Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenDe site is duidelijk, deafhandeling snel, verpakking in orde en de prijs prima. Ik heb nik meer te wensen.
KlantenserviceVragen werden zéér snel beantwoord!
Lg oled tv hier gekocht.
In 1e instantie de 55b6, maar deze kon ik probleemloos omruilen voor 55e6.
Dit toestel had een vervelende donkere verticale band rechts in het paneel.
Omgeruild voor een nieuwe zonder problemen.
Prima service.
Proces verliep precies zoals je dit verwacht. Levert het juiste product op tijd op voor een nette prijs.
Snelle service, aan de telefoon netjes te woord gestaan. Jammer alleen dat ik de levering (ivm een verhuizing) niet kon uitstellen.
Fujifilm camera die ik kocht was niet op voorraad hoewel dit wel stond aangegeven voor de webshop, maar de camera werd alsnog uit een winkel teruggehaald en verzonden.
VerzendingPrima levering
KlantenservicePrima service, snelle afhandeling via mail.
Na even zelf rondgekeken te hebben, toch wat hulp gevraagd. In duidelijke taal werd me de verschillen tussen 2 televisies uitgelegd. Geen onnodig lang verhaal en prima te begrijpen argumenten! Uiteindelijk zeer tevreden naar huis gegaan!
VerzendingHelaas was het product niet in de winkel voorradig. Helemaal kosteloos kon deze de volgende dag wel thuisbezorgd worden! (Op zondag gekocht, maandag in huis!)
Ik kon het gezochte produkt makkelijk vinden en de produkt beschrijving was goed te begrijpen.
VerzendingHet produkt werd super snel geleverd en was goed verpakt in de originele verpakking.
Winkel heeft het bestelproces lekker vlot ingedeeld waardoor je er snel doorheen gaat.
De informatie op de website is to the point en informatief!
Bliksemsnelle levering! Zaterdagavond besteld, maandagmiddag in huis.
Goed verpakt!
Wacht nog op reactie op opmerking die ik heb geplaatst tijdens bestelling.
Op zondagavond besteld. Werd op maandag gebeld wanneer ik de tv wilde ontvangen en deze werd keurig op tijd op dinsdag bezorgd.
VerzendingWerd precies volgens de afspraken bezorgd
Na een eerste kennismaking in de FOKA winkel om te komen tot vervanging van mijn huidige fototoestel en een inruil van mijn bestaande apparatuur heb telefonisch de bestelling verricht, tot volle tevredenheid.
Bij FOKA een Wacomtablet besteld omdat het 25% goedkoper was dan bij andere winkels. Op maandag besteld, keurig op dinsdag in huis. Alleen het bezorgmoment dat door PostNL was opgegeven klopte niet - ze waren te vroeg - maar dit kan FOKA niet aangerekend worden.
VerzendingDe levering was vroeger dan het opgegeven bezorgmoment; gelukkig was ik gewoon thuis!
Wij hebben op Foka een Samsung 55" tv besteld omdat hij hier veel goedkoper was dan bij andere winkels. Omdat wij hiervoor nog nooit wat bij Foka hadden besteld, wisten wij niet welke service wij konden verwachten. Wij zijn echter positief verrast. Er werd gebeld om een afspraak in te plannen wanneer de tv geleverd zou worden en ze waren er ook op de afgesproken tijd! Goede prijs en prettige levering, erg tevreden!
Op zich goed en probleemloos, alleen vreemd dat bij betaling via Mastercard de verzending vertraagd wordt.
VerzendingSnelle afhandeling door FOKA. Alleen de bezorging via KE Logistics door PostNL liet te wensen over. Toegezegde levering in de ochtend werd tot 2x toe niet gedaan. Telkens kwam men tevergeefs na 17.15 uur. Uiteindelijk pas na 3 dagen zelf opgehaald bij Post-agentschap. En dat terwijl ik de bestelling eigenlijk binnen 24 uur nodig had!
Er was een fout bij postNL waardoor mijn pakket helaas op een postkantoor terecht is gekomen. De klantenservice heeft dit uitstekend opgelost door de originele zending retour te nemen en ik heb nog dezelfde dag een nieuwe besteld. Erg klantvriendelijk dus.
De producten die ik wilde bestellen konden niet besteld of afgerekend worden via de website (later bleek vanwege de overgang naar een nieuwe website, dus het was een ongelukkige timing). Ik kon de apparaten wel online reserveren, dus ik heb ze de volgende dag opgehaald en afgerekend in Rotterdam. De service in de winkel was goed (snel, vriendelijk en correct; inclusief hulp met het naar de auto brengen van de aangekochte artikelen).
Als de artikelen online besteld en afgerekend hadden kunnen worden dan was het een 'uitstekend' geweest.
Snelle reacties op vragen via de mail.
Betaling en reservering ging wat stroef met mijn account, navraag leerde dat er net een nieuw systeem was ingevoerd waardoor dit waarschijnlijk problemen gaf.
De klantenservice was uitermate meedenkend toen het bestellen en invullen via mijn oude account niet werkte.
Nadat hun constateerde dat er niets mis was met mijn account, maar waarschijnlijk met de website zelf werd er door hun meteen eer order ingevoerd op mijn account en toen ging het wel soepel.
's avonds gebeld of het product op voorraad was en of ik het direct kon komen halen. Was geen enkel probleem.
KlantenserviceVriendelijk geholpen, namen echt de tijd voor je.
Kocht een Samsung tv. Bestelling en verzenden waren prima ook de prijs. Kocht helaas een type niet geschikt voor ziggo. Was geen probleem kon direct mijn geld terug krijgen. Ze offreerde me een Gelijkwaardige Samsung tv die wel Ziggo gecertificeerd was voor dezelfde prijs. Vond ik klasse.
VerzendingVolgende morgen kwam die binnen.
KlantenserviceDe verkoper ging echt op zoek naar een vervangend model.
Vorige keer een camera gekocht, dit maal een televisie. Wederom verliep alles uitstekend en heb ik niks om op aan te merken. Super ervaring en ik ben een nieuwe vaste klant!
VerzendingVoor 23:59 besteld op een werkdag, volgende dag in huis. Rond 23:00 besteld en jawel hoor, volgende dag ging de bel.
Makkelijk vindbaar, goede pricing en zeer snelle levering. Ik heb besteld op zondag, maandag was de TV binnen.