Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenOude camera met lens ingeruild voor nieuwe Nikon camera met lens.
Zeer aardige en behulpzame medewerker met goede kennis.
Wij gingen met een blij gevoel weer weg !!
Mijn oude camera ingeruild en met een nieuwe de deur uit gelopen.
Gewoon een hele fijne winkel waar je nog goed eerlijk advies krijgt zonder opdringerige verkoop praatjes. En uiteraard een enorm assortiment.
Philps smart tv gekocht bij Foka. Gekozen voor Foka omdat zij deze tv het goedkoopst aanboden. En de supersnelle service was ook top. Tv doet het prima!
VerzendingSuper snele service, netjes en optijd afgeleverd
Telefonisch contact gehad om te kijken voor een mooie deal.
Deze snel kunnen bereiken, waarna order meteen bevesitigd werd.
Levering van de TV kon op dag naar keuze. En is keurig opgeleverd.
Goede service tot nu toe
Levering kon plaatsvinden op dag en dagdeel naar keuze.
Werd keurig op tijd geleverd. Had alleen handig geweest om een sms te krijgen vlak voor de levering wat andere leveranciers nog wel eens willen doen
Makkelijk te bestellen, snelle levering, goed contact omdat we een defecte levering hadden. Alleen jammer dat je eerst moet wachten totdat de bestelling weer terug gehaald wordt door het vrachtbedrijf, dan beoordeeld moet worden en er daarna pas weer een nieuwe levering gestuurd wordt. Je bent dan ruim een week verder. Daarom zelf omgeruild in Rotterdam( toch 200 km) maar daar netjes afgehandeld
VerzendingLevering was netjes gecommuniceerd door het vrachtbedrijf
KlantenserviceSnel contact en direct via de mail antwoord
Ik heb de Canon EOS 7D mark II body gekocht bij Foka. Heb met de medewerkers daar een discussie gehad over welke camera het best bij mij zou passen. Ik maak voornamelijk vogelfoto's. Opties waar ik zelf aan dacht waren de Canon 80D of Canon EOS 7D mark II. De medewerker die zelf dit soort fotografie doet (Alex) gaf mij de goede overwegingen voor deze optie.
Spullen voor 23:59 besteld en netjes de volgende dag geleverd. Top!!
Mailwisseling rondom proces ook prima.
Product goed te vinden, medewerker vriendelijk bij navraag over wanneer te leveren, uiteindelijk helemaal naar wens
VerzendingProduct in goede staat afgeleverd, En (na installatie) zeer tevreden over product
KlantenserviceIn eerste instantie geen track & trace email ontvangen, maar na telefonisch contact excuses via email over omissie
Makkelijk te bestellen (wij deden dit via bol.com), zeer snelle en goede levering.
Nette verpakking.
Cameralens was netjes ingepakt, zonder krassen/beschadigingen.
KlantenserviceGeen op of aanmerkingen! Perfecte service.
Na veel zoeken en afwegen wilde ik de Panasonic HC-X920 video camera aanschaffen.
Deze camera heb ik on-line gekocht bij Foka.nl. De volgende dag al in huis.
Doorslaggevend was voor mij de prijs en de gratis 5 jaar garantie.
Eerst nog even met Foka helpdesk gebeld voor een extra accu. Keurig te woord gestaan.
Omdat de accu niet op voorraad was heb ik gevraagd de camera direct te leveren en later de accu.
De order is gesplitst zodat ik de camera de volgende dag al in huis had.
Vrijdags bij kamera-express wilde ik een lens testen, deze was echter niet op voorraad. ze hebben hem snel bij Foka apart laten leggen zodat ik deze zaterdag daar kon testen. bij binnenkomst gelijk geholpen en ze hadden de lens inderdaad apart liggen en snel gevonden. onder het genot van een lekkere kop koffie kon ik in alle rust mijn gewenste lens testen. ondertussen kreeg ik de nodige uitleg van de vriendelijke verkoper
KlantenserviceSuper netjes geholpen door een erg vriendelijke jonge man. kreeg een lekkere klop koffie aangeboden en de medewerker ging snel de gereserveerde lens pakken. Deze lag netjes klaar en met de nodige tekst en uitleg van de verkoper kon ik rustig de lens testen
In het oerwoud van mogelijkheden ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe TV. Uiteindelijk via de consumentenbond website een model gevonden. Foka had dit model te koop voor een goede €250 minder dan de meeste webshops! en omdat ze hem gewoon op voorraad hadden had ik hem ook snel in huis.
