Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenUitstekend geholpen door FOKA. Snel te woord gestaan via de app en daarna opgehaald in de winkel.
KlantenserviceSnel en netjes geholpen via de app en later opgehaald in de winkel. Zeer netjes geholpen.
AlgemeenVia mail besteld ging prima en erg snel, gevraagd of hij op een specifieke datum geleverd kon worden en dit hebben ze voor mij gedaan.
AlgemeenVia Bol.com een bestelling gedaan bij Foka. Eenvoudig en snel kunnen betalen. Via de eigen website van Foka was ook prima geweest.
VerzendingDoor de drukte van Black Friday de bestelling niet volgens afspraak de volgende dag ontvangen. Wel netjes een e-mail ontvangen met informatie over de verlate levering.
KlantenserviceContact opgenomen over de verlate levering en ben netjes te woord gestaan.
AlgemeenHanteren scherpte tarieven. Kwaliteit is ook goed. Levering is ook prima. Zeker aan te raden.
AlgemeenLG oled C8 gekocht, vlotte afhandeling per whatsapp.
Website ziet er goed uit en is overzichtelijk
Snelle levering top!
AlgemeenFijn en snel geholpen bij aankoop voor een OLED tv en soundbar. De dag na bestelling werd alles netjes geleverd.
AlgemeenMooie 50" 4K Ultra HD PHILIPS Led TV ter vervanging van een 32" TV.
Prachtig beeld met een prima geluid.
Van de toch al zeer scherpe prijs bleek 2 dagen later nog eens €15 af te zijn gegaan.
Snelle levering.
Op zondagavond besteld, dinsdag voor de buis.
AlgemeenNa registratie vlot kunnen bestellen en aangegeven de bestelling op te halen in de winkel.
KlantenserviceVriendelijk geholpen bij het afhalen.
AlgemeenWe have bought LG SK10Y soundbar from Foka online store, I am very pleased with their service and timely delivery. LG soundbar's Dolby atmos sounds nice.
VerzendingDelivered as it is said on their website.
AlgemeenVriendelijk geholpen, maar bepaalde dingen niet verteld daar kwam ik thuis achter de nota wordt gemaild. Deze kan beter ter plekke overhandigd worden. Kwam er nu pas thuis achter dat het een outlet model is, wat niet verteld is in de winkel.
AlgemeenNetjes geholpen door alfred(Rotterdam) gaf netjes tekst en uitleg. Gaf ook goed advies. Iets minder overzichtelijk in de winkel
AlgemeenOverzichtelijke site en duidelijke afhandeling. Goede leveringsvoorwaarden en snelle levering. Product netjes verpakt en communicatie top.
Verzendinguitstekend en goed aangemeld
AlgemeenContact verliep goed voor aankoop van een nieuwe TV en receiver en uiteindelijk ook een blu-ray speler.
KlantenserviceGoed contact gehad over de bestelling. Geen verdere opmerking.
AlgemeenIk ben goed geholpen, hoewel ik voor een duurder artikel kwam werd er eerlijk op gewezen dat dit zonde van het geld was en dat er een beter (en goedkoper) alternatief was.
AlgemeenPrima service online en snelle levering tegen een scherpe prijs.Ik heb de chatfunctie als prettig ervaren.
AlgemeenSnelle levering, binnen twee dagen was de tv binnen. mooie prijs goedkoopste eigenlijk. Scheelde best veel met andere webwinkels
VerzendingRedelijk snelle levering ( binnen 2 dgn binnen)
AlgemeenTelefonisch lg oled55c8pla gekocht en via ideal betaald
Alles super snel geregeld en de volgende dag de tv afgeleverd.
Algemeenproduct (TV, LG OLED55C8PLA) gekocht wegens de op dat moment laagste prijs. Goed geholpen door de medewerker online, product dag later al ontvangen. Prima
Verzendingsnel geleverd
AlgemeenVijf jaar garantie is voor mij de moeite waard om een review in te vullen
VerzendingProduct kan worden opgeslagen tot ik het ophaal.
AlgemeenMoest zelf bellen na 3 weken niks vernomen te hebben om vervolgens te horen dat het product niet meer leverbaar was. De medewerkster wou gelijk al mijn geld terug storen. Maar dat was niet waarom ik een bestelling heb geplaatst om vervolgens mijn grld terug te krijgen. Alsnog korting gekregen op een beter model. Wel jammer dat er niet gelijk contact met mij werd opgenomen.
KlantenserviceZoals ik hierboven al heb omschreven de klanteservice ben ik niet zo over te spreken.