Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenPrettige winkel, goed geïnformeerd door personeel, gunstig geprijsd. Nummertjes apparaat maakt wachten met kopje koffie aangenaam
AlgemeenSnelle reactie op vragen. Kunnen heel goedkope prijzen aanbieden!
Hier ga ik zeker vaker bestellen.
Verzendkosten zijn duur en er werd niet geleverd in het aangegeven tijdsvenster.
KlantenserviceSnelle reactie op vragen. Kunnen heel goedkope prijzen aanbieden!
AlgemeenZeer tevreden met de communicatie via e-mail en de afhandeling van de bestelling.
Het product was ook zeer snel geleverd met koerier.
AlgemeenTV gekocht via Foka. Prima service via de chat op de website, alles goed geregeld en dag erna de tv in huis. Top!
VerzendingSnel bezorgt
KlantenserviceContact gehad via de chat op de website, ben goed geholpen!
AlgemeenNadat ik via de chat gesproken had, werd ik vrijwel direct teruggebeld voor een mooie deal. Nadat ik akkoord was gegaan met de deal had ik al snel een link voor de betaling in mijn inbox. Super snel afgehandeld.
VerzendingDe eerste keer bij de levering was ik helaas niet thuis, maar dit werd netjes opgelost. Bij de tweede leverpoging was gelijk alles naar wens.
KlantenserviceSnel en accuraat geholpen.
AlgemeenVriendelijke en deskundige medewerker. Ik kwam voor een D750, maar voor hij de doos ging pakken, vroeg hij voor de zekerheid even door omdat hij mijn fotografie kent. Hulde.
VerzendingCamera was op voorraad zin de winkel.
Algemeen2x LG OLED55C8PLA besteld bij FOKA, na eerst een offerte aangevraagd te hebben voor 1 stuks. Mooie extra korting gekregen door 2 stuks te bestellen.
Goed contact via de e-mail, nadat ik akkoord ging vrijwel direct een betaallink en hierna een factuur ontvangen. Daarna keurig op afgesproken tijd bij mij thuis afgeleverd.
AlgemeenEen fijne winkel en webshop, kom er al jaren. Via de webshop een mooie camcorder gevonden en even gewacht tot de black-friday deal van Sony. Ondanks de drukte werd deze nog dezelfde dag geleverd: top! Ga zo door (als Kamera Express).
VerzendingOndanks waarschuwing vanwege drukte i.v.m. black friday werd hij dezelfde dag nog geleverd. Omdoos was beschadigd, inhoud gelukkig niet. Chauffeur heeft er voor de zekerheid ter plaatse een foto van gemaakt.
AlgemeenIk was al een tijdje op zoek naar een nieuwe TV. Middels research wist ik precies welk model ik wou hebben (LG OLED55C8). Echter was de prijs nog een deal-breaker. Foka bood hem voor een hele scherpe prijs aan in vergelijking met de overige aanbieders. Gezien de goede ervaringen van mede-tweakers uiteindelijk de knoop doorgehakt en hem hier besteld. In de bestelprocedure een positieve ervaring gehad met de winkel over het klantcontact.
VerzendingVoor de verzending werd gebruik gemaakt van een transportbedrijf. Deze belde mij om een afspraak te maken, welke voor mij het beste uitkwam. Vervolgens kreeg ik dezelfde avond netjes een SMS en een e-mail waarin de afspraak bevestigd werd. De transporteur arriveerde keurig op tijd en zette de TV keurig binnen.
AlgemeenGoed geholpen, netjes begroet bij binnenkomst, deskundig personeel en alles is keurig volgens afspraak verlopen.Top!
VerzendingBen netjes door de vervoerder gebeld voor afspraak datum en tijdstip levering. Kreeg SMS bericht en mailtje over het tijdstip van de levering. TV is keurig volgens afspraak geleverd.
KlantenserviceGoed bereikbaar, zelfs op zaterdag. Top!
AlgemeenIk wist welke TV ik wilde hebben, nl. de Sony Oled KD-65AF9. Alleen de prijzen bij de diverse aanbieders (elektronica zaken en internetwinkels) liepen ver uiteen. Uiteindelijk heb ik voor FOKA gekozen omdat deze zaak vaak de scherpste prijzen voert, hoge inruilkortingen geeft, vaak gratis langer garantie geeft dan de 2 jaar fabrieksgarantie en de service van de zaak goed is.
AlgemeenContact gehad met foka, via de email, daarna een prijs aangeboden gekregen, en dezelfde dag nog de Oled TV afgehaald, erg snel allemaal.
AlgemeenSony KD55XF8599BAEP tijdens Black Friday periode gekocht, super winkel er vriendelijk personeel.
verder goed te word gestaan en zeer vriendelijk geholpen.
Vriendelijk, vakkundig en behulpzaam personeel
AlgemeenLG UHD TV 49uk62 ngeschaft tijdens Black Friday periode.Reden aanschaf bij FOKA was omdat het mij nu even het goedkoopste leek. De winkel is ook netjes en we zijn heel netjes geholpen ondanks de drukte. Plaatsing van review voor ontvangen van 5 jaar garantie ipv de standaard 2 jaar.
KlantenserviceGoed klant vriendelijk aardig
AlgemeenLG 55SK8500 aangeschaft tijdens Black Friday periode.Reden aanschaf bij FOKA was omdat ze ook een mooie inruilprijs voor mijn oude tv gaven. In de winkel ook netjes geholpen ondanks de drukte. Plaatsing van review voor ontvangen van 5 jaar garantie ipv de standaard 2 jaar.
VerzendingNiet van toepassing, opgehaald in de winkel
KlantenserviceTv via de website gereserveerd, is allemaal vlotjes verlopen.
AlgemeenMeestal koop ik in de winkel zelf en word daar altijd netjes en vakkundig geholpen, men neemt altijd de tijd voor mensen, wat soms wel tot langere wachttijden leidt. Op de website van Foka kan ik door de filters makkelijk het product vinden, het bestellen en de betaling via Ideal ging heel snel.
VerzendingIk heb een objectief 's-avonds besteld en deze was de volgende dag binnen. Direct een bevestigingsmail gehad en niet lang erna een mail met de traceercode.Goed stevig verpakt, dus alles is onbeschadigd aangekomen.
AlgemeenLG OLED55C8PLA aangeschaft tijdens Black Friday periode. Goede afhandeling van de aankoop en goede informatie voorziening. Plaatsing van review voor ontvangen van 5 jaar garantie ipv de standaard 2 jaar.
AlgemeenHet is altijd makkelijk werken als je op de hoogte bent gebracht wat de werkwijze van een bedrijf is. Ben keurig te woord gestaan door alle medewerkers van Foka Superstore. Het technische onderdeel is hun specialisme en dat is een van de redenen waarom ik mijn OLED TV bij Foka Superstore heb aangeschaft.
VerzendingBen keurig op de hoogte gehouden
KlantenserviceSnel geholpen aan de telefoon zonder wachtlijnen of andere ellende van tegenwoordig
AlgemeenGegaan voor nieuwe Sony 49XF9005 televisie.
Netjes geholpen door de medewerker in de winkel.
Alle goed uitgelegd ivm verlengde garantie en voorwaarden hiervan.
Zeer tevreden met de nieuwe aankoop en beeld is geweldig.
AlgemeenOverzichtelijke site,zeer voordelige prijzen.
Product goed verpakt.
Goede service,telefonisch benaderd om nauwkeurige levertijd af te spreken.
Zeer snelle levering. Donderdagochtend besteld,vrijdag 07.00 uur geleverd.