Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenZat al een tijdje te loeren op een goede prijs voor de Marantz NR-1508 en bij FOKA was deze opeens onder de 300 euro, en direct af te halen. Bestel- en afhaalproces verliep prima, incl 2 euro korting voor het parkeren.
AlgemeenIk ben al 50 jaar klant bij Foka. Knap hoe ze hun werkwijze met groot succes aanpassen aan de tijdgeest zonder het goede te verliezen: een uitstekende webstore, scherpe prijzen, snelle bezorging, gecombineerd met 'ouderwets' goede service en een prachtige winkel als je advies wilt hebben of een product zelf eerst wilt zien/vasthouden.
VerzendingEen OLED TV is behoorlijk dun en moet rechtop worden vervoerd. De kleine bestelbus en de vervoerder gaven het vertrouwen, dat er professioneel met dergelijke gevoelige apparatuur wordt omgegaan. Informatievoorziening over tijdwindow van afleveren dik in orde.
Algemeenontzettend mooie LG 65 inch OLED tv, alles volgens afspraak nagekomen bij FOKA, incl montage team, netjes ook.
TV is echt ontzettend gaaf, hadden al een 55 inch 4k tv maar deze is stukken mooier, qua beeld zeker.
door montage team gebracht
Klantenservicevia chat, eerst ging het mis, had op vrijdag besteld, chat zeit tegen me dat zaterdag het niet ging lukken qua montage en bezorging, ik zou gebeld worden vrijdagavond, en maandag zou het wel lukken, maandag ochtend via chat zelf contact opgenomen, had nl niets gehoord, excuus van FOKA, ik kreeg een HDMI kabel van 99 euro gratis erbij, dinsdag alles netjes bezorgd alsnog en gemonteerd
AlgemeenFoka adverteerde met een aanbieding op een mooie OLED 55 inch een substantiele korting maar dan moest je oude tv het nog wel doen. En dat was dus het punt die was ermee gestopt. Desondanks deed men het aanbod met geringe verhogong wel gestand. Dat is topklasse vind ik en ja 5 jaar garantie erbij is altijd handig op een TV met een waarde van 1500+
VerzendingKoerrier kwam volgens afspraak binnen gestelde tijd. Netjes tot achter de voordeur. Dat is nog eens service vooral bij dit soort kwetsbare producten die moet je niet in een POSTNL of DHL of DPD systeem stoppen.
KlantenserviceOp mijn aanvraag werd direct gereageerd en naar volle tevredenheid afgehandeld.
AlgemeenEerste bestelling. Ging allemaal makkelijk en snel.
VerzendingSnelle levering zoals beloofd.
KlantenserviceOp moment van bestellen steeg prijs met 70 Euro. Na mailen met Foka kreeg ik alsnog de korting.
AlgemeenVragen per email worden zeer snel beantwoord.
Gevraagd om een 'combi-deal' en een heel mooi voorstel ontvangen voor een OLED tv i.c.m. een MotionMount 7356 van Vogels.
Ik werd gebeld voor een afspraak wanneer het uitkwam en afgesproken dat ik een half uurtje van te voren even gebeld werd.
En zo werd het ook gedaan. Prima gegaan dus!
'Gewoon' zoals het hoort.
AlgemeenThe TV was quickly and professionally delivered. I'm very happy with it so far and really have nothing bad to say about the purchase or about FOKA. This was my first purchase with them and I would buy with them again.
AlgemeenHet bestellen ging heel simpel en de betaling ging vanzelf
Verzendingsuper systeem dezelfde dag nog gebeld voor levering en de volgende dag in huis
AlgemeenVeel kennis, kunde en geduld bij het aankoopproces in de winkel in Rotterdam.
Echte meerwaarde op online kopen.
AlgemeenGoed geholpen in de winkel. Onder genot van een kopje koffie een mooie tv uitgezocht.
Alle afleverafspraken zijn nagekomen.
Tv is kosteloos op de afgesproken dag en tijd netjes bezorgd.
KlantenserviceDaags na levering nog even een vraag ivm de installatie gesteld. Prima opgelost
AlgemeenRecent LG oled65c7v aangeschaft bij Foka. Na eerst via chat en email goed geholpen te zijn langs gegaan in winkel om product te bekijken. Ook daar van goede informatie voorzien. Eerlijk advies ook. Niet pushen voor duurder/nieuwer model. Uiteindelijk product en bijpassende muurbeugel voor mooie prijs meegekregen.
AlgemeenVia google het product nr opgezocht kwam ik uit op foka store. Was uiteindelijk de voordeelste van alle winkels Super makelijk. De betaling was uiteindelijk in de store gebeurd en niet online. Ben verplan in de toekomst vaker iets te kopen in foka store.
VerzendingProfessioneel bedrijf, goed afgeleverd, ook goed voor de oude tv gezorgd
Algemeen3 weken geleden heb ik bij FOKA een samsung smart tv, muurbeugel en coaxkabel besteld. de website gaf aan dat voor 23:59 besteld volgende dag in huis.
ik had bij de beugel wel gezien dat deze niet op voorraad was in de online store, maar een paar dagen extra wachten vond ik geen probleem.
de volgende dag kreeg ik een e-mail dat, omdat de beugel niet op voorraad was er een vertraging van 2-4 dagen zou zijn. Jammer, maar geen probleem.
6 dagen verder heb ik opgebeld met de vraag wat er aan de hand is:
- Ik ga het voor u navragen en bel u terug meneer
dezelfde dag krijg ik een telefoontje dat de beugel diezelfde dag of de dag erop verwacht word.
mooi dacht ik.
nog eens 5 dagen verder weer gebeld:
- nee meneer de beugel is nog steeds niet op voorraad.
ik: als de beugel vandaag of morgen niet terrecht is wil ik deze annuleren en dan regel ik zelf wel een beugel.
- dat is goed meneer ik laat u vandaag weten wat we kunnen regelen.
ik heb niets meer gehoord die dag.
de volgende dag krijg ik een mail dat de beugel en tv apart verzonden worden. eerst de beugel ontvangen en de dag erna de tv.
toen kreeg ik nog een mail met de melding dat de coax kabel "of niet op voorraad is, of niet door de kwaliteitscontrole is gekomen. en de vraag of ik iets anders wil uitzoeken.
deze heb ik geannuleerd en regel ik zelf wel.
de reden dat ik bij deze winkel besteld heb is omdat de tv er 50 euro goedkoper was dan bij andere winkels.
het heeft ruim 2 weken geduurd voordat ik mijn producten ontving.
Klantenservicemeerdere keren gebeld om te vragen voor verheldering zonder echt verheldering te krijgen.
AlgemeenDe LG 32UD99-W 32" 4K monitor was direct beschikbaar voor een zeer scherpe prijs. Na het bestellen op de website van FOKA.nl , was mijn bestelling heel snel in behandeling genomen en verwerkt. Ik kreeg direct een e-mail van FOKA.nk dat de betaling is gelukt en de monitor is verzonden op de zelfde dag bestellen gelijk een melding dat het via PostNL als een pakket werd verzonden door FOKA.nl .
Met andere woorden een uitstekende service en helder communicatie via de mail.
Prima en snelle verzending via PostNL. Zoals duidelijk op de Foka Superstore website aangeven : vandaag besteld morgen thuis, dus de volgende dag heb ik mijn bestelling thuis ontvangen.
KlantenserviceDuidelijke informatie op de website foka.nl en heldere communicatie via de mail.
AlgemeenUiterst vriendelijk en vakkundig geholpen. LG smart TV tegen een zeer scherpe prijs kunnen kopen!
AlgemeenGood front desk procedure and explanation about the products.
AlgemeenZeer snelle levering op de volgende dag al, netjes verpakt in originele doos (Marantz NA6005). Ook tegen de laagste prijs! Aansluiten ging makkelijk, nadat ik mijn wifi wachtwoord had opgeduikeld. Geluid is prima met mijn Marantz pm 15 versterker en Kef XQ5 boxen. scrollen door het internetradiomenu gaat redelijk vlot. Nog verder uitzoeken wat alle mogelijkheden zijn.
AlgemeenNetjes geholpen in de winkel, kon aankoop direct meenemen.
Verkoper bood uit zichzelf aan om te helpen de TV in de auto te zetten
AlgemeenSnelle en vlotte levering, prima afgehandeld. Doos netjes aangekomen zonder deuken en scheuren. Een tevreden klant erbij.
AlgemeenWeekendaanbieding gekocht op zaterdag. Deze werd op maandagochtend direct geleverd. Scherpe prijs. Aanvullende vraag na het plaatsen van mijn bestelling werd direct behandeld door de helpdesk met gedegen antwoord.
VerzendingProduct is heel aangekomen (grote doos).
KlantenserviceZoals hierboven beschreven, een zeer gedegen advies van een medewerker die direct reageerde op mijn vraag.