FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

vrijdagavond spontaan langs gegaan bij Foka Superstore in Rotterdam om een LG OLED65E8PLA te kopen. De medewerkers waren zeer kundig, en hebben mij goed geholpen. Zelf hulp gekregen om het grote toestel in mijn 'te kleine' auto te plaatsen. Al met al gewoon snel en goed geholpen.

Heb een Harman Kardon set besteld voor € 549, -. Op de website stond dat er voorraad was en heb de bestelling geplaatst. Kennelijk was er toch geen voorraad, maar toch werd de bestelling geaccordeerd, en werd het geld geïncasseerd via iDeal.

Het product zou binnen 2-4 dagen geleverd worden, maar is nooit geleverd. Uiteindelijk moest ik er zelf achteraan bellen hoe het zat. Daaruit bleek dat het product niet meer leverbaar was, en zou ik bericht krijgen hoe het met mijn bestelling zat.

Wederom moest ik er zelf achteraan bellen, want uit zichzelf gaf FOKA geen bericht. Vervolgens krijg ik de optie om te annuleren en m'n geld terug te krijgen in 5-10 werkdagen... Alsof dat een optie is! Vervolgens wordt het bericht bevestigd alsof ik m'n order geannuleerd heb en krijg ik te horen dat ik nog eens 10 dagen op m'n geld moet wachten. Zeer teleurstellend!!

Mooie aanbieding gehad voor een LG televisie. Super blij met de snelle afhandeling. Kan het aanbevelen.

Werd gebeld om de levering in te plannen. Waren keurig op tijd.

Bij Foka LG OLED65c TV besteld. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop. Best geteste TV tot op heden. Intussen ook What HIFI award 2018. Foka Superstore heeft duidelijke site, prima prijzen, service en is heel goed bereikbaar. Ook telefonisch.

Snelle, correcte levering, Binnen 24 uur thuis

Ik had voor de bestelling nog paar vragen. Telefonisch prima bereikbaar. Goede afspraken en service.

Via chat vlot een mooie aanbieding gekregen voor de tv die ik op het oog had. Betaling en levering verliepen ook perfect. Zeer tevreden.

Nadat ik de aanbieding op foka zag heb ik via whatsapp een bericht gestuurd of ze het product op voorraad hadden. Geen 3 minuten later kreeg ik antwoord. Heb gelijk opgehaald.

Hij was op voorraad, heb gelijk opgehaald. Makkelijk vindbaar en genoeg parkeergelegenheden.

Snelle reactie, terwijl TV werd opgehaald kreeg ik lekkere bak koffie er bij. TV werd zelfs gedragen naar de auto.

Vorige week een LG OLED TV gekocht bij FOKA. Supersnelle communicatie (via WhatsApp), en TV stond 2 dagen later in de woonkamer. Ook Heel erg tevreden!

De bezorgdienst belde netjes op om een afspraak te maken waneer het afleveren voor mij uit zou komen. De avond ervoor kreeg ik nog bericht in welk tijdsvak (2u) ze langs zouden gaan komen, wat uiteindelijk ook waargemaakt werd.

Vlotte communicatie via WhatsApp. Prettig om persoonlijk contact te hebben omtrent de aankoop en alle voorwaarden.

Nieuwe televisie op het oog via de pricewatch. Vanwege de 5 jaar garantie en eerdere ervaringen wilde ik de Tv graag bij FOKA kopen. Echter was de TV bij een concurent, die aan de laagste prijs garantie voorwaarden voldeed, goedkoper. Uiteindelijk naar de winkel om naar de laagste prijs garantie te vragen. Werdt gelijk geregeld en vriendelijk geholpen. Uiteindelijk dus met vertoiuwen de TV kunnen aanschaffen voor het lagere bedrag. Bovendien werdt het eerst uur parkeren ook nog eens vergoed. Gewoon een goede ervaring.

Hele fijne service, goed advies gekregen en uiteindelijk met een hele mooie televisie naar huis gegaan.

