Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet kiezen gaat uitstekend bij Bol. De keuze is prima. Even als de prijs. Je moet altijd alles wat er staat goed lezen. En dat lijkt mij normaal
VerzendingGoed verpakt em een snelle mededeling wanneer je het kan verwachten. snelle levering.
AlgemeenIk bestel al behoorlijk lang via Bol.com en ben uiterst tevreden.
Enorm grote keus en vaak gratis verzenden.
Er staat altijd bij hoe lang het duurt voordat je bestelling wordt bezorgd en vaak is het de volgende dag en als dat niet mogelijk is zo snel mogelijk.
KlantenserviceIk heb al een paar keer contact gehad met de klantenservice en ook daar ben ik tevreden over.
Altijd vriendelijk en behulpzaam!
AlgemeenIk bestel al jaren bij Bop.com en ben zeer tevreden over de grote diversiteit van de aangeboden producten. De bestelling tot en met de levering aan huis is bij mijn bestellingen in al die jaren vlekkeloos verlopen en altijd stipt op de afgesproken leveringsdatum geleverd. Bol.com houdt je goed op de hoogte over het hele leveringsproces en ik ben hierover zeer tevreden. Bol.com hanteert een goede prijs- en kwaliteit verhouding. Top! Voor mij een aanrader dus en ook voor potentiële nieuwe klanten!
VerzendingDe bestelling tot en met de levering aan huis is bij mijn bestellingen in al die jaren vlekkeloos verlopen en altijd stipt op de afgesproken leveringsdatum geleverd. Bol.com houdt je goed op de hoogte over het hele leveringsproces en ik ben hierover zeer tevreden. Artikelen altijd degelijk verpakt.
Algemeenik bestel reeds een tijdje bij bol.
enorme verscheidenheid in artikelen
gemakkelijk te betalen
stipte levering
steeds op tijd geleverd door vervoerder en steeds binnen achtergelaten na het aanbellen
AlgemeenIk bestel al jaren bij bol.com. Tot vorig jaar heb ik zoveel goede en als minder goede ervaringen gehad.
Maar wat er nu gebeurd is echt onacceptabel. Ik kocht ern jas die binnen een jaar al volledig achteruit ging en uit elkaar viel harde plastic ritstrekker die kapot gingen, naden die loslaten en ritsen die niet meer open kunnen. Ik ben maanden bezig geweest met de klantenservice (klacht ingediend) en heb meer dan 8 medewerkers gesproken. Steeds kreeg ik begripvolle reacties, maar uiteindelijk wordt het simpelweg afgedaan met we kunnen niets doen, u moet zelf bewijzen dat het een fabrieksfout is. Na maanden contact word je dus gewoon afgescheept. Voor mij laatste keer dat ik iets bestel bij bol.com. Zeer slechte service.
Antwoord op uw reactie bol.com
Ik heb al contact met jullie opgenomen en klacht ingediend. Jullie antwoord is ik moet het bewijzen dat een fabriekfout is en mij verwijzen naar consuwijzer. Daar heb ik ook een klacht ingediend. Ik weet niet dan wat voor nut nog heeft om mijn klacht weer opnieuw in te dienen bij jullie?’
Jullie hebben mijn gegevens inclusief foto’s. Ik wil dat jullie het oplossen.
Waardeloos. Na maanden geen oplossing en zit ik zonder een jas. Is echt mens onterend.
KlantenserviceZij moeten hun werk doen en kunnen niets aan doen.Zij hebben netjes alles teruggekoppeld aan bol.
Beste Han123,
Bedankt voor je review. We willen je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Bol
AlgemeenMisleidende reclame bij een Makitaproduct.
Makita-product besteld bij BOL, normaal geleverd zonder accu en lader. Eerste foto van het product toonde een gratis accu. Op basis van de foto kon ik afleiden dat het waarschijnlijk geen originele Makita-accu ging zijn maar een 3rd party (tot daar aan toe).
Bij levering geen accu ontvangen.
Duidelijke foto op bevestigingsmail met vermelding gratis accu. Nergens in de omschrijving te zien wat je moest doen om deze accu te krijgen. Ik ging er van uit dat deze meegeleverd zou worden.
