Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenUitstekende en uitgebreide informatie op de FOKA website, die me goed hebben geholpen mijn keuze te maken. Bestellen van product verliep zoals het hoort bij een goede webshop; niet te veel klikken, alleen de basisinformatie vereist, snel en zeer gebruiksvriendelijk!
VerzendingBesteld om 20.30 uur 's avonds en volgende dag keurig geleverd. Track&Trace via PostNL, en prima binnen de vooraf aangegeven tijden bezorgd (met een vriendelijke glimlach van de vrouwelijke chauffeur!).
Zag de actie van foka in de krant en ben zelf de tx 8150 op wezen halen
Fijne winkel met uiterst vriendelijk personeel welke weten wat ze verkopen. Goed advies gehad wat resulteerde in de aanschaf van een Samsung UDH TV
bij de bestelling kreeg ik dirct van foka een mail met de leverdata. prima voor elkaar, factuur zat direct bijgesloten. weliswaar een dag later geleverd als was bedoelt maar ook hier kreeg ik op tijd een melding van
Verzendingproduckt was zeer goed verpakt.
Klantenserviceondanks een dag geleverd maar dit werd op tijd doorgegeven.
Overzichtelijke, duidelijke website en tot eind van dit jaar (2016) 5 jaar garantie zonder extra kosten! Ruime betaalmogelijkheden. Ook beste prijs in dit geval.
VerzendingDoen wat ze beloven. Volgende dag product in huis. Track and trace.
Best price for the Panasonic 55cx. Always cheaper than any other stores. Very happy with the order. Would definitely recommend everyone.
VerzendingEasy order and super fast deliver on next day and especially when its Christmas rush hour.
Overzichtelijke site, duidelijke prijzen. Via vergelijkingssites kwam
Ik steeds bij FOKA uit, die de goedkoopste is.Betaling makkelijk via IDeal te doen
Snelle levering. Nette en vriendelijke bezorger. Er werd vooraf een telefonische afspraak gemaakt, die ook werd nakomen qua tijd.
Overzichtelijke site, duidelijke prijzen. Via vergelijkingssites kwam
Bij Foka kan je altijd terecht met je vragen en loop je ook weg met een goed antwoord. Ook is Foka vaak een van de goedkoopste. Wel jammer dat de geheugenkaarten niet goedkoop zijn. Ook handig zijn de fysieke winkels waar je even naar binnen kan lopen om spullen af te halen en uit te proberen. In de superstore in Rotterdam bleek er echter een lange wachtrij te zijn(30 min)
Product was makkelijk te vinden, prijs klopte ook. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik meteen een mailtje met uitleg voor de bezorging. (55 inch tv)
KlantenservicePerfecte klantenservice! Waren wat problemen met de bezorging via de leveranciersbedrijf. Foka heeft een medewerker de bestelling persoonlijk laten afleveren.
Internetwinkel met duidelijke website met "Op voorraad" vermelding. Groot assortiment en eenvoudig bestellen en afrekenen. Meer makkelijke betaalmogelijkheden.
VerzendingVlotte levering met telefonische voor-aankondiging wanneer de bezorging verwacht mag worden.
KlantenserviceGoede service en snelle beantwoording van vragen.
Ook bij deze bestelling weer duidelijk dat men gaat voor "tevreden klanten"
Had een aantal vragen gemaild , netjes terug gebeld en een goed advies gekregen. Ben naar Rotterdam geweest en heb daar e.e.a. gekocht voor een zeer scherpe prijs helemaal TOP
VerzendingEr was 1 objectief niet op voorraad , is op gestuurd was de volgende al in huis , prima
KlantenserviceWerd keurig terug gebeld , en netjes te woord gestaan prima
Ik ben al jaren klant bij FOKA en ik blijf er terugkomen. Ik heb een nieuwe Canon camera body gekocht en kreeg een faire prijs voor de apparatuur die ik inruilde.
KlantenserviceDe klantenservice is gewoon erg goed. Het personeel is prettig en deskundig. Ze houden zelf van hun vak en dat merk je en ik ervaar dat als zeer prettig.
Scherp geprijsd. Keurige email met verzend datum. Netjes verpakt, pracht assortiment bij laagste prijs. Via de website van BOL kom je uit bij FOKA. Kan niet beter.
VerzendingDoet wat er wordt beloofd. Ik vind het persoonlijk goed dat de specificaties duidelijk en compleet zijn.
Prima website en scherpe prijzen, eenvoudige en veilige manier van betaling.
Ruime keuze in diverse elektronica artikelen.
Snelle levering: de volgende dag binnen 24 uur indien op voorraad
KlantenserviceSnelle reactie en responstijd
Prima website, zeer overzichtelijk. Betaling ging zeer gemakkelijk.
Philips 49PUS6561 4K Ultra HD TV besteld. Top beeld en gebruiksgemak. .
Snelle levering: Track en trace werkte alleen niet.
Bij Foka Rotterdam een Marantz NA6005 gekocht. Mijn keuze viel op Foka omdat de prijs - kwaliteit verhouding zeer goed is. verder hebben zij veel op voorraad.
snelle levering goed verpakt en makkelijk om zo te kopen bij gecertiviceerde web shop aanbevolen
Verzendingtweede keer in de avonduren aangeboden
Klantenservicenog geen ervaring mee gehad
Gisteren heb ik bij Foka een Leica Q gekocht en ik moet zeggen TOPservice!
Nadat ik vrij lastminute mailde of hij in de winkel op voorraad was, kreeg ik te horen dat hij in het magazijn lag, maar dat iemand meteen in de auto zou springen om hem te gaan halen. Toen ik bij de winkel arriveerde sprong-ie net weer uit de auto met de camera in zijn hand. Fantastische timing dus. Daarnaast heb ik nog een mooie korting gekregen ook dus een goede ervaring:)
Mijn versterker werd een dag te laat geleverd, maar evengoed nog binnen 36 uur. Goed verpakt en goede service. Extra 5 jaar garantie van FOKA.
VerzendingMijn versterker werd een dag te laat geleverd, maar evengoed nog binnen 36 uur.