Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenS'avonds laat mailtje gestuurd met producten waar ik belangstelling in had. In de ochtend vroeg gelijk snel antwoord, en inhoudelijk goed, en een prima prijs. Vervolgstappen vlotjes en levering de volgende dag. Blij met mijn nieuwe TV!
VerzendingTot nu toe prima, maar 1 dag is te kort om echt te oordelen.
AlgemeenLogische website. Goede afhandeling van één ontbrekend product bij eerste verzending (hoesje camera). Duidelijke en correcte communicatie vanuit de klantenservice.
VerzendingEén ontbrekend product. Uit eigen beweging vlot daarna opgestuurd. Duidelijk dat aan kwaliteitscontrole wordt gedaan.
KlantenserviceGoede en duidelijke communicatie per mail. Telefonisch geen contact gehad.
AlgemeenZe hielpen mij goed en boden een aantrekkelijke aanbod, en dat allemaal via Whatsapp, snelle en correcte antwoorden
AlgemeenNaar aanleiding van een kapotte tv van LG kreeg ik restitutie van LG en moest het verder afhandelen met de winkel van aankoop, dus Foka.
Foka daarintegen heeft mij niet verteld dat ik volledige restitutie had van aankoop bedrag, maar vertelde dat ik een veel lager ruil bedrag zou krijgen.
Achteraf zie ik op de factuur die je krijgt als je de deur uit bent/gaat dat ik een kadobon had van volledig aankoop bedrag !! Schande dat ze zo aan je willen verdienen.
Zelf omruil moeten doen in de winkel, van de 55 inch TV
KlantenserviceVoorgelogen over wat er afgesproken is met de winkel en product merk!
AlgemeenAan de hand van de op Tweakers lopende OLED prijs discussie heb ik vlot en met goede communicatie een uitstekende prijs aangeboden gekregen voor een LG55C8 TV. De chat optie buiten reguliere werktijden is bijzonder prettig als je wat meer vragen hebt over details of (muur) montage.
Naast de TV is het mogelijk om een care-plan af te sluiten waarbij ook eventuele schade door kinderen is gedekt. Uiteraard ben je voorzichtig, maar die 4mm dikke OLED panelen ogen toch een stuk fragieler dan de LCD TVs van een jaar of acht geleden.
Prima ervaring dus, maar check wel even het forum: [Zero Tolerance][Prijs-discussie] OLED Televisies - deel 2
De levering was bijzonder vlot (de volgende dag reeds) en met een keurige koeriersdienst.
KlantenserviceKeurig middels de chat contact gehad met de medewerkers van FOKA. Altijd snel een antwoord.
AlgemeenIk heb mijn LG OLED besteld bij FOKA (LG OLED65C7V), gezien op dat moment FOKA de goedkoopste winkel was voor deze TV in de prijsvergelijkers. Gezien ik nog een aantal vragen had over de levering, deze gesteld middels de chatfunctie van de site. Ik werd binnen enkele seconden geholpen door een medewerker op een professionele manier. Vervolgens heeft de medewerker de order voor mij aangemaakt en mij een iDeal betaallink doorgestuurd. Al met al zeer tevreden met de afhandeling van mijn eerste order.
VerzendingVerzending van mijn 65 inch TV ging razendsnel. De TV heb ik aan het begin van de avond besteld en de volgende ochtend per koerier rond 10 uur bij mij afgeleverd. Verder geen bijzonderheden te melden hierbij.
KlantenserviceIk werd vriendelijk en snel te woord gestaan via de chatfunctie van de site. Na een aantal vragen via de chat te hebben gestuurd, heeft de medewerker zelf een order aangemaakt en mij een betaallink gestuurd om de TV per iDeal te betalen. Ik kreeg hiervan binnen enkele minuten een bevestiging.
AlgemeenNetjes geholpen; goed advies waardoor we voor het zelfde geld nu een kwalitatief betere tv hebben als waarvoor we eigenlijk gingen kijken
AlgemeenVia de chat op de website een zeer scherp aanbod gekregen en diezelfde avond nog betaald via een persoonlijke betaal link. De website is zeer duidelijk in de actievoorwaarden en gaf mij een goed en vertrouwd gevoel.
VerzendingDe verzending is helemaal volgens afspraak verlopen. Aangezien ik op zondagavond besteld had, werd ik (zoals aangegeven) maandag avond gebeld door de bezorgdienst om een afspraak in te plannen. Keurig netjes en onbeschadigd geleverd volgens afspraak.
