FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

LG OLED55E6V TV voor een mooie prijs besteld bij FOKA. Er werd zeer snel op mail gereageerd en de aflevering van de TV was prima!

Ik vind de website zeer overzichtelijk en makkelijk en zeer goede informatie die je goed op weg helpen om een juiste keuze te maken. Omdat ik vlakbij woonde ben ik mijn tv op gaan halen (ik kon niet wachten!) en ook in de winkel te Rotterdam werd ik zeer kundig en klantvriendelijk te woord gestaan. En dan de prijzen: laag! Al met al een goede winkel en ik kom zeker weer terug!

Ik heb hier nieuwe speakers gekocht, waarbij ik een uitstekende inruilprijs kreeg voor mijn oude homecinemaset. De telefonische communicatie vooraf ging helaas niet vlekkeloos, maar omdat ik erg tevreden ben met het uiteindelijke resultaat en de behandeling door Krish, de storemanager, beoordeel ik eea als goed. Ik kan Foka bij iedereen aanraden.

Krish nam de tijd om mij na middernacht nog een bevredigende mail te sturen, waardoor ik met een goed gevoel richting Rotterdam kon afreizen vanuit Friesland. En het was erg de moeite waard!!!

De betaling proces is eenvoudig en snel, ongeacht wat de klant betaalt met en ik ben altijd een ontvangstbewijs aangeboden ook.

De levering van het product van Foka is altijd op tijd.

Het personeel snel gezocht naar het item dat ik nodig had en ze vonden het onmiddellijk. Soms, als het item niet in de winkel, zou ze laten me zo vlug mogelijk weten wanneer ze het hebben. Ze leggen alles en zijn zeer professioneel.

Snelle en zorgvuldige levering. Netjes op tijd. Prima verzorgd in stevige verpakking. Erg tevreden over Foka.

Foka heeft een overzichtelijke site. Korte leveringstijd. Bestelde camera werd ook op tijd geleverd. Momenteel actie met 5 jaar garantie.

Na een korte zoektocht i.v.m. aanschaf van een goede Oled TV uitgekomen bij FOKA. Na mailcontact een gunstige prijsaanbod gekregen. Na bestelling werd de TV binnen 2 werkdagen geleverd.

Uitermate tevreden over de prijs en de extra 3 jaar garantie (5 jaar totaal).

Verzenden was gratis, dag van te voren afspraak gemaakt voor de ochtend of middag. Ook wordt je een half uurtje van te voren nog gebeld. Altijd handig als je toch even buiten de deur moet gaan.

Zeer snelle levering, zoals beloofd de volgende ochtend al in huis.
De beschrijving van het product op de website en andere informatie is duidelijk en precies.

Gratis levering boven de € 50,00 wat je toch vaak wel hebt. Op andere sites komen de verzendkosten later stiekem nog om de hoek zetten.

Eventuele vragen of reacties worden persoonlijk, snel en goed beantwoord.

Al vaker prima ervaringen met Foka gehad. Ik vind de site overzichtelijk. Persoonlijk ben ik nog beter geholpen met meer filtermogelijkheden omdat ik zoek op technische specificaties. Niettemin nog steeds uitstekend.

Om 23:00 besteld en de volgende dag om 11:30 in huis. Super dus.

Ik had al vaker contact gehad met de klantenservice.
De medewerkers gaan even in de winkel kijken of navragen bij de technische mensen om je vraag goed te kunnen beantwoorden.

een zeer uitgebreid assortiment op een heel overzichtelijke website. verder een eenvoudig en helder bestelproces.

vandaag besteld en de volgende dag de tv in huis. TOP!

LED 4K TV gekocht (met gratis 5jr garantie).
Waar de grote jongens stellen "laagste prijs" te hanteren, was de aankoop bij FOKA €200 (20%) goedkoper!
Zeer tevreden met de aankoop/afhandeling.

Externe transporteur was de doos vergeten in te laden. dag later was hij binnen (met excusses van de transporteur).

Telefonisch navraag hoe de 5 jaar garantie te activeren mogelijk is, dit werd direct duidelijk door verwijzing naar het online formulier (digitale afhandeling, geen postzegel o.i.d.)

