FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

Ik was niet bekend met Foka en sceptisch om daar een bestelling te doen. Ik ben uitstekend geholpen door verkoper Max, die ondanks dat het chatcontact frequent werd verbroken ivm connectieproblemen, uiterst geduldig bleef en antwoord bleef geven op mijn vragen om twijfel weg te nemen. Vooralsnog heb ik een zeer positieve ervaring met Foka en zal er zeker vaker een bestelling doen!

Kwam op de afgesproken datum binnen. Verpakking was niet in orde en niet beschadigd.

Zoals eerder geschreven is de klantenservice vooralsnog positief! Aangezien dit mijn eerste bestelling is en nog geen klachten heb ingediend, kan ik nog niet zeggen over de afwikkeling van klachten.

Goede website. Filters beschikbaar voor de selectie van het gewenste merk/product. Vlotte reactie per e-mail na bestelling

Bestelling voor 23.59u gedaan juist met de bedoeling ontvangst de volgende dag vanwege WK voetbbal. Helaas werd het een dag later. Volgens de medewerker-klantenservice van FOKA door drukte bij Post.nl

Wij zijn zelf naar de winkel toegegaan om een camera (Canon Powershot G9x Mark II) aan te schaffen. Hadden al de nodige voorkennis, maar zijn erg goed geholpen in de winkel. Vriendelijke collega die goed kan aftasten hoeveel je wel / niet weet. Vult eventuele ontbrekende kennis goed aan. Daardoor voel je je professioneel geholpen. Zijn advies was goed en niet opdringerig. Voor ons een fijne ervaring, net zoals een paar jaren geleden.

Ik heb een televisie besteld die binnen 2 dagen thuis binnen kwam. Scherpe prijs, makkelijk bestellingproces en mogelijkheid om de garantie aan 5 jaar te verlengen.

Omdat de televisie te groot was voor een post pakket, heeft foka een koeriersdienst geregeld. Ik ben gebeld om een afspraak te maken voor de volgende werkdag ochtend.

Ik bestel regelmatig bij Foka. Aanbod is groot, prijzen zijn concurrerend. Bestel- en leveringsproces zijn goed.

De LG Sj9 levert een prima geluidskwaliteit. installatie icm LG Oled fluitje van een cent

Via WhatsApp een mooie prijs gekregen voor een Philips televisie. Direct een betaallink gekregen en de volgende dag werd de televisie al door de koeriersdienst gebracht. Pijnloze bestelling en vriendelijke communicatie.

Keurig door de koeriersdienst gebracht. Binnen een dag.

Ik ben heel positief over de winkel in Rotterdam. Er was een hele vriendelijke meneer die met veel geduld verschillende opties voor mijn wensen liet zien. Er werd niks "opgedrongen" en hij gaf duidelijke tips. Ook al ben ik beginnend in de fotowereld voor mij was alles duidelijk toen ik de winkel uitliep met een mooi toestel.

Zeer goede uitleg en advies. Personeel neemt de tijd voor je. Blij met mijn aankoop.

Hadden eerst LG OLED 55C7V outlet besteld maar deze bleek defect. Foka heeft ons dan ter compensatie splinternieuwe LG OLED voorgesteld aan interessante prijs. De aankoop en levering zijn vlot verlopen.

Correcte en vriendelijke levering van TV.

Heb een Oled TV toestel aangekocht bij deze mensen en moet zeggen de service en responstijden zijn uitstekend.
Zij komen stipt hun afspraken na en ik zou zeker dit bedrijf willen aanraden .

enkele dagen na de aankoop werd reeds contact opgenomen met de verzenddienst en enkeldagen later stond mijn nieuwe TV in de huiskamer!

Klantenservice was perfect en ik werd steeds op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

LG OLED TV 55C7V + magnat soundbar voor een zeer aantrekkelijke prijs gekocht in de winkel Alles netjes afgehandeld en goed advies gegeven.

Levertijd netjes afgesproken met de leverancier via de telefoon en later op de hoogte gehouden dmv email en sms

erg vriendelijke en goed advies en behulpzaam

Goeie prijs gekregen voor een 55 en 65" FZ804 van Panasonic. besteld, betaald en afspraak voor brengen was snel gemaakt. Website etc prima in orde.

