Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenEen keurige afhandeling en nette bezorging. Duidelijke notificaties en product is keurig afgeleverd en op tijd.
VerzendingKeurig op tijd en omdat het in tweeën is verstuurd is dit ook met een bijgesloten brief gemeld zodat ik ben gerust gesteld dat het tweede deel nog komt. Overigens heeft dat niet lang geduurd.
Goede webshop met fysieke winkel welke onderdeel is geworden van Kamera Expess. Ruime keuze, goede kundige medewerkers en zeer scherpe prijzen. Bij mijn aankoop van een UE49KS7000 tv en Fuji X-T2 camera heb ook nog een mooie combinatie korting gekregen.
VerzendingOp de site getoonde producten zijn echt op voorraad en direct te leveten.
KlantenserviceVragen via zowel mail als wel telefonisch worden goed en snel opgepakt. Dit ondanks de kerstdrukte.
Duidelijke webshop, heb gemakkelijk gevonden wat ik zocht. De bestelling gaat, net als de betaling, gemakkelijk.
VerzendingDe bestelling is razendsnel. Op zondag besteld en maandag al geleverd. Goed verzonden met PostNL.
In de winkel hebben we een gedegen ontvangst gehad. Probleem uitgelegd. Kon namelijk geen keuze maken uit een aantal systeemcamera's....Netjes geholpen in het selectie proces. De verkoper heeft van elke camera de voordelen en nadelen uitgelegd. Uiteindelijk een keuze gemaakt voor de Sony A6000, waar ik zeer tevreden over ben. Ik kom niet veel winkels tegen die je goed begeleiden en uitleg geven. Ik heb bij Foka al meerdere aankopen gedaan, en elke keer ga ik met een goed gevoel naar huis! Ik denk wel dat het tijd wordt dat de balie een update krijgt, meer in losse desken met barkrukken oid zodat er even bij kan zitten.
KlantenserviceIk vind de service super! Ze nemen de tijd voor je en geven je een eerlijk antwoord. Uitleg over de factuuropbouw en wat mogelijke aanvullende actievoorwaarden zijn. Ik kijk er naar uit naar de volgende aankoop.
In de webshop al twee kits DSLR full frame fotocamera's uitgezocht.
Deze waren beide op voorraad in de winkel.
Dus op naar de winkel. De keuze aan de adviseur voorgelegd.
Deze kwam na wat vragen al snel bij mijn eerste keuze.
Gelijk nog wat extra benodigdheden erbij gezocht.
Keuzes waren snel gemaakt. Afrekenen gewoon in de winkel en de camera en extra's konden gelijk mee naar huis.
zaterdag voor kerst in de winkel zeer behulpzaam door verkoper. helaas bleek de auto te klein of het apparaat te groot.
Verzendinglevering op 2e kerstdag. geweldige service aan huis.
Ondanks tijdens kerst besteld toch de dag na kerst in huis. Dus prijs levering en algehele oordeel is plusplus
VerzendingDE levering is op tijd binnen. De enige opmerking zou zijn om het te leveren in neutrale verpakking.
Ging redelijk onvoorbereid langs de FOKA om een Canon te kopen in een samengestelde kit met twee lenzen. De verkoper attendeerde mij er direct op dat de lenzen geen stabilisator hadden en gaf mij aan dat het beter was om voor een andere, zelfs goedkopere kit te gaan. Helder, duidelijk en vriendelijk. Kom er zeker terug. Stond binnen 10 minuten als een tevreden mens weer buiten. Aanrader,
VerzendingHeb het product een dag dus kan er niet veel over zeggen, eerste impressie is prima.
KlantenserviceNog geen gebruik van gemaakt
Zeer goed geholpen in de winkel. Ondanks een eerder gemaakte keuze had ik twijfels de verkoper kon goed alternatieve laten zien en uit eindelijk met een beter toestel naar huis gegaan.
Meteen geholpen in de winkel. Kort vergelijk met evt alternatieven, maar niet dwingend. Jammer dat volledige functionaliteit niet kon worden getoond vanwege. Niet aangesloten op netwerk.
Nieuw philips 55" tv gekocht en toch gekozen voor Foka, had deze elder refurbished goedkoper gezien maar vanwege minimale prijsverschil toch voor 100% nieuw gegaan.
KlantenserviceVerbetering in de klantenservice zou ik vinden om de klant niet alleen een 55" tv in de auto te laten tillen. de vraag om even mee te lopen zou ik gewaardeerd hebben. je staat bij Foka tenslotte pal voor de deur met de auto
Hoewel het druk was in de winkel, ben ik heel snel geholpen. Alles verliep vlekkeloos en de tv was gewoon op voorraad.
Vlak voor kerst op zoek naar een TV, nergens goedkoper en gratis 5 jaar garantie, waar vind je dit nog?
