FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

Overzichtelijke website, duidelijke uitleg, goede service. Zondag besteld, maandag al in huis!! Helemaal top !!

Op tijd geleverd.. netjes !

Groot aanbod tegen een goede prijs met mooie acties.
Daarnaast hebben ze een mooie overzichtelijke site.

Verzending is prima verlopen, zoals belooft op de dag van bestelling verzonden.

Deskundig en snel geholpen hoewel het artikel niet in de winkel aanwezig was. Snel een goed alternatief aangeboden.

Prettig geholpen, goede voorlichting. Aanrader voor anderen die op zoek zijn naar een mooie camera.

We zijn prima geholpen door de verkoper. Hij heeft ons geadviseerd over verschillende opties en ons uiteindelijk tegemoet gekomen in de prijs.

Via mail contact gehad en super geholpen met mijn keuze. Uiteindelijk zondag einde vd dag nog een reactie ontvangen met een ideal betaling.
Super service, veel kennis.

snelle levering binnen 1-2 werkdagen.

Snelle reactie ook via mail, goed advies.

Telefonisch een offerte aangevraagd van een televisie. Ik moest er over na denken. Ik werd een week later op zaterdag teruggebeld met een nog scherpere aanbieding die ik niet kon negeren. Heb daarna via een iDeal de betaling kunnen doen. De televisie was op voorraad en werd dinsdag thuis afgeleverd.

De bezorger hield mij netjes telefonisch op de hoogte wanneer hij bij mij voor de deur zou staan.

op zoek naar een nieuwe AV-receiver, na wat googlen keuze op Pioneer VSX 1131. Foka had deze op voorraad en ook een uitstekende prijs. Ook hun content online is compleet. Product online gereserveerd en later afgehaald in de winkel, Alles verliep naar wens, een dikke 10!

Gewoon zoals het hoort t zijn, voldoet aan alle verwachtingen, Ik ben blij met bedrijven zoals Foka!

bij grote keus toch kunnen goede keus maken tevreden met korte wacht tijd uitstekend ingepakt

op tijd kunnen ophalen zonder te wachten

goed geholpen uitstekend uitleg gekregen over nieuwe tv

Gisteren in de winkel een nieuwe TV gekocht. Eerlijke en goede uitleg gekregen over de verschillen tussen diverse TV's zonder sturing naar een bepaald model of merk. Je wordt echt geholpen als klant zodat je de keuze kan maken die bij je past. Met een goed gevoel én TV de winkel uitgelopen. Zal zeker terugkomen als klant!

Goed geholpen door de medewerker, gaf duidelijke uitleg en heeft zelfs geholpen de aankoop in de auto te tillen

Ik had wat vragen en ben telefonisch uitstekend geholpen door desbetreffende dame. Bezorgdag werd doorgegeven en we konden zelfs kiezen tussen ochtend of middagbezorging. De televisie bevalt tot nu toe goed !

Deskundige verkoper die de tij de nam om alles uit te leggen. Hij verraste me ook nog met een onverwachte korting.

Keurig aangeboden om hem in de auto te laden.

Nam zelf de maat om om te kijken of het in de auto paste

Rustig gewinkeld, genoeg vergelijkingsmateriaal gezien. Goede ik dus kunnen maken

Super snel gegaan leuke mannen daar en door hun kan ik zo lekker Feyenoord kijken ... Tot snel en super bedankt Gr mark toering

Prachtige TV, mooi beeld en groot. Het was Makkelijk te installeren.Echt een bioscoop ervaring. Aanrader

Via Bol.com hebben we bij Foka besteld. TV was niet op voorraad maar zou binnen 3 dagen geleverd worden. Tot onze verbazing was het er de volgende dag al. Super service.

Op 15 april 2017 online bij Foka een Panasonic tv besteld type: 50DX730E, dit betrof een paasaanbieding van 899 euro. Wat mij aansprak is de prijs maar bovendien wordt de fabrieksgarantie van 2 jaar naar 5 jaar garantie verlengt(mits je even een review schrijft op internet). In overleg de tv laten leveren op 22-april-2017. De tv werd om 15:10 uur afgeleverd door een koerier die iets later aankwam dan afgesproken. Uiteindelijk ben ik tevreden met de tv en ben nu bezig om de boel te installeren. Foka, wat mij betreft een aanrader!

Ik had een afspraak gemaakt met de koerier dat de tv tussen 12:00 uur en 14:30 uur geleverd zou worden. Om 14:30 uur was de koerier nog niet langs geweest. Ik heb het koeriersbedrijf opgebeld en gevraagd hoe lang het nog ging duren. Uiteindelijk is de tv 15:10 uur geleverd. Op zich voor mij geen probleem maar als je een andere afspraak hebt kan het lastig zijn. Jammer dat je met deze koeriers-service geen track en trace link hebt om de status van het pakket te volgen.

Vriendelijke klantenservice met kennis van zaken.

Mooie, overzichtelijk en ruime winkel. Uitgebreid assortiment. Zeer vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel, die alle tijd voor je neemt voor alle vragen en uitleg.

Heel goed geholpen, mooie winkel. De jongen die ons hielp had echt wel verstand van het aangeboden product.

Volgende dag in huis

Foka heeft Foto Klein overgenomen (Foto klein is failliet). Wij hadden 3 jaar geleden iets bij Foto Klein gekocht met 5 jaar garantie, dit product geeft nu een fout melding, maar die garantie kan niet via Foka verhaald worden, alles wordt doorgeschoven naar de curator.

Ik was op zoek naar een betrouwbare partij om een nieuwe A/V-receiver te kopen. Natuurlijk is een goede prijs ook belangrijk. Beide gevonden in FOKA.

Alles verliep eigenlijk precies zoals je van een verkoper mag verwachten.Volgende dag werd de receiver bezorgd in de fabrieksverpakking.

Ik had een foutje gemaakt in mijn adresnotering, maar dit werd na een belletje naar FOKA snel opgelost.

Vandaag mijn nieuwe Canon EF 11-24 opgehaald bij Foka. Stond netjes gereed.
Naast dat ik voor mijn oude Sigma 12-24 nog een prima inruilprijs kreeg, werd ik, zoals gewoonlijk, vriendelijk en correct geholpen. Foka blijft een aanrader.
Ook het proces van vooraf op de website reserveren en dan afhalen werkt prima. Je hebt daarna ook direct je factuur digitaal in huis.
Voor een volgende aankoop zal Foka ook mijn eerste keus blijven.

Scorekaart voor FOKA Superstore