FOKA Superstore

Gebruikers over webshop FOKA Superstore

Prima webwinkel. AV receiver aangeschaft, volgende dag geleverd. Hij was bij FOKA met extra korting beschikbaar (deze korting stond overigens niet vermeld in de pricewatch).

De volgende dag in prima staat geleverd.

Bestellen betalen en ontvangen allemaal prima, afhandeling van een DOA lijkt een moeilijk iets te zijn

Tv is bij levering al direct niet goed, na kort contact met klantenservice geven ze aan dat de winkel mij terug moet bellen omdat diegene er geen verstand van heeft, deze zullen zsm bellen.
Een dag later belt er ineens iemand op, voor de tv, conclusie na kort overleg dat tv geretourneerd kan worden, gezien de tv 65inch is en ik graag dezelfde tv wil hebben vraag ik of de vervoerder de tv direct kan ophalen bij levering van een nieuwe, dit moet klantservice regelen volgens de beste meneer uit de winkel en zegt dat klantenservice de volgende dag terugbelt. Tot op heden is er nog niet gebeld

Duidelijke en gemakkelijke site. Keuze was goed en snel te maken. Duidelijke voorlichting en snelle service.

Informatie op de site over de levering klopte niet helemaal.
Volgens de omschrijving zou onze tv (49inch) per vracht komen, maar kwam met postnl. De bezorger stond dus de eerste poging voor een dichte deur.
Niet zo handig dus.

Ik koop er regelmatig artikelen goede website snelle levering veel aanbiedingen tegen hele mooie prijzen

Mijn levering was precies volgens afspraak goed verpakt zonder beschadigingen

Werd snel geholpen bij mijn vraag prima service

Ik kom regelmatig bij foka en heb door de jaren heen verschillende camera's en receivers gekocht. Je wordt altijd goed geholpen en de producten zijn scherp geprijsd.

Vorig jaar een nieuwe 4K Samsung TV gekocht bij Foka en vorige week een aanvulling met een Marantz receiver. Zeer tevreden over Foka en heel fijn dat ze een 5 jarige garantie bieden op de apparatuur. Is toch een extra zekerheid.

Naar Superstore Rotterdam om de 100% restitutie van de 5 jaar geleden afgesloten garantie te claimen en tevens te kijken naar nieuwe SUHD TV.
Werden uitstekend geholpen en konden bij de opstelling ter plaatse een prima vergelijking voor wat betreft beeldkwaliteit maken en daarmee onze definitieve keuze bepalen.

Nu weliswaar ter plaatse onze aankoop gedaan, maar ook bij eerdere internetbestellingen altijd correct en snel geleverd en/of afgehandeld in geval van retourzending.

Zeer net geholpen bij het uitzoeken van de voor mij geschikte TV, via de Chat-functie op de site. Direct antwoord om mijn vragen. Na plaatsen van de order, snel geleverd en TV in goede staat ontvangen. Service zoals je mag verwachten.

Levering in goede staat en keurig op tijd ontvangen.

Het is lastig een TV en alternatieven te beoordelen zonder deze te zien. Toch netjes geholpen met vragen op aantal andere punten.

Duidelijke webshop, voordelige prijzen en super snelle levering. Ben erg tevreden over de service en mijn nieuwe Samsung smarttv.

Voor de eerste keer bij Foka gekocht. Zeer prettig telefonisch overleg. Ondanks drukte in de winkel toch ruim te woord gestaan. Harman kardon AVR 171 S en Harman Kardon HD 3700 gekocht. Prima apparaten, makkelijk in bediening en Top geluid. Zeer snel geleverd. Koop zeker nog vaker bij Foka.

Dag na aankoop in perfecte staat in huis. Zeer snel dus.

Zeer prettig telefonisch overleg. Ondanks drukte in de winkel toch ruim en vriendelijk te woord gestaan.

Aardige verkopers en goed geholpen, ben toch met een duurdere Oled TV weggegaan dan de bedoeling was en ook gelijk een Denon A/V reciever gekocht aangezien mijn oude Marantz reciever geen 4K ondersteund

Levering was precies zoals aangegeven en op tijd van wat de vervoerder telefonisch had afgesproken

Toen ik de keuze had gemaakt voor een type tv kwam ik terecht bij Foka, vanwege de laagste prijs.
Bestellen ging eenvoudig, levering was supersnel.
Keurig.

Voor 23:59u besteld, de volgende dag in huis!

