Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenEen camera ingeruild voor twee objectieven. Goed geholpen door Tim, die ook verstand van zaken heeft.
AlgemeenDe betaling verliep soepel en snel en er werd meteen een ontvangstbevestiging van FOKA per e-mail ontvangen. Ook werd voor een credit-card betaling géén extra kosten in rekening gebracht!
VerzendingVia de e-mail wordtj via een link van Post.nl op de hoogte gebracht van verzending en vermoedelijke aflevertijd. ´s Avonds de televisie besteld en de volgende middag onbeschadigd afgeleverd. Inderdaad binnen 24 uur gratis geleverd!
AlgemeenBeetje vervelend dat de bestelde camera waarschijnlijk al eens in de winkel geshowd is. Het doosje was open en het schermpje vies.
VerzendingBestelling snel geleverd, goed verpakt.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen alleen had ik vóór 20'00uur besteld en werd de tv pas na 2 dagen geleverd, dus niet de volgende dag zoals op de website stond vermeld.
VerzendingNetjes geen commentaar
KlantenserviceIk had een mail gestuurd betreft de levering en kreeg pas heel erg laat antwoord maar verder prima.
AlgemeenVanaf de tweakers.net direct bij het door mij gewenste product uitgekomen, proces daarna verliep op rolletjes
AlgemeenBestelling was snel en eenvoudig. Helaas eerste contact met de bezorger gemist waardoor de dag erna bezorgd niet gehaald kon worden.
VerzendingProduct werd keurig netjes in perfecte staat afgeleverd.
KlantenserviceOndanks dat de TV was overgedragen aan de koeriersdienst hebben ze toch nog geprobeerd me te helpen.
AlgemeenGeholpen met tv kopen bij Foka Rotterdam met informatie waar we behoefte aan hadden maar er kwam niet veel meer dan dat uit de verkoper. Bleef graag achter z'n counter staan en liet ons geen alternatieven zien ed. Dus voldoende
AlgemeenNadat ik in de Metro krant de aanbieding zag van de LG Oled tv met soundbar bij de Foka kreeg ik 't in het pinksterweekend niet meer uit mijn kop en besloot na her en der wat recensies te hebben gelezen om op 2e pinksterdag de set te halen en Ik was er ook eigenlijk gelijk uit en werd door Tim lekker vlot geholpen en liep na een klein half uurtje met mijn nieuwe aanwinst de winkel uit.
Eenmaal thuis alles lekker snel geinstalleerd en het genieten kon beginnen van deze prachtige tv en mooie soundbar!
AlgemeenZeer prettige ervaring, Snelle levering en klantenservice. Mooie prijs en daarboven op nog eens 5 jaar garantie op veel producten. niets te klagen.
Algemeenbetaling was duidelijk,maakte een nette prijs voor mijn bestelling totaal.
kreeg snel antwoord terug op mijn vragen
AlgemeenPhilips Ultra HD 4K televisie gekocht bij FOKA. Qua prijs nergens goedkoper. Ook positief dat je als klant van FOKA 5 jaar garantie kunt krijgen zonder hiervoor extra te moeten betalen. We hebben de tv nu circa een week en het bevalt ons prima!
VerzendingVia de mail werden wij geupdated wanneer de tv zou worden gebracht door Post NL. Dit is prima verlopen (ze waren alleen een half uurtje later dan in de planning stond aangegeven maar dat kan gebeuren).
AlgemeenAfgelopen week bij Foka deze LG OLED55C7V gekocht. Keurige prijs, goede zaak en uitbreiding naar 5 jaar garantie! Klein puntje van communicatie ten aanzien van de bezorging maar dit is door Foka uitstekend Fijne service, werd meegedacht, Goedkope prijzen en erg behulpzame medewerkers
AlgemeenIk heb de LG OLED55C7V gekocht bij FOKA omdat zowel de tv als de winkel zeer goede reviews hadden. En het moet gezegd worden, de tv geeft geweldig beeld.
De bestelling bij FOKA was makkelijk en snel gedaan. Prima service.
Helaas was ik niet thuis toen de tv gebracht werd. Uiteindelijk bij de koeriersdienst zelf opgehaald.
AlgemeenRedelijk snel geholpen in de winkel en de mogelijkheid tot onderhandelen over de prijs was ook fijn.
Verkopers zijn vriendelijk en kundig zonder opdringerig te zijn of extra producten proberen te verkopen
AlgemeenGisteren mijn TV opgehaald in de super store te Rotterdam , ondanks de verbouwing zag alle netjes uit en werd goed geholpen , al moet ik zeggen dat ik thuis al mijn keuze had bepaald .
KlantenserviceWas 2e Pinksterdag en personeel was gemotiveerd , terwijl buiten lekker weer was
AlgemeenBetaling bij Foka is nooit een probleem. Snel en accuraat. Helder en overzichtelijk. Nooit een probleem dus geen zorgen.
AlgemeenIk heb online een Denon X4400H en twee Focal Dome Flax bij Foka gekocht. Alles verliep snel, vriendelijk en behulpzaam.
VerzendingAlles werd op tijd verzonden en netjes verpakt!
KlantenserviceIk werd snel en behulpzaam te woord gestaan via de mail. En hebben mij prima geholpen met het kiezen van een passende reciever welke bij de speakers passen en werd er ook nog een mooie combi prijs gemaakt!
Algemeengoede klantenservice goed geholpen per mail dit is aan te bevelen voor andere kopers prima houden zo
Verzendinggoed afgeleverd goed verpakt
Algemeenin de winkel natuurlijk hogere prijs dan ik uiteindelijk moest betalen. tot zo ver O.K.
Duidelijke afspraak gemaakt voor aflevering. Ik zou maandag gebeld worden. niet dus! Ik hoorde een andere klant hier al over klagen in de winkel dus ik heb zelf maar gebeld met de koerier. Koerier wist nog van niets! Foka was afspraak niet nagekomen hierna heb ik nog drie maal met foka gebeld en twee maal met koerier, koerier wilde eerst op latere datum afleveren. moest uiteindelijk dreigen met annuleren voordat de levering op dinsdag door ging.
zie algemene beoordeling, afspraak over levering maken in winkel gaat niet en er wordt iets beloof wat niet nagekomen wordt. foutje in systeem o.i.d. maar hier heb ik geen boodschap aan, ik wil gewoon dat een afspraak nagekomen wordt dan hoef ik er niet acteraan te bellen.
Klantenservicezie algemene beoordeling zelfde verhaal loze beloften t.a.v levering verder vriendelijke mensen, ze kunnen echter niet veel door systeem
AlgemeenBestelling voor de verandering eens niet online gedaan... maar bij de Foka superstire in Rotterdam. De Denon AVR x2400H versterker was op voorraad en dezelfde laagste prijs als bij de internetshops. Echter had ik hem nu dezelfde dag nog in huis, en 3 jaar langer garantie via Foka! Dus een makkelijke keuze.
KlantenserviceIk wist precies wat ik wilde, dus geen hulp nodig. Het pakken van de doos en afreken ging goed...