FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en uitstekend ingelicht over de mogelijkheden die er waren! Zeer goede service

Had het gekocht in de winkel

Zeer snelle service. Ik had mijn product (LG OLED TV) binnen 24 uur na bestelling in huis.

Foka werkt met een betrouwbare transportpartner voor grote leveringen. Snel, vriendelijk en gaan netjes om met de spullen die ze vervoeren.

Er werd goed en snel gereageerd op mijn e-mails toen ik nog twijfelde over aankoop van het product.

Ik twijfelde tussen twee camera's, ik ben aan de balie zeer goed geholpen in mijn keuze en de verschillende opties en mogelijkheden zijn goed met me doorgesproken. Ik kon zodoende een goede afweging maken voor de voor mij best passende camera. De cashback actie is helaas niet helemaal goed uitgelegd waardoor ik nu waarschijnlijk te laat ben om er nog aanspraak op te maken.

Via email een aanbod gevraagd voor een LG televisie. Snel en correcte reactie met een aantal opties. Na keuze een betaallink ontvangen en via IDEAL betaald. Na betaling direct een bevestiging en factuur ontvangen. Geheel verliep snel en correct.

Na betaling dezelfde dag nog gebeld door de bezorgdienst voor een afspraak. De avond voor bezorging een tijdvak via email gekregen. De bezorger kwam ook binnen dit tijdvak langs. Was op zich correct, maar had wat voorzichtiger met zo'n prijzig product mogen omspringen. Doos had een deuk, maar verder niets aan de hand gelukkig.

LG OLED besteld voor een mooie prijs, op tijd geleverd voor de cashbackaktie van LG zoals beloofd

top en geweldig geholpen door de verkoper en goed advies gehad
volgende aankoop weer naar foka.

toppie

Online reerveren van de tv ging heel makkelijk, ik heb later nog een dag verlenging aangevraagd waar ik snel een positief antwoord op kreeg. Verder in de shop heel aardig en deskundig geholpen. Kreeg zelfs nog een HDMI kabel gratis mee!

Al meerdere producten bij deze winkel gekocht, service en prijzen zijn altijd goed. nog geen negatieve ervaringen.

Werd goed geholpen

Overzichtelijke site, makkelijk in gebruik.
Handig dat je de gebruikshandleiding direct kan bekijken/downloaden.
Onklopbare prijzen voor kwaliteitsproducten.
Snelle levering in prima beschermde verpakking.

Levering daags na bestelling. Perfect verpakt.

Het toestel is nog nieuw, nog geen gebruik moeten maken van de klantenservice.
Een vorige aankoop via Bol.com heb ik wel vragen gesteld en de deze werden binnen het uur beantwoord.

Prima voorgelicht door zeer deskundige verkoper. Heeft de diverse modellen en extra's besproken. Toen voor een mooie LG Oled gekozen.
Verkoper heeft meegeholpen in auto te plaatsen en zelfs parkeergeld teruggekregen. Niets dan lof over FOKA.
Prima beeld en zat mogelijkheden voor de thuisgebruiker.

Geen verzending, samen in de auto geplaatst. Top service

Had via de chat mogelijkheid al soepel contact gehad, ook dit gaat gemakkelijk en snel.

Goede service in Rotterdam, gekozen voor een LG tv goed geholpen met de keuze. Top

LG C8 gekocht voor een goede prijs, service was goed en de twee dagen later werd die netjes afgeleverd.

Snel en kreeg avond van te voren een belletje om een richttijd af te spreken

Eerst online samsung tv gekocht, had zelf verkeerde besteld, prima via watsapp geholpen en besloten naar de winkel te gaan.
Daar perfect geholpen en met een LG oled naar huis gegaan, makkelijk ruilen, goed advies en service!

Volgende dag correct en netjes geleverd

Sico heeft me geholpen en van een betere tv voorzien!

Goede begeleiding naar de uiteindelijke koop al kon niet op alle vragen direct en antwoord gegeven worden.

Keurige prijs. Op de site via iDeal voldaan, en dat ging zoals het hoort. Prima.

De volgende dag in huis.

Geen factuur ontvangen, chat op de site binnne een paar seconden de factuur. Netjes en direct.

Via het OLED prijstopic contact opgenomen met FOKA om te onderhandelen over de prijs van de LG OLED65c8. Binnen een uur reactie met een aanbod en IDEAL link en de volgende ochtend stond hij te shinen.

Dezelfde avond belletje gehad van de koerier en de volgende ochtend 10 uur stond hij in de woonkamer

Snelle reactie met een prijsvoorstel en informatie over de verdere afhandeling

Via een zoekmachine een goede TV gezocht en gevonden.
Foka had één van de laagste prijzen en bovendien had de winkel in Rotterdam de TV in voorraad.
Toen ik de tv ging ophalen was de prijs nog verder gedaald, omdat Foka de prijs had aangepast aan de laagste prijs op internet, bovendien kreeg ik mijn parkeerkosten terugbetaald.

Goede service, geholpen tv in te laden. Alleen heeft de medewerker helaas de autodeur met een harde knal dichtgegooid tegen de tv doos aan. Tv lijkt geen schade te hebben. Goede mooie tv, ben er tevreden mee.

Op 26 Juli een mooie TV gezien die nog op voorraad was. Deze via de webshop gekocht.
Dag later geen mail gekregen met een T&T code dus even de klantenservice gevraagd hoe en wat.

Helpdesk: Helaas is de TV niet meer leverbaar
Ik: Vertelde dat ik gister de TV heb besteld en hij toen gewoon nog voorradig was.
Helpdesk: Dan is er sprake van een voorraadverschil.

Een voorraad verschil.. Volgens mij gaat alles tegenwoordig digitaal en worden de artikelen ingescand dus hoe dit kan gebeuren is mij een raadsel, erg slordig in ieder geval.

Nu heb ik dus betaald voor een TV die er niet is. De levertijd voor de TV kon ze me op dat moment nog niet vertellen dus het was nog maar de vraag wanneer deze zou terugkomen. Ik heb gezegd dat ik het uitermate slordig vind dat dit soort dingen gebeuren, ik heb nu een bak geld overgemaakt en voordat ik dat terug zou hebben zijn we weer 10 werkdagen verder + het feit dat ik nu thuis geen TV heb. Heb voorgesteld dat ik wellicht wel wil wachten mits er gecompenseerd kan worden met iets. Hierover zou ik teruggebeld worden.

Nu ben ik net teruggebeld met het verhaal dat er 2 weken levertijd op de TV zit en er helaas niks aan compensatie gedaan kan worden. Klantenservice krijgt een voldoende door het snelle antwoorden en contact opnemen maar ik ben zeker niet tevreden over de algehele gang van zaken.

Dit soort fouten mogen niet gebeuren in een geautomatiseerd bedrijf..

Uitstekend geholpen door Gino op basis van mijn budget en wensen. Genoeg keuze in de winkel.

Scorekaart voor FOKA Superstore