Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenHeb 2u advies gehad over de aankoop van mijn systeemcamera, super behandeld! Zou iedereen zeker aanraden om eens vrijblijvend langs te gaan.
KlantenserviceWas opzoek naar een mooie camera voor op vakantie, ben uitstekend geholpen, voelde geen druk om direct tot aankoop over te gaan.
AlgemeenHet bestel- en betaalproces ging gemakkelijk en zonder problemen, zoals men van een fatsoenlijke webwinkel mag verwachten.
VerzendingSpecifieke bezorgdag gekozen. Product werd echter een dag eerder bezorgd. Wel gewoon via PostNL pakketdienst met track&trace code (welke je de avond vooraf ontvangt per mail).
KlantenserviceAftersales service maakt ook uit van klantenservice. 5 jaar garantie is niet verkeerd. Weegt op tegen de niet besproken te vroege levering.
Algemeenaccount aanmaken was makkelijk, net als gebruik van de webshop. Mooi aanbod van producten in de store.
VerzendingLevering zou de volgende dag gedaan worden, maar bij PostNL ging iets mis. Aan de telefoon goed verder geholpen en de (extra) verzendkosten terug gehad. volgende dag in de middag is de stereo geleverd.
KlantenserviceProbleem van de vertraagde verzending klantvriendelijk af gehandeld.
AlgemeenVriendelijk personeel, neemt de tijd voor uitleg!Hele grote voorraad en keus aan lenzen en andere accessoires
AlgemeenDe Foka superstore in Rotterdam is goed bereikbaar met de auto (ik ging er op een zondag toen de parking gratis was tot 12 uur). Ik werd vlot geholpen en ging snel naar huis met mijn nieuwe TV, een mooie Sony KD-55XE9005.
AlgemeenEen beetje "mixed feelings". De verkoper noemde een prijs van het product wat ik heb aangekocht welke bij het afrekenen uiteindelijk euro 100,- duurder bleek te zijn. Ik sprak de verkoper hierop aan, maar hij zei dat ik dat verkeerd begrepen moest hebben. Echter, ik was in gezelschap van nog iemand en deze bevestigde mij dat de verkoper toch echt de lagere prijs had genoemd. Gebeld met de klantenservice van Foka en teruggebeld door de verkoper. Deze kwam met het voorstel om het verschil te delen. Dus 50,- retour. Ik ben redelijk tevreden met deze oplossing, maar niet geheel. 1 van de beslissingen om tot aankoop over te gaan was de genoemde lage prijs, welke dus achteraf hoger uitviel.
KlantenserviceIs voldoende. Gebeld en zou teruggebeld worden. Dat heeft inderdaad plaatsgevonden.
AlgemeenProbleemloze bestelling en makkelijke betaling. Spulletjes snel ontvangen, behalve een onderdeel dat nageleverd werd, maar dit werd reeds na drie dagen nageleverd.
VerzendingAlles in prima staat ontvangen en na kantoortijd geleverd.
KlantenserviceZeer snelle respons op vragen via email.
AlgemeenDeskundig personeel. Besteld artikel snel en op tijd in de winkel. Jammer dat ik weinig voor mijn oude lenzen kreeg.
AlgemeenDeskundig personeel. Gereserveerd artikel snel en op tijd in vestiging. Jammer dat de inruil van oude lenzen tegenviel.
AlgemeenNaar Foka Superstore Rotterdam geweest, product gevonden , goed geholpen en uitstekkende actie/prijzen!
Product werd netjes thuis en op tijd bezorgd. Top!
Product voldoen aan mijn wensen en is aan te raden.
LG Oled 55C7V gekocht en na uitgebreid vergelijken en zoeken deze besteld.
geweldig scherm , duidelijk instel mogelijkheden , prachtig beeld [mooi diep zwart !].
wat een kleuren contrast.
Nu nog even wat meer ervaring opdien met verschillend content en dan genieten maar.
Afspraken nakomen , duidelijk en vriendelijk /behulpzaam.
AlgemeenProduct voldoet aan de verwachtingen. Goede prijs-kwaliteit verhouding. We zijn er erg content mee. Netjes geholpen en goed advies in de winkel.
KlantenserviceGoede service in de winkel. Duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden, alternatieven etc.
AlgemeenIn de winkel op een zeer prettige wijze geholpen door een jongeman met kennis van zaken.
VerzendingMeteen meegenomen
AlgemeenIk heb via de chat een oled tv besteld (de chat liep via kamera-express.nl). Erg snelle en nette afhandeling.
VerzendingDoor de drukte van koningsdag duurde het een paar dagen langer, maar dat was voor mij geen probleem.
KlantenserviceIk twijfelde uiteindelijk nog tussen de philips en lg, maar ik ben goed geholpen bij het maken van mijn keuze. Ook bij de vertraagde levertijd werd ik goed geholpen.
AlgemeenGoed geholpen in de winkel in Rotterdam. Medewerker was zeer deskundig en gaf ons goed advies.
Algemeenhet was makkelijk om bestelling te plaatsen, medewerkers via de chat waren snel en behulpzaam, eigenlijk alleen via de chat gecommuniceerd. verliep goed.
VerzendingIk heb de product (Sony TV) avond na 20:30 besteld , en volgende dag gebeld voor de same day levering. het is gelukt. tv is op afspraak via de koerier netjes bezorg om 21:30.
KlantenserviceIk ben snel geholpen en alle vragen goed beantwoord. top service
AlgemeenDuidelijke site met voor mij de juiste filters om het product te kunnen vinden. Hierdoor heb een beter tv kunnen vinden welke meer aan mijn eisen voldeed. Ik had een samsung op het oog, deze had een 100mb aansluiting maar voor een klein bedrag meer was er ook één met een 1Gb aansluiting.
VerzendingIk heb de mooie grote samsung tv gekocht, en deze werd netje zoals aangegeven direct de volgende dag bezorgd. Hierdoor hoefde ik niet lang te wachten ;-)
KlantenserviceIk heb een nu momenteel een probleempje met de TV en heb reeds contact met de winkel gehad. En het lijkt tot nu toe dat het allemaal serieus genomen word.
Ik heb nu de klacht via een email aan de reparatie verzonden, zo heb ik duidelijk bewijs wanneer ik dit heb gemeld.
AlgemeenZocht een nieuwe Sony A6000 nadat de flitsschoen op mijn oude kapot was gegaan. Duidelijke site en snel gevonden wat ik zocht. Uiteindelijk gekozen het hier te kopen voor de 5 jaar garantie.
VerzendingProduct was de volgende dag in huis. Gek genoeg was de seal wel al gebroken, maar goed.
AlgemeenSnelle levering.
Goede prijs.
Afspraken worden goed nagekomen , vervoer is ook prima geregeld.
Prima tv met veel mogelijkheden en goed geluid.
AlgemeenDe website is overzichtelijk, makkelijk te bestellen, snelle levering, voorwaarden staan duidelijk vermeld,gewoon prima allemaal!
AlgemeenErg goed geholpen in de winkel in Rotterdam. Deskundig en duidelijke uitleg. Goed geluisterd naar onze wensen en gekomen met een passend advies. Ook goed advies over zoom en over de lenzen.