Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIn FOKA winkel echt top geholpen en geadviseerd door personeel
VerzendingOp afgesproken dag, tijd bezorgd
KlantenserviceService in de FOKA winkel door personeel was zeer klantvriendelijk, niet opdringerig en voelde zeer kundig aan. Resultaat, top TV gekocht.
AlgemeenSony tv gekocht met een keurig voorstel na aangeven produkt ergens anders goedkoper hebben gezien. Na een zeer snelle reactie gelijk tot een aankoop over gegaan
Algemeen65XF9005 gekocht.
Levering top
Klantenservice top
Raad deze winkel iedereen aan!
Een dikke 10 + !
Levering top!
KlantenserviceGoede uitleg
Algemeenin de winkel in Rotterdam hele goede service.
Niet op voorraad, volgende dag product bezorgd.
AlgemeenFoka heeft een groot aanbod en zowel qua prijs als merken. In de winkel zijn deskundige personen aanwezig
AlgemeenPrima service na niet te repareren defect aan de tv
VerzendingNetjes op tijd en goed verpakt geleverd
AlgemeenBij Foka deal gemaakt met sony cashback actie, goede informatie gekregen na aanschaf m.b.t. cashback actie
VerzendingKonden na aanschaf het toestel direct afhalen bij afhaalpunt , al was dit na sluitingstijd.
KlantenserviceDuidelijke informatie gekregen bi vragen
AlgemeenDenken met je mee! Nemen je serieus. Beantwoorden je vragen zo goed mogelijk. Snelle afhandeling.
VerzendingDe televisie was netjes apart gezet. Kon hem meteen meenemen. Het was ook mogelijk geweest om hem te laten leveren. Al met al snel!
KlantenserviceNemen je serieus. Snelle afhandeling. Fijne communicatie.
AlgemeenAlles ging soepel, zoals je mag verwachten
Verzendingop tijd ontvangen
AlgemeenGoede site, correcte afhandeling bij vraagstelling.
VerzendingUitstekende Denon set, snel besteld en geleverd.
AlgemeenSnel verzonden, goed verpakt en juiste informatie op de website. Veruit de goedkoopste.
AlgemeenBeloofde levering 'de volgende dag' is niet uitgevoerd.
VerzendingKoeriersbedrijf deed zijn best.
KlantenserviceToestel was na aansluiten binnen 15 minuten defect. Afhandeling m.b.t. het omruilen van het toestel was traag. Uiteindelijk is het toestel na ± 3 weken omgeruild.
AlgemeenSnelle reacties op de mail en alles rap geregeld.
VerzendingSnelle levertijd. Volgende dag al in huis.
KlantenserviceSnelle reactie op vragen over product.
AlgemeenGoed geholpen in winkel. Duidelijk advies. Bij vragen goede uitleg en geen moeite om alles nog een keer te horen.
Verzending2 produkten besteld, met twee verschillende diensten verzonden
KlantenserviceBij vragen goede oplossingen om te helpen
AlgemeenProduct omschrijving heel duidelijk.geen enkel probleem,werkt super. Website is erg duidelijk.Betaling gaat snel en zonder problemen.
AlgemeenVia link betalen, lekker snel !
VerzendingPrima en snel
KlantenserviceGoede afhandeling garantie
AlgemeenSnelle levering. Laagste prijsgarantie was van toepassing en dat scheelde mij 40 euro. Correcte bediening en vriendelijk personeel.
AlgemeenLED TV niet via webwinkel gekocht maar in de winkel, prima advies gekregen van verkoper. Eindelijk iemand met verstand van (TV) zaken. Heeft de tijd genomen en overtuigend de verschillen verteld, heel goed! Apparaat zelf meegenomen.
AlgemeenLG UBK90 uhd bluray speler besteld. Foka was niet de goedkoopste, maar door een korte chat via Whatsapp heb ik het product goedkoper aangeboden gekregen vanwege hun laagsteprijsgarantie.
VerzendingDoos met bluray speler goed verpakt met voldoende luchtkussenzakjes in een omdoos. Afgeleverd door PostNL.
AlgemeenBestelling was erg makkelijk. Zeer goeie prijs.
KlantenserviceSnelle reactie op mijn vragen per email.