Gebruikers over webshop FOKA Superstore
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk was op zoek naar dit toestel aan een goede prijs en goede leveringsvoorwaarden. Bij FOKA heb de beide gevonden.
De afhandeling van de bestelling verliep ook zonder problemen.
Eerst kwam de melding dat de verzending een paar dagen zou duren wegens de omvang. Maar later werd gemeld dat de levering toch 's anderendaags zou zijn met POSTNL
KlantenserviceAlles verliep zeer vlot
AlgemeenTV gekocht, halve backplate ligt los. Of ik zelf even contact op wil nemen met Samsung home service. Lekker hoor.
KlantenserviceNa een verhuizing TV pas later uitgepakt, blijkt halve backplate los te hangen. Omdat ik te lang gewacht zou hebben is omruilen niet meer mogelijk, of ik liefst zelf contact op wil nemen met Samsung. Lekkere superstore is dat..
AlgemeenWas op zoek naar een goede spiegelreflex/systeem camera en daarom naar de winkel gegaan. Heb hier uitstekend advies van de verkoper gehad (Sony A6000) en ben na een vakantie nog steeds superblij met de keuze. Ze weten in de winkel waar ze over praten en willen je echt iets verkopen waar je blij van wordt, nou dit is goed gelukt :-)
VerzendingNiet alles was op voorraad en had hierom een nalevering. Deze kwam op de eerstvolgende werkdag, Keurig!
AlgemeenNet als voorgaande jaren opnieuw voor een nieuwe Led tv gekozen bij FOKA
Prijzen zijn zeer gunstig en service is prima
Deze keer is de keus gevallen op een Samsung UHD TV Model: UE40MU6120
Deze TV van 40 inch heeft een helder geluid en beeld is superscherp.
Rand aan buitenzijde is zeer dun menu is duidelijk met tekst en afbeeldingen zodat ook mensen die minder technisch zijn hier goed mee overweg kunnen,
Met de tijdelijke actie nu van 3 jaar extra garantie boven op de al 2 jaar garantietermijn is deze TV helemaal aantrekkelijk. Foka bedankt voor nette jullie Service.
TV werd netjes de volgende dag geleverd zoals afgesproken
AlgemeenFOKA Superstore is erg snel en de goedkoopste die ik kon vinden.
en dat is wel zo prettig.
binnen 1 dag in huis volgens afspraak.
en een mooi beeld van de Sony KD49XE8099BAEP.
binnen 24 uur volgens afspraak
AlgemeenDuidelijke, overzichtelijke website, bestellen ging goed en een prima prijs. Ik kan iedereen Foka aanraden.
VerzendingGoed en snel geleverd, prima verpakt
AlgemeenOp zoek naar een nieuwe TV en uiteindelijk uitgekomen bij Foka. Webshop is prima en de bestelling ging zonder problemen.
VerzendingVerzending van TV ging via een extern koeriersbedrijf. Wat mij verbaasde is dat de TV met een formaat van 65 inch in een redelijk klein busje was geplaatst. Je begrijpt dat de verpakking erg groot is van een 65 inch TV.
Verder vond ik het vreemd dat de bezorger alleen was, deze man had de TV nooit zelfstandig naar binnen kunnen brengen zonder dat er beschadigingen zouden ontstaan. Dus heb hierbij een handje geholpen.
Bij dergelijke grote pakketten verwacht je gewoon twee bezorgers voor de til en sjouw klusjes.
AlgemeenBegin van de maand bij FOKA geweest en me laten voorlichten over een nieuwe OLED tv.
Na een heldere uitleg gekozen voor de LG 55C7v en daarbij de SJ9 soundbar.
Gekozen voor bezorgen en montage/ installatie.
Deze week (na onze verhuizing) is alles keurig op het afgesproken tijdstip geleverd en gemonteerd. Alles is keurig verlopen en de installateur neemt zeer uitgebreid de tijd om alles goed uit te leggen, kortom tevreden.
Op het afgesproken tijdstip geleverd en gemonteerd.
KlantenserviceNog niet nodig gehad.
AlgemeenProduct had ik snel gevonden en besteld voor de perfecte prijs.Daaropvolgend nog even tussen de occasion producten gekeken en bestelling aangevuld.
