ReplaceDirect.nl

Gebruikers over webshop ReplaceDirect.nl

'S avonds besteld en een mail gestuurd gekregen en geleverd op de tijd díe vermeld was. Alles is netjes verlopen

Levering was netjes verpakt en de aangeschafte Sony-laptop batterij paste precies en het werkt ook goed(uitstekend).

systeem werkt goed, spullen op tijd geleverd volgens afspraak, geen verrassingen achteraf; kortom aan te bevelen

Juiste materiaal

Goede site waar originele Siemens onderdelen kunnen worden gekocht, maar dan voor een veel betere prijs! Betaling en bestelling gingen vlot

Netjes een order bevestiging gekregen, met daarin de levertijd.
Via de track en trace code het pakje kunnen volgen. Vandaag besteld morgen in huis.

Vervangende laptop accu besteld omdat de vorige door bliksem kapot was. Werkt prima en doet het een aantal dagen goed.

Kwam volgens schema.

Goede zoekfunctie die je in enkele stappen naar de juiste accu brengt. Prima informatie over de specificatie van de accu's.

Ik heb heel lang gezocht naar een Power Supply voor mijn iMAC 27 inch die recentelijk defect was geraakt. Een aantal sites bieden deze voeding aan voor prijzen die lager liggen dan bij ReplaceDirect. Maar omdat ik uitstekende ervaring heb opgedaan met ReplaceDirect voor andere zaken ben ik toch voor deze firma gegaan.

Voor de verzending heb een beoordeling goed gegeven omdat ik als Elektronicus ervaring heb met ESD problematiek en de verpakking mijnsinziens voor deze problematiek wat mager vond. ESD gevoelige onderdelen behoren goed verpakt te worden in een ESD veilige verpakking en deze behoort gesloten te zijn. Overigens petje af voor de snelheid waarmee de Power Supply geleverd werd.

handgreep droogkast ging kapot, heb gezocht op internet en gemakkelijk gevonden wat ik moest hebben , heb handgreep besteld s"anderendaags had ik de handgreep.

de levering van het product was snel en op tijd

ik had een extra (EU) notebook adaptor nodig voor een Lenovo laptop. gekozen voor white label, werkt goed. bezorging op tijd

op tijd, netjes verpakt

Ik had een kalkfilter nodig voor mijn de Longhi pac we 128 eco airco en deze besteld op zondag 28 juli voor een goede prijs. Dankzij de snelle verzending (ook op zondag) kort zonder kalkfilter gezeten in mijn airco.

Prima, op zondagmiddag besteld en verzonden en maandag 24 uur later bezorgd, TOP.

Site is goed opgezet, alles is eenvoudig te vinden en hierdoor ook eenvoudig te bestellen. De link naar betaling verliep ook vlekkeloos.

Direct een respons ontvangen met bevestiging en een track and trace. Volgende dag was het product al binnen.

Ik had voeding nodig voor laptop Toshiba. Hier kon ik terecht voor een imitatie voor weinig. Snel en makkelijk via web besteld en snel geleverd. Goed verpakt! Voeding heeft stugge bekabeling, 20 cm korter dan origineel volgens mij, maar deert me niet.

Netjes verpakt.

Laptopscherm besteld op vrijdag 16u30, zaterdag om 16u al geleverd.
Uitstekende snelle service, een eigenschap dat veel online bedrijven missen.

Scherm werd naar mijn mening iets te onbeschermd verpakt (laptopscherm tussen een paar kartonnen papieren) en werd aan de deur gelegd omdat niemand thuis was.
Door deze omstandigheden heb ik een dode pixel in mijn scherm.

De website geeft bij een afwijkend zoekpad andere resultaten. In eerste instantie een veel te grote (ronde) batterij gevonden en besteld voor mijn TomTom, vervolgens een platte batterij met een niet passende stekker. Gezien de haast die ik had maar aan het solderen geslagen. Niet helemaal gelukt, nu is mijn dochter drie weken met papieren kaarten op weg gestuurd en de tweede batterij wordt niet vergoed wegens de ongeoorloofde modificaties. Verzendkosten krijg ik wel terug.

Helaas weinig begrip voor mijn klacht, ik kreeg de batterij en stekker teruggestuurd.

Beste klant,

aller eerst bedankt voor uw feedback.
We stellen het op prijs om uw bericht te ontvangen zodat we alles kunnen controleren.
Echter heeft u geen ordernummers vermeld, we willen u graag helpen u mag de ordergegevens naar ons doormailen ivm. uw privacy.

Alvast bedankt.

