Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenProduct had een zeer scherpe prijs en was direct leverbaar. Verzending was snel maar had betere verpakking verwacht.
VerzendingHad een versterker besteld. Deze werd geleverd in de orginele doos zonder aanvullende verpakking. Iedereen kon dus zien dat hier een dure versterker inzat.
AlgemeenGoed werkende klantenservice. Een kortingsactie, twee dagen na de bestelling, is alsnog op de aankoopprijs in mindering gebracht. Bovendien zal Foka zorgdragen voor minimaal vijf jaar garantie.
VerzendingHet product was goed verpakt en goed afgeleverd. Was weliswaar na in plaats van voor de kerst, maar de klantenservice kon deze vertraging verklaren vanwege de enorme drukte bij Foka en bij PostNL.
KlantenserviceEen kortingsactie, twee dagen na de bestelling, is alsnog op de aankoopprijs in mindering gebracht.
Algemeengemkelijk te bestelne en zeer goedkoop en vriendelijk geholpen door de kalntesurfece mar het duurde wel even want het was druk
Klantenservicevriendelijk geholpen an te horen gekren wat ik wou
AlgemeenHeb via de website de LG Oled kunnen bestellen.
Eenmaal in de winkel heb ik snel en vlekkeloos kunnen de tv kunnen ophalen zonder problemen. Er werd nog geholpen bij het inladen door een medewerker.
Ben erg tevreden, medewerker was ook nog bereid om te helpen bij het inladen.
AlgemeenZowel de bestelling, betaling als de levering van onze nieuwe OLED TV bij FOKA is volgens verwachting en zonder problemen verlopen. Dit ondanks de drukte tijdens de feestdagen.
VerzendingDe OLED TV is onbeschadigd en keurig op tijd door de firma Thijse (transporteur van FOKA) bij ons afgeleverd.
AlgemeenWinkelpersoneel erg klantvriendelijk en kundig. Geven eerlijk advies. bij het kopen van TV had ik een samsung TV in gedachten die ik wilde aanschaffen. in de wikel wisten ze mij te vertellen dat ik beter voor een sony kon gaan. betere tv en net zo'n goed beeld.
AlgemeenHeb vorig jaar al een tv, soundbar en camera bij jullie gekocht en was toen ook al zeer tevreden over de service . Dus toen we onze OLED tv wouden aankopen was er geen twijfel mogelijk dat we die terug via jullie gingen bestellen.. alles is vlekkeloos verlopen. Van aankoop tot levering en we zijn zeer tevreden van het product! Zeker een aanrader met super mooi beeldkwaliteit
VerzendingAlles werd op afgesproken datum geleverd en in er waren geen problemen
KlantenserviceIk heb verschillende mails gestuurd voor de aankoop en hier werd altijd correct en vriendelijk op geantwoord. Super service!
AlgemeenIn de superstore van Foka, wat tegenwoordig Kamera Express is, prima geholpen door de verkoper. Zo heeft hij even meegeholpen bij het inladen van de grote 65 inch tv waarvoor hij keurig de tijd nam. Verkoper heeft mij weinig uit hoeven leggen omdat ik van te voren al onderzoek had gedaan, dus hier kan ik geen ervaring over delen.
AlgemeenPrijs-kwaliteit goed. Nieuwer model meegekregen wegens besteld niet leverbaar. Parkeergeld terugontvangen. Hulp bij het plaatsen in de auto (TV 55 inch)
KlantenserviceDeskundige verkoper, nam de tijd ondanks drukte
AlgemeenOndanks drukte rond sinterklaas en blacj friday. Is het pakket redelijk op tijd bezorgd. Gratis 5 jaar garantie was de reden om hier te kopen.
VerzendingIets vertraagd. Daarover helaas geen bericht. Na bellen wel info over bezorging b
KlantenserviceGaven prima antwoord
AlgemeenIk had een outlet TV gekocht die niet geheel vodeed aan mijn verwchtingen en kon zonder bijbetaling een andere, nieuwe TV ophalen.
AlgemeenAfgelopen zondag bij Foka Superstore in Rotterdam geweest voor een nieuwe televisie. Na diverse vragen gesteld te hebben en daarop goede feedback gekregen een goede beslissing kunnen nemen welk toestel het beste op mijn wensen afstemmende.
VerzendingDe Televisie was op voorraad en kon hem binnen no time meenemen.
KlantenserviceNemen genoeg de tijd om je goed te woord te staan en geven goede feedback op je vragen. Daarnaast al is het maar een klein ding het eerste uur gratis parkeren wat verrekend word in de aankoopprijs.
