bol

Gebruikers over webshop bol

Meerdere artikelen besteld, eigenlijk honderden €'s uitgegeven aan deze webshop, beetje respect verdien je dan wel, maar nee. Er zijn ook meerdere pakketten hier gestolen vanuit de hal, waar ik niets aan kan doen, gevolg: ik ben voor altijd geblokkeerd en kan niets meer bestellen, way to go Bol.com

Wel betaald maar artikel zal ik niet binnen krijgen want deze is direct geannuleerd.

Pakken worden vaak onbeheerd achter gelaten. Post.nl belt wel aan maar dan zijn ze pleite. Met de tijd dat ik beneden aankom is de postbode al vertrokken

Robots werken er, vaste scripts met antwoorden, bijna niets persoonlijks

Betalen is nooit het probleem. Service achteraf krijgen is lastiger en vervolgens radiostilte als je een klacht hebt. Zeer slecht

Slechte afhandeling defecte Sony PlayStation Pulse Elite

Hardware: Sony PlayStation Pulse Elite gaming headset (€149,99)
Probleem: Hoofdband gebroken bij scharnierpunt na 15 maanden normaal gebruik

Het technische verhaal:
Dit is een bekend ontwerpprobleem - de pivot/scharnier is van zwak plastic gemaakt. RTINGS.com noemt dit expliciet "een duidelijk zwak punt" in hun review. Op Reddit (r/playstation) staat een grote thread vol gebruikers met exact hetzelfde defect op dezelfde plek.

Bol.com's reactie:
- Garantie afgewezen wegens "externe schade" (terwijl het een ontwerpfout is)
- Reparatiekosten hoger dan nieuwprijs van het product (!?)
- Na officiële klachtbrief met deadline: complete radiostilte

Bottom line: Slechte klantenservice bij een duidelijke hardware-fout. Zoek alternatieven voor dure gaming gear bij een alternatieve webwinkel

Ik had het spel Dragon Age: The Veilguard voor de Playstation 5 besteld, op de dag van de verzending netjes en mail ontvangen dat hij op de post was. 2 dagen erna had ik hem netjes binnen.

Alles met betrekking tot verzenden is goed gegaan, via de mail ben ik netjes op hoogte gehouden. Product zat prima verpakt met niet al te veel speling, helemaal tevreden. Merk wel wanneer bol met een kartonnen doosje verstuurd, dat de disk altijd los zit, gelukkig geen kras op de disk en geen beschadiging aan de doos.

Het is een goede site / redelijke service.
Het platform is groot en er is veel met goede prijs te vinden ook de levering gaat over het algemeen goed.
het enige minpuntje dan ook is de service hoewel het vaak goed is zitten er veel dropshippers op het platform waarbij je contact met de verkopende partij moet hebben ipv bol als tussenpersoon wat de nodige problemen geeft zeker gezien dropshipping via bol niet is toegestaan.

Snel en 9 van de 10 keer op de beloofde termijn

Hierbij gaat het dus regelmatig mis als het op 3e partijen gaat via bol.
Ze weigeren dan hulp te verlenen tot je met de winkel zelf het probleem hebt besproken wat dus niet altijd mogelijk is.

Heel erg bedankt voor je review en je feedback! :)

Het is een overzichtelijke website waar je snel en gemakkelijk , via menu's of de zoekbalk, kunt vinden wat je zou willen hebben. Ik ben al vanaf het begin toen de website beschikbaar is al klant. Als je een artikel bij een derde hebt gekocht en bent niet tevreden dan stuur je het gewoon naar bol op. Als er iets kapot is, net 2 maanden buiten de garantie, zoals bij mij een paar jaar geleden was maakten hun geen problemen van en stortte ze het aankoopbedrag terug.. En heb je problemen met het zoeken dan bel je de klantenservice en je wordt vriendelijk geholpen.

Snel en op de afgesproken tijd bezorgd en zorgvuldig ingepakt

Bedankt dat je bij ons winkelt! :)

Groot aanbod van producten in alle klassen. De prijzen zijn meestal concurrentieel maar even checken kan nooit kwaad. Bijkomend voordeel is dat al je facturen ook bewaard worden op Bol. Zo kan je eenvoudig alles terugvinden ingeval van defect .

De verzendingen gaan snel, zijn goed verpakt en goed te volgen.

Voor ieder wat wils kan je bij onze webwinkel terecht! :)

Leveringen in orde & op tijd…laatste levering had tekorten…maar was eigenlijk luxeprobleem…heb contact opgenomen met Beeperfect & ze geven Payback op mijn rekening…no problema😉😉😉

Smooth & Swift verzending…altijd op tijd…zeer tevreden…vandaag besteld, morgen geleverd😉😉😉

Servers ok…niets te melden…everything A ok here…ik bedoelde service ok😉😉😉

Bedankt voor de complimenten! :)

Bestellen doe ik graag bij Bol.com omdat men een overzichtelijke site biedt met een goede interface. Hierdoor is zowel het zoeken als bestellen een eenvoudige zaak.
Levering is prima in orde én meestal op tijd.
De informatie betreffende de levering is duidelijk en "waar", d.w.z. dat de leveringsdatum en besteldienst (voor zover ook doorgegeven) kloppen met de werkelijkheid.
De klantenservice is goed bereikbaar en helpt je bij problemen snel verder.