Vakkundige en overzichtelijke site eenvoudig te bestellen bestelling werd goed uitgevoerd en op tijd geleverd

volgende dag reeds

geen contact mee gehad

Eindelijk weer een bedrijf dat op "ouderwetse"manier koopt en verkoopt. correct, met vertrouwen en razend snel. Perfect bedrijf Bedankt.

Goed, degelijk en van goede kwaliteit

direct na mijn bericht zonder weerwoord een andere accu verzonden enz.

Vragen over product werden goed beantwoord in snelle reactie, ruiling ging snel, met antwoordnummer en code was retour zending gratis, nieuwe levering was er in een dag...… prima service …..aanrader om hier te kopen . Bij mijn vorige aankoop was ik ook erg tevreden. Vandaar dat ik bij Replace direct blijf voor verdere aankopen.

Snel en duidelijk en retour is gratis

Snelle reactie en goede begeleiding en service

ene dag besteld volgende geleverd ene dag besteld volgende geleverd ene dag besteld volgende geleverd

ene dag besteld volgende geleverd

Retourneren niet mogelijk, en ik ben mijn geld kwijt. Nochtans lijkt retouren me een basisrecht of niet?

Retourneren is blijkbaar niet zomaar mogelijk. Als je een retourverzoek indient krijg je geen verzendlabel, neen, dan krijg je een melding dat je retour "in behandeling" is.
En nadien - in mijn geval - hoor je er niets meer van terug...
Daar gaan je centen!

Keyboard van notebook in een mum van tijd vervangen. 's avonds om 22:30 besteld en twaalf uur later werkte alles weer zoals het hoorde.

Ik heb (nog) niks bij deze club gekocht, maar wil toch ff melden dat ik enigsinds wat SCEPTISCH werd na het lezen van nagenoeg ALLEEN MAAR positieve feedback!!! (als IT-er heb ik erg sterk 't idee dat ReplaceDirect hier ZELF 'n vinger in de pap heeft. Deze gedachte wordt MEDE gevoed door "'t soort" antwoorden dat ik kreeg op mijn vraag middels WhatsApp.

Wanneer ik vraag om prijs/lev tijd van een antenne voor 'n luchtvaart porto en ik Vermeld ook voor welk type.... dan krijg ik ZONDER enig antw op MIJN vragen, zeker 5 OVERBODIGE vragen retour zoals:
Het serienr van uw porto?
Een foto van uw porto?
Originele partnummer vh artikel?

Alsof je bij de bakker vraagt om 1 gesneden Casino wit, en de verkoper geeft ALLEEN als antw:
Heeft u van zo'n brood een foto?
Waar kocht u het voorheen?
Waarom koopt u nu bij ons?
Heeft wel 'n tas bij u om het mee te nemen?
Heeft u wel geld bij zich??

En dan vervolgens lezen dat de HELE BUURT zo enorm tevreden is over deze bakker....??? Yeah sure... (ben ik IETS te R'dams voor)!!

Neh... dit stinkt!!
(gem waardering beoordeling wil ik NIET onterecht negatief beïnvloeden, dus vandaar "GOED/4 sterren"

Nvt

Ik vind "SLECHT" net iets te negatief na mijn eerste negatieve ervaring..... Indien MATIG hierbij had gestaan had ik hier zeker voor gekozen.

Beste Olaf,

Aller eerst dank voor uw feedback.
Wij waarderen het altijd enorm om ieder hun mening te ontvangen.
Ten eerste wil ik u graag mededelen dat wij géén behorende afdeling hebben die zelf reviews plaatst voor onze Firma. Dit is verboden en wij hebben uiteraard vele andere bezigheden dan zelf reacties plaatsen. Wij ontvangen toch echt méér positieve reacties dan negatieve en dat zal ook betekenen dat wij dus over het algemeen het erg goed doen.
Negatieve reacties zoals u doorgeeft, nemen wij dan ook serieus.
Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn dat u in uw recht staat, u heeft het gevoel dat wij verkeerde informatie verstrekken of vragen maar dit is juist nodig om het juiste product voor u te vinden.
Wanneer u een vraag heeft over een product sturen wij inderdaad u een bericht met alle informatie die wij nodig hebben voor het zoeken naar het juiste onderdeel. Ik hoop dat u dit dan ook begrijpt. Wanneer wij dus foto's of enkel informatie ontvangen die niet volledig is, ontvangt u inderdaad zo'n bericht.
Zonder bijv. het serie nr of model nummer kunnen wij al zeer weinig dus vandaar het bericht met alle info die daarin vermeldt staat.

Hopend op uw begrip en tevens een prettige dag toegewenst!

Scorekaart voor ReplaceDirect.nl