Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenOp vrijdag 14 januari 2017 een tv 55 inch gereserveerd, zaterdag 15 januari de tv opgehaald en wat info erover gekregen. Thuis aangekomen de tv uitgepakt aangesloten en de ci module erin gedaan maar ik kreeg geen zenders, het was te laat om te bellen dus de volgende dag gelijk gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan en de mevrouw vertelde mij dat het een buitenlands model was waar dus de ci module niet op bleek te werken. Helaas was dit niet verteld door de verkoper en ik zelf had er ook niet bij stilgestaan, de mevrouw vroeg of ik naar de winkel kon komen en dat het dan geregeld zou worden.
En dat was juist, alleen het nl model was er niet meer maar ik werd gecompenseerd met een nog betere tv met een passende korting.
Het was even een tijdrovend weekend maar ik werd super geholpen, ik ben zeer tevreden over de gang van zaken!
Super te woord gestaan en geholpen de tweede keer ( zie toelichting)
Nadat wij besloten hebben om een nieuwe televisie aan te schaffen zijn we eerst gaan zoeken op internet, daar is tenslotte alle informatie te vinden.
Op een gegeven moment dan weet je het allemaal niet meer en wat zou dan de juiste keuze zijn.
Daarom ervoor gekozen om naar Foka te gaan, hier weten ze de voor- en nadelen te benoemen. Wij zijn blij met de informatie en de tips die gegeven zijn voor de aankoop van de televisie.
De verkoper adviseerde zelfs nog over bepaalde aansluitkabels zonder ons het gevoel te bezorgen dat deze persoon extra wil verkopen.
Kortom Foka, ga zo door.
Met betrekking tot de financiele afwikkeling zeer tevreden, er was intussen een prijs verhoging gekomen van 40 euro maar hebben de tv gekocht voor de "oude" laagste prijs.
Tv op eenvoudige wijze besteld via Foka.nl. De informatie op de site wasbak heel compleet, maar op tweeakters alle relevante informatie gevonden.
VerzendingNa bestelling een duidelijk uitleg ontvangen over levering. Er is telefonisch contact met mij geweest over de gewenste leverdatum. Op juiste tijd is tv geleverd
De website is erg overzichtelijk , dus ook heel makkelijk om je juiste product te vinden. Ik heb daardoor makkelijk mijn tv kunnen uitkiezen. En de bestelling ging ook heel makkelijk. Echt een super website! dus sowieso een aanrader
De bestelling kwam snel en alles was in orde.
KlantenserviceIk werd snel geholpen met mijn vragen, en werd ook netjes te woord gestaan.
Via de webshop een 55" televisie besteld, welke mij werd aangeraden door een collega, FOKA had de laagste prijs én leverde er een gratis afstandsbediening bij!
VerzendingVerzending ging vlekkeloos: ik had de keuze om de dag en het tijdstip van bezorging te kiezen.
KlantenserviceMijn vraag over mogelijke backlight bleeding werd direct en uitgebreid beantwoord.
Website geeft duidelijk info. Prijs TV was laagste te vinden op internet. Deze dan ook besteld.
VerzendingLevering was snel en volgens afspraak.
KlantenserviceJammer dat je voor de klantenservice veel moet betalen als je deze belt.
Het in contact komen met de vestiging in Rotterdam was niet makkelijk zeker niet als je voor het eerst in contact wil komen met een bekende verkoper. Maar de reactive op mijn mail informati ene aanvraag was zeer adequate. Eenmaal in contact met de verkoper kan ik alleen maar zeggen dat ik zeer goed en proffesioneel ben geholpen.
KlantenserviceEr werd zeer adequate en snel gereaeerd op mijn e-mail vragen
Goede website waar je duidelijk doorheen kan surfen. Duidelijke communicatie per mail over de stand van zaken. Super! Zeer vriendelijke medewerkers die gedegen kennis hebben van de producten.
Makkelijk te bestellen alleen liep het bestelproces vast toen ik ook een account wilde aanmaken.
Op 27 December 2016 een Sony 4K HDR tv en een Denon receiver gekocht .
Eerst online gekeken , maar toch besloten om dit set te gaan luisteren en zien
bij Foka in Rotterdam.
Dankzij een professionele voorlichting besloten om mijn keuze aan te passen.
die ik eigenlijk online al had genomen.
