Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk had info opgevraagd via de mail. Ik werd er netjes over teruggebeld en we hebben de aankoop per telefoon afgerond. Ik ben met name te spreken over de prijs en de 5 jaar garantie die ze geven.
VerzendingOmdat ik een grote TV besteld had, werd deze niet geleverd door PostNL maar door een koeriersdienst. Dit verliep op zich prima, alleen kostte het nummer dat ik kon bellen om een afspraak te maken wel 30 cent per minuut. Dat is dan weer jammer. De levering kwam netjes op de afgesproken tijd.
Snelle levering, ook heel fijn dat er 5 jaar garantie zit op mijn lens, dat was voor mij wel het spellingpoint
Foka is een uitstekende zaak voor fotografie, met een prima klantenservice en goede prijs voor de producten.
Geen enkele belemmering opgemerkt. Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde bij Foka, was nieuw voor mij. Op basis van andere reviews mijn bestelling gedaan. Hierbij zijn alle positieve reviews bevestigd.
De prijs was prima en de levering zeer snel, een dag later had ik de camera al in huis. Ik heb geen gebruik gemaakt van de winkel maar vind het wel een prettig idee dat er een fysieke winkel aanwezig is.
VerzendingDe camera was goed verpakt, ik laad de accu nu op maar afgaande op de goede reviews en het ontvangen product ben ik nu al zeer tevreden met mijn aankoop.
Snel geleverd, goede assortment. Heb al verschillende artikelen bij Foka gekocht. Zijn inmiddels samen met Camera Express. Goed dat ze de on-line store combineren met de winkel.
Producten zijn op de site goed te vinden. Uitgebreide omschrijving van ieder product. Vlot navigeren met behulp van de verschillende filters. Wat de doorslag gaf om bij Foka te bestellen zijn de scherpe prijzen en vijf jaar garantie.
VerzendingAankoop van een Sony KDL-43WD750. Maandagavond besteld, dinsdagmiddag geleverd. Perfecte levering.
Dankzij de behulpzaamheid van de medewerkers in de winkel en van de klantenservice heb ik een mooie spiegelreflexcamera met tweedehands dongle weten te kopen via hun website waar ik heel erg blij mee ben. Ondanks de vertraagde levering is het uiteindelijk wel goed opgelost en heb ik een positieve ervaring over de winkel en webshop FOKA.
Omdat de lens die we wilden kopen niet op voorraad in de winkel was hebben we deze online besteld. De volgende dag werd het product netjes bezorgd. Helaas zat er geen handleiding bij. Maar verder prima product
De philips 49PUS6561 na een selectie uit de overzichtlijke site geselecteerd. Het bestellen ging gemakkelijk. De TV via internet besteld. Nog telefonisch contact gehad met de medewerk waar ik goed door werd geholpen.
VerzendingDe TV werd de volgende dag bezorgd.
Prima geholpen in de Foka Superstore in Rotterdam. Goede informatie zonder opdringerig of betweterig te zijn. Super!
Vlotte en nette levering, mooi product, overeenkomstig de vermelding op de website en met duidelijke uitleg! Toppers duzzz...
Verzendingprima levering, zag er netjes uit en goed verpakt, keurig op tijd
Klantenservicebij vragen en of opmerkingen krijg je altijd een nette behandeling, men staat je beleefd te woord en is erg behulpzaam
bij foka een lg oled 65b6 tv gekocht. Reden hiervoor was de scherpe prijs en de 5 jaar garantie aktie. Ik ben prima geholpen door FOKA. Minpunt/tegenvaller bij de extra garantie is dat je na 2 jaar het product zelf moet langsbrengen/ophalen in de winkel, hetgeen vrijwel onmogelijk is met een TV die de constructie heeft van een glasplaat van 1.64 meter. ...
Verzendingproduct kon direct de volgende (zater)dag afgeleverd worden nadat het afgeleverd was door LG bij de winkel
Ik heb bij Foka mijn LG OLED 55B6V gehaald. Ik heb hem voor een zeer scherpe prijs mee kunnen nemen. Ik heb de order telefonisch gedaan en ik had de volgende dag mijn TV al binnen. Helemaal super!
In eerste instantie een panasonic tv besteld, maar deze bleek niet meer leverbaar te zijn. Ze hebben een andere ootie gegeven, nl. een Samsung met ongeveer dezelfde specificaties. Hierdoor duurde de levering iets langer, maar alles netjes afgehandeld en geleverd.
Snel en klantvriendelijk geholpen. Betaling zoals overeengekomen. Zelfs de doos werd naar mijn auto gebracht na voldoende uitleg in de winkel
VerzendingZoals telefonisch afgesproken geleverd in de winkel
KlantenserviceHeel vriendelijk en klachtgericht
Op foka.nl een Panasonic TV besteld, mede omdat eerdere ervaringen met de service van Foka zeer goed waren.
Bij het afrekenen bleek dat de accountgegevens niet goed verwerkt werden. Foka gebeld: "er zijn problemen met de server". Het zou beter geweest zijn als dat tijdens het bestelproces al gemeld zou zijn. Op aanraden van de helpdeskmedewerkster besteld zonder accountgegevens te gebruiken.
De TV werd keurig de volgende dag geleverd. Berichten over de voortgang van het leveringsproces werden niet gegeven.
Na de levering bleek dat de gegevens van de bestelde TV niet volledig correct op de website stonden. Een van de aspecten waardoor precies dat model gekozen is bleek niet te kloppen.
Prima uitleg over de camera, met daarbij behorende lenzen. Ze nemen uitgebreid de tijd. Veel kennis. Een aanrader voor het kopen van een camera.
Tot en met de betaling ging het goed. Na de betaling had het beter gekund.
Verkoper nam ruim de tijd om alles uit te leggen en hielp zelfs met het inladen van tv in mijn auto
VerzendingDirect meegenomen
Klantenservicena een vraag werd ik direct teruggebeld en het probleem opgelost