Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenSony A6300 met zoomlens gekocht. Duidelijke webshop, producten waren makkelijk vindbaar en er waren goede kortingsacties. Erg fijn dat er 5 jaar garantie op de camera zit bij deze winkel.
VerzendingDe lens bij de bestelde camera zat in een plastic zakje los in de doos, verder was de verzending prima.
KlantenserviceKleine beschadiging aan de lens werd goed opgepakt door vervangende lens te leveren.
AlgemeenDuidelijke website, goede prijs en tot laat in de avond bestellen voor levering volgende dag (09:30).
Verzendinggeheel volgens belofte, zoals eerdere bestellingen.
AlgemeenGeoriënteerd voor aankoop van een TV op internet en uiteindelijk gekocht in Foka Rotterdam. Duidelijke en uitgebreide persoonlijke uitleg
AlgemeenBij deze winkel wederom vakkundig geholpen. De medewerker nam de tijd om je goed te informeren. Zeker een aanrader als je deskundig advies wilt en het product voor een goede prijs.
VerzendingDe vervoeder nam een dag ervoor contact op wanneer het mij het beste uitkwam, 's ochtend of 's middags. 's Avond een SMS met de tijd wanneer het geleverd zou worden. Netjes verpakt en prima op tijd.
AlgemeenPrima en deskundig geholpen. Als je je zelf goed voorbereid is het voor degene die je helpt ook makkelijker. Leverde een mooie aankoop op, die aan de verwachtingen voldoet.
VerzendingDuidelijk aangegeven wanneer de bestelde spullen komen.
KlantenserviceBij vragen word je direct geholpen zoals het hoort.
AlgemeenVia het Tweakers forum terecht gekomen bij Foka. Bijzonder scherpe aanbieding gekregen voor het leveren van een LG Oled TV. Erg vlot en vriendelijk geholpen aan de telefoon en per mail. Televisie direct kunnen ophalen voor een hele nette prijs.
Algemeennadat ik had gebeld of een aktie waarin een lg oled werd aangeboden nog steeds aktueel was werd er geregeld dat de reeds afgelopen aktie toch toegepast kon worden op mijn aankoop. Dat was fijn geregeld.
Verzendingnafat het product besteld was werd het netjes op de afgesproken datum geleverd
Klantenserviceer werd goed uitgelegd wat de voorwaarden waren voor de kortingsaktie
AlgemeenNa wat internet speurwerk voor een nieuwe a/v receiver ben ik uitgekomen bij Foka. De winkel is een stuk soberder dan vroeg maar het advies, de prijs en de levering zijn nog steeds goed. De receiver heb ik zaterdag telefonisch besteld en kon de volgende dag worden opgehaald in de winkel. Bij mijn aankoop heb ik gebruik gemaakt van de inruil mogelijkheid. Voor mijn oude receiver heb ik een redelijk bedrag ontvangen. Marktplaats zou meer opleveren maar, kost ook wat meer tijd.
Wederom een tevreden klant.
AlgemeenWij waren in de markt voor een nieuwe tv en hebben online bij FOKA de beste prijs gekregen. erg handig en snel via email geholpen. Toevalig was de afstandbediening bij aanvang direct defect. Oplossing van FOKA, klant moest zelf bellen met LG. omdat dit het snelste zou zijn. inmiddels na contact te hebben gehad met LG hebben wij binnen 5 dagen een nieuwe werkende afstandsbediening.
VerzendingMooi op tijd en netjes vooraf gebeld door koeriersbedrijf.
KlantenserviceHad graag de tip gekregen dat de TV ook met de telefoon te bedienen was vanuit FOKA na de DOA melding van de afstandsbediening. deze kregen wij van LG. voor de rest prima geholpen,.
AlgemeenDeskundig advies. Er werd geluisterd en op mijn wensen ingespeeld waardoor ik een goed beeld van het product kreeg. Daarnaast werden zowel goedkopere als duurdere producten nog vergeleken met mijn mogelijke aankoop van de LG SJ8 soundbar.
Verzendingproduct kon gelijk uit voorraad meegenomen worden.
KlantenserviceVriendelijke mensen in de winkel en achter de balie, service gericht. Punt ter verbetering is om de oude orders van kamera express ook beschikbaar te maken in 1 systeem. De mensen gingen professioneel om met deze uitdaging.
AlgemeenIk wilde een lg oled kopen maar de actie was voorbij. Na een mailtje was men bereid de actieprijs toe te passen op mijn aankoop met daarbij 5 jaar garantie. Top foka !!!! Dat is service
VerzendingWerd gebeld wanneer ik geleverd wilde hebben en mooi op tijd afgeleverd
AlgemeenIk heb een tv gekocht. De verkoper heeft uitgebreid de tijd genomen om verschillen tussen merken te duiden. Daarnaast verschillende filmpjes laten zien om kwaliteit te teten.