TV geleverd door Thijse koeriers. Avond van bestelling keurig gebeld voor afspraak. Aangeven mij te bellen als ze bijna waren bij het leveren (15/30 min van te voren). Dit was helaas niet gebeurd, dus chauffeuse moest even wachten dat ik thuis was. Maar verder prima in orde.

Helaas TV niet helemaal goed, weer terug gestuurd. Echter duurde bijna 4 dagen voordat ik iets hoorde dat de tv binnen was gekomen. Dit had wel iets sneller gemogen. Puur voor gevoel zodat je weet dat ze hem weer binnen hadden.
NIeuwe tv was echter weer snel geleverd.
Moest alleen achter de goeie factuur aan omdat ik die niet gekregen had, maar was ook snel geregeld, maar had ook in 1x gekund toen het bekent was dat ze de andere gingen sturen, dus dat proces moeten ze even wat finetunen.

Geen problemen bij het winkelbezoek ,werd snel en goed geholpen.
Parkeren was een probleem,voor het meenemen van een TV is dat erg lastig.

LG OLED TV 55C7V voor een erg aantrekkelijke prijs kunnen bestellen via de klantenservice. Alles werd snel en netjes afgehandeld

Netjes contact via email

Na eerst zelf een miskoop te hebben gedaan met de Philips 4K Ultra HD TV 55PUS6262/12 (beeld van niet-4K content zoals TV-uitzendingen was slecht), kon ik hem gelukkig terugbrengen naar de winkel van FOKA en hem daar inruilen voor een Panasonic TX-55EZW954 OLED TV (wat een enorm verschil). We hebben daarbij prima hulp gekregen van medewerkers van FOKA Rotterdam.

De Philips TV van de eerste bestelling werd netjes bezorgd. Vooraf gebeld voor een afspraak door Thijse bezorgdienst, bevestigd in een SMS. Met 2 man afgeleverd in de gang. Deze TV moest ik zelf terugbrengen naar de winkel in Rotterdam om hem in te ruilen op de Panasonic.

De Philips TV van de eerste bestelling moest ik zelf terugbrengen naar de winkel in Rotterdam om hem daar in te ruilen op de Panasonic TV.
Prima afgehandeld.
Eindresultaat: blije klant!

De bestelling ging vlot, goede en heldere site, de prijs was super scherp en dat is die nog steeds.

Uitgaande van de site dacht ik eerst dat er binnen 24 uur geleverd zou worden maar dit liep anders. Na flink doorbladeren blijkt dat het leveren van een tv alleen op dinsdag en donderdag wordt geregeld. Ik werd dan ook op dinsdag gebeld en kon niet op de woensdag waardoor er uiteindelijk op donderdag werd geleverd, wat niet meer van deze tijd is.

Twee maal gebeld geven geen helder antwoord en stellen de verantwoordelijkheid volledig bij de transporteur

Overzichtelijke site met duidelijke info. Laagste prijs. Aankoop Olympus OM-D E-M10 Mark II + objectief 14-150 mm. 5 jaar garantie als je een review schrijft. Graag gedaan.

Zondag besteld, maandag geleverd in België via PostNL.

Erg vriendelijke klantenservice en een hele snelle levering. Zeker 1 van de goedkoopste bedrijven voor in ieder geval de aankoop van een televisie. Raad FOKA aan iedereen aan

Uitstekend product en prijs/kwaliteit - kwam binnen met het idee een spiegelreflex camera te kopen, het werd een systeem camera. Erg tevreden over deze aankoop.

prima

Uitstekende voorlichting door deskundige verkoper

De troeven van Foka zijn de vlotte en betrouwbare service > de zeer snelle opvolging! Het mooi aanbod aan voordeelprijzen! De aanbieding van een compleet starterspakket inclusief tas & geheugenkaart! De mogelijkheid tot 5 jaar garantie! Bedankt Foka voor een topservice!

De levering was heel erg vlot! 's Avonds om 20u30 besteld en 's anderendaags om 15u ontvangen!

Klantenservice is zoals het zijn moet!

Scorekaart voor FOKA Superstore