeenVakkundig geholpen, bestelling stond klaar en kreeg nog extra informatie mee over het product en garantie.
AlgemeenOveral geweest voor een nieuwe TV. Wat een onzin wordt er verkondigd door de verkopers van de grote ketens. Na een uurtje inlezen op internet kan iedereen de verschillen wel ontdekken. Mooie praatjes en loze kortingen en btw acties.
Wat ik vooral niet moest doen is naar FOKA gaan, ik zou toch niet gek zijn.
volgens de ketens zouden daar alleen maar buitenlandse modellen verkocht worden.
Ik ben natuur wel gegaan, wat een verademing, eindelijk iemand die wel meer wist dan ik ....vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, geen onzin verhalen.
Niks waar van de vooroordelen :
Quincy Zeeman, bedankt voor je geduld, ik was niet makkelijk.
Gekozen voor een LG OLED65E7V
Scherpe prijs, nergens zo'n bod gekregen voor een "nieuw in doos" model
Op voorraad
Geholpen met passen in de auto, en ja met wat duw en trekwerk paste hij in de BMW, en dat voordat we hadden afgerekend, top !
Natuurlijk zelf aangesloten, had nog wat probleempjes met de CI+ module, maar met de chat op de site, en het was al laat, snel opgelost met het juiste advies, dank hier voor.
Ik kom van een plasma en ben blij dat ik jullie advies heb opgevolgd op geen QLED te nemen maar een OLED, wat een mooi beeld.
Zelf mee genomen.
Door de verkoper geholpen om in de auto te plaatsen
Helpdesk via chat gebruikt ivm problemen met de CI+ module, advies was een update van de module, probleem opgelost.
AlgemeenEen voorlopige review daar de TV helaas nog steeds niet kan worden gebruikt i.v.m. verbouwing benedenverdieping.
a. het overleg en de prijsopgave werden op een degelijke wijze verzorgd.
b. bij het afleveren dreigde het even mis te gaan, 's-avonds vooraf aan aflevering gebeld over tijdstip.
De volgende dag thuis gewacht op koerier. Niet aangekomen zelf gaan bellen met opgegeven nummer van koerier.
Iets fout gegaan in distributie, wat kan gebeuren. Nieuwe afspraak gemaakt en 's-morgens half acht koerier aan de voordeur. Afspraak was vanaf 09.30 uur. Ook geen probleem.
Maar nu mijn ergernis over de koerier, deze blijft nadrukkelijk in gebreke.
Vergissing of fout in distributie; maken we allemaal, zero probleem.
Maar om vervolgens een telefoonnummer publiceren om informatie in te winnen inzake de aflevering waarvoor € 0.30 PER MINUUT wordt gerekend is echt niet meer van deze tijd.
Dit is FOKA onwaardig.
De review over de televisie volgt.
Een dag wachten zonder enig contact over de vertraging, dat is jammer, FOKA blijft verantwoordelijk voor de aflevering
Klantenservice"U ontvangt deze e-mail omdat er helaas iets fout gegaan bij het afleverproces van uw TV. Deze fout hebben we inmiddels hersteld. U wordt vanavond nog gebeld door onze koerier om een nieuwe bezorgafspraak in te plannen. Onze oprechte excuses voor het ongemak."
Dit zijn geen oprechte excuses, dit is een automatisch gegenereerd excuus.
Het is allemaal goed gekomen, m.i. had het proces ook anders kunnen worden afgehandeld.
AlgemeenFantastische deal voor een LG 55C8V. Alles telefonisch en online afgehandeld met verkoper 'Max'. Top communicatie, snel en adequaat. Later op een specifieke datum afleveren (ivm een verbouwing) was allemaal geen probleem.
VerzendingVerzending gaat via Thijse Koeriersdienst. Tevens goede en duidelijke communicatie. Zoals eerder beschreven was afleveren op een later gewenste datum allemaal geen probleem.
KlantenserviceSnel en duidelijke communicatie. Snelle reacties op mail en/of persoonlijk terug gebeld.
AlgemeenMijn bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Foka bied de langste garantie en dat heeft mij over de streep getrokken
VerzendingDe volgende dag in huis
KlantenserviceWeinig contact gehad maar er zijn voldoende mogelijkheden
AlgemeenFoka Superstore bood de tv tegen de meest scherpe prijs. In de winkel heel goed bediend, vlot en geholpen met het inladen in mijn auto. Verpakking was 100% gaaf en tv voldoet perfect.
KlantenserviceVoordat ik naar de winkel ging, heb ik eerst telefonisch gecheckt. Daarbij ook de mogelijkheid geboden om te reserveren. Dus zekerheid dat de tv in de winkel aanwezig is.
AlgemeenThe tv was easily found on the website. It was also the cheapest offered in the entire NL.
VerzendingIt came in about 3 days and was packaged well
KlantenserviceI haven't had any need for contact (as yet)
AlgemeenUitstekend contact met de verkoopafdeling. Snel en adequaat gereageerd op vragen. Zeer tevreden met mijn nieuwe tv tegen een zeer scherpe prijs. Levering door externe transporteur was niet helemaal vlekkeloos, maar FOKA heeft over het geheel een prima service geleverd. Zeer tevreden.
