Gebruikers over webshop ReplaceDirect.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoede produkten en onwijs snelle levering. Zondag besteld, maandag in huis.Het bestelde produkt werkt perfect.
VerzendingHet produkt werkt naar behoren
AlgemeenVlug geleverd gemakkelijk product te vinden alles netjes verpakt goed klantenservicegewoon weg uitstekend in orde
VerzendingVlug behandelingg
AlgemeenSimpele betaling process, geen gedoe. Snelle levering en vooral op tijd geleverd, product was goed verpakt en werkt naar behoren. Verzendkosten naar maar mijn inzicht wel wat aan de hoge kant, maar nogsteeds wel goedkopen dan concurrenten, veder geen toevoegingen.
VerzendingOp tijd geleverd, was netjes verpakt, naar mijn zeggen was wel de verpakkingsdoos iets te groot voor het product, maar das maar een klein puntje.
KlantenserviceDuidelijk website, goede product beschrijvingen, makkelijk zoeken op de website, werd goed op de hoogte gehouden van het bestel proces.
Algemeenik heb een vervangende accu voor mijn laptop gezocht en voor vragen met de helpdesk gebeld en aansluitend besteld.
zeer tevreden over de manier van het verloop en heel behulpzaam.
goed bereikbaar, geen lange wachttijden en zeer behulpzaam
AlgemeenIk heb een nieuwe accu gekocht voor mijn laptop. Ik heb gekozen voor een duurdere accu met dubbele capaciteit (12 cellen i.p.v. 6 cellen) Ondanks de dubbele capaciteit vind ik dat de accu toch nog relatief snel weer opgeladen moet worden. Binnen 3 uur gaat de tijdsduur aanduiding van ruim 5 uur naar minder als 20 minuten. Ik had gehoopt dat ruim 5 uur capaciteit ook inderdaad ruim 5 uur zou duren en geen ruim 3 uur, wat een normale accu ook heeft, dus dat vind ik wel jammer.
VerzendingPrima geregeld.
AlgemeenHelaas was het ontvangen product niet hetgeen ik dacht te hebben besteld, maar wat mij trof was de bijzonder snelle levering. Na een dag al.
Nu hoop ik dat het mij lukt het juiste product (accu DELL-laptop) te kunnen bestellen.
Toen ik het geleverde pakket opende, was helaas het product niet geschikt voor mijn laptop. Het kostte mij weinig moeite op het verkeerde product op een klantvriendelijke manier terug te sturen. Alleen jammer dat ze maar beperkt telefonisch beschikbaar zijn.
AlgemeenGemakkelijk besteld, de volgende dag in huis. Zo hoort het. Altijd 4 sterren. 5 sterren als er problemen zijn die vlot worden opgelost. Kreeg D.O.A. product. Gemeld via web formulier (gemakkelijk). Binnen enkele uren bericht verzending vervangende product, volgende dag in huis. Vlekkeloze afhandeling, 5 sterren..
VerzendingZowel primaire verzending als vervanging DOA binnen een dag.
KlantenserviceAfhandeling "klacht" zoals het hoort: Snel, gemakkelijk en zonder gezeur.
AlgemeenIk heb een Macbook Pro 13" (i7 met retina scherm) uit 2015 en een stuk of 12 keys zijn stukgegaan tijds het drogen met een föhn (waterschade). Nieuw keybord besteld en ook zeer snel ontvangen. Keybord is identiek qua uiterlijk en layout aan het origineel, maar de bevestiging van de toetsen is toch anders. Je kunt niet zomaar een keycab omwisselen maar het hele toetsenbord moet er uit en dat is nu juist niet mogelijk.
Verzendingeen dag na bestelling product ontvangen.
Algemeenvond het best een uitdaging om bij u te bestellen , ben er altiijd voorzichtig mee , maar ik ben heel tevreden over de manier van bestellen en het afhandelen er van .
