FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

Na lang sparen eindelijk de Canon 5d mark IV gekocht bij FOKA. Na korte wachttijd in de winkel, werd ik goed en vlot geholpen. Prima!

We moesten een nummertje trekken, maar werden al voordat ons nummer aan de beurt was geholpen, top! Bovendien lag onze bestelling al klaar.

Bestelling plaatsen gaat zeer vlot .Absoluut geen ergerlijke bladzijden die niet snel openen en overzichtelijk ook voor de keuze in betaling

18 uur na plaatsing van de bestelling kon ik de versterker al uitpakken !
de informatie over de bestelling en de factuur kwam ook snel en was zeer duidelijk

Deskundig advies via de chat van Foka, bestelling snel afgehandeld en de volgde dag was de Tv hier in huis via speciale koerierdienst, TOP service
A++++++++++++++++++++

Toestel werd zeer snel geleverd en was natuurlijk deskundig en veilg verpakt

Vriendelijk onthaal, Top service,
A+++++++++++++++

Reservering voor de tv gemaakt online, afgerekend in de winkel met pin. Winkel biedt meerdere betalingsmogelijkheden

Winkel is zeer competatief met betrekking tot prijs. Besteld, per pin afgerekend in de winkel, direct meenemen. Makkelijk parkeren voor de winkel, vriendelijke medewerkers.

Overzichtelijke website. Bestelling gedaan via email en opgehaald in de winkel wat goed en netjes verliep. Via pin betaald in de winkel.

Voor aankoop contact gehad met de klantenservice en dit verliep goed, met snelle en duidelijke reacties van Foka.

Aankoop verliep snel en vlot, kreeg ook een model recenter daar het bestelde model lg oled 4K, niet meer leverbaar was, aan de oude prijs !

Kon met de vervoerder, de dag van levering afspreken, daar ik 2 dagen afwezig
was, kreeg ook een correct tijdsbestek.

Had wat problemen met de beeldkwaliteit, maar dankzij de klantenservice ,
Na een paar mails en foto's met video over de beeldkwaliteit , probleem opgelost,
Oorzaak was de cam module, recente module voor HD en Ultra HD aangeschaft en nu is alles OK.

Goede vriendelijke kwalitatief hoogstaande informatie en afhandeling. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd gewezen op een aanbieding.

Verzending ging zoals afgesproken.

Nog geen gebruik van gemaakt

Ik heb de nieuwe LG Oled TV in de winkel gekocht.
De zeer scherpeprijs en de extra 3 jaar die Foka levert op zijn producten
sprak mij zeer aan.

nog niet van toepassing.

goede prijs, Levering was vlot omdat het product op voorraad was. besteld via Bol.com. FoKa heeft geleverd.

Pakket kwam op tijd

We zijn naar foka gegaan om een nieuwe tv uit te zoeken. De verkoper wist ons over ieder model goed te informeren en dat heeft zeker invloed gehad op onze keuze. We werden vriendelijk behandeld en hebben niet lang hoeven wachten. Ook de levering liep volgens afspraak. Wij komen hier zeker terug!

Heb mijn aankoop via de chat gedaan, werd erg snel en goed geholpen. Product is netjes thuisbezorgd. Heb het product voor een scherpe prijs kunnen kopen.

Al met al, erg tevreden!

Na lang zoeken besloten bij FOKA een nieuwe TV aan te schaffen. Verkoop is grotendeels via de mail gegaan. Er werd telkens snel en accuraat op mijn mail gereageerd. Voor de uiteindelijke koop einde middag gebeld hoe snel ze kunnen leveren.

Meteen dezelfde avond nog gebeld door de koerier wanneer wij de tv thuis wilden hebben. Nou.. uh.. morgenvroeg? Daadwerkelijk netjes en correct geleverd.

heb een tv hier gekocht. zeer tevreden met de prijs. vakkundige mensen in de zaak en een gezellige sfeer

vriendelijk personeel gezellige zaak. betere prijzen

In de foka superstore aangeschaft en erg blij ermee en erg goed geholpen en volgende keer weer

Deskundig personeel in de winkel

Heb tv bij foka in de winkel in rotterdam gekocht. Prima service, snel en goed geholpen

Op tijd en vriendelijk

BETALEN GAAT VLOT VIA BANCONTACT DUIDELIJKE AFSPRAKEN IN VERBAND MET LEVERING LEVERDATUM EN TIJD KLOPT

LEVERING DOOR GESPECIALISEERDE FIRMA DIE OOK DE INSTALLATIE VOOR ZICH NEEMT

TOT HIERTOE GEEN ENKELE KLACHT KLANTENSERVICE IS OOK PRIMA

Super geholpen in de winkel en het juiste advies gegeven. Bij het aankopen van de lg oled c8 en de juiste beugel.

Afgelopen zaterdag bij Foka Superstore geweest aangezien onze 18-55 lens van onze Nikon 3100 camera kapot was. Thuis al een keus gemaakt dat het een nieuwe lens moest worden, maar nog niet zeker welke. We twijfelden tussen een Tamron 18-200 en een Nikon 18-105. Uiteindelijk na veel speurwerk op Google en na het bekijken van veel reviews van mening dat we het best de Nikon 18-105 konden nemen. Veel betere reviews in vergelijking met de Tamron waarvan door sommigen de foto's niet scherp genoeg werden bevonden.
Deze keus zonder onze beslissing voorgelegd aan Foka en zij kwamen tot de zelfde conclusie. Snel geholpen, prima advies, ook nog een lens in kunnen ruilen tegen behoorlijk bedrag. Al met al tevreden over Foka Supestore. Enige minpuntje was dat de factuur niet duidelijk was opgesteld waardoor het leek of onze verzekering op de oude ingeruilde lens betrekking had. Hier hebben we over gebeld maar dit zou niet meer veranderd kunnen worden? Wordt vervolgd

product is in goede staat afgeleverd

Enige minpuntje was dat de factuur niet duidelijk was opgesteld waardoor het leek of onze verzekering op de oude ingeruilde lens betrekking had. Hier hebben we over gebeld maar dit zou niet meer veranderd kunnen worden? Wordt vervolgd, waarna hopelijk een goede beoordeling volgt

Eindelijk de knoop doorgehakt en besloten om een LG OLED55C8 aan te schaffen. Na een goede tip van m'n broertje en een goede vriend die ook de C8 bij Foka aangeschaft heeft, contact opgenomen via de mail. Eerst natuurlijk even vragen of zij in deze concurrerende markt een mooie prijs kunnen bieden.. Na een half uur een reactie met het aanbod en dit was eigenlijk meteen goed! De 5 jaar garantie van Foka plus de aantrekkelijke prijs heeft mij diezelfde dag doen besluiten om tot een koop over te gaan. Erg blij met deze OLED TV, ik hoop alleen dat ik niet teveel binnen wil zitten met dit mooie weer :)

Ik had besloten om de TV te laten thuisbezorgen en dat is ook vlekkeloos gegaan. De bezorger had duidelijk plezier in z'n werk, (niet zo gek eigenlijk, mensen blij maken met mooie pakketjes) was super vriendelijk en bezorgde netjes binnen de afgesproken tijd. Props dus ook naar de koerier van Thijse Koeriersdienst!

De communicatie (in mijn geval via e-mail) is vriendelijk, kundig en zeer snel, wat je natuurlijk ook wilt als je zo'n aankoop doet. Met dit soort dingen ben ik altijd onwijs ongeduldig en wil het zo snel mogelijk in huis hebben!

Scorekaart voor FOKA Superstore