Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHad deze site gevonden en kwam er achter dat zij een leuke actie hadden met receivers. Nou was ik daar toevallig in geïnteresseerd. Dus het was een duidelijke site met prima uitleg en kon makkelijk met Ideal betalen.
VerzendingHeb het product een dag geleden besteld, kwam de bezorger heeft hij hem zelfs naar binnen gebracht voor mij. Uitstekend.
AlgemeenIk wist wat ik moest hebben dus geen advies gevraagd. Wel goed geholpen. Had er al een keer gekocht.
AlgemeenIk ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Foka.nl. Afgelopen weekend heb ik mijn Samsung UE55MU8000 ontvangen. De desbetreffende koerier levert eigenlijk niet in het weekend, maar we hebben gedurende de dag contact gehouden om te kijken of het alsnog mogelijk was. Foka heeft mij hierbij geholpen en ik heb zowel telefonisch als online fijn contact gehad met de medewerkers van Foka. Ook kon men mijn vragen over de specificaties van de TV goed beantwoorden. Ik ben dus zeer tevreden en de TV is prachtig!
VerzendingHet product was met zorg verpakt en werd op de derde etage netjes afgeleverd.
KlantenserviceOp de dag van de levering had ik nog wat vragen over het bezorgmoment. Toen heb ik eerst contact gehad met Foka die mij doorverwees naar de koerier. Helaas kreeg ik de koerier niet te pakken en bleef ik lang in de wacht staan. Terwijl ik in de wacht stond heb ik een chat geopend op de website van Foka en toen heeft een medewerker alsnog via de chat mij geholpen om het contact met de koerier te bespoedigen. Heel fijn!
AlgemeenGunstig geprijsde artikelen, veel keuze. Goede chatmogelijkheid. Overzichtelijke webside. Diverse merken beschikbaar. Betrouwbaar. Duidelijke toelichting op de artikelen
AlgemeenAnderhalve maand geleden een Philips TV besteld bij FOKA. Orderafhandeling is netjes verlopen, bestelling bezorgd zoals afgesproken en nu (anderhalve maand later) geen aftersales nodig gehad, dus helemaal tevreden met mijn aankoop!
AlgemeenMakkelijk reserveren per mail en afgehaald binnen 24 uur (op zondag, ook makkelijk) in de superstore te Rotterdam.
AlgemeenIk heb een philips tv gekocht op de webshop, hier ben ik zeer tevreden mee. Ik heb veel aanbieders van deze tv vergeleken maar FOKA had duidelijk de beste prijs, ook de actie met 5 jaar garantie is echt top.
FOKA is echt een aanrader!
Zeer snelle levering, volgende dag direct in huis, geen beschadigingen, netjes verpakt
KlantenserviceZeer vriendelijk geholpen met mijn vraag over de telefoon
AlgemeenHet kopen van een nieuwe TV ging zo soepel als het maar zijn kon: online besteld, en de volgende dag kwam hij al binnen. Betaalproces verliep eveneens soepel, communicatie was uitstekend -- zo moet het.
VerzendingLevering was super snel ('s avonds besteld, volgende dag in huis). Product is in goede staat aangekomen.
AlgemeenSony SLT A-68 + 18-55 mm lens + tamron 70-300 mm lens. Goede voorlichting bij aan koop in de winkel.
AlgemeenBij Foka de LG 4K Ultra HD TV 55UJ635V besteld voor een nette prijs.
Prima webwinkel met een duidelijke website en een goede afhandeling.
De televisie heb aangekocht voor mijn bejaarde moeder en moest dus op haar adres bezorgd worden.
Ik kan u verzekeren dat ik twijfel had over de aflevering aan haar adres omdat het seniorencomplex een echte jungle is om een adres te vinden.
Op de aangegeven dag van aflevering kreeg ik een telefoontje van de bezorger van Foka met de vraag of hij op het juiste adres zat.
Prima communicatie vanuit Foka en mijn moeder was ook tevreden in verband met de vriendelijkheid en service van de bezorger.
