FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

Product Nikon Coolpix A900 opgehaald in de superstore en me daar eea laten uitleggen. Prima service door medewerker .Goede uitleg product

Al door medewerker ingesteld op nederlands en op tijd prima service

service in de winkel top.

snelle verzending en fijn dat dat er een extra lange garantie wordt gegeven op het product

je krijgt een mailtje van post nl hoe laat het geleverd wordt

nog geen ervaring

Met broer en zus waren we op zoek naar een OLED tv. Op tweakers rondgezocht naar goede bedrijven die hoog stonden aangeschreven. We hebben toen naar een aantal bedrijven gemaild,waaronder FOKA Superstore met de vraag of ze een OLED in de aanbieding voor ons hadden. We kregen van een aantal bedrijven leuke reacties, maar van Superstore kregen we toch wel een goede indruk: leveren uitsluitend NL modellen en geven zeer goede garantievoorwaarden. Daarnaast waren ze erg vriendelijk en snel in het beantwoorden van vragen via zowel telefoon en mail. En goedkoop uiteraard!

De verzending was bizar, we hadden rond 18.00 uur 'savonds afgerekend diezelfde avond belde een chauffeur ons en de OLED kwam de volgende ochtend al rond 09.00 uur in de ochtend. (15 uur later!!)

Het fijne was dat de bezorger ook gewoon bereid was mee te tillen naar boven... Dit heb ik weleens anders meegemaakt, bij PlatteTV heb ik ooit 2 tv's gekocht en had dudielijk vantevoren gevraagd of de bezorger mee kon tillen ...2 x kreeg ik een asociale man aan de deur die niet even wilde helpen.

Verder heeft FOKA ook hun eigen bezorgdienst en geen PostNL, daar zal het wel mee te maken hebben.

Zeer vriendelijk personeel die met je meedenken, maar vooral SNEL in antwoorden. Ook na de levering!

Snelle levering van TV voor een scherpe prijs. Correcte afhandeling van een vraag aan de klantenservice.

snel, overzichtelijk, efficiënt en eenvoudig. Exact zoals verwacht. Handige add ons in de toelichting van het product

zoals gepland, spot on. Geen assistentie nodig dus gewoon geleverd. Wij snel uitgepakt en geinstaleerd

ik heb geen contact gehad dus was niet nodig. Website is voldoende.

Ik heb mijn aankoop in de winkel gedaan en werd daar zoals gewoonlijk correct en vriendelijk geholpen.

Goede service+ goede prijs. Zelfde tv was bij andere aanbieders een paar honderd euro's duurder! Binnen twee dagen geleverd zonder bezorgkosten.

Binnen twee dagen was de tv bezorgd.

Niet nodig geweest om ze te bellen.

Ik heb online, de Samsung UE49KU6400 besteld bij Foka.
Deze TV heeft op hardware.info de prijs voor "beste 4K tv onder 1000 euro" en dat was voor mij de reden om te kiezen voor dit model.

Na lang rondzoeken kwam ik uit bij Foka, ze schelen nauwelijks met de goedkoopste "internet-only" winkels (foka heeft ook een fysieke winkel) en bieden daarnaast ook nog eens 3 jaar "extra" garantie waardoor ik dus 5 jaar garantie heb zonder meerprijs.

Foka heeft daarnaast een zeer servicegerichte klantenservice, Als ik ze bel. dan nemen ze graag de tijd om mij te helpen met mij vragen. Dit is echt een zaak die er moeite voor doet om je in de toekomst terug te laten komen.

Daarnaast hebben ze me goed op de hoogte gehouden bij het gehele bestel proces, zo taste ik niet in het duister waar mijn bestelling uit hing.

Kortom, een zeer goede service waar ik in de toekomst zeker terug zal komen!

Ik ben vanaf het begin tot het einde van mijn bestelling goed op de hoogte gehouden door Fokka. op de website stond vermeld dat het product momenteel niet op voorraad was, ondaks het feit dat ik dit wist, werd i ktoch gebeld om het wel even te vermelden dat de levertijd 5 dagen betrof. (zeer klantvriendelijk vind ik dit)

De klantenservice heeft mij goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, met daarbij alle vragen snel en correct te beantwoorden.