Tevreden over de bestelling en afhandeling. De door mij bestelde TV (Samsung) is officieel geproduceerd is voor een andere regio (duitsland/zwitserland/oostenrijk). Dit resulteert in een aanzienlijk goedkopere prijs. Enig nadeel is dat je niet een Nederlandse CI+ module kunt gebruiken. Dit is voor mij geen probleem en het prijsverschil meer dan waard. Wel moet ik opmerken dat Foka dit veel transparanter op de productpagina had kunnen en moeten zetten naar mijn mening. Telefonisch heeft de klantenservice het wel voor me toegelicht. Het gebruik, de apps etc. zijn gewoon hetzelfde als het Nederlandse typenummer. Ook is beloofd dat de garantie hetzelfde is.

Dag van bestelling gebeld om de aflevering in te plannen, de volgende ochtend bezorgd door een koeriersdienst. Keurig geholpen om de TV binnen nog een trap omhoog te brengen.

Telefonisch nog wat vragen gesteld, prima te woord gestaan en de vragen goed beantwoord.

Nette en fijne winkel in Rotterdam. Personeel is behulpzaam, neemt de tijd. Na eerst in de ochtend onze tv te hebben aangeschaft zijn me in de middag terug gegaan om onze soundbar aan te schaffen. Ook dit keer zijn we super geholpen! Wil je wat aanschaffen en wil je meer info over het product dan kan het personeel bij Foka je hierbij helpen.

Voor het eerste een bezoek gebracht aan Foka Superstore. Ervoor wel online besteld maar ging nu voor een rugzak voor mijn fototoestel en dat is iets wat ik toch niet online wilde doen. Fijne winkel met ruime keuze. Vriendelijke mensen en werd goed geholpen. Kan een bezoek aan de winkel zeker aanbevelen.

Product was op voorraad inclusief ook nog ruime keus. Zeer tevreden.

Nikon Coolpix gekocht. Goed geholpen. Ondersteuning is aangeboden voor wanneer ik later nog vragen/problemen heb.

Camera was volgens de website aanwezig in de winkel. Net verkocht voordat ik kwam. Camera besteld en deze zou worden afgeleverd in de winkel. Niets gehoord. Ben langs gegaan. Camera was niet gereserveerd. Gelukkig was er nu wel een exemplaar aanwezig in de winkel.

Excuus is gemaakt over het bovenstaande.

Afgelopen zondag (19-02-2017) in de Foka Superstore Rotterdam de Nikon Coolpix B700 aangeschaft. Duidelijk en helder advies gekregen van de verkoopadviseur! Kan het iedereen aanbevelen.

We wisten al welke TV we wilde hebben, maar toch prima geholpen! We kregen zelfs een kopje koffie aangeboden.

Het begon al met een lekker kopje koffie! Nadat we de TV hebben gekocht werd er zelfs aangeboden om even helpen om de TV in de auto te laden. Prima service dus!

Afgelopen zaterdag de Samsung UE55KS7000 aangeschaft. Ik wist eigenlijk al wel model het ging worden maar heb toch nog even nagevraagd of er alternatieven waren. Bijzonder vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg over de verschillen. Wat ik als prettig heb ervaren is dat er geen voorkeur voor een merk/model was door de verkoper. Gewoon duidelijke uitleg in begrijpbare taal, wel zo prettig. Ook werd er vermeld dat het geen Nederlands model betrof en dat de CI-module van ziggo niet zou werken, mocht ik daar gebruik van maken. Voor een meerprijs van €50,- kon er een Nederlands model geleverd worden.
Je kan een mening hebben over het leveren van niet-Nederlandse modellen, men doet er niet geheimzinnig over en er wordt een alternatief geboden.
Uiteindelijk heb ik voor het Nederlandse model gekozen.

Conclusie: prima service met heldere, duidelijke uitleg zonder addertjes onder het gras!

Wij hebben via FOKA.nl een nieuwe tv besteld. De service was uitstekend. De tv was de volgende dag in huis en je werd gebeld over hoelaat je de tv bezorgd wilde hebben. Vriendelijke klantenservice. Zeer tevreden.

Ik werd goed geïnformeerd over de verschillende camera's waar ik over twijfelde. Het werd eerlijk verteld waardoor ik een goede keuze kon maken en niet perse voor het duurste en nieuwste product hoefde te gaan. Er werd ook gelijk gekeken naar wat ik nog meer nodig had, waardoor ik gelijk aan de slag kon gaan met mijn nieuwe canon camera.

Scorekaart voor FOKA Superstore