Contact met Bol: ontkennen eerst de actie, zeggen dan dat het een actie van Makita is (echter het product maakt geen onderdeel uit van een lopende Makita aktie...)
Fout dus bij bol en de representatie op aan de hand van een foto op hun website... Geen compensatie, geen erkenning van fout..
Update: bol heeft me na 3 mails (waarbij ik telkens werd afgescheept met een andere verklaring) en 2 slechte reviews uiteindelijk een bon bezorgd voor een makita accu bij hen. Dit is een bevredigende oplossing, dat dit zoveel moeite kost om gehoord te worden blijft wel frustererend. Toch ervaring wat verhoogd.
In originele doos van Makita, die al leek geopend te zijn. Kon gewoon open gemaakt worden zonder dat het nadien echt zichtbaar leek dat ze opengemaakt was. Dus zonder secundaire bescherming of band.
KlantenserviceVan het kastje naar de muur gestuurd, zonder geloof te hechten aan mijn verhaal.
Beste Gerdan,
Bol
AlgemeenIk bestel al jaren en regelmatig bij Bol.com. Sterker nog: als ik ergens een artikel heb gezien dat ik nodig heb dan kijk ik eerst of het ook bij Bol te kopen is. Waarom? Bol is een betrouwbare webwinkel! Al jaren goede prijzen, snelle en betrouwbare levering.
VerzendingLevering is altijd vlot en de berichtgeving accuraat. Goederen zijn altijd goed verpakt.
We hopen dat je nog vele jaren bij ons blijft winkelen!
AlgemeenBestellen is makkelijk, maar omschrijvingen zijn vaak slecht. Select wordt steeds maar duurder en ik vind het niet zo netjes dat gespaarde punten (ik miste er 4 ofzo) komen te vervallen.
VerzendingVaak in te slappe verpakkingen en soms in veel te grote dozen.
KlantenserviceVriendelijk en bereid om dingen uit te zoeken. Ik heb ze zelden nodig.
AlgemeenBol.com heeft de eigen voorraad niet op orde. Een laptop zoals besteld en uit voorraad leverbaar bleek dat niet. De belofte was maandagavond besteld, dinsdagavond met Select geleverd, een betaalde service.
VerzendingVervolgens ontvangen we dinsdagochtend dat het donderdag zou worden. Maar niets donderdag, dus weer mailen. We moesten 5 werkdagen afwachten. Vrijdag dus maar weer gebeld. Annuleren bleek de enige optie.
De laptop hebben we dus nooit ontvangen omdat Bol.com hem uit het eigen magazijn niet verzonden kreeg en zelfs na 3 dagen niet kon concluderen dat de magazijnstelling waar die zou moeten staan kennelijk leeg was.
Bol.com steekt de hand niet in eigen boezem en verzuimt wettelijke verplichtingen na te komen. Een winkelier/leverancier is verplicht te melden als een bestelling later komt en hier zowel een duidelijke reden in vermelden als ook een duidelijke opgave wanneer dan wel. Dit gebeurde niet, zelfs niet na vragen.
Zelfs een klacht bij de klantenservice word niet gehoord, nadat ze een eerdere mail wel beantwoordden horen we nu al 6 dagen niets. Echt super slecht.
Beste Elinsen,
Bol
AlgemeenDe bestelling werd volgens gegevens geleverd, dit product kwam uit Duitsland dan weet je dat het wat langer duurt
VerzendingHet product werd op tijd bezorgd, kwam uit Duitsland, dat werd aangegeven dus wist je dat het iets langer duurt
AlgemeenBol.com blijft voor mij een van de fijnste webshops.
Het assortiment is enorm, waardoor je bijna altijd vindt wat je zoekt.
Wat ik ook erg waardeer is de duidelijke productinformatie en de eerlijke reviews van andere klanten, die echt helpen bij het maken van een keuze.
Kortom: gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en servicegericht — precies wat je van een topwebshop mag verwachten.
Bestellen gaat snel en overzichtelijk, en de levering is vaak verrassend snel en betrouwbaar.
