Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenHet was gemakkelijk om een bestelling te plaatsen en het ging vrij snel. Ik ben er tevreden mee ik kon het ook via een betaalbaar methode betalen. Dat was heel handig.
VerzendingDe bestelling kwam netjes op tijd ik ben er tevreden mee.
AlgemeenWebsite is zeer overzichtelijk, filteren en terugvinden makkelijk...en wat ik het meest kon appreciëren is het stapsgewijs doorlopen t.e.m. de betaling. Opvolging - zelf met het bestellen in het weekend- was tijdig, correct, … en zoals aangegeven na 1 business dag afgeleverd door de leveringspartner (welke ook werd aangegeven).
VerzendingZoals eerder aangegeven, bestellen in het weekend en ontvangen binnen de aangegeven tijd na afstemmen met de koerier, het is leuk om de service te verkrijgen die ook geafficheerd staat bij het product op de Foka website.
De levering door partner Thyse.nl werd per mail meegedeeld ... en niet vrijblijvend of onduidelijk wanneer, maar met een tijdsvenster van 2uur, ...en en ... ze stonder hier ook aan de deur binnen de aangegeven tijd. Zoals gezegd leuk om een leveringspartner te hebben die end-end samenwerkt met FOKA, top!
Ik had nog een kleine vraag, die werd prompt, correct beantwoord door de call center service van Foka.
AlgemeenOp vrijdag mijn oude receivers ingeruild (en best een goed bedrag ervoor gekregen) waarna ik een nieuwe Onkyo receiver 2018 model heb gekocht in de Superstore winkel. Helaas was deze niet op voorraad maar gelukkig is deze op maandag thuis afgeleverd. Goede service en zeer prettig geholpen.
VerzendingZeer snelle levering via PostNL, ook goed te volgen met de PostNL Track&Track app.
AlgemeenVakkundig en duidelijke gang van zaken. Er wordt van begin tot einde meegedacht. Niet alleen het gevraagde wordt beantwoord maar ook de extra nuttige informatie doet goed.
VerzendingIk ben in de winkel zelf geweest en dus zelf meegenomen.
KlantenserviceDuidelijke directe antwoorden. Weet waar je aan toe bent
AlgemeenPrima service, klantvriendelijk. Aankoop makkelijk verlopen in de Super store. Ben zeker tevreden met mijn aankoop!
AlgemeenZeer deskundig geholpen, zoals altijd bij FOKA.
Verkoper stond mij rustig en deskundig te woord en kon mijn vragen duidelijk beantwoorden. Al met al zeer tevreden, zo tevreden met de aankoop van de tv, dat ik de volgende dag een 2e voor de slaapkamer ben gaan halen.
AlgemeenHet bestelproces werkt snel en is overzichtelijk. Je wordt op de hoogte gehouden van de verschillende stappen van order tot bezorging.
VerzendingNog maar een paar dagen in huis. Eerste indruk is positief. Installatie werkt eenvoudig.
KlantenserviceN.a.v. 5 jaar garantie contact gehad met helpdesk. Netjes behandeld.
AlgemeenPrijs was zelfs aantrekkelijk. Aanbieding gedaan met een product naar mijn wensen en prijs ook nog iets aangepast
VerzendingProdukt opgehaald.
Goede service
Goed geholpen
Algemeenbij aankoop deskundig objectief advies ontvangen. Ook het proces van bestellen, en bezorgen uitermate tevreden.
AlgemeenBestelling en betaling verliep prima, netjes een bevestiging met een ordernummer etc. So far so good
VerzendingPakket een dag vertraagd en klantenservice kon geen reden vinden..
KlantenserviceNa 6x contact te zoeken kreeg ik een welwillend persoon die ook daadwerkelijk rechten had om dingen op te lossen. Dit heeft hij ook goed gedaan.
AlgemeenBestelling verliep soepel, echter na betaling geen enkele reactie meer ontvangen via mail ( geen orderbevestiging)
VerzendingNiet uitstekend omdat ik helemaal geen bericht heb ontvangen over verzending van de bestelde artikelen, goed omdat het toch de volgende dag in huis was ( onverwacht)
KlantenserviceKlantenservice kon mij geen uitsluitsel geven of mijn bestelling goed was gegaan. Contact opgenomen omdat verdere correspondentie uitbleef na betaling.
AlgemeenWerdt erg goed geholpen, en de gene waarmee ik in gesprek was had meer dan voldoende kennis.
AlgemeenIk heb Foka gebeld over een Onkyo AV receiver TX-NR575E silver i.v.m. het juiste typenummer op de doos. Grote E erachter was nodig i.v.m. een cashback actie van de Onkyo. Dat moest via een officiële Onkyo dealer gaan.