VerzendingKlein puntje van kritiek met betrekking tot de levering. Transporteur had aangegeven tussen 08.30 en 11.15 te worden afgeleverd. Chauffeur had eigenhandig zijn route omgegooid waardoor er even voor 14.00 werd afgeleverd. Hoewel het natuurlijk een indicatie was, kwam dit wel beroerd uit.
KlantenservicePrima contact. Snelle respons en prettige communicatie.
AlgemeenIk had een tv besteld bij Foka die volgens de website 'op voorraad' was. In het bestelproces stond dat als de bestelling voor 8 uur 's avonds gedaan was, je dezelfde avond gebeld zou worden over de bezorging de volgende dag. Echter, ik werd niet gebeld.
De volgende dag om 6 uur 's avonds zelf maar de klantenservice gebeld om te vragen wat er aan de hand was. Het bleek dus dat de tv niet meer geleverd werd en dus niet op voorraad was. De oplossing die geboden werd was dat er een ander model geleverd zou worden met korting (nog wel iets bijbetalen). Uiteindelijk koos ik voor deze optie, maar helaas was de winkel al gesloten, dus kon de nieuwe order niet aangemaakt worden. Deze zou ik de volgende dag toegestuurd krijgen.
Om 3 uur 's middags de volgende dag nog geen mail gehad, dus maar langs de winkel gegaan. Toen werd deze meteen opgesteld en 's avonds gebeld om de bezorging af te spreken. Uiteindelijk is het andere model naar tevredenheid geleverd.
Kortom, goede hulp gehad, maar wel raar dat je er zelf achteraan moet blijven gaan.
Goed verpakt en afgeleverd volgens afspraak
KlantenserviceZoals aangegeven bij algemene beoordeling: je moet zelf actie ondernemen om iets voor elkaar te krijgen.
AlgemeenEigenlijk behoeft goede wijn geen krans! In dit geval toch even een uitzondering gemaakt. Simpelweg, omdat FOKA een erg betrouwbare 'partner' is. Er gaat eigenlijk nooit wat mis. Een geruststellende gedachte. Ga zo door!
VerzendingSnel en vlotte levering en bestelde producten degelijk verpakt!
AlgemeenFoka is al jaren een begrip in de regio Rotterdam. Het is een fijne winkel met een ruim assortiment. Het personeel is zeer vriendelijk, je krijgt goed advies en nemen de tijd voor je.
Verzendingsnelle levering bij bestelling via de website en mocht je het in de winkel ophalen helpen ze vaak even een handje mee als het grote pakketten zijn. Uitstekende service.
KlantenserviceKlantenservice is goed bereikbaar en helpen je graag. Zeer vriendelijk personeel
AlgemeenGroot assortiment, goede voorlichting, aandacht voor vraag van de klant. Vermelding van retourmogelijkheden als product niet bevalt.
VerzendingOp de aangegeven dag afgeleverd.
AlgemeenIk heb een sony dn1080 versterker bij Foka superstore besteld. Met reden dat zij deze het goedkoopste aan boden. Prima verzend en betaal proces. Netjes track en trace meldingen gehad via de mail. Ondanks de feestdag, en de vermelding dat ik de bestelling zou ontvangen binnen 3 dagen, heb ik de volgende werkdag direct de versterker ontvangend.
VerzendingOndanks de feestdag, en de vermelding dat ik de bestelling zou ontvangen binnen 3 dagen, heb ik de volgende werkdag direct de versterker ontvangend.
AlgemeenWas op zoek naar een nieuwe Travelzoom. Uiteindelijk via Tweakers de keuze gemaakt voor een Panasonic Lumix TZ 90. Site van Foka was erg duidelijk en product was op voorraad. Besteld en je wordt daarna voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Erg goed. Binnen 24 uur had ik het product in huis. Netjes afgeleverd door TPG Post.
VerzendingNetje verpakt, snelle en duidelijke Track and Trace. Erg professioneel.
AlgemeenIk had me van tevoren georienteerd waar ik mijn camera het voordeligste kon kopen.
Daarbij kwam dat ik uitstekend advies kreeg in de winkel van een deskundige medewerker.
Bedankt
AlgemeenUitstekende zaak met kundig en klantvriendelijk personeel. Veel producten tegen scherpe prijzen op voorraad. Als het druk is kunnen we wachttijden aardig oplopen, ondanks voldoende personeel, omdat men de tijd voor de klanten neemt. Heb je geen vragen, dan is ook de website een goede optie om iets aan te schaffen. Duidelijke webpagina met relevante informatie en snelle verzending.
KlantenservicePersoneel is klantvriendelijk en kundig, men neemt echt de tijd voor je. Ik heb nooit het gevoel gehad onder druk gezet te worden om iets extra's of duurders aan te schaffen. Ook bij claims op garantie word je uitstekend geholpen.