VerzendingZelf opgehaald
AlgemeenGeholpen door vriendelijke medewerker en duidelijke communicatie.
Overzichtelijke webshop met aantrekkelijke aanbiedingen,daardoor een OLED tv bij ze aangeschaft.
De levering was zoals afgesproken.
KlantenserviceGoed gehoplen,duidelijke communicatie en binnen een uur reageren op emails.
AlgemeenGoede duidelijke site, met zeer scherpe prijzen.
Eenmaal in de winkel, stond mijn artikel al klaar, had hem een half uur eerder telefonisch besteld.
Alles prima, communicatie, personeel. , uitstraling winkel, en waar het natuurlijk om begon, het gekochte artikel!.
Ik kom hier zeker terug👍
Een nieuw produkt, produktiedatum was 3 maanden geleden!
Dus duidelijk geen restpartij!!!
Verpakking onbeschadigd, artikel compleet!
Keurig te woord gestaan door vakkundig personeel.
Correcte uitstraling, goed geholpen.
AlgemeenDoor goed advies heb ik een ander product gekocht, die beter past bij mijn toepassing.
VerzendingVerkoper heeft goed meegedacht en een passende oplossing aangedragen.
KlantenserviceVerkoper heeft zijn best gedaan om tot een schappelijke prijs te komen.
AlgemeenPrima advies en uitleg door verkoper. Snel geholpen in de winkel en tevreden de deur uit.
VerzendingIn de winkel afgehaald
AlgemeenGoede service. Product effectief op voorraad (dat is bij sommige ketens niet altijd het geval) en vlotte verwerking van de bestelling.
VerzendingVia track en trace te volgen op het net.
AlgemeenDe site van Foka is duidelijk en werkt perfect, veel informatie over de artikelen. Ik ben ook in de winkel geweest en ben uitstekend geholpen. Mooie winkel ruim en er hangt veel in de showroom! Bediening weet waar ze het over hebben, beleefd en vriendelijk. Ik kom al 40 jaar bij Foka altijd de beste artikelen.
VerzendingDe TV wordt geleverd op een dag dat het mij uitkomt en de tijd is per dagdeel, ook heel fijn. Geen hele dag kwijt. Verzending/bezorging wordt verzorgd door het bedrijf dat de tv bij mij komt installeren en ophangen, met deze service ben ik erg blij. Kortom Perfect!
KlantenserviceGechat via de site van Foka, kreeg uitgebreid antwoord op mijn vragen met de bijpassende link. Daarna kon ik dus op mijn gemak de link open klikken en lezen.
Mijn vragen zijn naar volle tevredenheid beantwoord.
AlgemeenIk ben me enkele weken online aan het oriënteren geweest voor een opvolger voor onze 40" Samsung LED TV. Uiteindelijk de keuze gemaakt om een LG 49" aan te schaffen. In de speurtocht van de weken ervoor kwam telkens FOKA als goedkoopste en beste beoordeelde webshop naar voren. Uiteindelijk wilde ik m'n bestelling plaatsen maar bij het refreshen van de pagina sprong de prijs ineens met 50 euro omhoog.
Even gegoogeld en ja hoor: elke aanbieder was die ochtend 50 euro omhoog gegaan. Balen. Maar toch de stoute schoenen aangetrokken en een mail met uitleg hierover naar FOKA gestuurd. Binnen een half uur had ik al een reactie per mail retour waarbij mij de 50 euro als korting werd gegeven. Deze aanbieding was geheel vrijblijvend en 1 week geldig.
En de actie van 3 jaar extra garantie bovenop de standaard 2 jaar maakten de keus nog makkelijker. Bestelling geplaatst en betaald. Alle communicatie verliep vlot en duidelijk. Ik werd keurig door de koerier per telefoon op de hoogte gehouden van de levering. De volgende ochtend stond de koeriersdienst al om 08:00 uur met de LG op de stoep. Snel en zeer soepel geregeld. En een pluim voor de Laagste Prijs Garantie die jullie wel heel letterlijk hebben genomen.
Meedenken met de klant over een prijsverhoging, dat heb ik nog niet vaak meegemaakt. Chapeau!
KlantenserviceSnel en adequaat alle informatie op de mail en per telefoon. Binnen 22 na de eerste mail was de TV al in huis.
AlgemeenScherpe prijzen en in winkel geweldig geholpen met een heel goede uitleg. Op basis daarvan mijn oorspronkelijke keuze aangepast.