Alles klopte, dus meteen via de site een nieuwe besteld.
Product de volgende dag in huis met Post.nl.,track en trace en alles verliep soepel.
KlantenserviceTijdens mijn telefoontje is de verkoper naar het magazijn gelopen om te kijken of er een E achter het artikel nummer stond en of hij op voorraad was.
Hij vertelde dat het een uitloopmodel was en nw. in de doos zat.
De opvolger 585 is nog niet in de winkel in NL en viel niet onder de cashback actie.
Erg attent, word gewaardeerd.
Mijn Onkyo TX-NR609 uit 2011 heeft verlengde garantie tot 8-2018 ivm. uitval van het HDMI board (geluid).
Ik kon kiezen gratis reparatie of €175.- korting op een nw. Onkyo.
Dit wordt geregeld via Onkyo Duitsland na aanvraag via een RMA nummer en het insturen van de gevraagde originele documenten en serienummer sticker.
Als alles klopt (geen foto's) krijg ik het geld op mijn rekening gestort.
Mijn oude Onkyo mag ik houden.
Foka was de goedkoopste en mijn oude Onkyo 609 receiver en blu-ray speler heb ik daar in 2011 ook gekocht.
AlgemeenEen LG OLED 55c7 en een radio aangeschafd bij Foka. Telefonisch uitstekend geholpen en vervolgens op de mail een scherpe offerte gekregen. Om 5 uur in de middag besteld en de volgende dag om 10 uur s'ochtends in huis.
Producten werken naar volle tevredenheid.
Levering was uitstekend. Op vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend in huis gekregen.
KlantenserviceTelefonisch uitstekend geholpen door de klantenservice. Ik had wat vragen over de levering en die zijn adequaat beantwoord. Uiteraard ook gesproken over de prijs. Aan de telefoon konden/mochten ze geen prijs noemen. Dit zou door de manager op de mail doorgestuurd worden. Uiteindelijk binnen een half uur de offerte op de mail gehad. Overall gezien prima service.
AlgemeenLG 55c7 hier aangeschaft voor laagste prijs die ik heb kunnen vinden in NL. Een belletje en kreeg direct aanbod, tv werd achter gehouden voor me.
Klantenservicena 2 uur wachten om teruggebeld te worden nog maar een keer gebeld.
AlgemeenZeer makkelijk om een bestelling te plaatsen. Per e-mail contact gelegd en dezelfde dag nog een reactie mogen ontvangen.
KlantenserviceEen mailtje gestuurd dat ik de LG Oled55c7v elders goedkoper had gezien. Geen enkel probleem. Dezelfde dag nog een mail terug gehad dat ik de TV kon bestellen voor dezelfde prijs als de goedkoopste prijs die ik had gezien.
Naar de Winkel in Rotterdam gereden en binnen 5 minuten stond ik weer buiten, met de nieuwe tv.
AlgemeenDuidelijk proces met betrekking tot bestelling.
Ook de bevestigingsmail wordt direct na de bestelling verstuurd.
Simpel in te stellen en functies zijn eenvoudig aan te roepen
AlgemeenTop service, fijn product gekocht. In het verleden vaker wat gekocht en verwacht dit ook in de toekomst te blijven doen.
AlgemeenVia de WhatsApp chat een OLED tv besteld, werd snel geholpen en betaling verliep soepel.
VerzendingDe levering van de OLED tv was niet geheel volgens wens. De dag van bestellen werd ik gebeld door de koerierdienst Thijse die de tv de volgende dag zou leveren. Hierbij aangegeven dat ik tot 17:00 thuis zou zijn en de tv dus daarvoor wou ontvangen. Vervolgens werd ik ingeplanned in 14:45 tot 17:30, dus al mogelijk later dan dat ik had aangegeven.
De volgende dag om 17:30 had ik nog niks gehoord, dus moest ik een servicenummer met extra kosten bellen. Ik kreeg te horen dat het extreem druk was op de weg, maar de chauffeur wel in mijn woonplaats was, dus binnenkort zou moeten komen. Echter heb ik nog ruim een uur langer moeten wachten en nogmaals gebeld waar de chauffeur nou bleef.
Hoewel het klopt dat het een vrij zware spits was, zei de chauffeur dat hij vaak onrealistisch volgeplanned wordt en dus regelmatig de besproken tijdsvakken niet haalt.
Hierdoor was ik dus veel te laat op mijn afspraak, dus aan de levering (door derde partij) kan nog wel het een en ander verbeterd worden.
Snel en netjes te woord gestaan via WhatsApp, prima!
AlgemeenLage priijzen. Telefonisch vriendelijk en duidelijk geholpen. Heb al eerder goede ervaringen met foka gehad.