De verzending van het laatst bestelde product (een koffer van een nevenverkoper bij Bol) was prima verpakt en ik kon hem goed volgen.
Ik ontving de bestelling binnen een door postNL opgegeven tijdvenster.
Dik inorde

Heb eerder bij een voorlaatste bestelling een klein probleempje gehad. De goede kleur besteld van een voetenbankje, maar er werd een andere kleur geleverd (hoewel bij nazoeken het juiste artikelnummer op de doos stond)
Foutje van het assembleren van de (Chinese) producent aan de nevenleverancier van Bol.
Is snel en naar alle tevredenheid snel opgelost na consulteren van de klantenservice, die erg vriendelijk en pro-aktief was.

Je kan altijd op onze klantenservice rekenen! :)

Uitverkocht, uitverkocht, uitverkocht, uitverkocht..... niet leverbaar, niet leverbaar, niet leverbaar enz. enz.
Ben al heeeeeel veeel jaren klant bij Bol, maar ik koop steeds minder bij Bol.com
Was een goed bedrijf, maar door de vele medeverkopers wijk ik steeds meer uit naar andere webshops. Bol.com is voor mij, op zoektocht, de laatste shop die ik nog bezoek en hoera als het dan in voorraad is, maar meestal zie bovenstaand...........

Het laatst bestelde product was in orde. Doet wat het moet doen.

Bedankt voor je review en je feedback! :)

Zoals een aantal andere kopers op verzoek van bol gevraagd bol om een review te geven.

Wij kopen al jaren bij bol.com en dat naar volle tevredenheid. Het enige nadeel is dat een aantal niet bol.com verkoper het niet zo nauw nemen met regels, kwaliteit en garantie. Echter zijn tot nu alle klachten van dat soort beunhazen netjes door bol.com opgelost.

Kortom samen met amazon.nl zijn dit de twee online shops waar we bijna alle standaard zaken kopen.

Ik kan hier een heel betoog houden over slechte levering, maar over het algemeen zie je aan de tracking dat je bestelde artikelen al heel snel onderweg zijn. Bij een DHL en Post NL gaat het dan heel vaak mis en duurt het onnodig lang. Of zoals al zo vaak meegemaakt de beruchte "U was niet thuis" melding, terwijl je speciaal bent thuis gebleven met een oor/oog op de Ring deurbel.

Ik moet wel opmerken dat we op dit moment voor overdag een erg gedreven en nette pakket bezorger van DHL hebben en daardoor weten we ook dat pakketjes goed en snel aankomen.

Zoals al aangegeven is de klantenservice er om je te helpen en dat doen ze ook.

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! :)

Motivatie: verzoek van Bol zonder tegenprestatie.

Al heel wat jaren wordt er bij ons regelmatig bij Bol iets besteld.
Het platform is in de afgelopen jaren wat vervuild geraakt door de toename van verkopende partijen, maar biedt nog steeds een veel betere ervaring dan de meeste alternatieven.

9 van de 10 keer verloopt de bestalling zonder problemen en hebben we het in 1-3 dagen in huis.

Soms gaat er iets mis, maar uiteindelijk is dit via de klantenservice altijd tot tevredenheid opgelost. De 5 sterren geef ik, omdat ik zeker weet dat als ik hier iets bestel, dat ik het artikel in goede staat ontvang of netjes mijn geld terug krijg.

Als het pakket via PostNL wordt verstuurd komt het over het algemeen wel goed.
Helaas kan je niet kiezen welke bezorgdienst wordt ingeschakeld.
Dat is deels afhankelijk van de aanbieders.

De klantenservice is over het algemeen goed bereikbaar.
Soms moet je wel wat extra de nadruk leggen dat je een direct aanvaardbare oplossing wil.
De klantenservice is altijd vriendelijke en begripvol geweest en neemt verantwoording, ook als de verkopende partij niet betrouwbaar bleek..

Bedankt dat je al jaren klant bij ons bent! :)

gewoon geen enkele negatieve ervaring. Snel, betrouwbaar, duidelijke info op de site om een geode keuze te maken

---

ik heb er geen ervaring mee want alles gaat steeds correct

aangekondigde levertijd wordt altijd aangehouden en correcte levering via betrouwbare partners

We doen er alles aan om je zo tevreden te houden! :)

Bol.com is een bijzonder gebruiksvriendelijke webshop. De website is logisch opgebouwd, met duidelijke artikelomschrijvingen, correcte prijzen en een vlotte bestel- en betaalervaring. De communicatie is helder en volledig, vanaf het moment van bestelling tot aan de levering. Ook de tussentijdse updates over tijdelijke aanbiedingen maken het platform extra interessant.
Hoewel Bol.com niet altijd de goedkoopste is, weegt de gebruikservaring, betrouwbaarheid en service vaak ruimschoots op tegen een eventueel iets hogere prijs.

