FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

Ik nam mijn analoge minolta dynax 505 si kamera mee, zonder accu ervaarde verkoper al dat de de transport van sigma zoomlens 28-200 mm(digitaal 32-300)goed aanvoelde op een sony alpha 68, zag dat er een polarisatiefilter op zat, thuis werkte het na opladen direkt goed na het afhalen van filter, zeer tevreden en heb een lens op advies erbij gekocht, was daardoor voor relatief weinig kwijt, weer helemaal compleet met deze extra digitale body.

De ervaring van de Foka winkel in Rotterdam is erg goed/uitstekend.
De keuze in aanschaf van de camera was tussen Canon Eos 1300D, Nikon D5300 of de Nikon D3400.
De medewerker heeft alle 3 de camera's met mij doorgenomen en daarop steeds de juiste vragen gesteld zodat er een juiste keus gemaakt kon worden in de camera die voor mij voldoet.
Ik voelde me als klant gewaardeerd en is er ruim de tijd genomen voor uitleg terwijl ik die dag nog niet de camera zou aanschaffen en er risico is dat ik hem daar niet koop.
Top service!

Enige verbeterpunt is dat de D3400 geen ondersteuning heeft in Snapbridge(foto maken via Smartphone) gezien er geen wifi ondersteuning is. Dit werd wel aangehaald bij uitleg van de D3400.
Laat het nou op alle nieuwe Nikon versie zitten, alleen niet op de D3400.
Geen onoverkomelijk iets, maar meer zonde.

Beoordeling zou tussen goed/uitstekend zijn, maar gezien dit geen optie is een goed.

Alle producten waren op voorraad en kon ik gelijk meenemen in de winkel.
Altjd fijn als je een nieuw speeltje aanschaft!

Zie algemene beoordeling

Ruime keuze in de winkel van FOKA Rotterdam. Overzichtelijk en men neemt de tijd om je tot een juiste keuze te begeleiden. Men denkt echt met je mee.
Prijzen zeer aantrekkelijk, zeker gezien de 5 jaar garantie erbij.

Heb je een vraag, hij wordt snel en tot tevredenheid beantwoord.
Zowel per mail als telefonisch. Zo hoort het toch!

Bij BOL.com een artikel gekocht bij FOKA. Super snelle service! Goed product. Goede product omschrijving. Goed verpakt voor de verzending.

Super snelle levering. Goed verpakt voor de verzending.

Zeer goede omschrijving van hun artikelen bij Bol.com.

Prima geholpen door aanwezig personeel, deskundig, denkt mee en met zijn advise hebben we de knop doorgehakt

Kind kan de was doen. Snel aan de slag en de eerste resultaten zijn prima.

Ik ben zeker tevreden met de duidelijke Foka website waarmee je verschillen tussen de diverse camera's goed op een rijtje kunt zetten. In de fysieke Foka winkel Rotterdam gaf de medewerker mij aanvullende informatie en uitleg. Een cameratasje werd binnen 24-uur thuis bezorgd: met andere woorden geen mooie praatjes maar gewoon waargemaakt. Dan de keuze voor een compact camera Panasonic Lumix TZ80. Misschien een wonderlijke keuze voor een senior hobby fotograaf die ruime ervaring heeft gehad met 6 x 6, donkere kamers en het bekende lenzen verwisselen met spiegelreflexen, maar die nog net iets meer wilt dan een selfie of snapshot met zijn smartphone. De TZ80 is echt compact, kan fenomenaal inzoomen zonder kwaliteitsverlies en beschikt daarnaast nog over allerlei handige en grappige features (eigenlijk een ingebouwde doka), maar ook een motordrive (de 4k burst) en mooie videokwaliteit. Met de basis instructies kan je al heel snel prachtige plaatsjes maken, de extra's is gewoon een kwestie van uitproberen. Kortom ik ben zowel met de winkel als de Panasonic Lumix TZ80 heel tevreden.

Binnen 24 uur!

De pinbetaling ging langzaam en werd overgedragen aan een andere medewerker, was misschien een leerling.
De tv zelf werd goed uitgelegd en mijn meegebrachte 4 K filmpjes konden worden vertoond.

Goede uitleg in winkel. Namen alle tijd voor vragen en uitleg. Voldoende tv's aanwezig voor vergelijking

MARANTZ MCR611besteld in FOKA aktie op 26 01 2017,was helaas niet meer op voorraad- levering 13 maart.
Maar is al op 23 februari geleverd.
Het is een SUPER toestel met veel mogelijkheden en toepassingen.

VEEL EERDER GELEVERD DAN WAS MEDEGEDEELD.