Goed geholpen,verkoper weet waar hij over praat.
Ruime winkel met niet TE veel keuze zoals bij Mediamarkt.

Helaas bleek de gekochte Philips tv bij thuiskomst een defect te hebben.
Deze tv is in de winkel direct omgeruild voor een nieuwe.
Enige puntje is dat ik geen nieuwe factuur toegestuurd heb gekregen met het gewijzigde serienummer van de nieuwe tv.

Was op zoek naar een specifieke Led TV (Philips 40PFK410). FOKA was één van de weinige die hem nog op voorraad had voor een goede prijs.

Ze doen was ze beloven (voor 23:59 besteld, morgen in huis). TV werd netjes en onbeschadigd bezorgd.

TV was een cadeau en ik wilde wat specifieke maten weten over de standaard van de TV. Deze werden direct opgevraagd in de winkel en aan mij doorgegeven.

Doordat de garantie niet overdraagbaar was hebben ze ervoor gezorgd dat op de factuur de gegevens van de nieuwe eigenaar kwamen te staan en op de pakbon mijn naam en adresgegevens. Kortom prima service!

Prima webshop, de prijzen zijn goed! Garantievoorwaarden zien er prima uit (gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken).

De tv werd netjes afgeleverd door het bezorgbedrijf op het aangegeven tijdstip. Het was wel enigszins gedateerd dat je zelf moet bellen om een indicatie van het bezorgtijdstip te krijgen.

Recent een tv gekocht, deze pas later uit kunnen pakken ivm verbouwen van mijn nieuw gekochte huis. Tv blijkt aan de achterzijde compleet los te hangen. De backplate zit los. Hierover gemaild en meermaals gebeld. Pas na meerdere pogingen van mijn kant contact gekregen met foka. Meerdere beloftes niet nagekomen. Na aandringen mag ik de tv terugsturen, ter reparatie.

In eerste instantie geen bericht gekregen, daarna zelf nog twee keer moeten mailen. Standaard riedeltje die ze voorlezen. Wordt niet meegedacht en het ergste is dat ik de belofte had gekregen dat ze er die dag op terug zouden komen, ook niet waargemaakt. Zwaar teleurgesteld in de gebrekkige service van Foka.

Offerte gevraagd en meteen gekregen. Snelle reactie via mail, duidelijke communicatie.
Levering was vrij snel (3 dagen na betaling). Pakket was geleverd in een extra doos.

Ik heb via bol.com een extra accu gekocht voor mijn canon fototoestel. Gisteren heb ik de bestelling gedaan, vandaag al bezorgd. De accu zat netjes verpakt. Al met al ben ik zeer tevreden.

De levering was via postNL met handtekening. Het pakket werd zelfs al bezorgd 10 min voor de aangegeven tijd.

Eerder heb ik via chat wat vragen gesteld. Deze werden zeer vriendelijk beantwoord. Het duurde wel wat lang voor ik aan de beurt was.

Ik heb bij FOKA een tv besteld. Voor 23.59 besteld de volgende dag in huis. Werkelijk stond er levertijd 2-4 dagen. Prima. Na en paar dagen nog niets gehoord van FOKA. Contact gezocht. Wat bleek dat de tv vlak voor transport defect is geraakt. Kan gebeuren. Weer mail contact gehad. De volgende werknemer gaf het volgende aan: er was een voorraadverschil, dat geeft dus aan dat deze tv niet op voorraad is geweest op het moment dat ik hem besteld heb. Wat een grap, deze collega's zitten totaal niet op 1 lijn. Zo'n slechte service heb ik nog nooit meegemaakt. Als ze vanaf moment 1 eerlijk waren geweest dat er een voorraadverschil was, had ik niet zo moeilijk gedaan. Nu liegen ze erover. Best erg voor een bedrijf van dit kaliber.

Order geannuleerd. Geld terug. "Wij doen ons best om binnen 7 dagen het bedrag te crediteren" "U heeft het geld uiterlijk binnen 14 dagen terug"

Oplossingen gezocht, alternatieven gevraagd. Eentje aangeboden gekregen. Niet akkoord. Ander alternatief gevraagd. Moest het zelf maar uitzoeken. Service is ver te zoeken. Van het kastje naar de muur gestuurd. 3 verschillende werknemers gehad.

Goede site, producten zijn makkelijk te bestellen. Ook zeer goede en snelle levering. Producten zijn in orde en prima service!

Scorekaart voor FOKA Superstore