Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrima geholpen in de winkel, laagste prijs in de regio voor een LG OLED tv. Moest onderhandelen over de prijs, maar na referentie aan een tweakers topic over de prijs van OLED TV's zonder problemen de prijs die ik wilde gekregen.
VerzendingDe volgende dag per koerier bezorgd.
Op dag van aankoop gelijk telefoontje over bezorgingmoment ("op zaterdag, geen specifiek tijdslot aan te geven"); op dag van bezorging zelf niet 30 min vantevoren gebeld door koerier zoals afgesproken.
AlgemeenBij Foka een LG OLED65E6V besteld, welke op voorraad zou zijn. Helaas bleek na 2 dagen dat er maar eentje op voorraad was, welke als showmodel in de winkel hing. Men bood de opvolger aan tegen inkoopprijs, maar ik wilde juist de E6V ivm 3D. Ze konden de door mij gewenste tv nog wel nabestellen en als tegemoetkoming hebben ze er een LG muurbeugel gratis bijgeleverd. Al met al een nette oplossing al hadden ze wel meteen mogen constateren, dat hij eigenlijk niet meer op voorraad was.
VerzendingNadat de tv bij de vervoerder was binnengekomen ben ik direct gebeld om een afspraak in te plannen. De vervoerder zou een half uur voor de daadwerkelijke levering even bellen, wat niet gebeurd is. Ik was gewoon thuis, dus was dit uiteindelijk geen probleem. Verder niks aan te merken op de manier van leveren.
KlantenserviceMen had sneller kunnen constateren dat hij dus eigenlijk niet op voorraad was buiten het showmodel, maar men heeft het uiteindelijk goed opgelost.
AlgemeenPrima geholpen door Giulio! Camera was verjaardagscadeau en werd met extra inspanningen keurig op tijd geleverd!
VerzendingZending prima te volgen
KlantenserviceZeer klantgericht
AlgemeenDe site doet wat het moet doen. De handige filters zorgden ervoor dat ik snel mijn keuze had gemaakt.
VerzendingLevering was zeer snel. Zaterdag besteld, en had hem maandag in huis.
AlgemeenGisteren om half 5 besteld en betaald. Nog wel even contact gehad met de klantenservice of de TV echt wel een dag later geleverd werd en ja hoor vandaag om half 4 (dus binnen 24 uur) werd de TV afgeleverd. De reden dat wij deze TV hebben besteld is omdat we na heel veel uitpluiswerk voor deze TV hebben gekozen en omdat hij nu in de aanbieding was bij Foka. Mooie TV, erg blij mee.
VerzendingSuper levering, je wordt de avond ervoor gebeld dat het produkt geleverd wordt en op de afleverdag zelf belt de chauffeur een half uurtje van tevoren nog even zodat je echt thuis bent voor aflevering.
KlantenserviceGebeld met de klantenservice. Deze heeft mij uitstekend geholpen.
AlgemeenEen Philips tv besteld op zondag en de dag erop werd deze geleverd! Prima service!
VerzendingKeurig op de hoogte gehouden en geleverd op de gecommuniceerde datum.
KlantenserviceGoede service! Niks op aan te merken.
AlgemeenDoor een vriend werd ik op een aanbieding gewezen, voor een goedkope 40 inch LED TV. Op de website van Foka stond duidelijk wat de nadelen van dit model TV zijn. Prijzen staan duidelijk vermeld, en wat ik bij een hoop andere winkels mis. Relevante suggesties voor accessoires, in in mijn geval ook met een leuke korting op de accessoires. Dus meteen muurbeugel en schoonmaak kit erbij besteld. Betaling gewoon vlotjes via iDeal, en bevestigingsmail was er ook vrij snel.
Verzending21:30 woensdag bestelling geplaatst, de volgende dag (ondanks landelijke track en Trace storing) voor 12:00 bezorgd! Tv plus accessoires zaten netjes in de originele doos van de Samsung TV. die weer netjes dichtgeplakt was. Zeer nette, snelle levering! Dik tevreden over!
AlgemeenUitstekend geholpen in het aankoopproces van een nieuwe televisie. Er werd de tijd genomen om aandacht te besteden aan mijn persoonlijke wensen en er is hier een advies uit gekomen wat mijn verwachten overtrof en binnen mijn prijsrange paste.
VerzendingFOKA maakte de belofte dat de televisie volledig naar binnen gebracht zou worden. Bij levering bleek dit niet te zijn gecommuniceerd naar de transporteur. Het heeft aardig wat "heen-en-weer" gekost om dit voor elkaar te krijgen. Het is dus wel gelukt.
Als dit onderdeel voor elkaar was had ik een UITSTEKEND gegeven. De in-store ervaring is niet te benaderen door andere grotere electronica ketens, het zijn pro's die er werken die je adviseren en niet verkopen!
AlgemeenMooie tv gevonden voor onze zoon. makkelijk kunnen bestellen en betalen via internet. Er stond alleen dat het de volgende dag geleverd zou worden, maar dat werd een dag later. Wat verders geen probleem was. En er werd netjes een tijdstip getoont wanneer ze het product kwamen leveren.