VerzendingPrecies als Foka aangeeft, vandaag voor xx:xx besteld is morgen in huis. Tussendoor wel even gebeld en te horen gekregen dat 1 product niet voorradig bleek. Deze zou worden nageleverd.
KlantenserviceZoals gezegd, telefonisch na bestelling via de website even contact gehad en vernomen dat de bestelling een product bevatte die niet voorradig was. Dit werd niet op de site vermeld (was gewoon voorradig) maar op zich niks mis mee. Klantenservice was netjes en beleefd.
AlgemeenBetrouwbare winkel met een goede service. De TV die we besteld hadden was niet op voorraad en kon niet meer besteld worden omdat het een ouder model was.
Ze hebben toen een nieuwer model geleverd zonder bijkomende kosten.
Netjes en snel geleverd.
KlantenserviceErg netjes en snel geholpen.
AlgemeenWe hebben na goede voorlichting bij Foka, waar we meerdere keren geweest zijn, een Sony smarttv gekocht waar we iedere dag heel blij mee zijn. In de showroom zijn allerlei tv's goed te zien. De verkoper vraagt goed door waarnaar je op zoek bent, hoe de ruimte waar de tv komt eruit en laat je rustig rondkijken en een keuze maken.
VerzendingVreemd genoeg zat bij de tv geen voeding en adapter. Dus die werden na gezonden. Daar kan Foka niets aan doen, maar het was wel een rare gewaarwording.
KlantenserviceMeteen toen we belden, ondernam de meneer van de klantenservice actie zodat we snel de nazending binnenkregen.
AlgemeenDe motivatie voor dit review is de 5 jaar garantie die na het schrijven van een review voor dit product wordt geboden. Dat gezegd hebbende ben ik zeer tevreden over de door FOKA geboden service. Ik heb online een Samsung HW950 besteld en ik ontving letterlijk binnen een minuut de bevestiging dat de soundbar klaarstond in het magazijn.
VerzendingEen half uurtje naar Rotterdam gereden, waar de medewerkster mij vriendelijk te woord stond en de (loodzware) soundbar op een karretje naar de auto heeft getransporteerd. Perfect!
AlgemeenPrima winkel, 2 weken terug heb ik daar een oled televisie gekocht voor een aantrekkelijke prijs. Mijn vragen werden netjes telefonisch beantwoord.
VerzendingDe tv kon al meteen de volgende dag geleverd worden. Er werd netjes gebeld om een afspraak in te plannen. Top!
AlgemeenPrima web shop duidelijk en overzichtelijk! werd snel geleverd en de site was goed en overzichtelijk!
Verzendingnetjes en snel geleverd
Klantenserviceis voor mij nog niet van toepassing geweest
AlgemeenIk heb de LG 55uj630v in de winkel gekocht in Rotterdam wat een goede service zeg. Op naar het volgende artikel.
AlgemeenHad al een oogje op deze receiver en hij werd nu met een aantrekkelijke korting aangeboden
VerzendingKeurig en solide verpakt
KlantenserviceHeb ze niet nodig gehad, want alles was dik in orde.
Algemeenuitstekende website, produkten zijn goed te vinden
mis alleen een optie om produkten met elkaar te vergelijken
levering daags daarna in orde, mis alleen optie om leveringstijd aan te geven
AlgemeenAfgelopen zondag naar de Foka gegaan om een nieuwe TV te kopen. Daar aangekomen werd de laatste TV voor mijn neus verkocht! Uiteindelijk hebben we een duurder model gekregen en het verschil gesplitst. Uitstekende service op deze manier en er was veel begrip!
AlgemeenFoka is een super winkel, hele aardige mensen en goede aanbiedingen. Veel beter dan de grote mediamarkts en dergelijke.
AlgemeenHet bestellen ging erg gemakkelijk.
Zo ook de betaling en het contact telefonisch en via chat.
Ik had een andere tv besteld, helaas was deze niet meer voorradig.
FokaSuperstore kwam met een oplossing.En heeft me erg netjes via chat te woord gestaan.
Top
Erg netjes en snel geholpen zelfs tot in de laatste uurtjes. Topservice.