KlantenserviceMocht er toch iets misgaan, dan is de klantenservice goed bereikbaar en oplossingsgericht.
AlgemeenBol.com, ik ken Bol al van heel lang geleden. Cd.s en Dvd's. Toen was het al bekend en het was toen ook al makkelijk, overzichtelijk en duidelijk. Nu ben ik al jaren verder en nog steeds Bol.com. Het is alleen maar makkelijker geworden. Alles kun je er kopen en over alles is er informatie van te krijgen en te vinden. Ik heb toch wel heel wat dingetjes gekocht en ik heb er nooit spijt van gekregen of narigheid ondervonden. Ik ben altijd netjes geholpen en al mijn aankoop is altijd netjes door mij in goede orde ontvangen. En als mensen mij vragen, "Waarom Bol?", dan is mijn antwoord, "Waarom niet, een zeer belangrijk reden, Bol is super betrouwbaar".
---
Ik heb eigenlijk nooit de klantenservice nodig gehad of gesproken. En een klacht over iets of wat heb ik ook nooit gehad. Waarom eigenlijk, als je iets koopt online of gewoon in de winkel dan kun je wel eens iets naars meemaken. Maar om je daarover je te gaan opwinden, nee dat lijkt mij niet nodig. Het is en blijft mensenwerk. Foutjes en vergissingen horen daarbij.
Dus ik mag zeker aannemen dat als ik de klantenservice nog eens nodig zal hebben dat ik niets anders dan dat ik het ook als positief zal gaan ervaren. Vooraf zal ik hen zonder twijfel als goed ervaren.
Communicatie is alles. Ik word altijd op de hoogte gesteld wanneer een bestelling wordt geleverd. Natuurlijk wordt het wel eens op een ander dag of tijdstip geleverd maar dat heeft weer te maken met onze koerierdiensten. Ik hou hier altijd rekening mee. Maar over het algemeen is levering altijd op tijd.
Ook het verpakkingsbeleid is gewoonweg uitstekend. Pakketjes worden netjes en correct verpakt. Tot heden kan ik over alles wat ik heb ervaren bij Bol mijn eerlijke mening uitspreken dat ik Bol als beste bedrijf vind in Nederland.
AlgemeenSnel te vinden het product, vaak te duur, maar service is prima,levering is prima !
VerzendingLevering prima,bija altijd op tijd, geen probleem met arikel die verstuurd is.
Klantenservice, Ik heb geen probleen met kantenservice, ik ben al jaren lid van Bol.com en zal het altijd aan bevelen
Samen met de bezorgdiensten doen we ons best je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen!
AlgemeenIk heb de afgelopen jaren diverse dingen online bij Bol.com besteld en tot nu nog nooit enig probleem met betalen, bezorgen en retourneren gehad. Altijd een zeer goede service en in een enkel geval ook goed geholpen door de klantenservice.
VerzendingIn het begin was er nog wel eens een klacht van mijn kant betreffende DHL bezorging. De laatste tijd gaat ook dit goed en zeker met Post.nl nooit een klacht gehad.
KlantenserviceIn een enkel geval waar er iets mis was gegaan, goed geholpen en geadviseerd door de klantenservice.
We hopen dat je nog jaren klant bij ons blijft
AlgemeenIk had me bij bol.com een tablet gekocht, ik was voor de Samsung Galaxy Tab S10 FE - WiFi - 256GB - Blue gegaan. Omdat ik hem deels als laptop vervanger ga gebruiken, wilde ik ook een toetsenbord erbij, dus heb ik meteen de Samsung - Book Cover Keyboard Slim en een screenprotector mee besteld.
De tablet zelf werd via bol.com geleverd, het toetsenbord kwam via J-Mobile.nl en de screenprotector via BTH Nederland BV.
De tablet en keybord werden samen geleverd via de pakketdienst, de screenprotector via een brievenbus pakketje. De screenprotector had een wazige track and trace, waardoor niet duidelijk was waar hij was, maar kwam 4 dagen na de bestelling netjes binnen.
Alle 3 de items zaten stevig en goed verpakt, ben dus over bol.com en de 2 partner verkopers zeer tevreden.