Verzendingeen paar dagen voor kerst 19-12 besteld en toch de volgende dag geleverd, gewoon nakomen van je afspraken, top!
Op internet gezien dat Foka de beste prijs voor een TV had. Hierna ben ik naar de winkel toe gegaan om de TV persoonlijk op te halen. Het de medewerker was behulpzaam en gaf nog andere mogelijke suggesties. Betaling kon op verschillende manieren. Het inladen van de TV wasp ook geen probleem door het gegeven karretje.
KlantenserviceDoordat het druk wasp in de winkel duurde het even voor ik geholpen werd, maar eenmaal geholpen werd er alle tijd genomen om alles goed uit te leggen en af te handelen.
Vandaag naar de FOKA Superstore gegaan in Rotterdam, om de Nikon D810 en D750 eens goed te bekijken. Aangezien ik op zijn best een amateurfotograaf ben, kwam ik met behulp van de deskundige verkoper er al snel achter dat het de D750 ging worden. Het geld dat 'vrijkwam' kon vervolgens worden geinvesteerd in het glas, en na wat vergelijkingen (mijn oorspronkelijke voorkeur was de 24-120mm F/4 NIKON lens) kwam uiteindelijk de TAMRON 24-70 F/2.8 als duidelijke winnaar uit de bus. Minder zoombereik, maar wat een mooie bokeh en toename in lichtsterkte. Nog even een mooie Lowe tas uitgezocht, en een HOYA lensbeschermer erbij gekocht. De FOKA verkoper was zo vriendelijk om ook mijn bijna 7 jaar 'oude' D90 direct een flinke onderhoudsbeurt te geven (ik was vroeg gegaan en dan is de winkel nog lekker rustig), zodat deze als nieuw weer gebruikt kan worden door de jongere fotografen in onze familie. Ook de D90 was gekocht bij FOKA, tot nu toe mijn beste camera ooit en ik kan niet wachten tot de D750 flink is gebruikt! Dik- en dik-tevreden weer over mijn bezoek aan de winkel. Het is zo veel beter om de zaken die je wilt hebben even in je handen te kunnen nemen, en er met deskundige mensen over te praten. Ik heb nu uiteindelijk een betere set te pakken dan die ik zelf had bedacht, na vele weken speuren op het internet met altijd weer tegenstrijdige adviezen. En voor de prijs hoef je het niet te laten, want die is gelijk aan de meeste webwinkels. Alles is inmiddels geregistreerd bij Nikon en Tamron, dus geen "grijze handel". Neem geen risico met deze mooie investeringen in je hobby! Een bezoek aan de winkel is je geld dubbel en dwars waard.
Op de web site stond dat mijn product voorradig was en dat klopte goed. Goede en behulpzame klantvriendelijkheid.
KlantenserviceEindelijk een winkel waar er tijd voor je genomen wordt. Geen verkapte internet zooi maar aandacht en informatie. TOP.
Via internet een televisie uitgekozen. Vervolgens naar winkel gegaan om het toestel te bekijken. Na prima advies toch voor een ander toestel gekozen. Bij thuiskomst bleek deze televisie elders flink goedkoper. Eén telefoontje was voldoende om het prijsverschil teruggestort te krijgen. Top!
Alles ging handig en makkelijk op de website. In de winkel ook prima geholpen tijden het afhalen van mijn product. Winkel gaat goed mee met concurrende prijzen.
Vanwege betaling met een creditcard duurde de verificatie - het was Kerstmis - iets langer. Daardoor ontving ik de bevestigingsmail van de bestelling een dag later.
VerzendingSnelheid was prima. De ochtend na Kerstmis was de bestelling in huis
KlantenserviceDeskundigheid van de medewerkers is prima. Wachttijd redelijk.
TV besteld bij Foka.nl. Netjes geholpen en supersnel geleverd. Zeer tevreden. Aanrader om vaker te bestellen.
Verzending23 december 2016 een TV besteld om 19.50. Hopenlijk zou de tv dan nog zaterdag de 24e geleverd worden. De koeriersdienst zou bellen voor een afspraak. Tot 21:00 Niets gehoord. Even gebeld met foka en te horen gekregen dat door de kerstdrukte en de last minute bestelling het misschien net niet zou lukken. Kerst en zaterdag.
Inderdaad in de avond geen belletje meer voor de afleverafspraak. De volgende ochtend kreeg ik van een andere koerier een push bericht dat ze om 11.30 wilde leveren. En inderdaad om 11.30 kwam er een koerier vanuit Foka. Perfecte service door een andere koerier in te schakelen.
Nette levering, snel en dat op zaterdag tijdens de kerst. Hulde!
Zeer correct geholpen. Ondanks dat meneer niets kon toezeggen hebben ze het allemaal kunnen regelen.