Via het Ordernummer hadden ze de snellere levering aan moeten zien komen.

We zijn in de winkel geweest(doen we altijd),Enthousiaste verkoper, met goede tips, goed advies, liet zien waar we om vroegen en liet ons ook het alternatief zien. Adviseerde ons ook over de eventuele accessoires, kortom we gingen met een goed gevoel en een goede deal weer naar huis.

Duidelijke site, concurerende prijzen. Aankopen via FOKA is kip simpel.
Ook afhalen behoort tot de mogelijkheid en dat is een pluspunt aangezien er teveel nep websites zijn. Dit komt betrouwbaarder over.

Vlot geleverd, prima service

Geen klacht

Zeer vriendelijk personeel. Snel aan de beurt en goed geholpen. Een deel van de aanbieding was niet op voorraad maar kreeg een goed alternatief aangeboden. Zeker een aanrader.

Vrijdagmiddag om 5 uur besteld en zaterdagochtend om 10 uur in de ochtend in huis,geweldig!!!

Zoals gezegd vrijdagmiddag 5 uur besteld zaterdags om 10 uur belt post.nl en wordt hij netjes in de gang gezet.

Even gebeld voor ik bestelde of het product in voorraad was en dat was zo,dit omdat bij die grote m markt 6 weken levertijd zat,en dan heb je hem binnen 1 dag in huis.

Helaas kwam ik er na levering achter dat het niet om een nederlands model TV ging (over het hoofd gezien op hun website - wat wel gemakkelijk gebeurd). Na telefonisch contact gehad te hebben ben ik keurig door een stappenplan heen geloodst om het smartgedeelte voor NL actief te krijgen. Er zal nog moeten blijken of dit zn vruchten heeft afgeworpen. Ik kreeg namelijk foutberichten bij het aanzetten van de tv (kan niet verbinden met samsung servers). Update: De foutmelding is weg, maar de tv krijgt zijn softwareupdates niet binnen en gaat dus retour

De levering van grotere producten geschiedt via een koeriersdienst. Je wordt gebeld voor een bezorgafspraak.

Zeer schappelijk, goed bereikbaar en behulpzaam, ik hoop ze verder niet meer nodig te hebben

Het was een goede prijs en het bestellen was vrij gemakkelijk, zoals het hoort, zonder teveel fratsen. Het product was binnen 24 uur al in huis, terwijl ik het maandag pas verwacht had.

De levering was veel sneller dan verwacht, gezien ik het op vrijdag besteld had wist ik niet zeker of het zaterdag of maandag zou binnenkomen.

goede service en duidelijk, prijs goed. TV werkt goed mooi beeld en geluidskwaliteit ook goed

---

product zelf afgehaald

---

vriendelijke en eerlijk

Camera is super mooi, snelle levering. Mijn zoon is erg blij met de aankoop. Is al druk begonnen met fotograferen. Ik heb Foka gekozen vanwege de extra garantie die je krijgt! Dat is beter dan bij andere winkels.

Levering was ook op tijd, Ik vond het wel vreemd dat de bestelde lens die bij de camera hoort los in de doos zat.

Gewoon voldoende niet echt heel speciaal.

Je wordt vriendelijk te woord gestaan.
Netjes op de hoogte gehouden door e-mail..
Super aanbieding en een nette E-mail levering de volgende ochtend dat het binnen was..
Plus SD 32 GB kaartje gratis !!!!
En daar bovenop ook nog 5 jaar garantie.
Geweldig!

Via het tweakers forum enige tijd de prijzen van LG OLED 65B6V en E6V in de gaten gehouden. Uiteindelijk gekozen voor de B6V met bezorging. Op zondagmiddag langs geweest en voor een superprijs kunnen kopen. Levertijd van 2-3 weken moest ik voor lief nemen. Na 3 dagen kreeg ik echter al een mail wanneer de tv bezorgd kon worden. De volgende dag keurig bezorgd op het afgesproken tijdstip. Heb de tv nu enkele weken in bezit en ben enkele dagen bezig geweest om de beste instellingen te vinden. Hiertoe verschillende sites en fora geraadpleegd.
Nu super tevreden met het beeld.

ps Nog wel mijn vrouw moeten overtuigen dat dit formaat echt niet te groot is voor onze woonkamer.

Levering, veel sneller dan verwacht.

Snelle levering van het product.
Je wordt vriendelijk te woord gestaan.
Netjes op de hoogte gehouden door e-mail..
de volgende ochtend dat het binnen was..
En daar bovenop ook nog 5 jaar garantie.
Geweldig!

Scorekaart voor FOKA Superstore