Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIn de winkel in Rotterdam was het aanbod van producten wat beperkt waardoor je niet alle producten even zelf kan bekijken. De webshop heeft daarentegen een uigebreid aanbod met een goede omschrijving en foto's. Ik wist eigenlijk al wel een beetje wat ik wilde hebben en FOKA was hiermee de goedkoopste.
VerzendingOp het moment dat ik bestelde stond het product op voorraad. Na een aantal dagen zag ik via mijn account dat het product nog steeds niet verzonden was. Even gebeld met de klantenservice en die vertelde mij dat ik waarschijnlijk net tegelijk met een ander besteld heb die net iets eerder was en het laatste exemplaar heeft gekregen. Helaas heeft het hierdoor bijna twee weken geduurd voordat ik mijn product in huis had. Dit kan natuurlijk gebeuren en doet verder niets af aan de goede verzending.
KlantenserviceZoals hierboven al beschreven had mijn verzending wat vertraging opgelopen. De klantenservice was snel te bereiken en ze gingen meteen even voor mij nakijken wanneer ik mijn product kon verwachten. Even later werd ik terug gebeld dat het een weekje later zou worden. Dit was ook zo en hiermee heeft de klantenservice mij dus juist geïnformeerd.
Goed geholpen door vriendelijk personeel.
Ze nemen de tijd voor je en hebben genoeg kennis van de producten!
Goed geholpen in de winkel 2 camera's gekocht de Canon Powershot G7X Mark II extra batterijen erbij, geheugen en een tasje en alles op voorraad
Lg tv type 43UH610 V ultra hd 4 led tv besteld bij Foka vanwege de scherpe aanbieding. De tv is snel geleverd en ik ben zeer tevreden .
Toestel was niet op voorraad.
Even gebeld en goed geholpen,de medewerker vertelde mij dat hij uit een ander filiaal zou moeten komen en dat dit circa. 4werkdagen zou duren.
Maar na drie werkdagen reeds in huis.
Goed verpakt.
FOKA is op de website niet altijd te bereiken, maar ze hebben mij telefonisch uitstekend geholpen. De betaling verliep vlekkeloos en mijn camera werd de volgende dag al geleverd. Kon wel inloggen maar geen account aanmaken.
Verzendingmijn camera 's middags besteld en de volgende dag in huis
Klantenserviceop de site stond dat een andere camera te verkrijgen was maar als ik op de icoon drukte werd er niets in mijn winkelmandje geplaatst. Na telefonisch onderhoud bleek dat deze camera voorlopig uitverkocht is, maar ik kreeg prima advies welke ik wel kon kopen.
Goede site en zeer vlot besteld, eenvoudig met betalen en de beste prijs voor ons product.
VerzendingSnelle en keurige levering.
tv besteld voor een scherpe prijs zit nu al lekker te kijken lekker groot scherm
TV gekocht scherpe prijs
Ophalen en betalen vlot proces
Te korte HDMI kabel mocht ik ruilen voor een langere
terwijl de verpakking reeds geopend was. Goede service.
Korting gekregen van 50 euro. Een vriendelijke verkoopmedewerker meneer: Quincy dank je wel voor je super advies
KlantenserviceSnel geholpen door dhr Quincy geweldige. Top winkel foka Rotterdam
Een overzichtelijke website en lage prijzen. We kopen vaker bij Foka online of in de winkel in Rotterdam.
VerzendingNetjes gebeld om een afspraak te maken en de bestelling volgens de afspraak afgeleverd.
Philips smart led tv besteldt omdat de prijs prima en het laagste was wat ik kon vinden via kieskeurig .nl
s avonds om 21 uur besteldt en de volgende morgen geleverd.
Prima
Over de 5 jaar garantie gebeld en werd goed geholpen en te woord gestaan
Via kieskeurig.nl kwam ik bij FOKA superstore. Zaterdagavond in alle rust en zonder problemen en met duidelijke info over het product de tv gekocht. Er werd gemeld dat de tv al op maandag geleverd zou worden en dat gebeurde ook.
VerzendingOp zaterdagavond rond 22.00 uur besteld en al op maandagmiddag om 12.50 bezorgd!
KlantenserviceVandaag gebeld over de 5 jaar gratis garantie. Prima geholpen.
Vlotte reacties per email, netjes teruggebeld zoals beloofd, goede prijzen!
Aankoopproduct : LG OLED 55B6V
Netjes vooraf gebeld voor een afspraak datum/tijd en ook nog 30 mins voor levering. Zeer tevreden!
KlantenserviceGoede terugkoppeling per email en telefoon!
Let op: Uiteindelijke levering via Kamera Express verlopen. Overige bestelling en klantcontact via Foka.
Ander product dan oorspronkelijk besteld gekregen. Geld moeten bijleggen. Europees model gekregen, zonder Nederlandse handleiding. Te laat gekregen en zelf moeten ophalen.