AlgemeenSnel een passend product gevonden (laptopaccu Yanec), blijkt van goede kwaliteit. Bestelling en betaling (iDeal) verliepen prima. Besteld vóór 2300 uur was ook echt de volgende dag in huis, zoals op de site vermeld staat.
AlgemeenProducten zijn eenvoudig te vinden, mits de gegevens van het type plaatje aangehouden word.
Snelle levering en foutieve bestelling word snel op gelost.
Prima service van replaceDirect
Doen wat ze beloven
KlantenserviceUitstekend
AlgemeenBestellen op de website is heel simpel. Heb je hulp nodig stuur je een mailtje en krijg je heel snel antwoord en binnen een kwartier had ik het product wat ik nodig had. Doe overigens al 10 jaar met ReplaceDirect zaken. Super.
KlantenserviceGoed bereikbaar en retour zenden is ook nooit een probleem geweest. Hoeft niet zo vaak gelukkig, maar soms bestel je het verkeerde. Gewoon even mailen en ze vinden het onderdeel wel.
AlgemeenMeestal goed, soms niet.
Wij hebben al diverse malen klanten doorverwezen naar dit bedrijf voor reparatie van smartphone en/of notebook. Meestal gaat het goed, soms ook niet. Huidige reparatie van een notebook met defecte scharnieren is echter "een gebed".
Klant en wij hebben meermaals moeten mailen, bellen, chatten, appen enzovoorts. Aannemen reparatie (Notebook was nog niet eens opgestuurd, zover kwamen we niet.) lag namelijk zonder aanwijsbare reden weken stil.
Nu blijkt een onderdeel verkeerd besteld en gaat de reparatie weer drie weken langer duren.
Dit kan allemaal nog gebeuren, maar van "sorry" of excuses lijkt men bij deze club nog nooit gehoord te hebben, ook als men overduidelijk zelf ook fouten heeft gemaakt zoals bij de enorme vertraging bij het reageren op email en dergelijke.
Zo ken ik het bedrijf niet. Ik hoop niet dat dit een blijvende verandering is, want de voorgaande jaren was dit steevast een fijne club waar we klanten naar konden doorverwijzen in de overtuiging dat men goed geholpen zou worden.
Telefonisch alleen nog enkele uren per week bereikbaar. Reactie per mail kan soms meerdere dagen duren en soms wordt er helemaal niet gereageerd. Men is correct, maar niet erg vriendelijk. Als er iets fout gaat wordt dit niet onderkend en worden er geen excuses gemaakt, ook niet als de fouten in kwestie overduidelijk bij ReplaceDirect liggen. En zo moeilijk is het niet: "Sorry" als je zelf iets fout doet, "We vinden het vervelend dat" als er iets mis gaat maar je er zelf niets aan kunt doen. Zo moeilijk is het niet en bovenal: Het kost niets!
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback.
Wat vervelend te vernemen dat u niet te spreken bent over onze service, en over onze handelingen. Graag los ik dit wel voor u op (mits het nog niet opgelost is).
Normaliter reageren wij redelijk snel maar uiteraard is dat ook afhankelijk van de drukte.
Graag verneem ik uw ordergegevens zodat ik alles kan nakijken voor u, en wat er precies mis is gegaan.
Mocht het verder al opgelost zijn dan verneem ik dat ook graag.
AlgemeenVan een oude laptop was de DC jack kapot gegaan. Aangezien er verschillende connectoren op de markt zijn weet ik niet waar ik op moet letten. Gelukkig heeft ReplaceDirect een hulpmiddel om voor mijn laptop de juiste onderdelen te selecteren. Voor een prima prijs was de volgende dag een gloednieuwe jack geleverd van solide kwaliteit. Deze gesoldeerd en alles werkt weer.
VerzendingMijn bestelling was de volgende dag binnen. De verzendkosten zijn relatief laag maar daarvoor nog wel een opmerking: kleine artikelen worden verstuurd middels brievenpost terwijl je als klant evenveel betaalt. Daarbij verlies je ook de track&trace mogelijkheid. Overigens staat dit wel duidelijk aangegeven op de website.
