Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrachtige LG Oled gekocht bij Foka.
Prima service, duidelijke communicatie, snelle levering en een zeer zeer goede deal!
Wat wil je nog meer?!
Vervoerder kwam keurig op tijd en belde zoals afgesproken een half uur voor aankomst.
KlantenserviceDiverse medewerkers gesproken via de chat. Allen zeer kundig en correct.
AlgemeenNa lezen van positieve reviews ervoor gekozen om bij FOKA te bestellen. Ik heb voor een scherpe prijs OLED TV besteld en nog geen 30 minuten na IDeal betaling al in de winkel opgehaald. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
AlgemeenHet is de 2de tv die we bij FOKA hebben gekocht, we kregen goede adviezen(zowel telefonisch als via e-mail) omtrent verschillende types TV’s.
Niet onbelangrijk…… TV konden we kopen tegen een goede prijs, vergeleken met andere webshop winkels !
Ook de snelle levering door Thijse Koeriersdienst is prima geregeld volgens afspraak en onze TV werd netjes thuis afgeleverd.
Klantenservicewe kregen goede adviezen, zowel telefonisch als via e-mail.
AlgemeenGeen superhandige site. Bestellen werkte verder prima. Alleen jammer dat je producten kan bestellen die niet op voorraad zijn, zo betaalde ik voor een product waarvan achteraf bleek dat het in januari pas leverbaar zou zijn.
Uiteindelijk wel aan een goed alternatief geholpen, dat na instemming de volgende dag in huis was.
Voorraadmanagement is dus dramatisch, maar de verzending zelf ging goed.
KlantenservicePrima klantenservice, ben goed en snel geholpen.
AlgemeenFoka is een prettige winkel met service, nog steeds veel beter dan een online-shop waar je totaal niet weet met wie je te maken hebt en waar de service ver te zoeken is.
AlgemeenOp de website van Foka goede informatie gevonden voor de aanschaf van een Sony 65AF8 tv. In de winkel door de verkoper prettig en vakkundig verder geholpen en een goede prijsafspraak kunnen maken.
VerzendingKoeriersdienst Thijse met een prima bezorging
KlantenserviceContact over de bezorging met klantenservice Foka en Thijse is prima verlopen
AlgemeenTelevisie aangeschaft bij Foka tijdens de Black-Friday voordeel week, van te voren contact gehad dat we hem op konden halen. Maar dat was uiteindelijk nog wel een probleem met het magazijn, nadat dit was verholpen kon ik gelukkig toch met de TV naar huis.
KlantenserviceContact via WhatsApp maakt Foka goed benaderbaar!
AlgemeenGoede en duidelijke website met laagste prijs garantie. Veel wachtenden voor me op de chat maar telefonisch goed bereikbaar,
VerzendingSnelle levering door Thijse Koeriersdienst. Zeer flexibel met maken van afspraak voor de levering. Chauffeur heeft het product netjes thuis afgeleverd.
KlantenserviceOndanks de drukte van Black Friday was er geen lange wachttijd aan de telefoon. Levertijd bleek achteraf toch iets langer dan de meneer aan de telefoon verwachtte maar dit is begrijpelijk met deze drukte.
AlgemeenVriendelijk geholpen, kennis van producten en alles was op voorraad. Prijsstelling van aangeschafte Sony TV was aanzienlijk scherper dan bij concurrenten. Na koop werd nog even geholpen eea in de auto te plaatsen.
VerzendingIn winkel opgehaald
AlgemeenScherpe prijsstelling. Vijf jaar garantie gaf uiteindelijk de doorslag. Snelle afwikkeling van de bestelling, prima!
VerzendingDe dag na de bestelling zou de levering plaatsvinden. PostNL zorgde uiteindelijk voor een vertraging van bijna 2 weken..
KlantenserviceFoka stelde zich volledig afhankelijk op van PostNL.
Algemeenop zoek naar sound bar lg sj8, was niet meer te verkrijgen, winkel aangeschreven en direct antwoord gekregen
Klantenservicekorting gekregen op toonzaalmodel, nadat het eigenlijke product niet meer te verkrijgen was
AlgemeenSimpel lg oled tv besteld via Whatsapp. Correcte afhandeling en levering was een week sneller als verwacht. Topwinkel!
