ReplaceDirect.nl

Gebruikers over webshop ReplaceDirect.nl

Ik moest een vervangende accu hebben voor een oude laptop. Prijs kwaliteit was dit de beste keuze. Ik moet er straks nog zo een bestellen en dat ga ik ook bij Replacedirect.nl doen.

zelfs in deze covid tijd was het binnen no time besteld, en de volgende dag al afgeleverd. Ik was verbaasd en zeer tevreden.

Nieuwe oplader voor macbook pro, prima product en zelfs in deze drukke kersttijd binnen 24 uur geleverd. Ook nog de beste prijs die te vinden is !

probleemloos

Scherm van de laptop was defect geraakt. Op YouTube gezien dat vervangen eenvoudig is. Dus een vervangend scherm besteld bij ReplaceDirect. Volgende dag al in huis en in 10 minuten vervangen, de postbode moest zelfs de straat nog uitrijden ;-). De kosten waren zelf nog binnen het eigen risico van de verzekering.

Scherm was verpakt in een stevige doos met beschermende opvulmaterialen. Voor 23.00 uur besteld is inderdaad dezelfde dag in huis. Zelfs in drukke tijd van nu.

Makkelijk bestelproces, zeer snelle bezorging. Binnen 24 uur in huis.
De accu werkt tot nu toe prima.

Zeer snelle bezorging. Binnen 24 uur in huis. Jammer dat levering bij niet thuis niet bij buren werd afgegeven. Nu werd het de volgende dag bij afhaalpunt afgeleverd. Maar dit was verder geen probleem.

De laptop oplader werkt uitstekend en zat goed verpakt.

Nieuwe accu nodig voor mijn UPS APC ES-700GR. Nu een korte zoektocht kwam op bij ReplaceDirect uit. Mijn eerste bestelling en die is prima bevallen.

Besteld en volgende dag in stevige verpakking geleverd.

ik heb laptop scherm besteld. ik deed onderzoek op internet naar de beste prijs. ik zocht veel websites en vergeleek onder ze. replacedirect biedt de goedkoopste prijzen . na een dag ontving ik mijn bestelling. zeer bedankt replacedirect

Makkelijk te bestellen en snel geleverd ,goed verpakt bezorg,zeer tevreden en blij met mijn e-bike oplader ik kan weer fietsen

Snel en goed verpakt geleverd

De accu van mijn laptop begaf het na 7 jaar en had daardoor een nieuwe accu nodig. Wegens het feit dat de laptop al redelijk wat jaren oud was, was een nieuwe/dure accu niet nodig omdat er binnenkort toch een andere accu komt. Helaas bleek via de site dat het model die we op het oog hadden met partnummer niet overheen kwam. Voor de zekerheid toch maar even naar ReplaceDirect gebeld (zie review hieronder) en uiteindelijk toch de goedkopere accu kunnen bestellen! Alles was snel in huis en de accu werkt naar behoren. Had het gewaardeerd als er eventueel een briefje bij had gezeten dat de accu nog gekalibreerd moest worden/verwijzing naar een website hoe je hem moet vervangen. Voor iemand met weinig ervaring zou dat wel echt een pre zijn geweest! Maar dat laatste is natuurlijk heel persoonlijk.

Het product was goed verpakt en inderdaad de volgende werkdag al in huis! Dus prima verzending!

In verband met het feit dat op de website stond dat het partnummer niet overheen kwam, toch gebeld of dit daadwerkelijk het geval was. Het duurde even voordat ik de klantenservice te pakken had (1 uurtje), heb in dat uur 3 keer gebeld en bij de laatste keer had ik nog maar 1 wachtende voor me in plaats van meer dan 3. De klantenservice hielp mij verder en gaf aan dat er meestal inderdaad gekeken wordt naar het partnummer maar dat in dit geval de goedkopere variant ook gewoon moest werken. De klantenservice dacht goed mee met oplossingen.

