Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenWij werden goed en persoonlijk geholpen in de winkel. Ook kregen we oede uitleg en goede vergelijkingen.
VerzendingZelf gehaald. Werd goed geholpen met in de auto zetten
AlgemeenTop service. Snelle verzending. Persoonlijk bereikbaar. Top prijzen. De langste garantie. Ik heb bijna mijn duurste producten bij Foka gekocht.
VerzendingIk word gebeld voor de schikkende tijd. Het afsprekend is zeer flexible. De levering is zeer netjes. Ik krijg berichten voor de levering. Ik word continu telefonisch bereikt, in de loop van de proces. Het is gewoon top.
KlantenserviceHet is de enige winkel waarbij ik voel dat ik zo wel de online service krijg, alsof ik in de winkel ben. Ik kan over alles met het contact. Ik krijg geen klantenservice maar een echte verkoop agent.
AlgemeenIk had nogal wat vragen over het produkt, deze werden snel en vakkundig beantwoord via whatsapp. Ook het kopen online en de levering waren goed en snel.
VerzendingGoed en snel. Precies wat er op de site staat.
KlantenserviceSnel vakkundig antwoord via whatsapp.
AlgemeenSnelle omruiling. Tv hangt al en beeld ziet er super goed uit. Dank jullie wel
VerzendingZelf opgehaald
KlantenserviceVroegen dingen waarvan ze zelf het antwoord al hadden
AlgemeenPrima winkel met deskundig personeel. Goede en snelle service.Aantrekkelijke prijzen en 5 jaar garantie.Ik ga Foka zeker aanraden bij mijn kennissen en vrienden
VerzendingTwee weken geleden de canon SX60 als opvolger van de canon SX50.
Prima camera met veel mogelijkheden. Vooral de Wifi is erg fijn.
Helaas ging de Wifi binnen 2 weken stuk maar door de goede service van Foka prima opgelost.
Goed en deskundig personeel. Mijn camera was binnen 2 weken stuk gegaan en dat is prima opgelost door Foka. Ik kon vandaag mijn nieuwe camera komen ophalen
AlgemeenDuidelijke productomschrijving en verzendinformatie. Nu met de WK acties gratis 5 jaar garantie na het plaatsen van een review.
VerzendingProduct werd na bestelling op dezelfde werkdag verzonden. Helaas duurde het wat langer voordat het product in huis was, maar dit had met de post sortering te maken, dus buiten de macht van Foka om.
Klantenservicesnelle reactie op chat via website. Verder niets op aan te merken.
AlgemeenOverzichtelijke site, vlot en veel keuze. goede product en prijs omschrijving
Veel betalingsmogelijkheden. Geen problemen bij betaling
Zoals beloofd dag nadien geleverd .Correct
AlgemeenHet is makkelijk te bestellen en te zien of waar het artikel op voorraad is.
VerzendingSnelle levering. Maar vreemd dat ik een review moet invullen om 5 jaar garantie te krijgen.
AlgemeenIn de winkel een nieuwe camera gekocht. Op doordeweekse dag, dus minder druk, maar supersnel geholpen. Correct, helder en duidelijk, ze weten waar ze het over hebben.
AlgemeenIk was fysiek in de winkel in Rotterdam. Goede prijs, snel, helder, was op voorraad, meteen kunnen meenemen. In 15 minuten gefixed voor een prima prijs en verlengde garantie.
AlgemeenDe lage prijs was doorslagevend. Die lag ver onder de adviesprijzen. De winkel leverde snel na betaling.
VerzendingVooruitbetaling per bankoverschrijving was mogelijk en snel verwerkt. De volgende dag geleverd.
KlantenserviceZe stonden me telefonisch te woord. Makkelijk bereikbaar.
AlgemeenTV besteld die ik al langer op het oog had en nu voor een aantrekkelijke prijs bij Foka werd aangeboden. Bestelling via m'n telefoon ging niet helemaal vlekkeloos, de knoppen om door te gaan naar de volgende stap werkten niet. Uiteindelijk toch gelukt en tevreden met m'n nieuwe TV.
VerzendingTelefoontje m.b.t. de gewenste leverdatum en hierna nog een SMS en email gehad met het geschatte tijdstip. Aflevering een dag na de bestelling netjes binnen de afgesproken tijd.
AlgemeenBen prima geholpen bij Foka bij aanschaf van een lens van Nikon. De medewerker nam de tijd om mij goed te helpen en ging akkoord met een reële prijs voor mijn inruil.
AlgemeenHeb eerst gekeken op de website, daarna in de winkel wat modellen vergelijken en vervolgens de aankoop gedaan.
VerzendingArt was op voorraad kon deze meteen mee nemen.
fantastisch
Winkel personeel klant gericht en stond open voor alle gestelde vragen.
Personeel is kwam goed over en kon zo een goed advies geven
AlgemeenGoed advies, meedenkend, service gericht, snelle feedback & nooit een opgelaten gevoel in de winkel.
VerzendingIk kreeg nog een screenprotector toegestuurd. Reden hiervan was omdat het product niet voorradig lag in de winkel. Hier werden GEEN verzendkosten voor in rekening gebracht. Volgende dag in huis en prima op de hoogte gehouden via de track&trace berichten. Chapeau !
KlantenserviceGoed advies, meedenkend, rechtvaardig & behulpzaam. Een juiste service dat niet in iedere winkelketen te krijgen is.
AlgemeenGoede kwaliteit voor gunstige prijs. Snelle levering ondanks falen bezorger, waarbij goede support van de klantenservice.
VerzendingOndanks falen bezorgdienst toch snelle levering
KlantenserviceGoede support bij falen POSTNL
Algemeeneen kundige en snelle reactie via de chat. De vriendelijke dame van de centrale die ik in eerste instantie aan de lijn houdt verbond me snel door. Daar ging het ook allemaal snel en correct
Verzendingop het toegezegde tijdstip geleverd
Klantenservicezie algemene toelichting
AlgemeenBij Foka krijg je altijd een uitstekende service en prijs. Tevens helpen ze je met alles in de auto zetten.
AlgemeenVandaag heb ik een nieuwe camera met objectief bij Foka in Rotterdam gekocht. Doorgaans koop ik al mijn apparatuur bij Foka. Waarom? Wel…, ik word er altijd op een prettige, nette en respectvolle manier geholpen. Ondanks dat het een drukke zondag was, werd er toch de nodige tijd genomen voor het taxeren van mijn oude apparatuur. Voor mij een reden om Foka in Rotterdam aan te bevelen.
AlgemeenGoede prijs voor een mooie tv en ook nog eens 5 jaar garantie beter kan niet
VerzendingSnel de tv ontvangen
KlantenserviceIk heb vele vragen gesteld en op alles snel antwoord gekregen