VerzendingIn uitstekende staat geleverd en op het afgesproken tijdstip. Top!
KlantenservicePerfecte communicatie!
Algemeenuitstekend, goede prijs een zeer nette en vlotte communicatie.
Snelle en correcte antwoorden via e-mail.
Bestelling geplaatst, een paar uur later de koerierdienst gebeld om een afspraak te maken. De dag daarna in het huis.
AlgemeenDe site van foka was helder, duidelijk en beschikte aan een groot assortiment. Daarnaast was het aanbod van 5 jaar garantie (tijdens black friday) uiterst competitief.
VerzendingDoor het grote aantal bestellingen had mijn order een redelijke vertraging van 2 weken.
KlantenserviceJe kan ze whatsappen, wat best handig is. Echter was de informatie die ik te horen kreeg ("we versturen hem deze week nog") foutief ,want ik kreeg de week erop pas het mailtje dat de vertraging van 2 weken aankondigde. Dit is te overzien aangezien het black friday was en foka de enige groothandel was die 5 jaar garantie bood.
AlgemeenOp de site een keuze gemaakt. Naar de winkel gereden, product gepakt, goed advies gekregen over het gekochte product . Kreeg zelfs parkeergeld terug. Top zaak met breed assortiment en uitstekend personeel die de tijd voor je neme.
KlantenserviceGoed advies van personeel die weten waar ze het over hebben!
AlgemeenVeel keuze en goede informatie mbt OLED Tv's. Ook op basis van de goede reviews en de 5 jaar garantie zijn we naar de winkel in Rotterdam gegaan. De medewerker hielp mee om de doos in de auto te laden. Top
VerzendingKeurig geholpen de doos in de auto te krijgen. Bestelling per internet geen ervaring.
KlantenserviceZeer goed bereikbaar per email, telefonisch kan ook, maar duurt iets langer natúúrlijk.
AlgemeenBestellen was eenvoudig en order werd op tijd en goed verpakt geleverd.
Goed en op tijd geleverd
KlantenserviceHad zelf een verkeerde maat filter besteld, in Rotterdam wezen ruilen was geen probleem en werd goed geholpen TOP
AlgemeenFoka is een "super"store veel keuze en informatie. Betrouwbaar en snelle levering. Veel keuze en fijne site.
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceZijn altijd correct in hun beantwoordingen. Heel fijne klantenservice.
AlgemeenBij het zoeken van mijn nieuwe tv Philips55PUS6703/12 kwam na online speurwerk FOKA als goedkoopste uit de bus. In mijn geval waren ze €100 euro (17%) goedkoper was dan concurrentie. Ik had nog geen ervaringen met FOKA maar een collega van mij had er zonder problemen ook een tv besteld en ontvangen. Website is overzichtelijk en het proces loopt zoals je mag verwachten met de standaard mails etc. Omdat alles is verlopen zoals je mag verwachten heb ik het op uitstekend gezet.
VerzendingIk heb het artikel op zaterdag 1 december besteld en op dinsdag 4 december ontvangen ondanks blackfriday en sinterklaas. Op maandag werd ik gebeld door een extern verzendbedrijf (die in is gehuurd door FOKA). Ze vragen je wanneer je thuis bent en komen dan de bestelling op die dag brengen. Wel zo handig met zo'n grote dure tv. Omdat alles is verlopen zoals je mag verwachten heb ik het op uitstekend gezet.
KlantenserviceIk heb geen gebruik gemaakt van de klanten/klachtenservice op moment van schrijven heb ik hierover geen objectieve mening.
Algemeenhallo, met BF een denon avr-x1500h besteld bij Foka met flinke korting ondanks de drukte 2 dagen later de bestelling dik in orde bezorgt. product voldoet boven verwachting met al zijn mogelijkheden en het geluid is waar het uiteindelijk omgaat van uitstekende kwaliteit... kom er zeker nog een xtje terug!!!!