VerzendingOp de website staat dat als je voor 23:59 besteld, het morgen in huis hebt. Nu schijnt dat bij grote pakketten iets anders te zijn. Je moet dan voor 20:00 bestellen. Op de site had ik dat over het hoofd gezien, maar het stond nogmaals heel duidelijk in mijn order bevestiging.
Ik ben keurig door de koeriersdienst gebeld dat ze mijn order hebben ontvangen en een aflever-afspraak met ze gemaakt. Ik ben zelfs nog een half uur voor aankomst van de koerier een keer extra gebeld. Heel tevreden over deze dienst.
Mijn eerste spiegelreflexcamera gekocht, de Nikon D3300 kit! Na lang te hebben nagedacht toch een spiegelreflexcamera gekocht voor een mooie prijs bij Foka superstore.
KlantenservicePersoneel vriendelijk en behulpzaam.
Nikon D500 met Nikon 16-80 en Sigma 150-600 lenzen gekocht. Zeer goed geadviseerd. Prima service.
KlantenserviceGoede voorlichting en service.
Al wel eerdere goede ervaringen met FOKA (winkel en internet), nu wilde ik snel een nieuwe TV. In het oerwoud van keuzes (TV´s en leveranciers) vond ik deze TV voor de juiste prijs bij FOKA.
Duidelijke informatie over deze TV, eenvoudig zoeken op prijs, merk en grootte. Onderling vergelijken gaat hier niet, maar er zijn zat andere vergelijkings-sites en als je dan weet wat je zoekt, werkt dat hier super. Vandaar toch de uitstekende score.
Daarnaast als extra argument, nu 5 jaar garantie (2 normaal en 3 via FOKA).
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
En dat klopte; geloof na 22.00 uur besteld en net na de middag de volgende dag had ik ´m.
nieuwe telelens gekocht 150-600, zeer goed advies gekregen en een leuke prijs terugg ekregen voor mijn oude lens
Klantenservicezeer professionele personeel en een goede voorlichting gehad over mijn gekochte lens
Bestelling gedaan via Bol.com. Dit ging allemaal prima. Binnen zeer korte tijd nam Foka al contact met mij op per e-mail om de bestelling te bevestigen. Alles was binnen een paar uur geregeld en het pakket werd verzonden. Om er zeker van te zijn dat het pakket de volgende dag in huis was, heb ik contact op genomen met de klantenservice. Wat een vriendelijk personeel, ze zoeken gelijk alles voor je uit en regelen het direct.
VerzendingPakket is op tijd verzonden, in een stevige en originele doos. Geen opmerkingen over. Jammer dat je telefonisch een afspraak moet maken en dat dit niet direct in het bestelproces kan worden gedaan.
KlantenserviceErg vriendelijk en zoeken alles direct aan de telefoon met je uit. Groot compliment.
overzichtelijke site met voldoende toelichting over het product en de specificaties. eenvoudig bestelproces. bovendien als extra 5 jaar garantie op het producht.
de philips 49PUS6561 is een prettige televisie met android besturingsysteem. het 3 zijdige ambilight maakt de kijkbeleving prettig.
snelle levering met tijdig een bericht over de tijd.
Klantenservicesuper goed geholpen nadat er een prijs aanpassing op de site was. toch het product geleverd gekregen voor de eerder geadverteerde prijs.
Ruim op tijd besteld om de Rode D5300 Nikon de volgende dag in huis te krijgen, kwam de volgende pas de mail dat het product toch niet op voorraad was.
Verzendingdoor direct te bellen dat ik dan een andere kleur wilde hebben zwart D5300 Nikon ipv de bestelde rode, werd beloofd dit als avond levering uit te voeren. Echter ook de avond levering vond niet plaats.
KlantenserviceDoor opnieuw direct 's avonds te bellen dat opnieuw de beloofde zwarte NIkon D5300 met 18-200 lens niet was geleverd. Belde men uiteindelijk terug dat door - onbekende reden- het product toch niet was verstuurd. Ik kon mijn geld terug krijgen of het werd de volgende dag geleverd. Geen enekel tegeod bon , korting of wat dan ook, wel een excuses! Gewoon 2 keer niet geleverd.
Goede service en ze weten waar ze het over hebben. Altijd gezellig. Ben al een aantal keer langsgeweest om alleen te kijken en werd niet moeilijk over gedaan. Fijne zaak.