KlantenserviceSuper vlot geholpen via de chat op de website en hierdoor een zeer scherp aanbod ontvangen. Niks anders dan lof voor deze afhandeling!
AlgemeenHet was een prettige ervaring met een verkoper die direct begreep wat ik wilde.
Het kiezen van de TV en de daarvoor nodige informatie was prima. De afwikkeling tot en met de betaling was vlot en goed geregeld.
3 dagen achtereen kreeg ik mails over de aflevering door Post NL. Echter het bezorgadres was het winkeladres van Foka Superstore in Rotterdam. Alle keren dat ik opbelde kreeg ik van de Service-afdeling te horen dat het orde gemaakt zou worden. Maar het afleveradres bleef steeds op het winkeladres staan dus de TV werd niet bij mij thuis bezorgd. Uiteindelijk heeft men de TV keurig afgeleverd met een auto van Foka zelf.
KlantenserviceDe klantenservice was vriendelijk en bereid het probleem op te lossen. Echter het probleen van aflevering was na diverse keren bellen niet opgelost. De 3e dag werd ok uiteindelijk doorverbonden met de expeditie en toen was de TV binnen 2 uur in huis.
AlgemeenVanaf Analoge fotografie ben ik al klant bij Foka altijd met een goed gevoel met gewenst product naar huis gegaan. Klant is nog echt klant bij foka
KlantenserviceGoed bereikbaar en altijd een goed oplossing... Klant is koning bij foka
AlgemeenSamsung Qled TV besteld, keurig netjes op tijd zoals aangegeven is op de site.
TV ook opgehangen door monteurs, heel professioneel dus.
Keurig op tijd, zondag bestelling geplaatst en dinsdag ontvangen.
AlgemeenLaagste prijsgarantie na navraag via chat. Keurige levering. TV zelf LG C8 functioneert naar behoren.
AlgemeenIk heb mijn LG 65 inch TV gekocht op advies van de verkoper Gino die mij een andere versie heeft geadviseerd wat beter was en bijna voor de zelfde prijs. Dat heet nou top service!
Dank heren!
Volgende dag in huis zonder beschadigingen top!
KlantenserviceTop hulp en goed advies!
AlgemeenBen al jaren klant bij Foka op het gebied van televisies. In het verleden diverse Samsung TVs gekocht. Dit keer een LG OLED 55 inch. Netjes telefonisch geholpen, werd ook keurig teruggebeld. Uiteindelijk per mail o.b.v. van een prijsopgave de bestelling rond gemaakt, betaald en factuur ontvangen.
VerzendingWerd maandag netjes gebeld door de transporteur. Eerst werd een ruim bezorgtijdvak opgegeven. Daarna per mail een exactere levertijd ontvangen. TV in goede orde ontvangen.
AlgemeenPrijs en kwaliteit waren heel goed. Foka heeft een super prijs voor mijn tv gedaan. Ik bestelde het artikel in de ochtend and namiddag het was al beschikbaar in de winkel. Hele tevreden.
VerzendingSnel in de winkel bechikbaar
KlantenserviceAlles was duidelijk and mensen zijn behulpzaam
AlgemeenGoede service via email / scherpe internet prijs met 5 jaar garantie / direct leverbaar
VerzendingDonderdag besteld....vrijdag in huis
KlantenserviceSnelle respons op email
AlgemeenIk ben erg tevreden vanwege snelle levering. Besteld op vrijdagmiddag en zaterdag al in huis.
AlgemeenVia Tweakers forum gelezen dat Foka Superstore superscherpe prijzen en 3 jaar extra garantie aanbied op de nieuwste TV's. Door deze twee factoren heb ik direct een nieuwe TV opgehaald.
KlantenserviceHet aanvragen van de superscherpe prijs ging in mijn geval via e-mail. Op vrijdagavond na sluitingstijd de prijs aangevraagd en binnen het half uur een antwoord. De volgende dag gevraagd om de tv te reserveren zodat die zondag opgehaald kon worden.
AlgemeenWe waren in verschillende zaken geweest voor het aanschaffen van een tv en soundbar, nergens een goed advies gekregen. We kwamen bij FOKA en deze medewerker was heel duidelijk en gaf een uitstekend advies. Dit gaf de doorslag om bij FOKA te kopen.
VerzendingSony TV en HEOS Soundbar gekocht, deze werken naar alle tevredenheid! Duidelijk beeld en goed geluid!!!
AlgemeenUiterst vriendelijke service! Goed advies op basis van mijn vereisten voor een nieuwe televisie. Het toestel uitvoerig kunnen testen met koffie en een drankje alvorens een keuze te maken.