Mijn oorspronkelijke bestelling heb ik nooit gekregen. Deze is namelijk bij transport defect geraakt. Hier kwam ik achter omdat ik meerdere keren contact opgenomen heb met Foka, om te vragen waar mijn bestelling bleef. Er was geen andere televisie van dit model, maar wel een nieuwer model. Daar voor moest ik dan wel 60 euro bijleggen. Een andere mogelijkheid was wachten tot het originele model weer op voorraad was, maar dit zou zeker tien dagen duren. Op het moment dat deze afspraak werd gemaakt kon de televisie diezelfde dag niet meer geleverd worden. Omdat er al een dag vertraging was besloot ik de televisie zelf op te halen. Bij het ophalen wist het personeel in eerste instantie niets van het afhalen af. Verder bleek het ook een Europees model te betreffen. Hier zit geen Nederlandse handleiding bij. Verder accepteert het ook geen Nederlandse CI+ modules. Gelukkig kijk ik geen televisie via kabel, anders had ik er nog niets aan gehad.
Ik zal absoluut geen tweede keer iets bestellen bij Foka.
Kortom: te laat, geld moeten bijleggen, verkeerd model.
Ik heb een aantal keer contact gehad met de klantenservice. Het personeel was vriendelijk en leek vrij kundig. Echter zou er de dag na mijn bestelling -maandag- contact worden opgenomen om een bestelafspraak te maken. Dit is normaal voor televisies van een bepaald formaat. Dit contact is nooit opgenomen. Ieder initiatief tot contact is vanuit mij gekomen; ook toen er al vertraging was. Verder vind ik het uiterst klantonvriendelijk dat ik geld heb moeten bijleggen om binnen afzienbare tijd mijn bestelling te krijgen. Ondanks de moeite die de laatste klantenservicemedewerker heeft gedaan om mij dezelfde dag nog een televisie te geven, laat het moeten bijleggen van geld en moeten ophalen een vervelende laatste indruk achter. Zeker omdat het nieuwe model met ''korting'' even duur blijkt te zijn als bij bepaalde andere zaken, zonder korting.
Na al velen malen i bij FOKA gebruik te hebben gemaakt van hun laagste prijs garantie gaat dit na de overname door kamera Express niet meer op. opeens moet er sprake zijn van een "echte" winkel en moet deze in een straal van 20 km liggen.
Maar omdat ik verder altijd tevreden ben geweest en ik de TV graag snel nodig had toch maar naar de winkel.
Hier aangekomen bleek het toestel wat ik wilde hebben een buitenlands model te zijn welke niet goed werkte op een CI module van Ziggo (Goed dat de verkoper mij hier op wees).
Hierop werd mij een goed alternatief aangeboden. Alleen toen ik deze wilde betalen met mijn VISA kaart zat er opeens een toeslag op van 2%???? (ook sinds de overname)
(edit, net op de site van FOKA gekeken en hier staat enkel bij Mastercard een toeslag en niet bij VISA card)
aan gezien ik geen zin had om ergens anders heen te gaan toch maar betaald.
Echter net nog hier op Tweakers te kijken, is deze TV bij de Mediamarkt € 100,-- goedkoper!! Later nog maar even een mailtje sturen naar de klanten service.
En waar ik al meebogen in het verleden was FOKA altijd het goedkoopst en hoefde ik nergens anders tekijken, maar dit is dus voorbij.
Overzichtelijke website met een breed aanbod. De producten hebben ook een uitgebreide beschrijving. Heb er de Aputure HN100 Ring Led besteld en ze waren inderdaad de goedkoopste aanbieder. Diverse betalingsmogelijkheden.
VerzendingDe volgende dag al bezorgd zoals beloofd. Product was prima verpakt.
Ik heb een Marantz NR-1606 besteld bij Foka Superstore in de outlet met een flinke korting. Uiteindelijk is deze bestelling niet leverbaar doordat ik tegelijkertijd met iemand anders heb besteld en ik net iets later was. Na veel contact, enige miscommunicatie met de klantenservice en zelfs met de manager gesproken te hebben, heb ik met een goede korting de Marantz NR-1506 besteld en snel (binnen 24 uur) geleverd gekregen. Als goedmakertje heb ik zelfs een taart gekregen.
Ondanks het voorval heeft Foka het uiteindelijk toch netjes opgelost en daarom beveel ik deze winkel aan.
Nadat het product uiteindelijk verstuurd was, heb ik het erg snel binnen gekregen. (binnen 24 uur)
KlantenserviceBij de klantenservice kan er toch echt wel wat worden verbeterd. Ik ben een paar keer echt slecht ingelicht. Uiteindelijk wel netjes opgelost
Prima winkel, met deskundig personeel. Ik kan klantenservice en verzending niet beoordelen. Heb mijn camera in de fysieke winkel in Rotterdam gekocht
De artikelen zijn makkelijk te vinden op de website, snel en keurig geleverd. En niet duur.
VerzendingNetjes verpakt niets overdreven.