LG OLED tv besteld. Beste deal, prijs laag en 5 jaar garantie (na invullen van een review, deze dus).

Vrijdagmiddag besteld, zaterdag al afgeleverd. Werd gebeld voor een afleverafspraak, tijdslot voor aflevering was 2 uur en 3 kwartier.

Contact gehad via de chat-functie, werkte uitstekend.

De verkoper wist erg veel van de producten te vertellen, dat was prettig. Algemene beoordeling vind ik ruim voldoende, maar die optie is er niet

Prijs body was achteraf niet correct kwam ik thuis achter, omdat ik dit op mijn iPad had vastgelegd. en geen kabeltje voor verbinding camera met computer aanwezig terwijl dit wel was gezegd. Verder heb ik spullen vanuit winkel meegenomen.

De OLED tv die ik wilde kopen was op voorraad en scherp aan de prijs. Ik kan het ten zeerste aanraden om bij dit bedrijf te kopen.

Eenvoudig bestelproces. De winkel bood de beste prijs. Ik ben erg blij met de stereo-ontvanger die ik heb besteld. Beste muzikale uitvoering.

Bestelde ontvanger arriveerde in minder dan 24 uur. Voordat ik terugkwam van mijn werk, was de ontvanger al thuis.

Duidelijke en overzichtelijke webshop makkelijke betaling en als je nog een vraag hebt kun je ze gewoon even bellen en dan word je kundig en correct geholpen.

Levering viel even tegen maar dat was omdat ik niet goed had gelezen. Uiteindelijk dus keurig op dit bezorgt

Zeer welwillende medewerker gesproken.

Nadat ik de aanbieding op site van Foka Superstore zag heb ik ze via whatsapp een bericht gestuurd of het product op voorraad was. Nog geen 3 minuten later kreeg ik een antwoord en kon gelijk TV ophalen. Contact liep soepel en werd heel vriendelijk geholpen.

Product lag klaar op het filiaal, kon hem gelijk meenemen.

Ik werd vriendelijk geholpen, TV werd zelfs gedragen tot in mijn auto. Kreeg bak lekkere koffie er bij. Bedankt Giulio!

Via chat en mail snel tot zaken gekomen met Foka. En behoorlijk wat van de prijs af kunnen krijgen. Zaken doen op zijn Rotterdams. Fijn en vertrouwenwekkend dat er ook een fysieke winkel is.

Er wordt keurig van te voren telefonisch een afspraak gemaakt voor de bezorging. En op de afgesproken tijd is de tv ook afgeleverd.

mooie oled tv via foka chat besteld. De afhandeling en service is prima. Alleen vervelend dat op moment supreme (de betaallink) kennelijk de foka chat werd gesloten (na 17.00) en kon ik niet meer betalen. Gelukkig via mail is alles toch nog goed gekomen.

Snelle levering van supermooie ambilight tv van Philips. Aanrader! Veel functies op tv en mooi ophangsysteem voor tv.

Mooie tv met veel extra functies. Mooi licht is een extra!

Goede service en zeer nette afhandeling. Via een tip op tweakers gekomen en zeer tevreden

Prima zaak, overzichtelijke webshop met scherpe aanbiedingen.
Bij navraag bij de klantenservice soms zelfs nog scherpere aanbiedingen.

Uitstekende en snelle levering vanuit Foka.
Alleen aan de kant van Postnl liep het iets stroever, maar dat is alleen PostNL en de betreffende bezorger aan te rekenen en dus niet meegenomen in deze beoordeling

Men reageert erg snel en vriendelijk.
Gebruik gemaakt van de klantenservice voor een scherpe aanbieding en hier enkele vragen nog over gehad, die vlot beantwoord werden.

Tevens via de klantenservice een klacht over de bezorging bij PostNL in laten dienen, welke ook snel en prima opgepakt is.

Scorekaart voor FOKA Superstore