Prima verzorgd, het enige wat nog beter zou kunnen is dat ze ook s'avonds zouden bezorgen
Op 14-01-2016 een tv gekocht bij foka via de website , zeer snel een mail ontvangen dat deze gereed stond. Bij foka dus opgehaald, vriendelijk personeel die zelfs de moeite nam (ondanks dat het zeer druk was op dat moment) om vragen te beantwoorden. Toen meteen een soundbar erbij gekocht tegen een mooie prijs. zer aan te raden deze winkel zeker gezien mijn eerdere ervaringen
KlantenserviceIk ging een tv ophalen en men was zeer hulpvaardig, wagentje om je spullen naar de auto te vervoeren en de tijd nemen voor vragen
De tomtom bandit besteld bij Foka.
snelle levering en na telefonisch contact zijn snel ook wat kleine problemen verholpen met de prijs, deze was namelijk ergens anders goedkoper, dit werd zonder problemen verholpen.
snelle levering, volgende dag al in huis!
Kwam voor Panasonic 40 inch TV en soundbar. Adequaat geholpen in de winkel en een LG49UH850V ipv Panasonic 40 inch (toch te klein en niet zo goed als de LG) meegenomen. Tevens soundbar Heos gekocht. Alles op voorraad en meteen mee kunnen nemen. Soundbar was in de winkel op voorraad. TV bij Kamera Express in Capelle opgehaald.
KlantenserviceGoed geholpen. Ik wist echter waar ik voor kwam (ook al nam ik de LG ipv de Panasonic), dus de verkoper had wel een 'makkie' eerlijk gezegd. Niettemin prettige service.
Foka is een begrip. Vaak goedkoop en met veel keus. Ook vaak erg goede outlet/sale aanbiedingen.Het is altijd leuk om even binnen te lopen om te zien wat ze hebben staan. Let wel op want door de lage prijs proberen ze je nog wel eens wat extra's aan te smeren maar daar geef ik ze groot gelijk in Ik heb er gisteren een nieuwe TV gekocht. Was op voorraad zoals ook al op de website stond en ik was binnen 10 minuten weer buiten met een prima aankoop. Ook vanwege de goede aanbiedingen moet je bij creditcard betalingen wel 2% extra betalen. Ook begrijpelijk eigenlijk.
Foka is een prettige winkel die ik al van jongs af aan ken als begrip in Rotterdam. Ik heb er eerder een TV gekocht en ben toe op een heel prettige en klantvriendelijke manier geholpen. Gisteren heb ik hier mijn Sony Cybershot DSC-HX400V gekocht, waarbij ik op al mijn vragen antwoord kreeg en ik met deskundigheid en alle tijd geholpen werd. Ik ben als tevreden klant de deur uit gelopen!
KlantenserviceDe deskundigheid van het personeel is goed, zij nemen uitgebreid de tijd voor je. Een klein minpuntje vond ik de relatief lange wachttijd gister in de namiddag. Echter wordt dit goedgemaakt doordat er ruim de tijd voor al mijn vragen werd genomen.
prima service zeer te vreden over de voorlichting en uitleg, snel geholpen en vriendelijk personeel
Verzendingop tijd
Klantenservicegoede service
Vanaf advies tot verkoop prima uitleg gekregen van verkoop er Max van Foka
Geduldig en rustige uitleg
Vervoersbedrijf kwam wat te laat vanwege drukke files
KlantenserviceJuiste uitleg gekregen
Goede prijs en prima bestelproces. De website blinkt niet uit in gebruiksgemak en uitstraling, maar doet wat het moet doen. De opvolgende communicatie is schaars. Na de bestelbevestiging met factuur geen verdere informatie in de mail. Betaling loopt via Kamera Express, wat voor mij dan onverwacht een andere naam is. De actie met verlengde garantie en goede reviews heeft me overgehaald om bij Foka te bestellen. Tevreden!
VerzendingDe TV op zondag besteld en op maandag werd er contact opgenomen door de pakketservice. Kon op dinsdag al worden geleverd, maar woensdag kwam voor mij uit. Dat was geen probleem. Tijdswindow tussen 9 en 13 is vrij ruim en ook geen communicatie over verwachte aankomsttijd. Wel mooi binnen het afgesproken tijdswindow. Aflevering in keurige staat door een zeer vriendelijke bezorger.
Prima geholpen bij de keuze van een nieuwe tv. Ruim assortiment. Prettige verkoper. Uitstekende prijs.
Een duidelijke website met zeker voldoende productinformatie. Gemakkelijke en veilige betaling. Shoppen vanuit je luie zetel.
VerzendingIk bestelde op dinsdagavond, en de TV werd prompt geleverd op woensdagvoormiddag. Dit overtrof mijn verwachtingen.