FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

Informatie op de site is duidelijk en overzichtelijk, gestelde vragen snel beantwoord, keurige levering: snel en goed verpakt. Helemaal tvreden mee!

Vragen snel en correct beantwoord

Gekozen voor Foka vanwege concurrerende prijzen, snelle levering en 5 jaar garantie actie. De volgende dag werd mijn bestelling inderdaad keurig geleverd.

Ik heb mijn bestelling tegen middernacht besteld en de volgende dag is keurig netjes en op tijd afgeleverd.

Heb een leuke Philips tv gekocht en om dat ze de wandbeugel niet op voorraad hadden hebben ze een leuke korting gegeven op een andere. Vriendelijk behandeld en gelukkig weten ze waar over ze praten.

dag der na nettjes thuis geleverd.

heb geen klachten dus dat zit wel goed

handige webwinkel
snelle website
duidelijk en overzichtelijke omschrijving
betaalbaar
makkelijk bestellen
vlotte levering
service achteraf zeer goed

Nette Service en duidelijke uitleg. Je weet wat je koopt en dat is prettig. Wij zijn tevreden!

Super mooie tv van Philips. Snel geleverd. Super blij mee!

Super!

Goed en vriendelijk geholpen, duidelijke en eerlijke info, snel afgehandeld. Erg blij met het product.

Super geholpen en uitgebreid voorgelicht. Uiteindelijk besloten voor een oled tv beetje prijzig maar dan heb je ook wat

oled tv is super wil niet meer anders

goed geholpen en geinformeerd

Super geholpen en uitgebreid voorgelicht. Uiteindelijk besloten tot hetzelfde type Samsung UE49KS7000 die ik reeds in bezit heb. Garantie en prijs hebben de doorslag gegeven.

Samen met mijn schoonvader op zoek gegaan naar een nieuwe TV. Beiden waren we er na veel voorwerk op internet snel uit. Hierbij kwam Foka als beste uit de buis qua prijs en garantie. Goede voorlichting door de verkoper en uitgebreid de diverse merken en beeldformaten doorgenomen. Niet direct besloten, maar eerst nog even naar huis om met het thuisfront te overleggen. Hierna besloten om hetzelfde type, Samsung UE49KS7000, die ik reeds in bezit heb aan te schaffen. Garante van 5 jaar en de goede prijs gaven hierbij de doorslag.

Goed geholpen door verkoper, die uitgebreid de tijd nam om de pro's en con's van de uitgestalde TV's te bespreken. Naar huis gegaan om ales nog even rustig te overwegen. Uiteindelijk besloten om de UE55KU6400/KU6470 aan te schaffen. Mijn schoonzoon, heeft gekozen voor de Samsung UE49KS700. Beide TV's hebben we opgehaald bij Foka in Rotterdam, waarbij de verkoper ons nog heeft geholpen met het inladen.
Ook de prijs voor de TV's was prima.

Na telefonisch contact, snel de juiste info, led tv besteld en al de volgende dag in huis echt top service

Keurig op tijd bezorgd

Snelle service en geen eindeloze wachttijden gewoon top

Zeer klantvriendelijke benadering. Uitstekende kennis van zaken, prima adviezen. Goede aanbieding Hier komt je zeker terug!

Op zoek naar een nieuwe spiegelreflexcamera met een bepaald budget maar nog niet besloten welk merk werd ik goed en deskundig geadviseerd om tot de juiste camera met lens keuze te komen.

Na grondige voorbereiding op internet toch nog even bij Foka langs geweest om het beeld van een Samsung televisie uit de 9000 series te aanschouwen. Samen met het fenomenale beeld, de gunstige prijs en de goede uitleg was de koop snel bezegeld.

Goed op de hoogte van de technische specificaties.

Bezoek gebracht in Foka superstore . Goede korte maar bondige uitleg.
Goede uitleg en voorstel met daarbij uitstekende condities.
Toestel was niet op voorraad maar werd gelijk medegedeeld dat deze thuis
kosteloos bezorgd werd.

Toestel thuis netjes afgeleverd door Post NL.
En zelfs twee dagen eerder als verwacht.

Was enige verwarring over verkoopnummer op de factuur, hierover gebeld en netjes teruggebeld door een desk medewerker die alles keurig uitlegde .
Hierdoor alles duidelijk.

Duidelijke en overzichtelijke website met goede productomschrijving, scherpe prijzen, prima service en mensen met verstand van zaken.

Snelle levering, de volgende dag al. Goedkoopste op online shoppen. Goede infomatie over verzending.

Bij vragen snelle reactie met een goede oplossing

Goede service en ze nemen de tijd voor je.zeker aanrader voor andere.en ze hebben verstand waar ze het over hebben.

Duidelijke website met goede productomschrijving, scherpe prijzen, goede service, snelle reactie op mails, sneller levering

Alles werd snel en professioneel verzonden, geen beschadigde dozen, alles compleet ontvangen.

1 vraag gesteld, werd zeer snel en vakkundig beantwoord.

Top winkel zeer goed geholpen met een tv uitzoeken en de was ook dik in orde een dikke 10 voor deze winkel maar dat weet iedereen al waarschijnlijk

Gewoon netjes allemaal vandaag in de winkel een nieuwe tv gekocht en werd goed geholpen met duidelijke info gewoon zo als het hoort top.

vanmorgen naar Foka Rotterdam gereden om een onze eerste Smart Led TV te gaan kopen. Verkoper gaf ons een hand en stelde zich voor.
Gaf duidelijke uitleg over de 2 tv ,s die ons het meest interesseerde.
Tv gekozen door de scherpe prijs en de uitleg over de mogelijkheden w.b.t.functies nu en in de toekomst.
hielp mee om de subwoofer in de auto te doen en gaf duidelijke uitleg waar het magazijn was om de TV op te halen.
tv werd gelijk gegeven bij het magazijn en in onze auto vervoerd.

correct en vriendelijke verkoper.

Scorekaart voor FOKA Superstore