Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenVan het weekend een 55inch TV besteld bij FOKA. Bestelproces via de telefoon en de betaling erna verliep soepel.
VerzendingDe bezorging liep in eerste instantie mis doordat de vervoerder voor bezorging de bezorgopdracht niet goed had doorgekregen van FOKA. Na wat bellen is de TV uiteindelijk toch bezorgd.
AlgemeenHet bestellen ging super snel.
En super snelle levering . Wij zijn zeer tevreden.
Echt een aanrader om bij foka iets te bestellen
Zeer snelle levering en netjes
AlgemeenPrima advies van deskundige medewerker gehad die goed luisterde naar de wens(en) van mij als klant en daarop zijn aanbeveling deed
KlantenserviceWelliswaar te laat ingediende verzoek voor terugbetaling servicepaspoort van eerdere aankoop toch door flexibele benadering hieromtrent als korting op deze aankoop ontvangen. Dat is respect voor de (vergeetachtige) mens als klant: Klantvriendelijkheid!
AlgemeenPrima geholpen in de Foka shop en de levering via Kamera Express met PostNL keurig de volgende dag en via de mail op de hoogte gehouden door PostNL over de aflevering qua planning en tijd.
VerzendingPrima levering en via de mail op de hoogte gehouden over de aflevering qua planning en aflevertijdstip
AlgemeenIk heb bij Foka een LG C8 OLED tv besteld via de chat op de webshop tegen een scherpe prijs (n.a.v. het OLED prijzen topic op GoT).
Verzending's Avonds gebeld door de (gespecialiseerde) koerier voor een bezorgafspraak. De tv werd netjes binnen het afgesproken interval bezorgd.
AlgemeenOok al is deze review tegen beloning ben ik wel heel tevreden over FOKA. Goede service en eerlijke prijs (afgesproken via chat). Bij aankoop in de winkel wordt de tv ook netjes in de auto gelegd.
AlgemeenNa vermelding van Tweakers en het OLED prijzenforum krijg je een scherpe prijs van FOKA.
KlantenserviceNetjes te woord gestaan en de TV werd mee in de auto geholpen.
AlgemeenWij zijn speciaal naar Rotterdam gegaan om te kijken naar een nieuwe tv, omdat de vorige tv kapot is gegaan. Ze hebben tevens de laagste prijsgarantie.
Ik twijfelde tussen een oled en qled tv en de afmeting 55 of 65 inch. Bij foka hebben ze LG oled en samsung qled boven elkaar hangen. Dat was erg handig om het verschil te zien! Dat hebben veel andere winkels niet.
Ook hebben ze 55 inch en 65 inch tv's naast elkaar staan. Dit was ook handig met kiezen.
Eigenlijk ontbrak alleen een bank, welke op een -x- afstand kan worden geschoven.
We zijn prima geholpen door een vriendelijke mensen.
Het verzenden ging prima. De doos is netjes in de gang gezet. Vooraf telefonisch contact gehad over de leverdatum en tijd. De doos is niet beschadigd. Kortom het was prima gegaan.
KlantenserviceIk had een vraag, waar de dame van de klantenservice geen besluit over kon nemen. Ook kon ik niet door worden verbonden met de winkel. Ik moest maar een mail sturen of naar de winkel gaan.
Ik had een muurbeugel gekocht bij de tv. Achteraf heb ik deze niet gebruikt, omdat ik mijn oude beugel kon gebruiken. De dame kon mij niet vertellen of het mogelijk is om de beugel later dan 14 dagen terug te brengen. Er zat niks anders op dan een ritje van uur naar Rotterdam. Het terugbrengen was verder prima gegaan.
AlgemeenBestel proces was soepel en snel. Prima dat ik met credit card kon betalen zonder extra kosten.
VerzendingFijn dat ik levering in de avond kon bestellen. Bestelling was goed te volgen en werd stipt geleverd.
Algemeengoede chat service met onderhandelingsmogelijkheden en een snelle afhandeling.
erg handig dat er vanuit de chat ook een betaalverzoek opgestuurd kon worden.
's middags besteld, 's avonds een belletje over plannen levering, volgende dag in huis.
Klantenservicesnel, vriendelijk en goed geholpen over de chat
AlgemeenBij Foka een LG OLED tv gekocht gezien zij deze voor een mooie prijs konden leveren. De mogelijkheid tot communicatie via WhatsApp vond ik ook erg handig. Zeer tevreden over de afhandeling door Foka. Hoewel de levering iets langer duurde dan beloofd werd ik snel en vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice toen ik hiernaar informeerde. Uiteindelijk de tv vrij snel erna ontvangen en ben er zeer blij mee.
VerzendingProduct op vrijdag besteld en in principe beloofd voor zaterdag, helaas lukte dat niet meer en werd het de week erna. Klein puntje dus maar ik had dan ook wel vrij laat besteld. FOKA werkt met een bezorgservice welke netjes het product binnen het telefonisch afgesproken tijdvak kwam leveren.
KlantenserviceZoals aangegeven telefonisch snel en vriendelijk te woord gestaan toen ik informeerde naar de ietwat latere levering van de tv. Verder erg handig om ook te kunnen whatsappen met ze.
