Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenWe zijn erg goed geholpen, door kundig en vriendelijk personeel! De uitleg die wij hebben gekregen was heel duidelijk en alle vragen zijn goed beantwoord. Daarnaast heeft Foka scherpe prijzen en ook nog mooie aanbiedingen. We komen hier zeker nog eens terug!
Prima geholpen
Advies soundbar geweldig
Tv voldoet aan verwachtingen, prima beeld
Smartbediening vergt enige oefening
40inch tv gekocht, was idd de goedkoopste
Opgehaald in winkel, overzichtelijk en prettige verkoper zonder
Poespas.
Overzichtelijke winkel, juiste merken, rustige sfeer, duidelijke uitleg, makkelijk bereikbaar, scherpe prijzen, garanties altijd nagekomen.
VerzendingZelf opgehaald, ben geholpen met laden van de auto.
KlantenserviceIn het verleden had ik een hoime-theater set die binnen 1 jaar gedeeltelijk niet meer werkte. Volledig aankoopbedrag terug ontvangen, omdat Philips niet meer kon repareren/leveren.
tomtom bandit action gekocht in de winkel in Rotterdam. De verkoper kon de kwaliteiten van den cam opnoemen, maar wist niet of deze gekoppeld kon worden met de app van mijn sony telefoon. Dat bleek dus niet mogelijk, alleen via de tomtom app. In de verpakking ontbrak de dive lens, heel vreemd natuurlijk, maar ik kon terugkomen en deze verder zonder probleem omruilen.
Klantenserviceomruilen kon in goed vertrouwen, had een email met foto gestuurd. terugbrengen ging niet meer. moest natuurlijk wel weer opnieuw naar de winkel, maar verder geen probleem.
Heel leuke service. Super attente verkoper. Leuke winkel. Veel hulp en advise door een competente verkoper.
Ik was opzoek naar een vrij nieuwe reciever van Onkyo, een 11 kanaals model welke een kleine afzetmarkt heeft. Bijna nergens te krijgen. Alleen bij een HiFi winkel met veel 'vage ervaringen'. Nadat ik op internet verder ging zoeken kwam ik bij Foka uit, een Onkyo dealer. Na reviews op onder andere Tweakers te hebben gelezen heb ik de klantenservice gebeld met de vraag of deze reciever ook te leveren was (deze stond logischerwijs niet op de website). De man gaf aan dit uit te zoeken en mij later hier over terug te mailen. Een paar uur later had ik al een mail terug, de reciever was toevallig dezelfde dag aangekomen bij de importeur.
Omdat dit product een kleine afzetmarkt had waren er maar weinig exemplaren van geleverd. Daarom werd mij geadviseerd deze tijdig te bestellen. Dit heb ik nog dezelfde avond gedaan in de Foka Superstore. Een paar dagen later ging ik naar de winkel omdat ik in de buurt was. Het product lag die dag nog in het magazijn In Capelle a/d IJssel. Ik kon het product laten verzenden naar mijn huis of het hetzelfde uur nog ophalen in het magazijn. Voor deze optie heb ik gekozen. Hulde!
ondanks dat het product niet op de website stond door de kleine afzetmarkt, geweldig goed geholpen door de klantenservice die gelijk ging bellen met Onkyo om de reciever te bestellen.
Correct en vriendelijk geholpen met duidelijke afspraken en scherpe prijs!Uitleg over het product en levertijd waren heel transparant en met volledige aandacht voor mij als klant.
VerzendingLevering zoals afgesproken de volgende dag perfect op tijd
Medewerkers waren vriendelijk en namen de tijd om mij te woord te staan over het aan te kopen product. Ook met het uitzoeken naar de juiste ophangbeugel ben ik prima geholpen
Heel simpel via het site tv gereserveerd en vervolgens opgehaald zonder problemen geweldige service in de winkel!
Gisteren bestelt vandaag in huis. Netjes verpakt en de doos ziet er nog perfect uit (vaak bij online bestellingen is de doos meestal gehandhaafd).
VerzendingGisteren bestelt vandaag in huis niks te klagen.
Makkelijk te bestellen en alles verliep soepeltjes. Er stond bij dat ik mijn nieuwe receiver 1 dag later zou ontvangen en dit was het geval! Tevreden dus
Goede verzending, alleen werd ik niet echt op de hoogte gehouden van wanneer hij verzonden was en wist dus niet of hij echt de volgende dag zou komen. Dit bleek dus wel zo te zijn, maar een mailtje had leuk geweest, qua zekerheid
Bij Foka filterset van Kenko besteld, komt t pakketje binnen, blijkt de doos van Kenko gevuld te zijn met een setje van Polaroid. Dus contact opgenomen met de klantenservice, die dan van Kamera Express blijkt te zijn. Ik kon het terugsturen, of in de winkel ruilen van Kamera Express. Handig, want zitten in Breda, vlakbij. Juiste set niet op voorraaad, zou opgestuurd worden naar mijn adres. Had gehoopt dat een simpele bestelling als deze gewoon goed zou moeten gaan...
