Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenEen goed bedrijf.we waren ook tevreden over de prijs en de prijs was ook goed.
Algemeenik heb hier zo goed als mijn hele inboedel gekocht, de service is goed en er valt vaak altijd wel wat aan de prijs te doen.
KlantenservicePersoneel had een drukke dag op black friday en was minder behulpzaam dan gewoonlijk, hier heb ik begrip voor maar vond dit wel jammer gezien ik een zeer trouwe klant ben en niet de aandacht kreeg die ik verdiende.
AlgemeenNetwerkspeler Denon op black friday online gekocht.
Dat ging eenvoudig op de site na invulling van de speciale code.
Bij aansluiten werkte netwerkspeler niet. Na telefonisch contact 2 optie:
1) terugsturen, waarbij verzendkosten na defect constatering vergoed zouden worden of
2) zelf langs brengen.
Dat laatste gedaan, waarbij netwerkspeler zonder problemen voor een nieuw apparaat werd omgeruild.
Deze andere netwerkspeler deed het gelukkig direct wel.
AlgemeenHad interesse in soundbar van JBL, heb na telefonisch contact goede advies verkregen betreft diverse soundbars. Verkoper adviseerde de LG soundbar, ook draadloze boxen voor 5.2.1 systeem . Goede kennis en kunde gekregen en erg tevreden!
Klantenserviceniets op aan te merken.Goed geholpen.
AlgemeenOmruilen van tv die niet naar wens was ging vlot. Nieuw aanbod gekregen en blij met het geadviseerde toestel.
VerzendingPrima
KlantenserviceKlacht vorige tv serieus genomen.
AlgemeenZe geven altijd goed advies en hebben deskundig personeel. Ze zijn ook niet opdringerig met verkopen.
AlgemeenFijne ervaring, medewerkers weten waar ze het over hebben en geven het juiste advies! Ga voortaan altijd naar Foka!!
AlgemeenLangs geweest in de winkel op zoek naar een nieuwe 55" TV. Had nog 2 typen Sony en 1 Samsung op mijn shortlist staan. Alle 3 de modellen waar aanwezig en konden even worden geprobeerd. De Samsung viel al vrij snel af. Na deskunig advies gekozen voor de Sony KD55XF8599BAEP. TV bleek op voorraad en kon meteen mee, kreeg zelfs parkeerkosten een uurtje terug en na registratie en deze review krijg je ook nog eens 5 jaar garantie. Tot nog toe dus erg goede service!
AlgemeenBestelling makkelijk te plaatsen Led tv makkelijk te vinden in de Foka store.Duidelijk informatie g
VerzendingSnelle bezorging. Zeer netjes verpakt.
KlantenserviceTop klantenservice. Netjes vriendelijk te woord gestaan.
AlgemeenPrima aanbod en snel geleverd. Heldere informatie op de site.en een royaal aanbod van TV's.
VerzendingDe TV arriveerde exact op tijd en werd uitstekend vezrorgd en verpakt bij mij gebracht.
KlantenservicePrima en correcte service
AlgemeenZelf wat gekeken op internet en tot de conclusie dat ik een systeem camera van Sony wilde aanschaffen. Zonder dit gezegd te hebben kwam de verkoper uit met zijn advies op een Sony A6000. Zoals gewend bij Foka wederom op een voortreffelijke manier geholpen.
AlgemeenPrima webshop. Gemakkelijk te gebruiken zoekfunctie. Uitgebreide specificaties. Goede prijzen. Daarnaast is alles op tijd geleverd.
VerzendingVolgens afspraak.
AlgemeenBij FOKA is heel duidelijk wat je koopt en wat je er verder bij nodig hebt. Daarna kun je snel en eenvoudig keuzes doorgeven.
VerzendingLevering ging precies volgens planning en alle onderdelen waren afzonderlijk goed verpakt.
AlgemeenEen zeer vriendelijke verkoper die mij uitstekend heeft geholpen. Ik ben geholpen om grote tv in de auto te plaatsen. Hoefde zelf niet te tillen.
VerzendingEen mooie Sonia smart tv. Zeer gemakkelijk in te stellen. Prachtig beeld en mooie kleuren.
KlantenserviceZeer vriendelijke verkoper die zelfs helpt om tv in de auto te plaatsen.
AlgemeenSnelle levering, en prima ondersteuning van de klantenservice
Prima uitleg bij keuze voor deze specifieke oled tv
Keurig geleverd binnen de aangegeven tijdlijn
KlantenserviceWij hadden wat problemen met de instalatie, de klantenservice heeft ons telefonisch perfect geholpen
AlgemeenSnelle reactie via e-mail, ondanks dat het Black Friday was.
Zelfs diezelfde zondag al bezorgd.
AlgemeenWas gemakkelijk te bestellen en overzichtelijke website. Artikel was snel terug te vinden. Betalen ging ook makkelijk met iDeal.
VerzendingProduct zat in de originele verpakking. Een doos daar om heen was wellicht wenselijk geweest zodat niet zichtbaar is wat er in de doos zit. Verder was het artikel voorradig, maar toch pas een dag later verstuurd.
AlgemeenWij hebben 2 maal 55C8 opgehaald tijdens de Blackfridayactie. Het duurde even in de winkel totdat we de TV's meekregen. De werknemer was zo vriendelijk om de TV's op een karretje mee te nemen naar de iets verderop geparkeerde auto. Verder alles naar wens.
AlgemeenUitstekend en uitgebreid advies gekregen bij de aanschaf van een fototoestel.
Waardevolle opties aangedragen voor aanvullende accessoires.
Binnen twee dagen was de nazending van de accessoires in huis.
Supersnel in deze drukke Sinterklaas-tijd.
AlgemeenVia de chatfunctie op de website snel geholpen en goede informatie gekregen over het product wat ik wilde!
VerzendingIvm blackfriday duurder het iets langer, maar prima geïnformeerd.
KlantenserviceSnel antwoord!