AlgemeenDe bestelling via BOL werd zeer snel verzonden en geleverd.
Ik heb eigenlijk nog nooit problemen gehad met bestellingen.
Zeer snel, vlak na het bestellen kreeg ik een melding dat het verzonden was.
We vinden het fijn om te lezen dat je zo over ons te spreken bent!
AlgemeenHoi, ik zie in algemeen dat mensen klachen over BOL over de levering, maar dat is niet BOL of het bedrijf die snel het produkt opstuurd. Wij hebben gewoon een probleem met koerierdiensten. Ik koop al jaren bij BOL en ik verbaast mij over hoe het gaat vloot en de goede communicatie met deze..Daarom kies ik voor BOL en niet voor Amazon. Deze heb ik geprobeerd een paar keer i.v.m. de prijs die wat lagen is dan BOL. In al die jaren dat ik iets besteld via BOL heb nooit een produkt hoeven terug te sturen m.a.w. ik heb nooit een contact gehad met klantenservice. Maar ik weet dat zodra niet zo goed loopt met BOL ga ik naar Amazon. Ik heb geen probleem om meer te betalen bij BOL als de service good is.
VerzendingDaar als wij hebben over BOL, er komt te veel berichten. Alleen berichten van het bedrijf zal genoeg zijn. omdat op een gegeven moment lopen ze langs elkaar. En ik heb nog niet over de berichten die komen van de koerierdienst ( gemidelde een stuk of 5/6 ) En "puntje bepaald"om te zeggen. Ga maar zelfde jouw pakketje halen op een servicepunt, wij hebben geen tijd om aan de deur te leveren.
AlgemeenMijn oude koelkast werd niet opgehaald door de PostNL bezorger. Hierna heb ik de klantenservice van bol.com benaderd en werd een afspraak gemaakt met Dynalogic.
Ik heb vervolgens de hele avond hierop gewacht. De bezorger heeft mij om half 8 gebeld om te vragen wat er moest gebeuren en ik vertelde dat een koelkast opgehaald moest worden. Daarna heeft die opgehangen zonder wat te zeggen en is die nooit langsgekomen. Dit heb ik vervolgens weer bij bol.com aangegeven maar hierna hebben ze me gewoon genegeerd.
Beste Vlietgors,
Bol
AlgemeenZo mooi altijd wanneer je een nieuw product besteld, volgende dag geleverd, snel service. Maar als je problemen krijgt, nu alweer de zoveelste keer (net 2/3 maanden) buiten de garantie periode, dan moet is de service niet meer zo soepel.
KlantenserviceOnze wasmachine gaat dus net na de garantie periode kapot, eerste wat je hoort is dat de fabrieksgarantie ook de wettelijke garantie is, en dat de reparatie dus eigenlijk voor eigen kosten is. Daarna meldt je de reparatie aan en kun je vervolgens anderhalve week wachten op een reparatie (a 112 euro, met bijkomende kosten).
Beste Pmevertsen,
Bol
AlgemeenIk had voor mijn dochter het spel Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game voor de Nintendo Switch besteld, deze zou de dag erna bezorgd worden, dit is helaas mis gegaan, maar bol.com heeft het super opgelost.
VerzendingPostNL gaf aan dat het bezorgd was, maar dit was helaas niet het geval, na contact opnemen met bol.com alsnog een vervangend exemplaar gekregen.
Enige feedback wat ik bol wel wil mee geven is dat de verzenddoosjes echt wat kleiner mogen. De kartonnen verpakking was wel veel te groot voor een Switch game, hier hadden makkelijk 4 Playstation of Xbox games in gepast.
Ik had netjes de 4 dagen gewacht toen het spel niet geleverd was, en gisteren contact opgenomen met de klantenservice, hun gaven ook aan dat hij waarschijnlijk gewoon kwijt is gekomen, ondanks dat de track and tracé aangaf dat hij bezorgd was. Bol had gisteren netjes een nieuwe opgestuurd en deze is vandaag binnen gekomen. Top service van bol en dochter is helemaal blij.
Fijn om te lezen dat je dochter zo tevreden is!