Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenVia chat eenvoudig een scherpere prijs dan vermeld kunnen krijgen.
Snelle reactie en koop was snel gedaan.
Was geleverd zoals pakketten geleverd normaliter geleverd wordt (PostNL)
AlgemeenOp advies de gewenste TV gereserveerd en daarna opgehaald in de winkel
In de winkel nog advies gekregen over een soundbar en deze ook aangeschaft.
Alles is mee ingeladen in de auto, prima service.
KlantenserviceInformatie ingewonnen via chat over de juistheid van de prijs, dit is naar tevredenheid behandeld.
AlgemeenPerfecte van bestelling tot levering, en énorm tevreden met m'n nieuwe OLED aanwinst, ik kom nog eens terug!
VerzendingIets langer moeten wachten wegens Black Friday drukte, maar levering gebeurde zoals beloofd op het afgesproken tijdstip.
KlantenserviceBesteld via de chatbox, voor de eerste keer. Ging vlot, no hiccups - dus dik oké!
AlgemeenFoka had een aanbieding welke meer dan 10% hoger geprijsd was dan de concurrent. Maar de belofte van dezelfde dag leveren overtuigde mij en ik daarom wilde ik de meerprijs betalen. Om er zeker van te zijn nog even telefonisch contact gezocht of de levering inderdaad dezelfde dag kon plaatsvinden, ik kon het immers ook ophalen. Dit werd positief bevestigd. Direct besteld. 8 uur later ( 20.15 's avonds) krijg ik de bevestiging, met als toevoeging: ''Wegens de drukte bij onze logistieke partners, kan er mogelijk vertraging ontstaan bij de bezorging van uw bestelling. Onze excuses voor het ongemak''.
4 dagen later is de bestelling nog niet compleet geleverd. Uiteraard contact gezocht met Foka en het verhaal voorgelegd. Deze wil met niets tegemoetkomen vanwege hun toevoeging in hun bevestiging. Dus aan de voorkant een belofte om een verkoop te bewerkstelligen, aan de achterkant deze niet nakomen en de klant afschepen met een kort antwoord. Ik zal hier iets meer kopen en absoluut Foka niet aanraden. Helaas kon ik geen 0 als cijfer geven voor hun klantenservice.
AlgemeenSuper service, na telefonisch contact was de order netjes geplaatst. Kon zelf eerder de levering eerder ophalen
KlantenserviceNa telefonisch contact was de order netjes uitgevoerd
AlgemeenVoor de 2e keer in korte tijd LG apparatuur besteld. Prima service en scherpe prijs inclusief 5 jaar garantie.
VerzendingSnel en netjes verzonden
AlgemeenVia whatsapp prima geholpen! Snelle afwikkeling van de bestelling en een uitermate scherpe prijs! Snelle levering ook, ondanks de BF drukte was alles binnen 2 dagen geregeld.
VerzendingSnelle levering dus hardstikke top.
AlgemeenOp 22 november heb ik bij Foka een Sony KD-55AF9 besteld omdat deze daar vanwege de black friday prijs het goedkoopste was.
VerzendingDezefde avond werd ik door Foka gebeld en gevraagd of ik de televisie op zaterdag of op zondag geleverd wilde krijgen. Op zondag werd de Sony netjes op tijd afgeleverd.
KlantenserviceDe communicatie via de mail verliep vlot en alles werd goed afgehandeld. Ik ben zeer tevreden over de service van Foka.
AlgemeenPrima geholpen in de winkel, uitstekende service, goed advies en heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel
KlantenservicePrima service
AlgemeenUiteindelijk de tv gezien die ik wilde kopen op black friday. Bij drie bedrijven gekeken om hem op te halen, maar was niet leverbaar,Thuis gekomen bij Foka Rotterdam gekeken en bleek voorradig snel gereserveerd.'s avonds om 22:00 uur nog (vanwege drukte kwam bevestigingsmail later) gebeld voor bevestiging en zaterdagmorgen opgehaald.
VerzendingZaterdagmorgen vroeg naar Foka om de tv op te halen, voldoende parkeermogelijkheid.
KlantenserviceIk dacht afrekenen en meenemen, maar de auto met voorraad was er nog niet. Kreeg netjes koffie aangeboden en na tien minuten was de tv binnen. Inpakken en wegwezen. Goede en vriendelijke service!
AlgemeenOp blackfriday een tv wezen kopen bij foka. De Lg 49UK6200PLA is het geworden. Super blij met deze tv echt een aanrader tot nu toe!. Ook super geholpen bij de foka werd echt tijd voor je genomen.