AlgemeenGister ging mijn tv kapot ! vandaag zit ik al weer in de bank te genieten van mijn nieuwe tv alles super snel en keurig geregeld zo kan het dus ook
VerzendingDe nieuwe TV werd in een enorme doos op een pallet midden in de kamer afgeleverd. en de oude tv werd ook nog eens meegenomen. Beter kan het niet!
AlgemeenWe werden zeer goed en uitgebreid geinformeerd over diverse instapmodellen. Canon,Nikon en Sony. Op onze vragen werd naar mijn idee deskunbdig antwoord gegeven.
AlgemeenGeen problemen ondervonden met de afhandeling
Snel en correct
Duidelijke weg te volgen
Zeer tevreden
De grote tv was keurig verpakt en kwam op de beloofde tijd binnen.
Blij met deze winkel
Heb even gebeld of ik alles goed gedaan had.
Werd keurig te woord gestaan en goed geholpen
AlgemeenLang getwijfeld of ik zo'n duur product (OLED TV) wel via internet zou bestellen maar gezien de prijs bij FOKA toch maar gedaan en geen spijt van.
VerzendingRuim binnen de gestelde termijn (2-4 dagen) ontvangen op een overeengekomen tijdstip
KlantenserviceMijn vraag over garantie werd voordat ik hem besteld had snel (binnen enkele minuten) 's avonds nog beantwoord
AlgemeenBestellen ging makkelijk. Informatieoverdracht via e-mail is goed op orde en bestelling werd netjes geleverd
AlgemeenMakkelijk te bestellen en snel geleverd. Alles netjes geregeld. Alle communicatie via mail goed en correct uitgevoerd.
VerzendingSnel en netjes op tijd geleverd.
AlgemeenWe zochten een nieuwe 55" tv en kwamen na diverse winkels uiteindelijk terecht bij de Foka Superstore in Rotterdam.
Wat een verademing!
Toen we binnenkwamen vonden we de tv's opgesteld met voor elk merk een hoekje met diverse modellen. Zeer overzichtelijk.
Nu eens niet een gast die nog minder over de producten in de winkel wist dan ikzelf en alles moest opzoeken op internet (wat ik zelf ook al had gedaan) maar een goed geïnformeerde verkoper die uitgebreid de verschillen tussen de diverse tv's kon uitleggen.
Ondanks dat we eigenlijk al een keuze in ons hoofd hadden liet hij ons nog wat alternatieven zien waardoor we uiteindelijk toch kozen voor een andere tv waar we erg blij mee zijn want deze voldeed nog beter aan onze verwachtingen qua scherpte, contrast en functionaliteit. Bovendien kregen we 5 jaar garantie gratis.
AlgemeenIn de winkel vooraf prima geholpen met oriëntatie. Later snel en goed antwoord op mijn vragen via de mail. En bij aankoop van een tv weer goed geholpen in de winkel. Was ook geïnteresseerd in een surround speakerset, maar hiervan hadden ze in de showroom helaas enkel nog de actieve sets staan (zoals HEOS).
KlantenserviceGoed geholpen tijdens hele proces.
AlgemeenKen Foka al langer. Prima ervaring mee. Ook nu bij aanschaf van een Panasonic FZ 82 weer goede en klantvriendelijke bejegening. Alle tijd voor uitleg van verschillende functies van de camera. Heldere beantwoording van mijn vragen.
Een tevreden klant!
Alle tijd voor toelichting en vragen, en uiteraard deskundig.
AlgemeenPhilips 4K ULTRA HD TV 55PUS6501 / Foka Rotterdam.
Scherpe prijs en gemakkelijk via website te reserveren zonder vooruitbetaling.
Dezelfde dag in de winkel opgehaald. Ter plaatse goed geadviseerd over een ophangsteun.
Installatie was zeer eenvoudig en verliep in één keer goed, mede door de koppeling met een Android telefoon waarmee belangrijke instellingen automatisch gebeuren (bijv. wifi) en ingaves nog gemakkelijker gaan dan met de toch al gebruikersvriendelijke afstandsbediening. De app is meteen ook een handige afstandsbediening voor regulier gebruik.
Prachtig beeld, maar dat hebben de meeste nieuwe TV's wel.
Ambilight niet eerder gehad, maar is een echte aanrader.
Conclusie: goede aankoop geweest, ben zeer tevreden.