Vervangende accu besteld voor een Dell Venue 8 Pro. Ondanks dat ReplaceDirect aangeeft dat het geen originele accu betreft, lijkt het wel op een originele accu (exact dezelfde als die in de tablet zit). Accu deed het ook prima, dus prima prijs/kwaliteit verhouding!

Ik kom hier zeker terug als ik weer een vervangende onderdeel nodig heb!

Snelle verzending, prima verpakt!

Echter kwam ik er later achter dat het probleem niet in de accu zat, maar ergens anders in. Netjes de accu weer kunnen retourneren en een paar dagen later mijn geld teruggestort gekregen.

Goede prijs, snel geleverd en een fantastisch product. Ik was heel erg blij met de batterij voor mijn Macbook Air (Early 2015), ik kon hem niet meer goed gebruiken zonder oplader en nu weer helemaal prima! Ook makkelijk zelf te vervangen met de meegeleverde schroevendraaiertjes. Ik zou zeker weer bij ReplaceDirect.nl bestellen.

Snelle levering, volgende dag!

We hadden inkt nodig voor nieuwe printer en terwijl mijn man op een andere site aan het zoeken was had ik op replacedirect.nl super snel het goede type gevonden. Dankzij de goede zoekmogelijkheden, want uit mijn hoofd had ik het nooit gevonden. Zoeken van merk naar serie etc. werkt heel goed en je krijgt dan ook als optie de andere merk alternatieven. Die overigens dus ook prima blijken te werken.

's avonds laat besteld en de volgende dag al in de brievenbus.

Snelle levering van een (vooralsnog) goed werkende accu, nadat mijn oorspronkelijke accu helaas was gecrashed.

De MacBook Pro batterij die ik had besteld was in goede orden. Heb ook gelijk de capaciteit getest en die was spot on! Kortom goed als origineel. Zeker aangeraden.

Ik had op een zondag besteld waarin zij hadden beloofd dat het ook de zelfde dag zou verstuurd worden. ReplaceDirect heeft zijn belofte waar gemaakt en netjes de volgende dag de batterij geleverd gekregen.

De fiets accu die ik heb besteld kon niet meer laden na 10 dagen. Retour is gratis maar duurt 24 uur om retour link te krijgen.

Levering was snel-1 dag.

Door de corona maatregelen is de klantenservice minder bereikbaar.

Goedemorgen Janet,

Excuses voor de late reactie. Door de corona hebben we helaas niet heel het team beschikbaar. Ik zie dat ondertussen mijn collega uw mail beantwoord heeft. Mocht dit niet kloppen dan ontvang ik graag een bericht. ^DGD

Snel, topservice zou er zo weer bestellen omdat ik mij serieus genomen voelde, iets wat bij andere sites nogal eens ontbreekt

levering keurig volgende dag

Verkeerde accu laptop besteld, direct RMA aangevraagd en verkregen met antwoordnummer voor het retourneren. Ook direct de goede accu besteld. Top!

Beamer lamp was stuk gegaan. en was opzoek naar iemand die deze snel kon leveren.
ReplaceDirect kwam hier als eerste naar boven en na wat zoekwerk waren ze ook nog eens de goedkoopste!

Bevestiging van bestelling en verzending netjes en snel op de mail.
Zending was een dag later netjes verpakt binnen.

Goed advies door klantenservice. Klantenservice goed bereikbaar. Snelle levering en concurrerende prijs. Groot assortiment. Accu reeds deels opgelaten, daardoor direct te gebruiken.

Levering volgende dag en stevig verpakt.

Snelle levering, goed verpakt en bestelde accu was zelfs nog half opgeladen dus kon hem meteen gebruiken.

Uitstekend alternatief voor de kapotte accu in mijn APC UPS gekocht bij RelaceDirect. Voor niet al te veel geld. Snelle levering. De UPS werkt weer als een zonnetje.

Scorekaart voor ReplaceDirect.nl