AlgemeenBij het zoeken naar een LG 55C8 OLED tv gaf FOKA een mooie prijs en deze gelijk besteld via chat. Dit ging snel en vakkundig.. De levering was de volgende dag al !.
VerzendingSnelle levering , besteld om 16:00 en geleverd om 11:00 de volgende dag.
KlantenserviceVia chat met de klantenservice een scherpe prijs gekregen voor de OLED tv die ik wilde. Wel even aangegeven dat ze volgens de tweakers forum een lagere prijs konden bieden en gekregen. En dit allemaal in een paar minuten.
AlgemeenOp de dag dat de Gopro Hero 7 uit is gekomen heb ik deze aangeschaft in de Foka winkel.
Het personeel was behulpzaam, vriendelijk en na een gezellig praatje over de nieuwste snufjes op actioncam/drone gebied heb ik tevreden de winkel verlaten.
AlgemeenTV gekocht met 5 jaar garantie, nu blijkt dat er ergens in kleine lettertjes verstopt staat dat we zelf binnen 30 dagen na levering de garantie moeten registreren bij foka.
Verzendinggeen problemen mee gehad, netjes afgeleverd.
Klantenservicena levering al direct een probleem geconstateerd met het geluid dat deze pooft wanneer de tv wat harder staat, foka/kameraexpress hier direct van de op de hoogte gesteld, klantenservice zou hier destijds op terug komen, na een aantal keren zelf bellen ben ik afgewimpeld dat het allemaal wel erg lastig was. Uiteindelijk hierbij gelaten omdat het teveel tijd kost en bij zachter tv geluid niet direct hinderlijk is. Inmiddels werkt de de afstandsbediening niet meer (origineel ab en ziggo ab) niet. Nu wordt aangegeven dat het ons probleem mbt de 5 jaar garantie. dus PAS OP ondanks dat je die 5 jaar erbij koopt, daar moet je behalve het aankopen zelf nog vanalles voor doen (wat ze uiteraard zelf hadden kunnen doen bij het uitleveren, gezien ze zelf die informatie hebben)
Algemeenik heb de tv zelf in de winkel opgehaald na wat strubbelingen met de levering
Klantenservicenadat het bestelde produkt niet leverbaar was de klantenservice benaderd voor een alternatief vergelijkend produkt, werd hier bij goed geinformeerd waarna ik de tv in de winkel ben wezen ophalen
AlgemeenWas al een tijdje aan het zoeken naar de populaire LG OLED tv en bij FOKA werd een mooie prijs afgegeven. Was al wat laat met bestellen, maar ze stonden op mij te wachten, ondanks dat het 1 minuut voor sluitingstijd was.
Erg vriendelijk geholpen en werd ook geholpen met het inladen van de TV.
Heb hier al vaker spullen gekocht en tot dusver alles perfect!
Via de klantenservice een scherpe prijs gekregen voor de OLED tv die ik zocht.
Lagere prijs dan op de website vermeld stond, maar via tweakers gehoord dat ze deze goedkoper konden aanbieden. Geen gezeur bij de klantenservice over wel/niet de juiste prijs, gewoon direct de prijs die ze iedereen aanbieden die ernaar vraagt. top!
AlgemeenBen in de winkel van kundig advies voorzien. In eerste instantie niet tevreden maar dit zonder probleem en opgaaf van reden kunnen ruilen na een paar dagen.
AlgemeenNa lang zoeken in reviews en websites wist ik welk product ik wilde bestellen. Uiteindelijk bij Foka uitgekomen vanwege de duidelijke productpresentatie en de prijsstelling. wel lastig was dat de prijs varieerde vanwege de outletaanbieding. Foka was een van de weinige aanbieders die de stereoset zonder boxen aanbood. Daar ben ik uiteindelijk voor gegaan
VerzendingSnelle levering en netjes verpakt.
AlgemeenOude receiver was kapot gegaan bij de zoektocht naar een nieuwe was de keus gevallen op een veel te dure receiver. Bij FOKA hadden ze een outlet model.Op de site stond duidelijk wat er afwijkend zou zijn tov een volledig nieuw model zoals bv geen binnenverpakking. Er stond op de website niet beschreven of de microfoon voor het afstellen wel inbegrepen zou zijn. Even gechat en daar werd verteld: het hoort er gewoon bij te zitten zo niet bestellen we direct een nieuwe. Bij levering bleek alles er gewoon bij te zitten met zelfs de binnen verpakking!
VerzendingZoals boven al beschreven er is meer geleverd dan verwacht en zeer snel!
KlantenserviceDoor een onhandigheidje van mijzelf kreeg ik zone 3 niet ingesteld. Met de chat nagenoeg direct contact. De persoon met ervaring was vrij en ik kreeg 2 opties; ik zou morgen terug gebeld worden of ik kon direct contact opnemen met Denon.
De laatste optie gekozen. Nagenoeg geen wachttijd en probleem was binnen een minuut opgelost.
AlgemeenEenvoudig bestellen, uitgebreide informatie via de telefoon vooraf ontvangen. Let wel goed op het gele briefje met voorwaarden welke op de doos zijn geplakt. Handig om te weten voor je het product opent.
VerzendingLevering de volgende dag, erg netjes!