Levertermijnen zijn duidelijk aangegeven en worden ook effectief nageleefd. Je wordt goed geïnformeerd over de status van je bestelling, en de levering verloopt meestal zeer stipt. Geen verrassingen, alles zoals beloofd.

De klantenservice is uitstekend: vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Garantieclaims verlopen zonder overbodig gedoe en worden correct afgehandeld. Het is duidelijk dat klanttevredenheid centraal staat.

Regelmatig kom ik bij zoeken naar specifieke items uiteindelijk uit bij Bol.com. Niet altijd de goedkoopste maar vaak toch wel wanneer je de verzendkosten bij andere shops in de berekening meeneemt (Abo ‘Select’ heb je er zo uit).
Communicatie is helder, ook bij vertraging. Overigens heb liever heldere bezorgingsinfo dan Next Day-of-nee-toch-niet.🙈 Klein verbeterpunt.

Altijd snelle levering, goed verpakt.

Next Day levering hoeft van mij niet standaard, zeker niet op Zondag.
Zou nog wel een mooie toevoeging zijn om leverdatum te kunnen kiezen (werk thuis en op kantoor dus soms liever de aflevering 1 dag ‘opschuiven’).

Bedankt voor je review en feedback! :)

Ik koop al een paar jaar via bol. Alles is altijd goed en snel geregeld. Toch merk ik dat bij het bestellen van kleine artikelen, zoals RAM-geheugen, deze soms in een veel te grote doos zonder opvulling worden geleverd. Over het algemeen is het assortiment hier erg uitgebreid.

Het is me weleens opgevallen dat een product op bol €20 duurder was dan op de website van de winkel zelf. Die ‘gratis’ verzending is dus niet altijd écht gratis. Bol is een platform waar verschillende verkopers op actief zijn, net als Amazon, waardoor de prijzen hoger kunnen liggen vanwege commissies. Soms is het slim om het product via Google te zoeken.

De pakketten komen altijd snel aan. Ik ben tevreden, maar loyaliteit aan welk bedrijf dan ook is niet verstandig. Elk bedrijf wil aan ons verdienen. Je moet zelf de tijd nemen om aanbiedingen te vergelijken. Misschien is het ergens anders voordeliger.

De verzending is snel en komt altijd aan op de aangegeven datum bij het bestellen.

Bedankt voor je review en je feedback! :)

Een van de meest betrouwbare websites naar mijn mening. Nog nooit problemen mee gehad. Heel veel keuze en snelle leveringen. had een mobiele airco nodig. 100 euro goedkoper op bol dan mediamarkt

Altijd voor 23.59 uur besteld volgende dag in huis. Vaak de redding geweest als ik snel iets moest heben. had snel een mobiele airco nodig voor de zolder slaapkamer. stond 5 - 8 werkdagen levertijd. toch gewoon de volgende dag binnen gekomen

Bedankt voor je vertrouwen en aankopen! :)

Goed opgelost dankzij de Bol.com klantenservice via de e-mail. Situatie is nu naar tevredenheid afgehandeld.

We vinden het erg fijn dat de kwestie naar tevredenheid is opgelost! :)

Ik koop geregeld bij Bol en de website is heel duidelijk en overzichtelijk. Ze hebben een heel breed gamma aan producten. Als je iets bij Bol zelf besteld, dus niet via een 3rd party reseller verloopt alles altijd heel vlot.

Pakjes worden altijd heel snel geleverd. Heel soms laten ze een pakje achter voor de voordeur. Dat vind ik wel niet kunnen maar is ook nog maar 2 keer voorgevallen.

Samen met de bezorgdiensten doen we ons best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren! :)

Bestelling makkelijk te plaatsen, overzichtelijk, meestal verschillende opties, snelle verzending, goede klantenservice. Ben blij met deze winkel heeeeeel dicht bij huis. Heerlijk!

Snelle levering, goed verpakt en in goede staat. Problemen… klantenservice helpt je goed hiermee.

Had een klacht over een bestelde e-reader. Ze luisteren goed en pakken het prima op. Binnen 2 dagen een nieuwe! Klasse

Je kan altijd op ons rekenen! :)

BOL is gewoon een heel groot warenhuis vlakbij, zoals vroeger Vroom & Dreesmann. Niet iets om heel enthousiast of ontevreden over te zijn. BOL is online in plaats van om de hoek. Het werkt gemakkelijk al kun je wanneer je wat meer je best doet elders hetzelfde product vinden, soms voordeliger.

Ging vlot, nooit problemen eigenlijk. Bezorgers kennen het trappenhuis wel intussen.

Prima, zelden extra service nodig. De allereerste besrelling ooit begin deze eeuw ging niet goed, daarna prima.

Bedankt voor je review! :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk