FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

Beste KameraEpxpress Kben zeker te spreken over de klantvriendelijkheid. En de goede telefonische hulp. Enige nadeelcis dat ik zaterdagochtend de tv besteld heb voor 2230 en dan zal die op maandag geleverd moeten worden en dat is niet gebeurt. Kreeg hem uiteindelijk dinsdags binnen. Voor de rest: zeker een dikke 8 van de 10!!!!

Helaas 1 dag later binnen dan beloofd. Maar voor de rest toch uitstekend zonder schade of wat dan ook geleverd!

Echt de laagste prijs gekregen.Betaling via ideal en factuur via mail.
Je moet wel een nummertje trekken in de winkel. Op zondag kan het druk zijn.
Er wordt personeel gevraagd!

Op tijd, snel en 30 min. van tevoren een herinnering via telefoon

Goed bereikbaar

Ik vind de FOKA Superstore een heel fijne website waar je heel makkelijk alle informatie die je wilt weten over een product terug kunt vinden. Hierdoor heb ik de juiste keuze kunnen maken en ben ik erg blij met mijn nieuwe camera!

overzichtige website, bij chat werden de vragen goed beantwoord, en een heel goede prijs voor het aangeboden produkt

zoals afgesproken op tijd geleverd

goede uitleg via chat

ordelijke website
na chat degelijke uitleg gekregen over vragen tv, en heel goede prijs voor dit produkt

zoals op hun website vermeld, op tijd geleverd

tot hiertoe prima

ordelijke website

zoals op hun website vermeld, op tijd geleverd

tot hiertoe prima

Deze bestelling liep via Bol.com hier van was niet te merken en het geheel verliep naadloos.

2 dagen eerder dan opgegeven!

Goede overzichtelijke site met duidelijke gegevens, zowel wat de producten betreft alsook b.v. bereikbaarheid e.d. Het geheel geeft bovendien een vertrouwd gevoel!!

Perfecte levering: Op tijd besteld en OP TIJD geleverd.
Prima

Goed advies, duidelijke uitleg over vragen.

Vragen per mail worden snel beantwoord en ook volledig. Prijs is prima en gelijk aan wat er op de fora wordt genoemd.
Veel op voorraad dus afhalen des te makkelijker en goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid.

Zelf opgehaald, dus verzenden zelf niet van toepassing. Wel werd meteen aangeboden om de tv in de auto te leggen voor me, top dus.

Nadat ik in het prijstopic van OLED tv's gezien had dat de LG OLED55C7V voor een goede prijs bij FOKA te koop zijn ben ik naar Rotterdam gereden om de tv aan te schaffen.

Na het benoemen van het topic ging men inderdaad direct mee met de prijs en de koop was in 5 minuten afgerond. De verkoper liep netjes met de TV mee naar mijn auto om hem in te laden.

Erg tevreden met de TV verder, ik hoop de klantenservice niet nodig te hebben :)

Mooie producten en scherpe prijzen, personeel geeft goede info.
Lange wachttijd op zondag, nummersysteem werkt verder prima

Goede website, snelle levering. nette telefonische service. Helaas had ik het product na 20.00 besteld en was levering de dag erop niet meer mogelijk

Nette website, uiteindelijk levering van product via koeriersdienst 1 dag later aangezien ik na 20.00 besteld had. Dit wist de telefonische servicedesk ook prima te melden

Duidelijke uitleg over levering

Nadat de keuze voor een LG OLED55E6V gemaakt was gaan kijken waar deze aan te schaffen.
Bij FOKA was deze direct mee te nemen, ging men ook mee met geverifieerde laagste prijs. Goede en prettige service.
Daarbij ook nog de optie van 5 jaar garantie.

Bij aankoop en afhalen goed geholpen

Scherpe prijs, maar dat merk je niet in de service! Via pricewatch gekeken naar de TV, en Foka bleek een van de goedkoopste te zijn. Gezien het feit dat je een TV wel een paar jaar gebruikt, was service een vereiste, en daar scoorde Foka goed op. Hopelijk heb ik de service niet nodig, maar het bestelproces en de reviews gaf me hoop dat _als_ het nodig is, de service ook wel goed komt.

Foka geeft ook als actie 5 jaar garantie met een review (mag dus ook negatieve punten bevatten!), wat ze siert.

De TV (Philips 55PUS6401) was in de aanbieding, maar kon niet direct de dag erna thuis zijn voor aflevering. Snel contact met serviceafdeling om bezorging op een andere dag te regelen. Doos was in perfecte staat geleverd.

Snel iemand telefonisch gesproken en ook direct geholpen met mijn vraag.

Grote lichte winkel waar je op je gemak kan rond kijken en als je daarbij hulp nodig hebt kan je alles vragen, had eerst op de website gekeken wat er in mijn budget te krijgen was en ben toen naar de winkel gegaan om de tv's te gaan bekijken. Heb de juiste informatie gehad en ben over gegaan tot de koop van een mooie smart tv.

Super service
Deskundig personeel telefonische uitleg over product was prima
Gratis 5 jar garantie op product
Super

Ik was al weken aan het Googlen tot de receiver die ik wilde in het zwart in Nederland te krijgen was. Foka was de eerste shop, bestelling was binnen 10 minuten gepiept, versterker werd de dag erna bezorgd. Top!

Tien voor middernacht besteld op vrijdagavond, zaterdagmiddag bezorgd.

Goed product,betrouwbare levering en op tijd,makkelijke betaling ,kortom een goede aankoop bij een goed bedrijf,

Snelle levering via post.nl ,zaterdagavond bestelt en maandag geleverd.

Heel goed advies en service, werd mee gedacht met mijn wensen. twee dagen later kwam hij in de aanbieding verschil netjes terug gehad.

Nadat 2 dagen later de gekochte tv goedkoper op hun site stond is het verschil netjes uitbetaald na contact met de klantenservice

Scorekaart voor FOKA Superstore