FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

Prima zaak FOKA want daar was ik 50 jaar geleden ook al klant! Snelle levering altijd en goede service!

De kamera die ik besteld had was heel zorgvuldig verpakt met luchtkussens er omheen. De andere dag had ik hem al in huis en dat zelfs binnen 24 uur! toppie!

Na de bestelling kontakt gehad met de klantenservice . deze was heel vriendelijk

Bij FOKA Rotterdam een Philips 49PUS6561 gekocht, jammer genoeg stond er door omstandigheden maar een verkoper, daardoor moest ik meer dan een uur wachten, jammer, werd daarna door Max goed geholpen om een keuze te maken, hij nam de tijd om de voor en nadelen van verschillende televisies uit te leggen.

op 10-05-2017 om 15.20 uur besteld en de volgende dag 15.30 uur in huis, perfekt.

Na de bestelling volgde snel een bevestiging met de levertijd en snelle service en levering.
Camera bleek bij aankomst defect (paarse strepen in het display), Zonder morren per ommegaande een ruiltoestel ontvangen. pRima!

geleverd op de tijd die was aangebgeven

Zeer goed advies gekregen mbt overstap naar nieuwe camera. Ondanks de drukte op zaterdag hebben zij de tijd genomen om mij alles te laten zien en te laten proberen. Camera hadden ze uiteindelijk niet op voorraad in de winkel, maar ze hebben gelijk gebeld met het magazijn en ik kon camera direct daar ophalen.

Op Vrijdag 12 Mei besteld Samsung UE65KS7000SXXN voor € 1849,- was in prijs verlaagd, en met 5 jaar garantie,keurig netjes op de hoogte gehouden en in overleg bezorgd op dag die ik wilde,Foka werkt samen o.a met bodedienst Thyse
Ook hierin wordt nagedacht en behulpzaam: geweldig
Foka Rotterdam was en is mijn winkel,kwam er al vaak kijken en je voelt je thuis bij binnenkomst .

Prima en goed verpakt en hulp gehad van de medewerker van Thyse
keurig netjes gebeld tbv levertijd

Binnen een uur kreeg ik het antwoordt terug
Gaat zo door

Bestelling is prima verlopen. Prijs zeer concurrerend. Over de voortgang van de bestelling goed op de hoogte gehouden.

Degelijk verpakt

Na contact klantenservice FOKA snel en tegen een prima prijs geleverd. Vriendelijk en alles volgens afspraak, TOP

TOP

Product in de winkel gekocht. Specifiek voor de fysieke winkel gekozen, omdat je toch een grote uitgave doet ( in mijn geval de canon 70 200 IS m2). Ik kreeg een prettige begeleiding met de nodige specifieke kennis. De jongens achter de balen weten waar ze mee bezig zijn. Uiteindelijk bleek de monopod die ik er bij gekocht niet wat het was. Deze heb ik een paar dagen zonder probleem kunnen terugbrengen. Stiekem ben ik blij dat foka is overgenomen door Kamera express. Nu profiteer ik van de 5 jaar garantie actie bij een zaak die nog een beetje in de binnenstad zit.

Ik werd snel en professioneel geholpen. Ook bij het retour proces waarbij ik online nog wat vragen stelde via de mail kreeg ik snel reactie.

Een duidelijke overzichtelijke site, het betreffende product wat ik kocht kon ik nergens goedkoper vinden. Foka komt over als een professioneel bedrijf met verstand van zaken.

Na een dag heb ik mijn bestelling in goede orde ontvangen, zonder verzendkosten. Het product was netjes beschermd verpakt. Verder een beetje info in de doos maar geen onzin. Zo heb ik het graag.

Mijn bestelling was een cadeautje. Voor de zekerheid de opmerking toegevoegd dat aan de buitenkant van het pakketje niet te zien mocht zijn was wat er in zou kunnen zitten. Helemaal goed gegaan!

Uitstekende voorlichting met kennis van zaken. Ze nemen de tijd voor je, ondanks de drukte

Ik kende FOKA nog niet, zag op de pricewatch dat een TV hier veruit het goedkoopste was, via mn mobiel gereserveerd en direct bevestiging gekregen dat ik m kon komen ophalen.
Bij aankomt in de winkel had ik niet verwacht dat ze zo'n grote showroom hadden, prachtig! Kon gelijk geholpen worden en binnen 2 min. had ik mijn TV

Kwam erachter dat je bij het plaatsen van een shopreview ook nog eens 5 jaar garantie krijgt ipv de standaard 2 jaar!

Bij Foka superstore een Samsung 49KS9000 besteld, geweldig toestel maar dit terzijde!! De bestel procedure is prima verlopen, betaling gedaan via iDEAL. Dus ook hier geen nare verrassingen!

Toestel is geleverd door PostNL, Vooral de snelheid van levering heeft mij in positieve zin verbaasd (zaterdagmiddag besteld en maandag tegen de middag geleverd) Hulde!!

Prima, supersnel antwoord gekregen op een paar vragen die ik nog had.

laatst de Pioneer VSX-S520D-S av receiver gekocht op fokt.nl.
binnen 5 minuten besteld, volgende dag keurig op tijd geleverd

was tijdens levering niet thuis(zaterdag) door persoon die leverde opgebeld, zijn de zelfde dag op een later tijdstip weer langs geweest.

Netjes geholpen, verkoper wist waar hij het over had. Vlot bediend ik had gereserveerd en het product lag klaar

Gereserveerd en afgehaald! Goed dat ze deze service hebben

Erg goed geholpen en kreeg alle ruimte om nog even na te denken over mijn toekomstige aankoop. Maar niet erg lang nodig gehad door de goede toelichtingen.

overzichtelijke website, nette afhandeling van bestelling, een half uur na bevestiging kreeg ik email dat product verzonden was.

's avonds besteld, volgende dag geleverd, goed verpakt.

geen ervaring met klantenservice.

Ik werd uiterst vriendelijk en professioneel geholpen. De fototas behorend bij de actiekit was uitverkocht en mocht daarom een andere uitzoeken.

Website werkte prima en was overzichtelijk.
Prijzen en dergelijke zijn scherp en betaling liep prima.

Het product werd op de dag van afspraak geleverd.

Na een vraag gesteld te hebben over het bestelde product kreeg ik vlot antwoord.

Ik koop al jaren met grote tevredenheid mijn TV en foto apparatuur bij Foka. Helaas was de TV die ik wilde hebben bij Foka een stuk duurder. Maar door de laagste prijsgarantie toch maar contact gezocht met als resultaat een nog betere aanbieding en gratis 3 jaar extra garantie. Wat een fijne winkel is dit toch!

TV opgehaald in de Superstore in Rotterdam waar ik weer super netjes ben geholpen. In de winkel waren ze ook erg enthousiast over de aanbieding die ik gekregen had. Kortom een top winkel.

Foka, als jullie zulke scherpe prijzen blijven hanteren zien jullie mij zeker terug.

Prima nieuwe aanbieding na contact.

gemakkelijk snel en in meerdere methodes te betalen in winkel en op web shop van foka rotterdam

gemakkelijk te reserveren zo dat je niet voor niets naar de winkel rij , en 48 uur staat hij voor je gerenoveerd . op de web ook te zien of ze voorradig zijn

super snelle contact goed en snelle en provisionele hulp via telefoon
en ook via de mail er snelle antwoordt

Scorekaart voor FOKA Superstore