AlgemeenGoed advies, er werd de tijd voor je genomen. Ook bij latere vragen geduldig en vriendelijk advies. Goede garantievoorwaarden. Geen opmerkingen over verzending want ik heb hem zelf opgehaald.
KlantenserviceVragen die ik via de email stelde, werden duidelijk en snel beantwoord. Ook in de winkel werd ik later nog vriendelijk te woord gestaan.
AlgemeenEen LG OLED 65 C8 aangeschaft. Pracht apparaat. Voldoet aan de verwachtingen. Super beeld. Zeker een aanrader.
VerzendingSnelle levering. Komen afspraken na.
KlantenserviceSnelle en professionele response op al je vragen. Correcte behandeling. Weten wat klantenservice is.
AlgemeenVandaag een LGOLEDC8 gekocht bij FOKA (kamera express). De koop verliep snel en soepel. Had eerst even gebeld. Net als bij mijn vorige tv ging alles naar wens.
VerzendingThuis gelijk de LGOLEDC8PLA geinstaleerd. Wat een toestel! Geweldig! Ben zeer tevreden over FOKA, netjes te woord gestaan en geholpen.
KlantenserviceWas bij de klantenbalie gaan staan omdat ik eerst gebeld had. Vertelde dat tegen de medewerker en hij was op de hoogte.
AlgemeenNa contact met Klantenservic, waarbij mij werd bevestigd dat producten gereserveerd op dewebsite maar aangekocht in de FOKA Supersore te Rotterdam ook gratis bezorgd worden, heb ik een reservering geplaatst voor een LG OLED558CPLA TV. De dag erna op 23/12/18 ben ik naar de Superstore afgereisd en heb ik, nadat enkele technische vragen tot volle tevredenheid waren beantwoord, de TV gekocht tegen de op de website vermelde prijs en ter plekke afgerekend. De TV zou op 27/12 thuis afgeleverd worden.
VerzendingMij was verteld dat de OLED TV op 27/12/18 thuis afgeleverd zou worden en heb hierover ook een bevestiging ontvangen van de koeriersdient. Echter op 27/12 geen TV. Navraag bij de Klantenservice van FOKA blijkt dat e.e.a. mis is gegaan mogelijk t.g.v. van de Kerstdagen. Uiteindelijk is de TV op 29/12 alsnog geleverd.
KlantenserviceOp 27/12 de Klantenservice van FOKA gebeld echter kon ik alleen een terugbelverzoek achterlaten. Omdat ik na 2 uur nog niet gebeld was heb contact gezochtmet de Klantenservice via de online chat waarin excusses werden aangeboden voor het niet op tijd afleveren van de TV maar mij werd verzekerd dat dit uiterlijk op 29/12 zou gebeuren.
AlgemeenNa lang en veel wikken en wegen nog een laatste ronde langs de tv winkels in de buurt, dat maakt het pas tastbaar. Bij Kamera Express r’dam centrum (in gedachten blijft het Foka..), staan er een aantal waar ik voor kom. Geen hordes mensen gelukkig. Binnen 5 minuten was er iemand beschikbaar. Keuze had ik al gemaakt voordat de verkoper me kon helpen, OLED55C7... Maar....de tv was niet meer leverbaar, uitlopend model... Helaas was het alternatief, de nieuwe variant maar met net mindere specs ook uitverkocht OLED55B8.. om nu gelijk een flinke stap te maken in prijs en voor de OLED55C8 te gaan was me eigenlijk te gortig. De verkoper zag Mn tranen en heeft nog een korting iom zn collega geregeld. Dit en de cashback actie van LG scheelt uiteindelijk slechts 50 euro van mijn eerder gestelde uitgave plafond. Netjes en uiterst correct is de tv nog door Quincy tot in de auto gelegd. Dank en hulde! Alvast de beste wensen!
KlantenserviceSnel en correct geholpen, natuurlijk is tijd geld maar je bent absoluut geen nummer.
AlgemeenLG tv gekocht bij Foka
Ik had me er goed in verdiept dus had ook geen uitleg nodig
Dus kwam binnen en gezegd: doe deze maar.
Verkoper stond wel even raar te kijken maar moest daarna wel lachen.
Verder vriendelijk geholpen
Verkoper was zeer vriendelijk
AlgemeenGemakkelijk en snel contact met de klantenservice voor een bestelling van een Oled tv. Goed geholpen in de winkel en vriendelijk personeel.
AlgemeenDe winkel heeft veel spullen op voorraad, professionele winkel want heeft de kwalitatieve apparatuur voor goede prijzen.
Verzendingop tijd geleverd, heel belangrijk want ik had de lens meteen nodig voor een opname