Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenBestelling gedaan op de site. Verzoek te apart te zetten om zaterdag daarop op te halen. Stond keurig klaar!
VerzendingMoest hem ophalen, was winkelaanbieding. Keurig geregeld met 5 jaar garantie!!!
KlantenserviceAfspraak keurig nagekomen!
goed toegankelijke webshop, ook telefonisch contact met medewerker was uitstekend, het is niet de goedkoopste webshop maar wel de enige die maar liefst 5 jaar garantie geeft op de aankoop van deze uitstekende televisie.
Verzendinggewoon goed, kan echt niet beter volgens mij.
Klantenservicezeer duidelijke beantwoording van mijn vragen en ook een zeer prettig gesprek gevoerd.
Bestellen ging goed en de prijzen zijn duidelijk. Goed aangegeven dat CI+ module niet werkt met de door mij gekochte tv.
VerzendingLevering was goed en schadevrij maar niet zo snel als op de site staat aangegeven.
Ik ben heel prettig en professioneel geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe smart tv.
Goede en professionele service bij nabellen over productlevering. Snelle levering van televisie. Goede productprijzen en garantievoorwaarden.
FOKA biedt een goede prijs en bezorgt snel. Hun internetpagina is prettig en werkt naar behoren.
VerzendingSnel en schadeloos geleverd.
Prima uitleg over de mogelijkheden tussen twee gelijkwaardige compactcamera's. Correct en netjes geholpen. Echt FOKA.
Kwam alleen iets ophalen, werd niet snel geholpen. Toen ik eenmaal aan de beurt was het een kwestie van betalen. Vervolgens werd gezegd dat ik een review moest schrijven voor 5 jaar garantie. Vandaar deze review.
De service in de winkel was fantastisch en ook ons product zijn we als logisch gevolg daardoor tevreden mee. Extra garantie door een review te vragen vind ik ook een leuke deal. Prijzen zijn goed. Belangrijkste is denk ik dat we niets hebben gekocht wat we aanvankelijk ook niet wilde kopen. Anders gezegd, er is geadviseerd binnen ons budget en er werd niet geduwd op duurdere producten, dat zegt mij dat deze winkel snapt dat de relatie vóór gaat en dat daar de waarde voor zowel de ondernemer als de consument zit. Wij komen dan ook zeker terug.
De site is niet de makkelijkste om te navigeren. Er ontbreken bepaalde links om makkelijk de website te kunnen doorlopen. Maar de prijzen zijn goed en je kan 5 jaar garantie vangen, dat is niet verkeerd!
VerzendingZelfs een dag eerder dan verwacht het pakketje ontvangen. Netjes verpakt, echt klasse werk.
Mooie actie voor 5 jaar garantie, alleen jammer dat een dag na levering de tv 100euro goedkoper is.
VerzendingLevering perfect op tijd. 1 dag van te voren gebeld of levering op zaterdag uitkam. 1 uur van te voren nogmaals gebeld om aan te geven dat ze er bijna waren. Transporteur wil zelfs helpen het pakket naar binnen te dragen. Kan niet anders zeggen perfect geregeld/
overzichtelijke site met goede informatie.pakket prijzen van bv camera,s zijn zeer goed geprijsd.top
betaling simpel en goed via Ideal.
verzending binnen 24 uur geleverd zoals afgesproken top.
Klantenserviceprima informatie gegeven over het gekochte artikel.
Wij zijn heel prettig en profesioneel geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe camera door Tristan.
Naar de winkel gegaan in Rotterdam. Voor de 1e maal daar geweest. Winkel zag er keurig uit met keurig net gekleed personeel. Fantastisch geholpen. Verkoper hielp zelfs ons om de tv die we gekocht hadden in de auto te zetten.
Ruime sortering kwam op een aanbieding af maar uiteindelijk toch een iets betere gekocht.zijn erg goed geholpen door Gido.
VerzendingVandaag een Samsung UE55KU6400U gekocht als kado voor onze zoon en schoondochter.
zijn in de winkel geweest voor de aankoop en zijn door Gino van Oort heel goed geholpen .dank aan Gido.
geen gesprek mee gehad
3 jaar terug geweest met inruilspullen en D610 gekocht, toen uitstekend geholpen en mooie inruilprijs gekregen, nu weer geweest met inruil en nieuwe camera gekocht, wederom uitstekend en mooie inruilprijs gehad. prima service productkennis en klantvriendelijkheid, het ritje van 170 km, heen en terug, zeker waard, Het. niveau van drie jaar geleden was zeker niet terug gezakt, eerder nog verbeterd
Al vele jaren de fotovakzaak van Rotterdam e.o. Mijn vader kocht hier al tientallen jaren geleden!
VerzendingWerd door vakkundig personeel geholpen bij mijn aankoop.
KlantenserviceJe bent daar Klant met een hoofdletter!
Met mijn dochter op zoek naar een speigelteflex camera voor beginners. Canon 1300d aanbevolen en na de nodige nuttige tips van de Foka medewerker tot de aanschaf overgegaan.
KlantenserviceNuttige tips en er werd voldoende tijd voor ons genomen.
Had het product via internet gereserveerd en toen ik in de winkel kwam lag het meteen voor me klaar. Goede service!
Was gemakkelijk te vinden wat ik zocht en de bestelling plaatsen ging ook erg snel en gemakkelijk
VerzendingZeer snelle levering binnen 1 dag.
Pakket veroakking 41711zag er helemaal goed uit