De tv bevalt ons heel goed, en vooral onze zoon is er erg blij mee voor op zijn kamer!
AlgemeenIk heb contact opgenomen met Foka of een bepaald type TV aanwezig was. Deze TV was op voorraad, maar stond niet uitgestald. De afspraak gemaakt dat, wanneer er iets met de TV zou zijn, ik hem mocht ruilen.
KlantenserviceDe gekozen TV bleek tijdens het kijken van snel bewegende beelden, ondanks de 100hz, zwarte banen op het beeld te laten zien. Ik heb hem zonder problemen kunnen ruilen voor een andere TV. Ik ben uitstekend geholpen.
AlgemeenGoede hulp in de winkel, mooie prijs voor het product en direct de volgende dag thuisgeleverd. Zo hoort het!
AlgemeenGoede service, helaas tv zelf moeten gaan halen met de auto 15 km van filiaal af en word niet even goedgemaakt met een kleine korting o.i.d.
Verder hele goede winkel met redelijk strakke prijzen.
AlgemeenHet volledige bestel- en leverproces is soepel verlopen. Voor het door mij bestelde product had deze webshop verreweg de beste prijs.
AlgemeenNa kort telefonisch onderhandelen heb ik een LG OLED55C7V bij Foka aangeschaft. Ik ben hem zelf in de winkel gaan ophalen. Wat ik ietwat jammer vond was dat er ná het onderhandelen nog wat jokers tevoorschijn werden gehaald. Afgesproken was € 2099 met 2 jaar garantie of € 2199 met 5 jaar garantie betaald zou worden.
Ter plekke besloten dat ik toch voor die 5 jaar wilde gaan omdat de verkoper aangaf dat onder de garantie ook schade door eigen toedoen zou vallen (en ik heb twee kleine kinderen).
Maar nadat ik ja had gezegd, kwam er nog een aap uit de mouw; die garantie bleek eigenlijk een verzekering en daarvoor moesten nog even 30 euro administratiekosten betaald worden. Daar ben ik eigenlijk allergisch voor, maar ik had haast en heb besloten die 3 tientjes maar voor lief te nemen.
Al met al nog steeds een prima deal, maar toch een beetje het gevoel eraan over gehouden met een keukenhandelaar zaken te doen
AlgemeenRedelijke keus en bestellen gaat soepel en vlot.
Ze beloven 5 jaar garantie op o.a. TV's.
Ook zijn ze niet erg duur.
De beloofde leveringstermijn (de volgende dag) werd niet gehaald en toen ik me daarover beklaagde vonden ze dat mijn probleem. Alsof het míjn schuld is dat een toestel dat volgens de site "op voorraad" is, van een andere locatie moet komen!
KlantenserviceJe moet er vrij veel moeite voor doen om behoorlijk geholpen te worden.
In mijn geval kostte het een telefoontje en enkele mailtjes voor ze beloofden ter compensatie een gratis HDMI-kabel op te sturen. Hopelijk komt die wel gewoon morgen...
AlgemeenTop winkel, bood een erg goede prijs voor mijn inruil en heb er een zeer mooie TV voor terug gekregen. Had anders de TV eerst via Marktplaats moeten verkopen en dat was toch redelijk wat rompslomp geweest.
VerzendingVerzending ging per koeriersdienst (TV paste niet in mijn auto helaas), ging vlot en de TV was binnen 2 dagen al binnen. Kortom weinig te klagen.
KlantenserviceKlantenservice is professioneel en heeft kennis van zaken. Vaak heb ik bij electronica ketens dat de werknemers niet weten waar ze over praten maar dat is bij FOKA zeker niet het geval uit mijn ervaring.
AlgemeenOverzichtelijke winkel met voldoende aanbod. Prima koppeling met online verkoop. Goede service en snel ondanks redelijk drukke zaterdag.
VerzendingZelf opgehaald in winkel
AlgemeenIk dacht: mooi toestel. Leverbaar en betaald, rekening gekregen, maar helaas kan de firma FOKA hem niet leveren door een waarschijnlijke interne fout. Hier ben ik de dupe van.
VerzendingVerzending niet doorgegaan. Intern probleem geen levering mogelijk. Slechte zaak.
AlgemeenNetjes en professionele geholpen door Jeroen bij mijn keuze voor een nieuwe lens. Ik mocht de lenzen ook even testen en er werd netjes de tijd voor mij genomen. Daarnaast was de verkoper ook erg enthousiast over een ander type lens en liet mij ook deze even testen om mij te helpen met mijn afweging. Ook nog goed geadviseerd over hoe ik mijn lenzen het beste kan wisselen.
VerzendingEr was een product dat thuis geleverd zou worden, dit is diezelfde dag (zondag) nog verzonden.
AlgemeenPrima afwikkeling en snelle hulp via de chat, zelf 's-avonds werd ik keurig te woord gestaan.
VerzendingKeurig snel en onbeschadigd binnen de aangegeven levertijd ook geleverd
KlantenserviceSnelle hulp gehad met bestelprobleem via de chat 's-avonds. probleem snel opgelost.