Ik kon mijn gekozen tv goed terug vinden en deze bestellen. Ik wist welke tv ik wilde en dat maakte het makkelijker

Levering was binnen het tijdsbestek. Ik moest alleen zelf bellen om te weten wanneer de tv geleverd zou worden

Prima winkel, groot assortiment en uitgebreide website, waarop alles goed gespecificeerd is. Dit is een aanrader voor de fotofanaat, prijs goed, kwaliteit goed, geen klachten.

Geen minpunten

Goede en begrijpelijke uitleg bij aankoop fototoestel Lumix dmc-tz70. Uitstekend geholpen. Tevens TV voor vakantiehuis aangeschaft en daar wederom heel goede uitleg bij. Fantastisch.

Op tijd geleverd. Uitstekend.

Ik had eerst online het assortiment en de voorraad bekeken. Toen in de winkel vertelt wat ik wilde hebben. Een bulk lens bleek toch niet op voorraad, toen heb ik zonder meerprijs een nieuwe gekregen! Uitstekende service en kennis van zaken bij Foka.

Had een typefout gemaakt bij het email adres. Werd na één belletje snel opgelost. Kreeg alle info opnieuw correct toegestuurd

Netjes en correct geholpen

Product in de winkel gekocht, niets bijzonders te melden. Alleen klein pin bon gekregen zonder info, beetje vreemd bij een product van 900..

Heb mijn nieuwe Nikon camera opnieuw bij Foka gekocht nadat ik mijn oude camera en lenzen hier een paar jaar geleden ook gekocht had.
Ook nu weer, prima service en zeer klantvriendelijk.
Kortom, een volgende keer ga ik ook weer naar Foka.

Prima winkel. Bestelling was eenvoudig te plaatsen, prijs een stuk lager dan in normale winkels, zeer mooi tv's met goed beeld en ook nog 5 jaar garantie.

levering ging supersnel en goed. De kleine tv en ophangsysteem werd de volgnende dag geleverd. De grote tv 1 dag later met een speciale transporteur. Prima dus. Enige verbeterpunt zou kunnen zijn om de klant specifiek te informeren dat niet alles in 1x wordt gebracht.

Zeer vriendelijke uiterst professionele verkoper weet waar hij het over heeft en geeft een zeer goede uitleg over een fototoestel waar wij als leek zeer veel aan hadden en hebben nu een top camera gekocht.

Na veel zoeken en afwegen wilde ik de Samsung TV UE40KU6400 aanschaffen.
Deze TV heb ik on-line gekocht bij Foka Superstore. De volgende dag al in huis.
Doorslaggevend was voor mij de prijs en de gratis 5 jaar garantie.
Fijne site en netjes geplaatst en aangesloten.

Allemaal netjes verzorgd en verpakkings materiaal weer meegenomen

Geen contact mee gehad

Het zoeken naar de juiste tv gaat op de site van FOKA makkelijk. Er staat eerlijke informatie op, want een tv die ik eerst had uitgezocht kon iets niet (dit werd tevens bevestigd door het contact dat ik per e-mail had gehad met de klanten service). Het alternatief was op voorraad en kon zelfs dezelfde dag nog bezorgd worden (is extra optie voor 10 euro). De communicatie gaat vlot per e-mail.

Zoals reeds genoemd werd de tv dezelfde dag nog bezorgd. Een optie die echt handig kan uitpakken. Tussen 18.00 uur en 22.00 uur zou de tv gebracht worden. Het werd 21.30 uur. Top!

Qua contact met de klanten service valt het op dat er snel gereageerd wordt, zodat dit niet het zoekproces naar de juiste tv in de weg staat wat betreft wachten op antwoord. Er wordt overigens gesproken over antwoord binnen 24 uur, echter mijn ervaring is binnen een uur.

Mooie zaak, goed geholpen en geen gezeur over de prijs. Ergens ander goedkoper ? Bij FOKA voor dezelfde prijs ... Toppie

Niet in winkel aanwezig maar snel geregeld en op kunnen halen op andere locatie ... Toppie

Denken mee en geen lange wachttijden .. Doen niet moeilijk als je ergens anders goedkoper hebt gezien .. Passen prijs zonder gezeur gelijk aan ..

Scorekaart voor FOKA Superstore