VerzendingBestelling zat goed ingepakt, is afgegeven bij de overburen, omdat er bij ons even niemand was.
KlantenserviceNetjes te woord gestaan en het wordt opgelost.
Was het hele weekend tweakers en andere websites aan het afzoeken voor een nieuwe TV. Stond op het punt te betalen bij een andere webshop, toen ik opeens zag dat FOKA dezelfde TV ook aanbood voor zo goed als dezelfde prijs (45% korting tov orginele prijs). Aangezien ik veel liever een TV zelf ophaal ipv bezorgd te krijgen de TV gerserveerd bij FOKA, binnen een minuut al een bevestigingsmail ontvangen. Toen meteen naar de winkel gereden waar ik werd geholpen door vriendelijk personeel. Erg scherpe prijs en prima service. Zou hier zeker nogmaals kopen.
Hier onlangs vanwege de scherpe prijs een tv gekocht. Op de website stond op voorraad.
Onder veelgestelde vragen staat: De actuele voorraadstatus van ieder product is op de productpagina te vinden. Deze voorraadstatus is real time wat wilt zeggen dat dit overeenkomt met de vrije voorraad in ons magazijn. Duidelijk toch?
Helaas, zat ik thuis te wachten op de tv en toen ik de bezorger in de straat voorbij zag rijden maar even gaan bellen met Foka.
Toen na heel wat belminuten verspilt te hebben met in de wacht hangen kreeg ik een medewerker aan de telefoon die mij vriendelijk te woord stond. Sorry meneer ik zie het al hij is niet op voorraad??? Hij moet nog eerst retour uit het magazijn gehaald worden dit doen we pas vanmiddag. Dus dat word op zijn vroegst morgen pas.
Maar ik heb deze tv bij jullie gekocht omdat er op de website stond op voorraad en voor 1700 bestel morgen in huis! Ja sorry meneer ik kan er niets aan veranderen.
Ik heb de koop geannuleerd en had 6 dagen later mijn geld terug. Ik heb trouwens de tv meteen bij coolblue besteld en had hem alsnog de volgende dag.
Belofte maakt schuld, niet op je website plaatsen dat een product op voorraad is terwijl je dit niet hebt! Morgen in huis is ook echt morgen in huis!
KlantenserviceLange wachttijden aan telefoon.Vriendelijk te woord gestaan door Gino, helaas geen oplossing mogelijk daarom koop geannuleerd. Duurt helaas weer wel lang om geld retour te storten.
Vanwege een leuke Black Friday aanbieding, vanuit Zoetermeer naar FOKA in Rotterdam afgereisd voor een Samsung 4K TV. Helaas bleek het aangeboden type minder goed met de configuratie voor mijn provider te matchen. De verkoper herinnerde zich dat er ook apparaten waren ingekocht die dat wel deden Voor dezelfde prijs mocht ik die afhalen in het centraal magazijn in Capelle a/d IJssel.
KLASSE !!
Installatie was een fluitje van een cent, mijn slaapkamer is nu een Home Theatre dank zij FOKA/Kamera Express.
Kundig, betrokken en coulant
Op de site is alles duidelijk en overzichtelijk weergegeven, en snel te vinden, prima!
Goede prijs kwaliteit verhouding!
De bestelling was de volgende dag, volgens planning al geleverd.
Heb vandaag 3 led tv's gekocht op de koopzondag van het merk solara ..... werd direct geholpen door een bekwame verkoper en met de prijs kwamen we ook heel goed tot elkaar, ik blij ;-)
Met de hulp van twee verkopers de 3 tv's in de auto gezet en op naar huis.
Nu genieten van de aankopen ..... en standaard 2 jaar garantie en door Foka .... verlengd naar 5 jaar ..... dus dat is echt top
ga zo door Foka
wij hebben het zelf afgehaald omdat verzending ook weer een dag duurt
Klantenserviceklachten tav de verkoop hebben we nog niet, we werden snel geholpen en de service was prima ..... we hebben in het verleden 2007 al eens eens een plasma tv gekocht bij Foka .... en deze is ook nog helemaal prima.
dus klachten hebben wij nog niet gehad ..... gelukkig maar.
Ik heb vorige week na weken oriënteren een nieuwe spiegelreflexcamera gekocht bij Foka superstore Rotterdam in de winkel.
Het is de Canon EOS 750 D geworden (ik twijfelde tussen deze of de Canon 70 D) met sigma 17-50 /F 2.8 lens geworden (ik twijfelde tussen de standaard KIT lens). Opvallend was dat ik in totaal 3x teruggegaan ben naar de winkel (ik werd iedere keer door een ander geholpen), en dat ik tot 2x toe precies hetzelfde onafhankelijke advies op maat kreeg, toen ik aangaf wat ik zocht in een camera. Ik ben erg tevreden over de service. De camera moest besteld worden, maar was binnen 3 dagen in huis.
Twee stuks LG OLED55B6V aangeschaft bij deze winkel in Rotterdam. Kreeg ze voor een scherpe prijs (€2000) en nog een Vogels THIN 315 voor €50. Behulpzame verkoper en hielp ook mee alles in een Seat Ibiza te proppen.