KlantenserviceSuper!
AlgemeenHelaas was mijn TV na 2 jaar en 11 maanden defect, na wat e-mailtjes en belletjes kreeg ik uiteindelijk toch mijn gelijk over de oude TV en kreeg ik een tegoed van 54% van de oude TV, dus een nieuwe uitgezocht + bijbetaling.
VerzendingTV was vergeten door de bezorger, maar na een telefoontje werd de TV alsnog dezelfde dag geleverd door een andere bezorger.
KlantenserviceKlanten/klachtenservice kan wat beter rondom het recht van een deugdelijk product, contact bleef wel netjes maar rechtstreeks met de winkel kwam ik er helaas niet uit. Uiteindelijk wel uitgekomen samen met thuiswinkel.org en een super medewerker van kamera express\FOKA. Ook was de prijs fout op de factuur, maar ook dit was snel opgelost met dezelfde super medewerker van kamera express\FOKA.
AlgemeenGoed geholpen in de winkel. Zeer vriendelijke medewerker die verstand van zaken heeft. Goede service
KlantenserviceWerd snel geholpen en vriendelijk te woord gestaan.
AlgemeenFantastische service! Helaas na bestelling van een product tot twee keer toe een Death on Arrival mogen ontvangen maar in de winkel zonder enige discussie omgeruild na samen te hebben geconstateerd dat het product echt defect was. Deskundige adviezen en tips gekregen om het product tot zijn recht te laten komen,
VerzendingBestelling via de webshop geplaatst, rond de klok van 15:00 uur. Zoals beloofd, voor 23:59 uur besteld is de volgende dag in huis. Keurig en goed verpakt én op tijd bezorgd!
KlantenserviceHelaas tot twee maal toe een Death on Arrival op het ontvangen product. Mocht ondanks de drukte tijdens 'Black Friday' naar de Superstore komen om te kijken wat het probleem was. Na twee keer het product omgeruild te hebben uiteindelijk een meer dan tevreden klant die geniet van zijn aankoop!
AlgemeenDuidelijke uitleg op mijn vraag wat een handig objectief is om aan te schaffen als beginner en voor een reis.
AlgemeenBestellen van televisie tijdens Black Friday ging eenvoudig en snel. De levering was snel en goed geregeld.
VerzendingLevering uur buiten aangegeven tijdvak, maar begrijpelijk i.v.m. Black Friday.
AlgemeenOp Black Friday om 22.00 nog via e-mail een prijs gevraagd voor een LG OLED tv. Ik kreeg absoluut de beste prijs en 5 jaar garantie. Ze gaven aan dat door de drukte de levering iets langer kon duren maar op zondag had ik de tv in huis (iets langer was dus maar 1 dag). Met zo'n late bestelling van mijn kant en het drukke weekend was dit super netjes.
VerzendingIk bestelde mijn tv (OLED c8) op vrijdagavond rond 22.00. Op zaterdagochtend werd ik door de koerier gebeld en op zondagochtend werd de tv geleverd. Niet verwacht, wel gekregen. Heel fijn!
KlantenserviceIk heb de hele bestelling via e-mail gedaan. De beste prijs stond niet op de site. De reacties waren supersnel, het hele proces heeft minder dan een half uur geduurd.
AlgemeenAlles ging heel snel en duidelijk. Heb de hele bestelling via Whatsapp kunnen afhandelen. Product-, prijs-, en actieinformatie konden allemaal gewoon via Whatsapp besproken worden.
VerzendingOp donderdag besteld. Op donderdagavond gebeld door de koeriersdienst. Op vrijdagavond de exacte aflevertijd per SMS en op zaterdag was de TV er al, welliswaar iets eerder dan aangegeven, maar dat was in dit geval geen probleem. Ging prima zo!
KlantenserviceDe medewerker via Whatsapp reageerde netjes en inhoudelijk op alle vragen, en bij een belletje naderhand (omdat iets voor mij onduidelijk was) werd ook heel direct en goed verholpen.
AlgemeenHet was zeer druk in de winkel, maar nog steeds zeer vriendelijk geholpen. Oude model was niet meer voorradig, nieuwe model tegen zelfde prijs meegekregen.
AlgemeenPrima service, ruime keus en laagste prijsgarantie. Alles top en ook nog op tijd bezorgd, zelfs tijdens de Black Friday drukte.
VerzendingKeurig op tijd bezorgd ondanks de Black Friday drukte.
KlantenserviceGoed contact, snelle reactie op mijn vragen.