AlgemeenBen uitgenodigd door replacedirect om mijn ervaring achter te laten en daarbij werd ik doorgelinkt naar tweakers.net. Oké hierbij mijn ervaring:
Ik ben niet zo van die slechte reviews, bedrijven door de modder halen houd ik niet van, maar een eerlijke review is hier wel even op zijn plaats. Het is namelijk niet de eerste keer dat het niet zo soepel met replacedirect loopt. Artikelen die niet geleverd kunnen worden waarna je bestelling geannuleerd wordt. Ja, ik heb de keus om mijn order nog weken langer op te laten staan, maar ja wanneer het weer op voorraad is, dat is ook niet bekend. Recent heb ik een bestelling geplaatst voor een achterkant S6 Edge+(op voorraad). Nu is er een achterkant voor de S6 Edge geleverd. Direct een retour opgestart waar overigens heel snel op gereageerd werd, buiten openingstijd zelfs, complimenten daarvoor. Vervolgens is het heel stil en hoor je niks over het product waar je op zit te wachten. Na contact blijkt dat het artikel niet meer op voorraad is. Dan laat je dat toch even weten?! Ik krijg wel een excuses voor het ongemak. Hé super man! Dankjewel daar koop ik heel veel voor.
Ongelooflijk dat jullie zo zaken doen. Het probleem van niet communiceren is al eerder aangekaart bij jullie.
Er wordt niet gecommuniceerd wanneer je product niet op voorraad is. Mijn product was op voorraad bij bestellen, maar door verkeerde levering moest later het juiste product geleverd worden.
KlantenserviceHet enige positieve is dat mijn retour direct geregeld is. Dat is dan ook echt wel het enige. Ik heb netjes direct via Ideal betaald en mijn geld staat nu nog 1,5 week bij replacedirect voordat ik mijn product krijg.
Beste,
Wat vervelend om te vernemen dat de communicatie niet goed is verlopen. Graag wil ik dit voor u uitzoeken. Kunt u nog een email sturen naar info@replacedirect.nl?
AlgemeenBestelproces is simpel. Je krijgt verschillende accu opties voor je laptops van originele spullen tot aftermarket. Het is ook duidelijk wat de capaciteit van de accu's is.
VerzendingPrima verpakt, stevig doosje met foam bekleding.
AlgemeenGemakkelijk bestellen. Zeker bij herhalingsbestelling! Vrijdag besteld, vrijdag verzonden, zaterdag binnen! Top kwaliteit, ook het eigen merk!
VerzendingGoede feedback op vragen
AlgemeenMakkelijke site. Scherpe prijzen. Eenvoudige bestelqijze op de de site. Duidelijke site. Erg groot aanbod
VerzendingIk heb een melkopschuimpijpje besteld voor mijn koffiemachine. Pijpje was 2 euro. 5 euro verzendkosten. Pijpje kwam in een doosje waar bijna 500 van die pijpjes in hadden gekund. Had makkelijk in een kleine envelop gepast en daarmee de verzendkosten minimaal gehalveerd kunnen worden.
AlgemeenM'n Apple laptop had een opgeblazen batterij. De hele laptop stond bol. Na het openschroeven de batterij verwijderd. Heel snel een nieuwe gezocht en kwam hier uit. Niet de goedkoopste, niet de duurste. Levering was de volgende werkdag. En het product is beter dan het origineel. Goede verpakking. Extra schroevendraaiers, mooi afgewerkte accu. Heel professioneel! En de laptop werkt twee uur langer op de accu dan eerst!
VerzendingKeurig volgens de planning geleverd. Goed verpakt met recyclebaar materiaal. Geen plastic ballonnen en zo. Tevreden over!
AlgemeenWebshop is goed toegankelijk, ik zocht een thinkpad adapter en snel kunnen vinden voor een goede prijs.
Volgende dag in huis.